Aslı Enver Sevgilisi

Aslı Enver Sevgilisi

Son dakika Aslı Enver sevgilisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aslı Enver sevgilisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aslı Enver sevgilisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aslı Enver Sevgilisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aslı enver sevgilisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 138 aslı enver sevgilisi haberi bulunmuştur. Tüm aslı enver sevgilisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aslı Enver ile sevgilisi Berkin Gökbudak hakkında bomba iddia!
Aslı Enver ile sevgilisi Berkin Gökbudak hakkında bomba iddia! Ünlü oyuncu Aslı Enver, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da gündeme geliyor. Murat Boz ile uzun soluklu ilişkisi sona eren Aslı Enver, Önder Öztarhan'dan ayrıldıktan sonra gönlünü iş insanı Berkin Gökbudak'a kaptırdı. Geçen günlerde yeni sevgilisiyle el ele görüntülenen Enver hakkında son olarak flaş bir iddia ortaya atıldı.
13.08.2022 Magazin
Aslı Enver ilişkisi hakkında ilk kez konuştu: Birbirimize zaman ayıramadık
Aslı Enver ilişkisi hakkında ilk kez konuştu: Birbirimize zaman ayıramadık Murat Boz ile evlilikten dönen ilişkisinden uzun bir süre sonra işadamı Önder Öztarhan ile aşk yaşamaya başlayan Aslı Enver’in mutluluğu kısa sürdü.
6.05.2022 Magazin
Aslı Enver'den ayrılan Önder Öztarhan böyle görüntülendi
Aslı Enver'den ayrılan Önder Öztarhan böyle görüntülendi Bir dargın bir barışık şekilde uzun süre aşk yaşadığı şarkıcı Murat Boz'la evliliğin eşiğinden dönen Aslı Enver (37), kalbini kendisinden 12 yaş büyük iş insanı Önder Öztarhan'a kaptırmıştı. Enver, evliliğe giden ilişkisini geçtiğimiz günlerde noktaladı. Önceki gün Etiler'de görüntülenen Öztarhan, gazetecileri fark edince rahatsız oldu.
2.05.2022 Magazin
Aslı Enver'i müstakbel kayınvalidesi en ön sıradan izledi
Aslı Enver'i müstakbel kayınvalidesi en ön sıradan izledi “Sırça” oyunuyla sahneye çıkan Aslı Enver’i sevgilisi Önder Öztarhan ve müstakbel kayınvalidesi en ön sıradan izledi.
15.04.2022 Magazin
Aslı Enver ve Önder Öztarhan'dan evlilik sinyali! Yemeğe annesi de katıldı
Aslı Enver ve Önder Öztarhan'dan evlilik sinyali! Yemeğe annesi de katıldı Oyuncu Aslı Enver, kendisinden 12 yaş büyük sevgilisi Önder Öztarhan ve iş insanının annesiyle yemeğe çıktı. neşesi bir hayli yerinde olan oyuncu, "İlişkimiz gördüğünüz gibi çok güzel gidiyor. Önder de benim ailemi tanıyor" açıklamasını yaptı.
9.04.2022 Magazin
Önder Öztarhan, Aslı Enver ile aşk sorularına bakın nasıl karşılık verdi!
Önder Öztarhan, Aslı Enver ile aşk sorularına bakın nasıl karşılık verdi! Popçu Murat Boz'la bir dargın bir barışık beraberliği 2019 yılında evliliğin eşiğinden dönen Aslı Enver (37), kendisinden 12 yaş büyük iş insanı Önder Öztarhan'la dört aydır gözlerden uzak birliktelik sürdürüyor. Çeşme'de baş başa çıktıkları yemekte aşkları belgelenen ikiliden Enver, ilişkisi hakkında ilk kez konuşmuştu. Ünlü oyuncudan iki gün sonra objektiflere yansıyan Öztarhan ise ısrarlı aşk sorularına bakın nasıl karşılık verdi...
19.03.2022 Magazin
Aslı Enver ile Önder Öztarhan aşk yaşıyor! 'Her şey ilk görüşte oldu'
Aslı Enver ile Önder Öztarhan aşk yaşıyor! 'Her şey ilk görüşte oldu' Son olarak 2020 yılında yayınlanan 'Babil' dizisinde rol alan Aslı Enver, 2022'nin ilk günlerde özel hayatıyla gündemde... Güzel oyuncunun sürpriz bir aşka yelken açtığı konuşulan Önder Öztarhan'dan ilişki itirafı geldi. İş insanı, 'teve2 Magazin Masası' programına çok konuşulacak bir açıklama yaptı.
15.01.2022 Magazin
Aslı Enver'den Murat Boz'a övgü
Aslı Enver'den Murat Boz'a övgü Başrolünü Murat Boz ve Seda Bakan'ın paylaştığı 'Öldür Beni Sevgilim' adlı filmin galası, önceki akşam Alkent Cinecity'de gerçekleşti. Özel gösterimde Aslı Enver, sevgilisi Murat Boz'u yalnız bırakmadı.
1.03.2019 Magazin
'Sen benim gülüşümsün'
'Sen benim gülüşümsün' Murat Boz ve Aslı Enver çiftinin bir süre önce Bahar-Nihal Candan kardeşler yüzünden arası bozulmuştu. Yeniden barışan ikili ilk kez bir arada fotoğraf paylaştı.
2.09.2017 Magazin
Aslı Enver'den fotoğraflı yanıt geldi!
Aslı Enver'den fotoğraflı yanıt geldi! Popçu Murat Boz'la aralarının açık olduğu iddia edilen Aslı Enver, sevgilisinin film seti ziyaretinden fotoğraf paylaştı.
9.08.2017 Magazin
Murat Boz'u terk etti! Aslı Enver affetmedi
Murat Boz'u terk etti! Aslı Enver affetmedi Aslı Enver, sevgilisi Murat Boz’un Nihal-Bahar Candan kardeşlerle sabaha kadar süren eğlencesini affetmedi, ilişkisini bitirdi
6.05.2017 Magazin
Murat Boz, Bahar-Nihal Candan ikilisi ile yakalandı!
Murat Boz, Bahar-Nihal Candan ikilisi ile yakalandı! Murat Boz ve Eser Yenenler'in hızlı gecesi 'İşte Benim Stilim' ile tanınan Bahar-Nihal Candan kardeşler ve Özge Bitmez ile bitti. Boz'un sevgilisi Aslı Enver resmen çıldıracak.
5.05.2017 Magazin
İçeri girince bu anonsu yaptılar!
İçeri girince bu anonsu yaptılar! Aslı Enver, sevgilisi Murat Boz’un oynadığı “Dönerse Senindir” filminin galasına katıldı. Enver, içeriye girince görevliler “Lady giriş yaptı” anonslarıyla şaşırttı.
23.12.2016 Magazin
Lady giriş yaptı!
Lady giriş yaptı! Aslı Enver, sevgilisi Murat Boz’un oynadığı “Dönerse Senindir” filminin galasına katıldı. Enver, içeriye girince görevliler “Lady giriş yaptı” anonslarıyla şaşırttı.
22.12.2016 Magazin
Muratcem iyi ki varsın
Muratcem iyi ki varsın ASLI Enver, sevgilisi Murat Boz’a doğum günü sürprizi yaptı...
8.03.2016 Magazin
Gün sayıyor
Gün sayıyor Aslı Enver bir yıldır birlikte olduğu Birkan Sokullu ile Temmuz ayında evleniyor
8.04.2012 Magazin
Sürpriz oldu
Sürpriz oldu Aslı Enver, sevgilisi Birkan Sokullu ile İstinye Park’taydı ve rol arkadaşının evliliğini değerlendirdi
18.11.2011 Magazin
Karaca’nın yeni aşkı, dizi oyuncusu
Karaca’nın yeni aşkı, dizi oyuncusu Şarkıcı Işın Karaca, uzun süren yalnızlığına son verdi.
13.02.2009 Magazin
Selin Şekerci makyajsız görüntülendi!
Selin Şekerci makyajsız görüntülendi! 'Sevda Mecburi İstikamet' filminde Selçuk Yöntem ile oynayan Selin Şekerci, geçtiğimiz gün ikinci kez anne-baba olan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'i bekleyen gazetecilerin önünden geçti. Makyajsız görüntülenen güzel oyuncu, önce kaçmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Ardından gazetecilere takılıp, tatlı bir sitemde bulunan ünlü isim; sempatik tavırlarıyla dikkat çekti.
23.01.2023 Magazin
Yağmur Ün anne oldu! İşte bebeğiyle ilk poz
Yağmur Ün anne oldu! İşte bebeğiyle ilk poz Alemin Kıralı dizisinde Ahsen karakteriyle geniş kitlelerce tanınan Yağmur Ün kısa süre önce gözlerden uzak bir şekilde evlenmişti. Doktor Doğaç Ergezen ile evli olan Ün'ün hamile olduğu o dönem iddia edilmişti. Geçtiğimiz günlerde karnı burnunda poz veren güzel oyuncu anne oldu. Yağmur Ün bebeğiyle ilk pozlarını da paylaştı.
19.12.2022 Magazin
Aslı Enver sırt dekolteli pozlar paylaştı! Takipçilerinden yorum yağdı
Aslı Enver sırt dekolteli pozlar paylaştı! Takipçilerinden yorum yağdı Aslı Enver, yaklaşık 6 aydır aşk yaşadığı sevgilisi Berkin Gökbudak ile 12 Kasım'da hayatını birleştirmişti. Nikahtan günler sonra hamile olduğunu öğrenen 38 yaşındaki oyuncudan yeni fotoğraflar geldi.
13.12.2022 Magazin
'Arka Sokaklar' yeni bölümü ile zirvede
'Arka Sokaklar' yeni bölümü ile zirvede Kanal D’nin fenomen dizisi Arka Sokaklar, iki hafta aradan sonra 610’uncu bölümü ile ekrana geldi. 16 sezondur ekranda olan dizi, son bölümü ile yine reytingin zirvesinde yer aldı.
15.01.2022 Televizyon
Sarp Batur kimdir, mesleği ne? Aslı Enver’le sevgili mi?
Sarp Batur kimdir, mesleği ne? Aslı Enver’le sevgili mi? Aslı Enver, uzun bir zamandan sonra ilk kez geçtiğimiz günlerde biriyle görüntülenmiş, gizemli kişinin kim olduğu merak edilirken oyuncunun hayranları yeni kişinin kim olduğunu ortaya çıkarmıştı. Aslı Enver’in yeni sevgilisinin Sarp Batur olduğu iddialarından sonra, hayranları Sarp Batur kimdir, mesleği ne sorularına yanıt aramaya başlamıştır. Merak edilen iddialara oyuncu dün gece katıldığı etkinlik sonrası cevap verdi.
21.10.2021 Gündem
Babil dizisi ne zaman başlıyor? 1. Bölüm yayın tarihi belli oldu mu?
Babil dizisi ne zaman başlıyor? 1. Bölüm yayın tarihi belli oldu mu? Yayınlanan 1. bölüm fragmanları ile izleyiciden tam not alan Babil dizisi, Oyuncu kadrosu ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Kadrosunda Ozan Güven, Halit Ergenç, Aslı Enver, Birce Akalay gibi birbirinden usta isimler yer alıyor. Peki Babil dizisi 1. bölüm ile ne zaman ekrana gelecek? 1. Bölüm yayın tarihi belli oldu mu? İlk bölüm ne zaman? İşte detaylar…
9.01.2020 Gündem
Özcan Deniz'in boşanma sebebi Aslı Enver çıktı!
Özcan Deniz'in boşanma sebebi Aslı Enver çıktı! Geçtiğimiz haziran ayında eşi Feyza Aktan'la evliliklerini anlaşmalı olarak bitiren Özcan Deniz'in boşanma sebebi oyuncu Aslı Enver çıktı.
29.11.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aslı Enver Sevgilisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aslı enver sevgilisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.