Trafik Durumu

Trafik Durumu

Son dakika Trafik Durumu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Trafik Durumu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Trafik Durumu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Trafik Durumu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan trafik durumu gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.262 trafik durumu haberi bulunmuştur. Tüm trafik durumu haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 80'i geçti
İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 80'i geçti İstanbul Büyükşehir Belediyesi verilerine göre trafik yoğunluğu yüzde 80’i geçti.
13.11.2023 Gündem
E 5 neden kapalı, trafik kazası mı oldu? E-5 Karayolu trafik durumu…
E 5 neden kapalı, trafik kazası mı oldu? E-5 Karayolu trafik durumu… E 5 neden kapalı, trafik kazası mı oldu? E-5 Karayolu Beylikdüzü istikametinde minibüse çarpan otomobil takla attı. Yol tamamen trafiğe kapandı.
20.10.2022 Yaşam
Bakan Soylu: Bayram tatilinde kazada ölen sayısı 64
Bakan Soylu: Bayram tatilinde kazada ölen sayısı 64 İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kurban Bayramı tatilinin son gününde İstanbul'a dönüşlerin yaşandığı Bolu geçişinde, trafik denetimine katıldı. Bakan Soylu, "2018 yılında 9-10 günlük bir bayram tatilinde trafik kazalarında ölen vatandaşlarımızın toplamı 148 idi, şu anda şu saate kadar aldığımız rakam 64. Bugün süreç bitecek, inşallah kazayla karşıya kalmayız" dedi.
17.07.2022 Yaşam
Osmangazi Köprüsü açık mı, kapalı mı? Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti 2022 ne kadar, kış lastiği olmayana Osmangazi’den İstanbul'a giriş var mı?
Osmangazi Köprüsü açık mı, kapalı mı? Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti 2022 ne kadar, kış lastiği olmayana Osmangazi’den İstanbul'a giriş var mı? Osmangazi Köprüsü açık mı, kapalı mı? Kar yağışları etkisini devam ettiriyor. Etkili olan kar yağışı nedeniyle Trakya'dan İstanbul'a ve Anadolu'dan İstanbul'a araçla girişler bugün saat 13.00’e kadar yasaktı. Özel araçla dışarı çıkma yasağı sona erince, erince vatandaşlar Osmangazi Köprüsü’nün açık olup olmadığını sorgulamaya başladı. Peki, Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti 2022 ne kadar? Osmangazi Köprüsü’nden İstanbul’a giriş var mı?
25.01.2022 Gündem
İstanbul yol durumu! Tem otoyolu, E-5, D 100 karayolu açık mı, İstanbul canlı trafik durumu ve kapalı yollar nasıl sorgulanır? İstanbul trafik durumu canlı izleme linki!
İstanbul yol durumu! Tem otoyolu, E-5, D 100 karayolu açık mı, İstanbul canlı trafik durumu ve kapalı yollar nasıl sorgulanır? İstanbul trafik durumu canlı izleme linki! İstanbul yol durumu ve trafik durumu aramaları yoğunlaştı. İstanbul yoğun kar yağışının etkisi altında. Pazar akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı, 24 Ocak Pazartesi günü kuvvetlendi. Etkili olan kar yağışı nedeniyle, İstanbul'da trafik durdu, bazı yollar trafiğe kapatıldı; vatandaşlar otoyollarda mahsur kaldı. İstanbul'da kar yağışının devam edeceğinin duyurulmasının ardından trafiğe kapatılan yollar hakkındaki aramalar arttı. Peki, Tem otoyolu, E-5 karayolu açık mı, İstanbul canlı trafik durumu nasıl sorgulanır? İşte İstanbul yol ve trafik durumu…
25.01.2022 Gündem
İstanbul’da rekor seviyede trafik yoğunluğu! Yüzde 90a ulaştı
İstanbul’da rekor seviyede trafik yoğunluğu! Yüzde 90a ulaştı İstanbul’da mesai saatinin sona ermesi ve yağışlı havanın etkisiyle megakentin trafiği rekor seviyede yoğunluğa ulaştı. Trafik adeta durma noktasına gelirken, yoğunluk yüzde 90 seviyelerine ulaştı.
14.12.2021 Yaşam
HGS ile ilgili flaş açıklama! Üniversitelerde...
HGS ile ilgili flaş açıklama! Üniversitelerde... Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) yönetimi, Meşelik Kampüsü'nde tıp fakültesi ile eğitim bilimlerinin güzergahlarını turnikeler ve ücretli hızlı geçiş sistemi (HGS) ile ayırdı. Üniversitedeki 5 farklı sendika, araçlı geçişlerde 1 defaya mahsus akademisyenlere 50 lira, idari çalışan ve öğrencilere 30 lira ve dışarıdan gelenlere ise 100 lira geçiş bedeli belirlemesine tepki gösterip kararın iptali için dava açtı.
8.10.2021 Gündem
İstanbul'da yön tabelası devrildi! Kaza oldu, trafik kilitlendi
İstanbul'da yön tabelası devrildi! Kaza oldu, trafik kilitlendi TEM Hasdal- Göktürk bağlantı yolunda rüzgarın etkisiyle yön tabelası devrildi. Yola devrilen tabeladan kaçmak isteyen iki araç kaza yaptı. Trafik yoğunluğu arttı.
27.01.2021 Gündem
Trafik durumu nasıl? İstanbul’da trafik yoğun mu? Avrasya Tüneli, köprüler ve ana arterlerde trafik durumu…
Trafik durumu nasıl? İstanbul’da trafik yoğun mu? Avrasya Tüneli, köprüler ve ana arterlerde trafik durumu… Sokağa çıkma kısıtlamasına saatler kaldı. 21.00'de başlayacak yasak pazartesi günü 05.00'te sona erecek. Kısıtlamaya saatler kala ise iş çıkış saatinin de yaklaşmasıyla İstanbul'da trafik yoğunluğu oluştu. 17.40 itibariyle kentte trafik yoğunluğu yüzde 69'a ulaştı. İşte trafik durumu…
18.12.2020 Gündem
Bakan Ersoy: Restoran ve kafelere 20 milyon liraya kadar kredi  imkanını hayata geçiriyoruz
Bakan Ersoy: Restoran ve kafelere 20 milyon liraya kadar kredi imkanını hayata geçiriyoruz Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "İşletme belgeli restoran ve kafeler için Ziraat Bankası'yla yapılan iş birliği kapsamında 1 milyon liradan 20 milyon liraya kadar, 36 ay vadeli, yüzde 7,5 faizli, 6 aya kadar ödemesiz çok cazip bir kredi imkanını pazartesiden itibaren hayata geçireceğiz." dedi.
19.06.2020 Ekonomi
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! 13 Mart Çarşamba günü hava nasıl olacak?
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! 13 Mart Çarşamba günü hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) günlük olarak yayımladığı hava durumu bilgilerine göre 13 Mart Çarşamba günü ülke genelinde yağışlı bir hava hakim olacak. Hava sıcaklıkları doğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalırken Marmara Bölgesi için de kuvvetli rüzgar uyarısı yapıldı. İstanbul'da yaşanan fırtına nedeniyle deniz ulaşımında aksamalar yaşandı. Bazı sefer iptal edildi. Yağış nedeniyle de birçok noktada trafik durma noktasına geldi.
13.03.2019 Gündem
Meteorolojiden son dakika buzlanma ve don uyarısı
Meteorolojiden son dakika buzlanma ve don uyarısı Türkiye'nin bugünden itibaren soğuk havanın etkisine girmesi ve hava sıcaklıklarının hissedilir derecede azalması beklenirken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından alınabilecek tedbirlere ilişkin tavsiyelerde bulunuldu.
13.11.2018 Gündem
E-5’te kamyon devrildi! Yan yol trafiğe kapandı
E-5’te kamyon devrildi! Yan yol trafiğe kapandı E-5 Çağlayan mevkii Ankara İstikameti'nde yan yolda seyir halindeki meyve yüklü kamyonet devrildi.
21.10.2017 Yaşam
İstanbul’a ait trafik durumunu internetten canlı takip edebilirsiniz!
İstanbul’a ait trafik durumunu internetten canlı takip edebilirsiniz! İBB Trafik Durumu İstanbulluların sıkça kullandığı bir uygulamadır. İBB Trafik Durumu sayesinde artık vatandaşlar daha yola çıkmadan yolun akışını görebilecekler. İBB Trafik Durumuna dair tüm bilgileri sizler ile bu yazımızda paylaştık.
29.09.2021 Gündem
İBB trafik durumu nasıl öğrenilir?
İBB trafik durumu nasıl öğrenilir? İBB trafik durumunun internet üzerinden öğrenilebilmesi trafiğe çıkacak kişilere önmeli ölçüde fayda sağlamaktadır. İBB trafik durumu ile trafiğin güncel durumunu kolayca öğrenebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
İBB güncel trafik durumu öğrenme
İBB güncel trafik durumu öğrenme Yoğun İstanbul trafiğinde pek çok kişi yola çıkmadan önce trafik durumu hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. İBB tarafından uygulamaya koyulan sistem sayesinde trafik durumunu anında öğrenebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
İBB trafik durumu sorgulama
İBB trafik durumu sorgulama İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından online bir şekilde trafik durumunu takip etmeniz mümkündür. Bu hizmet İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından tüm vatandaşlara sunulmuştur. İBB trafik durumu hakkında ayrıntılı bilgiler haberimizde.
29.09.2021 Gündem
İBB trafik durumu sorgulama
İBB trafik durumu sorgulama İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından online bir şekilde trafik durumunu takip etmeniz mümkündür. Bu hizmet İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından tüm vatandaşlara sunulmuştur. İBB trafik durumu hakkında ayrıntılı bilgiler haberimizde.
29.09.2021 Gündem
İBB Trafik Durumu nasıl öğrenilir?
İBB Trafik Durumu nasıl öğrenilir? İBB Trafik Durumu son zamanlarda İstanbulluların sıkça kullandığı bir hizmet haline gelmiştir. İBB Trafik Durumu tüm vatandaşlara ücretsiz olarak sunulmaktadır. İBB Trafik Durumundan faydalanarak gideceğiniz yolun akışını önceden görebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
İBB trafik durumunu internet üzerinden takip etmek mümkün!
İBB trafik durumunu internet üzerinden takip etmek mümkün! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından online İBB trafik durumu hizmeti sunuluyor. Tüm vatandaşlar internet üzerinde yer alan büyükşehir belediyesinin İBB trafik durumu isimli uygulamasını yoğun olarak kullanıyor. İBB trafik durumu uygulamasında mobil cihaz uyumluluğu da bulunuyor.
29.09.2021 Gündem
İstanbul’a ait trafik durum bilgisine internetten ulaşabilirsiniz!
İstanbul’a ait trafik durum bilgisine internetten ulaşabilirsiniz! İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden (İBB) İstanbul trafik sorununun çözümü için İBB trafik durumu isimli uygulama hizmeti geldi. İstanbullular akıllı mobil cihazları ile de kullanabildiği online İBB trafik durumu uygulamasından İstanbul genelindeki trafik durumunu öğrenebiliyor. İBB trafik durumu uygulaması üzerinde trafik bilgisi gerçek zamanlı bilgi akışı ile öğrenilebiliyor.
29.09.2021 Gündem
TEM'de TIR yangını: Trafiğe kapandı!
TEM'de TIR yangını: Trafiğe kapandı! TEM Otoyolu Büyükçekmece Mevkii Edirne İstikametinde karton yüklü TIR dorsesinde yangın çıktı.
29.09.2021 Gündem
İBB trafik durumunu internet uygulaması üzerinden kolayca takip edebilirsiniz!
İBB trafik durumunu internet uygulaması üzerinden kolayca takip edebilirsiniz! İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden (İBB) İstanbullulara yönelik olarak online İBB trafik durumu hizmeti geldi. İnternette artık vatandaşlar İBB trafik durumu aracılığı ile İstanbul trafik durumu takibini yapabiliyor. Bu çerçevede de İBB trafik durumu uygulaması son dönemlerde yüksek kullanıcı sayılarına ulaşıyor.
29.09.2021 Gündem
İstanbul trafiğinin canlı takibi için online uygulama!
İstanbul trafiğinin canlı takibi için online uygulama! İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden (İBB) İstanbullulara yönelik online İBB trafik durumu hizmeti geldi. Milyonlarca İstanbullu artık İBB trafik durumu uygulamasını kullanarak İstanbul trafik durumu bilgisini öğrenebiliyor. İBB trafik durumu uygulaması ile gerçek zamanlı trafik akışı bilgisi alınabiliyor.
29.09.2021 Gündem
İBB trafik durumu hakkında bilgi sahibi olarak trafik yoğunluğundan kurtulabilirsiniz!
İBB trafik durumu hakkında bilgi sahibi olarak trafik yoğunluğundan kurtulabilirsiniz! İBB trafik durumu uygulaması online olarak internet ortamı üzerinden vatandaşlarımıza sunulmaktadır. İBB trafik durumu uygulaması sayesinde İstanbul ilimizde ikamet eden vatandaşlar gidecek oldukları istikametlerin trafik durumu hakkında bilgi sahibi olabileceklerdir. İBB trafik durumu uygulaması kullanarak sizde trafik sorunundan kurtulabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Trafik Durumu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki trafik durumu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.