Gazete Vatan Logo
Magazin Yağmur Ün anne oldu! İşte bebeğiyle ilk poz

Yağmur Ün anne oldu! İşte bebeğiyle ilk poz

Alemin Kıralı dizisinde Ahsen karakteriyle geniş kitlelerce tanınan Yağmur Ün kısa süre önce gözlerden uzak bir şekilde evlenmişti. Doktor Doğaç Ergezen ile evli olan Ün'ün hamile olduğu o dönem iddia edilmişti. Geçtiğimiz günlerde karnı burnunda poz veren güzel oyuncu anne oldu. Yağmur Ün bebeğiyle ilk pozlarını da paylaştı.

Yağmur Ün anne oldu! İşte bebeğiyle ilk poz

Şafak Sezer'in başrolünde olduğu ‘Alemin Kralı’dizisinde Ahsen karakterini oynayan ve sonrasında Haziran Gecesi, Yetim Gönüller, Göçebe, Keloğlu ve Söz gibi projelerde rol alan Yağmur Ün, özel hayatıyla gündeme geliyor.

"YARIM ASIR AŞIRI EĞLENCELİ OLACAK"

Bir süredir doktor Doğaç ile aşk yaşayan 26 yaşındaki güzel oyuncu, 19 Nisan'da 982 bin takipçisinin olduğu Instagram hesabından sevgilisiyle sarmaş dolaş bir aşk pozunu paylaşmıştı. Kısa sürede hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Ün, sevgilisinden evlilik teklifi almış ve "Önümüzdeki yarım asır aşırı eğlenceli olacak" notunu düşmüştü.

"AİLE ARASINDA NİKAH KIYDIK"

Oyuncu Yağmur Ün, ağustos ayında doktor sevgilisi Doğaç Ergezen ile evlenmişti. Mutluğu gözlerinden okunan Yağmur Ün “Bir süre önce aile arasında nikah kıydık. Bugün de ailemiz ve dostlarımızla düğünümüzde buluşmak istedik. Hayatımın aşkı ile evlendiğim için çok mutluyum. Projemizi bitirdik, setten çıktık düğüne geldik" diyerek duygularını dile getirmişti.

Düğüne katılanlar arasında Ferit Aktuğ ve sevgilisi Saadet Çamaş, Akasya Asıltürkmen, Ümit Temurçin, Dila Danışman, Gizem Güneş ve Kerem Aygün, Bahadır Vatanoğlu ve İbrahim Kendirci vardı.

Haberin Devamı

 

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Ağustos'ta yaptığı düğünde hamile olduğu iddia edilen oyuncu anne oldu. Yağmur Ün mutluluğunu sosyal medyadan da paylaştı.

"NE MÜTHİŞ SERÜVENDİ AMA"

Oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma "Su Diana Ergezen. 16 Aralık 2022.. Ne müthiş serüvendi ama.." notunu düştü.