Gazete Vatan Logo
Magazin Nusret Gökçe sahada! Dünya Kupa'sıyla poz verdi

Nusret Gökçe sahada! Dünya Kupa'sıyla poz verdi

2022 Dünya Kupası'nın sahibi penaltılar sonunda Arjantin oldu. Final maçının öne çıkan isimlerinden biri de Arjantinli yıldız Angel di Maria oldu. 24 yaşındaki futbolcu, sahada kupayla poz verirken, 'tuz serpme' haraketi ile dünya çapında şöhrete kavuşan işletmeci Nusret Gökçe de yanına geldi. Gökçe'nin Dünya Kupası ve futbolcuyla poz verip, "Vaovv" dediği anlar sosyal medyayı salladı.

Nusret Gökçe sahada! Dünya Kupa'sıyla poz verdi

Kendine has 'tuz serpme' (Saltbae) hareketiyle ününü ülke sınırları dışına taşımayı başaran ve dünyanın çeşitli yerlerinde restoran açan Nusret Gökçe, yaklaşık 50 milyon takipçili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Gökçe, son olarak 2022 FIFA Dünya Kupası'na ev sahipliği yapan Katar’a gitti.

Kupayı kazanan takım önce 3-3 sonuçlanan uzatmalar, ardından penaltılar sonunda Arjantin oldu. Final maçında güçlü rakibi Fransa ile karşı karşıya gelen Arjantin'de, bir gol ve bir asistlşik performans sergileyen Angel Di Maria, sahada kupayı kaldırarak şampiyonluğu kutladı. Nusret Gökçe de sahaya girerek, yıldız futbolcuyla video çekti.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)'in paylaştığı bir gönderi

ANGEL DI MARIA'NIN BAKIŞI DİKKAT ÇEKTİ

Gökçe, Angel Di Maria'nın kupayla sevinç yaşadığı anlarda "Vaovv" diye bağırdı. Nusret'in kupaya dokunmasıyla ne yapacağını bilemeyen Maria'nın şaşkınlığı ise bakışlarına yansıdı.

ASTRONOMİK FİYATLAR

Nusret Gökçe, dünya çapında 32 şube ile dev bir marka haline getirdiği restoran zincirindeki astronomik fiyatlarla sık sık gündeme geliyor.

Haberin Devamı

"KALİTE ASLA PAHALI DEĞİLDİR"

Nusret, son olarak Instagram'da Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'de açtığı restoranından bir hesap paylaşmış ve "Kalite asla pahalı değildir" mesajını yazmıştı. Söz konusu adisyonda, 615 bin dirhem, TL cinsinden yaklaşık 3.1 milyon TL ve "Servis ücreti dahil değildir" notu yazıyordu.

İMZA YEMEĞİ İÇİN 52 SAAT ÇALIŞMALI!

Nusret, Kasım 2021'de işe aldığı şeflerle ve daha doğrusu onlara ödediği maaş ile gündeme gelmişti. Londra'da bulunan restoranın iş ilanında, başvuru sahibinin "Dünyanın en ünlü et lokantalarından birinde en iyi malzemelerle çalışacağı" ile övünülüyordu. İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre; Nusret, restoranında işe aldığı şeflere saatlik ödeme yapıyor. Verdiği saatlik 12 sterlinlik ücret ise menüdeki bir parça patates püresi veya mısır fiyatıyla eşdeğer. Bir başka deyişle, Nusr-Et'in imza işlerinden biri olan 630 sterlinlik altın tomahawk bifteklerinden birini yemek için şef 52 saatten fazla çalışmak zorunda kalacak.

Haberin Devamı