Önder Öztarhan

Önder Öztarhan

Son dakika Önder Öztarhan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Önder Öztarhan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Önder Öztarhan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Önder Öztarhan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan önder öztarhan gelişmeleri de dahil olmak üzere 50 önder öztarhan haberi bulunmuştur. Tüm önder öztarhan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aslı Enver'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu!
Aslı Enver'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu! Özel hayatıyla sık sık magazin gündemine gelen Aslı Enver, yaz başından beri aşk yaşadığı, iş insanı Berkin Gökbudak ile Kasım ayında sürpriz bir şekilde evlenmişti. Evlilikten kısa bir sonra hamile olduğu öğrenilen ünlü isim, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Ünlü ismin bebeğinin cinsiyeti belli oldu.
19.01.2023 Magazin
Aslı Enver ve Berkin Gökbudak evlendikten sonra ilk kez görüntülendi!
Aslı Enver ve Berkin Gökbudak evlendikten sonra ilk kez görüntülendi! Şu sıralar tiyatro ile ekranlarda olan Aslı Enver, bir süredir aşk yaşadığı Berkin Gökbudak ile 12 Kasım'da hayatını birleştirmişti. Sürpriz nikâh sonrası hamile olduğu öğrenilen oyuncu ve eşi yan yana ilk kez görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Enver, Berkin Gökbudak'ın 8 yaşındaki oğluyla aralarının nasıl olduğunu açıkladı.
19.12.2022 Magazin
Aslı Enver'den hamilelik yanıtı!
Aslı Enver'den hamilelik yanıtı! Aslı Enver, ani bir kararla bir süredir aşk yaşadığı Berkin Gökbudak ile 12 Kasım'da hayatını birleştirmişti. Sürpriz nikâh sonrası hamile olduğu öğrenilen oyuncu, tiyatro çıkışı görüntülendi. Gazetecilerle konuşan Aslı Enver, hamilelikle ilgili soruları yanıtladı.
15.12.2022 Magazin
Önder Öztarhan, Aslı Enver'i çabuk unuttu! Nispet gecesi
Önder Öztarhan, Aslı Enver'i çabuk unuttu! Nispet gecesi Özel hayatında mutluluğu bir türlü bulamayan Aslı Enver, kalbini kendisinden 12 yaş büyük iş insanı Önder Öztarhan'a kaptırmıştı. Enver, evliliğe giden ilişkisini geçtiğimiz günlerde noktaladı ve yeni bir aşka yelken açtı. Öztarhan, önceki gece Bebek’te bir mekanda gizemli kız arkadaşıyla görüntülendi. İş insanının esmer bir güzelle yemeğe çıkması ise, “Önder’in nispet gecesi” olarak yorumlandı.
15.08.2022 Magazin
Aslı Enver ile sevgilisi Berkin Gökbudak hakkında bomba iddia!
Aslı Enver ile sevgilisi Berkin Gökbudak hakkında bomba iddia! Ünlü oyuncu Aslı Enver, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da gündeme geliyor. Murat Boz ile uzun soluklu ilişkisi sona eren Aslı Enver, Önder Öztarhan'dan ayrıldıktan sonra gönlünü iş insanı Berkin Gökbudak'a kaptırdı. Geçen günlerde yeni sevgilisiyle el ele görüntülenen Enver hakkında son olarak flaş bir iddia ortaya atıldı.
13.08.2022 Magazin
Aslı Enver'in yeni aşkı bakın kim çıktı!
Aslı Enver'in yeni aşkı bakın kim çıktı! Ünlü oyuncu Aslı Enver, Murat Boz, Kerem Tunçeri, ve Önder Öztarhan derken, sonunda aradığı aşkı iş adamı Berkin Gökbudak’ta buldu. Çiftin yaz başından bu yana görüştükleri iddia edildi.
7.08.2022 Magazin
Aslı Enver bikinili pozlarıyla sosyal medyayı salladı!
Aslı Enver bikinili pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Murat Boz'dan ayrıldıktan sonra Önder Öztarhan ile ilişki yaşayan Aslı Enver kısa süre önce iş insanından da ayrıldı. Aslı Enver tatil pozlarıyla dikkat çekiyor. Ünlü oyuncu bikinili paylaşımlarıyla dikkat çekti.
13.07.2022 Magazin
Aslı Enver ilişkisi hakkında ilk kez konuştu: Birbirimize zaman ayıramadık
Aslı Enver ilişkisi hakkında ilk kez konuştu: Birbirimize zaman ayıramadık Murat Boz ile evlilikten dönen ilişkisinden uzun bir süre sonra işadamı Önder Öztarhan ile aşk yaşamaya başlayan Aslı Enver’in mutluluğu kısa sürdü.
6.05.2022 Magazin
Aslı Enver'den ayrılan Önder Öztarhan böyle görüntülendi
Aslı Enver'den ayrılan Önder Öztarhan böyle görüntülendi Bir dargın bir barışık şekilde uzun süre aşk yaşadığı şarkıcı Murat Boz'la evliliğin eşiğinden dönen Aslı Enver (37), kalbini kendisinden 12 yaş büyük iş insanı Önder Öztarhan'a kaptırmıştı. Enver, evliliğe giden ilişkisini geçtiğimiz günlerde noktaladı. Önceki gün Etiler'de görüntülenen Öztarhan, gazetecileri fark edince rahatsız oldu.
2.05.2022 Magazin
Aslı Enver'in milyonluk tesellisi!
Aslı Enver'in milyonluk tesellisi! Son dönemde ekranlarda sık sık gördüğümüz Aslı Enver özel hayatıyla da gündem oluyor. Son olarak Önder Öztarhan’la ilişkisinin bittiği konuşulan Aslı Enver'in bir banka ile reklam anlaşması yaptığı iddia edildi. Aslı Enver anlaşmadan 3 milyon TL kazandı.
28.04.2022 Magazin
Canan Tınaz: Faruk Tınaz hayatını bir doktor ihmalinden kaybetmiştir!
Canan Tınaz: Faruk Tınaz hayatını bir doktor ihmalinden kaybetmiştir! Canan Tınaz, hayatını kaybeden müzisyen eşi Faruk Tınaz’ın doktor ihmali nedeniyle öldüğünü iddia etti.
22.04.2022 Magazin
Aslı Enver ile Önder Öztarhan hakkında flaş iddia! Kafaları karıştıran hamle!
Aslı Enver ile Önder Öztarhan hakkında flaş iddia! Kafaları karıştıran hamle! Bir süredir kendisinden 12 yaş büyük iş insanı Önder Öztarhan ile aşk yaşayan Aslı Enver, birkaç hafta önce sevgilisinin annesi ile yemeğe çıkmıştı. Nikah masasına oturması beklenen ünlü çiftten Enver, son hamlesiyle kafaları karıştırdı.
22.04.2022 Magazin
Aslı Enver'i müstakbel kayınvalidesi en ön sıradan izledi
Aslı Enver'i müstakbel kayınvalidesi en ön sıradan izledi “Sırça” oyunuyla sahneye çıkan Aslı Enver’i sevgilisi Önder Öztarhan ve müstakbel kayınvalidesi en ön sıradan izledi.
15.04.2022 Magazin
Aslı Enver o sorudan kaçtı! 'Ne olur beni sıkıştırmayın'
Aslı Enver o sorudan kaçtı! 'Ne olur beni sıkıştırmayın' Kendisinden 12 yaş büyük iş insanı Önder Öztarhan ile aşk yaşayan Aslı Enver, birkaç gün önce sevgilisinin annesi ile yemeğe çıkmıştı. "İlişkimiz gördüğünüz gibi çok güzel gidiyor. Önder de benim ailemi tanıyor" diyerek evlilik sinyali veren oyuncu, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden Enver, başrolünde yer aldığı ‘Sen Yaşamaya Bak’ın Öztarhan'ın evinde çekildiği; hatta filmde kullanılan arabanın Öztarhan’ın arabası olduğu iddialarına yanıt verdi.
12.04.2022 Magazin
Aslı Enver ve Önder Öztarhan'dan evlilik sinyali! Yemeğe annesi de katıldı
Aslı Enver ve Önder Öztarhan'dan evlilik sinyali! Yemeğe annesi de katıldı Oyuncu Aslı Enver, kendisinden 12 yaş büyük sevgilisi Önder Öztarhan ve iş insanının annesiyle yemeğe çıktı. neşesi bir hayli yerinde olan oyuncu, "İlişkimiz gördüğünüz gibi çok güzel gidiyor. Önder de benim ailemi tanıyor" açıklamasını yaptı.
9.04.2022 Magazin
Aslı Enver ilişkisi hakkında konuştu! Önder Öztarhan açıklaması...
Aslı Enver ilişkisi hakkında konuştu! Önder Öztarhan açıklaması... Bir dargın bir barışık şekilde uzun süre aşk yaşadığı şarkıcı Murat Boz'la evliliğin eşiğinden dönen Aslı Enver (37), kalbini kendisinden 12 yaş büyük iş insanı Önder Öztarhan'a kaptırdı. Önceki gün Etiler’de görüntülen ünlü oyuncu, ilişkisi hakkında konuştu.
6.04.2022 Magazin
İlham Gencer 30 dakika taksi bekledi! Yardımına gazeteciler koştu: 'Taksiciler beni almıyor'
İlham Gencer 30 dakika taksi bekledi! Yardımına gazeteciler koştu: 'Taksiciler beni almıyor' Türkiye'nin ilk piyanist şantörlerinden biri olan İlham Gencer (99), önceki gün Kuruçeşme'de 30 dakika taksi bekledi. "Evim çok yokuşta, yürüyemiyorum" diyen usta müzisyenin yardımına gazeteciler koştu.
19.03.2022 Magazin
Kenan İmirzalıoğlu yeni dizi projesi ile ekranlara mı dönüyor? Son noktayı koydu
Kenan İmirzalıoğlu yeni dizi projesi ile ekranlara mı dönüyor? Son noktayı koydu İkinci kez baba olmak için gün sayan Kenan İmirzalıoğlu, önceki gün Etiler'deydi. Yeni bir dizi projesiyle ekranlara döneceği yönünde hakkında haberler çıkan İmirzalıoğlu, konuya son noktayı koydu.
19.03.2022 Magazin
Önder Öztarhan, Aslı Enver ile aşk sorularına bakın nasıl karşılık verdi!
Önder Öztarhan, Aslı Enver ile aşk sorularına bakın nasıl karşılık verdi! Popçu Murat Boz'la bir dargın bir barışık beraberliği 2019 yılında evliliğin eşiğinden dönen Aslı Enver (37), kendisinden 12 yaş büyük iş insanı Önder Öztarhan'la dört aydır gözlerden uzak birliktelik sürdürüyor. Çeşme'de baş başa çıktıkları yemekte aşkları belgelenen ikiliden Enver, ilişkisi hakkında ilk kez konuşmuştu. Ünlü oyuncudan iki gün sonra objektiflere yansıyan Öztarhan ise ısrarlı aşk sorularına bakın nasıl karşılık verdi...
19.03.2022 Magazin
Aslı Enver sessizliğini bozdu! İlişkisi hakkında ilk kez konuştu...
Aslı Enver sessizliğini bozdu! İlişkisi hakkında ilk kez konuştu... Oyuncu Aslı Enver ile iş insanı Önder Öztarhan, dört aydır gözlerden uzak şekilde aşk yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde Alaçatı'da baş başa çıktıkları yemekte birliktelikleri belgelenen ikiliden Enver, Etiler’de objektiflere yansıdı. Neşesinin yerinde olduğu gözlenen ve "Aşk yaradı" yorumu yapılan ünlü oyuncu, birlikte Çeşme tatiline çıktığı Önder Öztarhan sorularıyla karşılaştı.
17.03.2022 Magazin
Aslı Enver ile Önder Öztarhan ilk kez böyle görüntülendi! Her şey ilk görüşte oldu...
Aslı Enver ile Önder Öztarhan ilk kez böyle görüntülendi! Her şey ilk görüşte oldu... Ünlü oyuncu Aslı Enver, son dönemde özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Şarkıcı Murat Boz ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Enver, bir süredir iş insanı Önder Öztarhan ile birliktelik yaşıyor. Çiftin aşkı sonunda belgelendi. Aslı Enver ile Önder Öztarhan, ilk kez baş başa yemekte görüntülendi.
7.03.2022 Magazin
Önder Öztahran'a Aslı Enver ile ilgili soru soruldu! Öztarhan...
Önder Öztahran'a Aslı Enver ile ilgili soru soruldu! Öztarhan... Murat Boz ile bir dargın bir barışık devam eden ilişkisini evliliğin eşiğindeyken sonlandıran Aslı Enver'in, gönlünü iş insanı Önder Öztahran'a kaptırdığı iddia edildi. Hatta iş insanı Enver'e ilk görüşte aşık olmuş ve evlilik teklifinde bulunmuştu. Önceki gün objektiflere takılan Önder Öztahran'a 'Aslı Enver'le evlilik' soruları soruldu.
2.03.2022 Magazin
Aslı Enver ile Önder Öztarhan takipleşmeye başladı!
Aslı Enver ile Önder Öztarhan takipleşmeye başladı! Uzun süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Aslı Enver'in kısa bir süre önce iş insanı Önder Öztarhan ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Yeni ilişkisiyle ilgili henüz herhangi bir açıklamada bulunmayan Enver, sevgilisiyle sosyal medyadan takipleşmeye başladı.
28.01.2022 Magazin
Aslı Enver'in yeni aşkı Murat Boz ile arkadaş mı çıktı?
Aslı Enver'in yeni aşkı Murat Boz ile arkadaş mı çıktı? Şarkıcı Murat Boz'dan ayrıldıktan sonra aşkta yüzü gülmeyen Aslı Enver, kısa bir süre önce de Sarp Batur ile birlikteliğine son vermişti. Aslı Enver'in adı şimdide iş insanı Önder Öztarhan ile anılıyor. Bir aydır birlikte oldukları öğrenilen Aslı Enver ile Önder Öztarhan hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Öztarhan'ın Murat Boz ile arkadaş olduğu iddia edildi.
16.01.2022 Magazin
'Arka Sokaklar' yeni bölümü ile zirvede
'Arka Sokaklar' yeni bölümü ile zirvede Kanal D’nin fenomen dizisi Arka Sokaklar, iki hafta aradan sonra 610’uncu bölümü ile ekrana geldi. 16 sezondur ekranda olan dizi, son bölümü ile yine reytingin zirvesinde yer aldı.
15.01.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Önder Öztarhan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki önder öztarhan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.