Nusret Gökçe

Nusret Gökçe

Son dakika nusret gökçe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nusret gökçe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nusret gökçe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nusret Gökçe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nusret gökçe gelişmeleri de dahil olmak üzere 219 nusret gökçe haberi bulunmuştur. Tüm nusret gökçe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nusr-et'e silahlı saldırı düzenleyen 5 şüpheli gözaltına alındı
Nusr-et'e silahlı saldırı düzenleyen 5 şüpheli gözaltına alındı İstanbul'da 'Mahzen-22' operasyonunda Beşiktaş'taki Nusr-et isimli restorana silahlı saldırı düzenleyen 5 şüpheli gözaltına alındı. Saldırı talimatını organize suç örgütü lideri Barış Boyun'un yine başka bir organize suç örgütü lideri olan Volkan Rençber'e verdiği belirlendi.
27.03.2024 Gündem
Nusret Gökçe restoranında ödenen milyonluk hesabı paylaştı!
Nusret Gökçe restoranında ödenen milyonluk hesabı paylaştı! Dünya çapında 'Salt Bae' olarak tanınan ünlü şef Nusret Gökçe, Instagram sayfasından Dubai'deki restoranında ödenen 3 milyon 256 bin 410 TL'yi bulan bir hesabın fotoğrafını paylaştı. Gökçe'nin sosyal medyada gündem olan gönderisine, takipçilerinden yorum yağdı.
22.01.2024 Magazin
Rotahane kültür ve tarih şehri Erzurum’da! Pervin Ersoy: 66’ncı şehre ulaştık
Rotahane kültür ve tarih şehri Erzurum’da! Pervin Ersoy: 66’ncı şehre ulaştık Türkiye’nin zengin kültürel varlıklarını tanıtmak ve bu varlıkların iç turizm bağlamında farkındalığını arttırmak amacıyla hayata geçirilen Rotahane, Erzurum’da kültür ve tarih dolu bir yolculuk yaptı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’un kurucusu olduğu Rotahane’nin 66’ncı durağı olan Erzurum’da Urartulardan Osmanlılara, Selçuklulardan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş dönemine kadar birçok eser, katılımcıların büyük beğenisini kazandı.
21.01.2024 Gündem
Nusret Gökçe'den kas şovu: Akıllara 'Dünya Kupası' finalini getirdi
Nusret Gökçe'den kas şovu: Akıllara 'Dünya Kupası' finalini getirdi 2022 Dünya Kupası finalinde sahaya inmesi ve yaptığı hareketlerle çok konuşulan Nusret Gökçe, sosyal medya hesabından paylaştığı fotolarlarla yeniden gündem oldu. Kullanıcılar Gökçe'nin kas şovuna sessiz kalamadı.
20.08.2023 Magazin
Nusret muradına erdi! Hayali gerçek oluyor
Nusret muradına erdi! Hayali gerçek oluyor Nusret Gökçe, uzun süredir hayalini kurduğu restorana kavuşuyor. Gökçe, yeni Saltbae Burger’ini İstanbul Havalimanı’nda açıyor.
21.07.2023 Magazin
Oğuzhan Uğur'un acı günü!
Oğuzhan Uğur'un acı günü! Kahramanmaraş'taki 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem diğer çevre illeri de derinden etkiledi. Deprem bölgesindekilerin yardımına koşan isimlerden biri de Oğuzhan Uğur oldu. Sosyal medya hesabından aktif olarak paylaşım yapan Oğuzhan Uğur şimdi ise depremde arkadaşının vefat ettiğini duyurdu.
17.02.2023 Magazin
Nusret Gökçe'den AFAD'a büyük bağış! 'Birlik ve beraberlik zamanı'
Nusret Gökçe'den AFAD'a büyük bağış! 'Birlik ve beraberlik zamanı' Kahramanmaraş'ta aynı gün meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrası ünlü isimler, depremzedelere yardım götürmek için canla başla çalışıyor. 'Tuz serpme' hareketiyle dünya çapında ün yakalayan Nusret Gökçe de, afet bölgesine götürdüğü yemek yardımlarının yanı sıra AFAD'a bağış yaptığını paylaştı.
17.02.2023 Magazin
Ferzan Özpetek depremzedelere 200 bin TL bağışladı!
Ferzan Özpetek depremzedelere 200 bin TL bağışladı! Ferzan Özpetek, İtalya'da sahnelenecek olan ‘Ferzaneide’ adlı tek kişilik gösterisinin geliri olan 200 bin TL'yi depremzedelere bağışladı
8.02.2023 Magazin
Nusret Gökçe deprem bölgesine hareket eden TIR'ı paylaştı! 'İşte o gün, bugün'
Nusret Gökçe deprem bölgesine hareket eden TIR'ı paylaştı! 'İşte o gün, bugün' Kahramanmaraş'ta aynı gün meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrası ünlü isimler, depremzedelere yardım götürmek için kolları sıvadı. 'Tuz serpme' hareketiyle dünya çapında ün yakalayan Nusret Gökçe de, içerisi yiyecek ve giyecek yardımıyla dolu bir TIR ile deprem bölgesine destek oldu.
8.02.2023 Magazin
Interpol kırmızı bültenle arıyordu, Nusret'te görüntülendi
Interpol kırmızı bültenle arıyordu, Nusret'te görüntülendi Kırmızı bültenle aranan Angola eski cumhurbaşkanının milyarder kızı Isabel dos Santos, Nusret Gökçe’nin Dubai’deki restoranında ortaya çıktı.
5.02.2023 Dünya
Zeynep, Sitare'nin oyununa geldi! O Kız 15. bölümde neler oldu?
Zeynep, Sitare'nin oyununa geldi! O Kız 15. bölümde neler oldu? Kanal D'nin çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi O Kız, 28 Aralık Çarşamba günü seyircilerle buluştu. Zeynep'in yaşadığı hayatın bir anda değişmesi ve babası için verdiği çaba, Sitare'nin ise para hırsı için yaptıkları seyircileri şaşırtmaya devam ediyor. Peki, O Kız 15. bölümde neler oldu?
29.12.2022 Magazin
Nusret Gökçe eleştiri yağmuruna tutuldu: Tek kelimeyle utandık
Nusret Gökçe eleştiri yağmuruna tutuldu: Tek kelimeyle utandık Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda Arjantin ile Fransa arasında nefesleri kesen final maçının ardından sahaya girerek, Arjantinli futbolcularla ve Dünya Kupası ile fotoğraf çektiren Nusret Gökçe, gündemdeki yerini koruyor. Son olarak takipçilerini yıllar öncesine götüren ünlü işletmeci, övgü dolu yorumlar kadar sert eleştirilerin de hedefinde yer aldı.
28.12.2022 Magazin
Martinez'in ortalığı karıştıran sevinciyle ilgili ceza tehlikesi!
Martinez'in ortalığı karıştıran sevinciyle ilgili ceza tehlikesi! 2022 Dünya Kupası şampiyonu Arjantin'in file bekçisi Emiliano Martinez, yaptığı art arda skandal hareketlerden sonra yine konuşulmaya devam ediyor. Arjantinli kaleci ceza tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.
25.12.2022 Şampiy10
Gianni Infantino'dan Nusret Gökçe hamlesi! FIFA da devreye girdi
Gianni Infantino'dan Nusret Gökçe hamlesi! FIFA da devreye girdi Dünya Kupası'nda Arjantin-Fransa finalinin ardından sahaya girerek Arjantinli futbolcularla ve Dünya Kupası'yla fotoğraf çektiren Nusret Gökçe için FIFA Başkanı Gianni Infantino'dan flaş bir hamle geldi.
25.12.2022 Şampiy10
Dünya Kupası finalinde kupayla poz veren Nusret Gökçe hakkında FIFA soruşturma başlattı
Dünya Kupası finalinde kupayla poz veren Nusret Gökçe hakkında FIFA soruşturma başlattı FIFA, Nusret Gökçe'nin Arjantin - Fransa finali sonrasında sahaya inip kupayla poz vermesi ve futbolcularla selfie çektirmesi hakkında soruşturma başlattı.
22.12.2022 Futbol
Nusret Gökçe Dan Bilzerian olayı ne? Sosyal medya playboyu Dan Bilzerian’dan Nusret ifşası!
Nusret Gökçe Dan Bilzerian olayı ne? Sosyal medya playboyu Dan Bilzerian’dan Nusret ifşası! Sosyal medya fenomeni, playboy Dan Bilzerian’ın Nusret ifşası gündem oldu. Yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem olan Dan Bilzerian, Nusret'in kendisine DM'den attığı mesajları ifşa etti. Sık sık kadınlarla çekildiği fotoğrafları ile tanınan Dan Bilzerian, bu kez Nusret fotoğrafları ile konuşuluyor. Peki, Nusret Gökçe Dan Bilzerian olayı ne? Dan Bilzerian kimdir? Nusret ne yaptı? İşte detaylar…
22.12.2022 Magazin
Dünya Kupası finalinde sahaya inen Nusret'e Messi'nin tepkisi olay oldu
Dünya Kupası finalinde sahaya inen Nusret'e Messi'nin tepkisi olay oldu Katar'da düzenlenen FIFA 2022 Dünya Kupası final karşılaşmasında Arjantin ile Fransa karşı karşıya geldi. Final mücadelesini penaltı atışlarıyla kazanan Arjantin, 2022 Dünya Kupası şampiyonu olurken, Nusret de kutlamalarda sahaya indi.
19.12.2022 Futbol
Yağmur Ün anne oldu! İşte bebeğiyle ilk poz
Yağmur Ün anne oldu! İşte bebeğiyle ilk poz Alemin Kıralı dizisinde Ahsen karakteriyle geniş kitlelerce tanınan Yağmur Ün kısa süre önce gözlerden uzak bir şekilde evlenmişti. Doktor Doğaç Ergezen ile evli olan Ün'ün hamile olduğu o dönem iddia edilmişti. Geçtiğimiz günlerde karnı burnunda poz veren güzel oyuncu anne oldu. Yağmur Ün bebeğiyle ilk pozlarını da paylaştı.
19.12.2022 Magazin
Nusret Gökçe sahada! Dünya Kupa'sıyla poz verdi
Nusret Gökçe sahada! Dünya Kupa'sıyla poz verdi 2022 Dünya Kupası'nın sahibi penaltılar sonunda Arjantin oldu. Final maçının öne çıkan isimlerinden biri de Arjantinli yıldız Angel di Maria oldu. 24 yaşındaki futbolcu, sahada kupayla poz verirken, 'tuz serpme' haraketi ile dünya çapında şöhrete kavuşan işletmeci Nusret Gökçe de yanına geldi. Gökçe'nin Dünya Kupası ve futbolcuyla poz verip, "Vaovv" dediği anlar sosyal medyayı salladı.
19.12.2022 Magazin
Nusret Gökçe'nin restoranındaki hesap şoke etti! 'Bu parayla daire almayı tercih ederim'
Nusret Gökçe'nin restoranındaki hesap şoke etti! 'Bu parayla daire almayı tercih ederim' 'Et tuzlama' (saltbae) hareketi ile dünya çapında şöhrete kavuşan Nusret Gökçe, sahibi olduğu ve yıldız isimleri ağırladığı restoranlarında uyguladığı fiyat politikasıyla adından söz ettiriyor. Ünlü işletmeci, son olarak 49 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından Abu Dabi restoranından bir adisyon yayınladı. Nusret'in paylaştığı hesabı görenler gözlerine inanamadı.
18.11.2022 Magazin
Chelsea'nin yıldızı N'Golo Kante Fenerbahçe yerine Beşiktaş'ı seçti!
Chelsea'nin yıldızı N'Golo Kante Fenerbahçe yerine Beşiktaş'ı seçti! İngiliz Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin Fransız yıldızı N'Golo Kante, ünlü Türk şef Nusret Gökçe'nin kendisini Fenerbahçe'ye davet etmesi sonrasında söylediğiyle herkesi şaşırttı.
3.11.2022 İngiltere
İzzet Yıldızhan'dan Nusret Gökçe taklidi! 'Size ağır olmak yakışır'
İzzet Yıldızhan'dan Nusret Gökçe taklidi! 'Size ağır olmak yakışır' Salt Bae (tuzlama) hareketiyle dünya çapında tanınan Nusret Gökçe, sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemden düşmüyor. Nusret’in iki yıl önce başlattığı cappuccino akımının etkileri devam ediyor. Zaman zaman paylaşımları ve açıklamalarıyla adından söz ettiren İzzet Yıldızhan, Gökçe'nin taklidini yaptığı video ile gündem oldu.
12.06.2022 Magazin
Nusret Gökçe'nin hayatı film oluyor! Amerikalı isim yönetecek
Nusret Gökçe'nin hayatı film oluyor! Amerikalı isim yönetecek Dünyada ‘Salt Bae’ (Tuzlama) hareketiyle tanınan ve çeşitli kıtalarda restoran zinciri olan fenomen şef Nusret Gökçe’nin hayatı belgesel film oluyor. Türkiye'de de yayına hazırlanan belgeselin yönetmenliğini Amerikalı bir isim yapacak.
15.03.2022 Magazin
Nusret Gökçe: Vegas’ta her yerde Nusr-Et imzası var
Nusret Gökçe: Vegas’ta her yerde Nusr-Et imzası var Las Vegas’ta restoran açan Nusret Gökçe, 32 lokasyonuyla dev bir marka haline geldi. Gökçe, nasıl hissettiğini,nasıl zorluklarla karşılaştığını,hayallerini ve başardıklarını anlattı. İşte detaylar...
6.03.2022 Magazin
Nusret iki yıl sonra annesine kavuştu! "Erken olmuş biraz sanki"
Nusret iki yıl sonra annesine kavuştu! "Erken olmuş biraz sanki" Tuz serpme' (saltbae) hareketiyle dünya çapında şöhrete kavuşan Nusret Gökçe, annesi Fatma Gökçe ile kavuşma anlarını paylaştı. Nusret, annesini iki yıl aradan sonra ilk kez gördüğünü söyledi.
19.12.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nusret Gökçe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nusret gökçe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.