Nusret

Nusret

Son dakika nusret haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nusret ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nusret haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nusret

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nusret gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.516 nusret haberi bulunmuştur. Tüm nusret haberleri aşağıda listelenmiştir.
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
Hatay yerel seçim sonuçları: 31 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçları açıklandı mı? Hatay'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Hatay belediyesi hangi partiye geçti?
Hatay yerel seçim sonuçları: 31 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçları açıklandı mı? Hatay'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Hatay belediyesi hangi partiye geçti? Hatay yerel seçim sonuçları 2024: Türkiye 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için sandık başına gitti. Milyonlarca seçmenin oy kullandığı yerel seçimler 81 ilde devam etti. YSK'nın seçim takvimi işledi ve partilar adaylarıyla birlikte belediye başkanlıkları için yarıştı. Deprem bölgesi seçim sonuçları da vatandaşlar tarafından merakla takip edildi. Özellikle kızgın bir yarışınn hakim olduğu Hatay'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Hatay Büyükşehir Belediye başkanlığı hangi partiye geçti? İşte 2024 Hatay yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Nusr-et'e silahlı saldırı düzenleyen 5 şüpheli gözaltına alındı
Nusr-et'e silahlı saldırı düzenleyen 5 şüpheli gözaltına alındı İstanbul'da 'Mahzen-22' operasyonunda Beşiktaş'taki Nusr-et isimli restorana silahlı saldırı düzenleyen 5 şüpheli gözaltına alındı. Saldırı talimatını organize suç örgütü lideri Barış Boyun'un yine başka bir organize suç örgütü lideri olan Volkan Rençber'e verdiği belirlendi.
27.03.2024 Gündem
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart 2024 AK Parti, CHP, İYİ Parti adayları kimler? İşte YSK aday listesi
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart 2024 AK Parti, CHP, İYİ Parti adayları kimler? İşte YSK aday listesi Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçlarına göre belirleniyor. gazetevatan'da canlı olarak takip edilebilecek mahalli idareler seçimlerinde Hatay Büyükşehir Belediyhe Başkan adayları da izlenecek. AK Parti'den Mehmet Öntürk, CHP'den Lütfü Savaş, İYİ Parti'den Nüsret Cömert'in aday olduğu Hatay'da alınan oy oranları seçim akşamı haberimizde olacak. Peki Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden?
24.03.2024 Gündem
'İnci Taneleri'nin Nusreti'i Rıza Kocaoğlu’dan ipucu: Benim hikayem yavaş açılıyor!
'İnci Taneleri'nin Nusreti'i Rıza Kocaoğlu’dan ipucu: Benim hikayem yavaş açılıyor! Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı 'İnci Taneleri'nde 'Nusret' rolünü canlandıran Rıza Kocaoğlu, çok izlenen dizi hakkında açıklamalarda bulundu.
21.03.2024 Magazin
8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı! TCG Nusret ile seyir yaptı
8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı! TCG Nusret ile seyir yaptı Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu mensubu kadın harbiyelilerle Türkiye'nin ilk kadın amirali Gökçen Fırat, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında TCG Nusret Mayın Gemisi ile seyir yaptı.Fırat,"Türk milleti buna çok aşina. Kurtuluş Savaşı'nda kendi canı pahasına, çocukları pahasına kurtuluş mücadelesine destek veren, bizzat katılan tarihi kadın kahramanlarımızla dolu" dedi.
8.03.2024 Gündem
İnci Taneleri'nde duygu dolu anlar! Dilber gözyaşlarını tutamadı
İnci Taneleri'nde duygu dolu anlar! Dilber gözyaşlarını tutamadı Kanal D'nin BKM yapım imzalı yeni dizisi 'İnci Taneleri', ikinci bölümüyle ekranlara geldi. Soluksuz izlenen bu bölümde; Azem, Zahir'in dükkanını bastı. Nusret içeride hasımlarının koğuşuna düştüğünü ifade etti. Dilber, başkalarının ona karşı yaklaşımlarından ötürü göz yaşlarını tutamadı. Zahir'in eşiyle ilgili sözlerine dayanamayan Azem, otele gitti. İşte detaylar...
2.02.2024 Magazin
İnci Taneleri büyük beğeni topladı! Dilber gözyaşlarını tutamadı
İnci Taneleri büyük beğeni topladı! Dilber gözyaşlarını tutamadı Başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı 'İnci Taneleri' dizisi, ikinci bölümüyle ekranlara geldi. Soluksuz izlenen bu bölümde; Azem, Zahir'in dükkanını bastı. Nusret içeride hasımlarının koğuşuna düştüğünü ifade etti. Dilber başkalarının ona karşı yaklaşımlarından ötürü gözyaşlarını tutamadı. Zahir'in eşiyle ilgili sözlerine dayanamayan Azem otele gitti. İşte detaylar...
1.02.2024 Magazin
Nusret Gökçe restoranında ödenen milyonluk hesabı paylaştı!
Nusret Gökçe restoranında ödenen milyonluk hesabı paylaştı! Dünya çapında 'Salt Bae' olarak tanınan ünlü şef Nusret Gökçe, Instagram sayfasından Dubai'deki restoranında ödenen 3 milyon 256 bin 410 TL'yi bulan bir hesabın fotoğrafını paylaştı. Gökçe'nin sosyal medyada gündem olan gönderisine, takipçilerinden yorum yağdı.
22.01.2024 Magazin
Rotahane kültür ve tarih şehri Erzurum’da! Pervin Ersoy: 66’ncı şehre ulaştık
Rotahane kültür ve tarih şehri Erzurum’da! Pervin Ersoy: 66’ncı şehre ulaştık Türkiye’nin zengin kültürel varlıklarını tanıtmak ve bu varlıkların iç turizm bağlamında farkındalığını arttırmak amacıyla hayata geçirilen Rotahane, Erzurum’da kültür ve tarih dolu bir yolculuk yaptı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’un kurucusu olduğu Rotahane’nin 66’ncı durağı olan Erzurum’da Urartulardan Osmanlılara, Selçuklulardan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş dönemine kadar birçok eser, katılımcıların büyük beğenisini kazandı.
21.01.2024 Gündem
Eurofighter için kritik açıklama! MSB kaynakları: İkinci el değil, en üst düzey modeli
Eurofighter için kritik açıklama! MSB kaynakları: İkinci el değil, en üst düzey modeli Türkiye’nin Eurofigter tedarikine ilişkin açıklamaya yapan Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, "Tedarik konusunu İngiltere üzerinden ele alıyoruz. İngiltere bu konuda Almanya’nın itirazlarının kaldırılmasına yönelik yardımcı olacaklarını belirtiyorlar. Türkiye olarak ilk aşamada 20 daha sonra da 20 olmak üzere 40 uçak almak isteğimizi ifade ettik. Alacağımız uçaklar kesinlikle ikinci el değil. En üst modelini alma konusunda talebimiz oldu” ifadelerini kullandı.
23.11.2023 Gündem
Nusret Gökçe'den kas şovu: Akıllara 'Dünya Kupası' finalini getirdi
Nusret Gökçe'den kas şovu: Akıllara 'Dünya Kupası' finalini getirdi 2022 Dünya Kupası finalinde sahaya inmesi ve yaptığı hareketlerle çok konuşulan Nusret Gökçe, sosyal medya hesabından paylaştığı fotolarlarla yeniden gündem oldu. Kullanıcılar Gökçe'nin kas şovuna sessiz kalamadı.
20.08.2023 Magazin
Nusret muradına erdi! Hayali gerçek oluyor
Nusret muradına erdi! Hayali gerçek oluyor Nusret Gökçe, uzun süredir hayalini kurduğu restorana kavuşuyor. Gökçe, yeni Saltbae Burger’ini İstanbul Havalimanı’nda açıyor.
21.07.2023 Magazin
Nusret, Dünya Kupası'na küstü! 'Bir daha asla adım atmayacağım'
Nusret, Dünya Kupası'na küstü! 'Bir daha asla adım atmayacağım' Ünlü şef Nusret'in geçen yılki Dünya Kupası finalinde sahaya inmesi FIFA'da kriz yaratmıştı. Geçtiğimiz gün Times gazetesine konuşan Gökçe, o gün yaşananları anlattı.
26.06.2023 Magazin
TCG Nusret Müze Gemisi, Tekirdağ'da ziyarete açıldı
TCG Nusret Müze Gemisi, Tekirdağ'da ziyarete açıldı Çanakkale Deniz Savaşı'nın seyrini değiştiren Nusret Mayın Gemisi'nin aslına uygun inşa edilen TCG Nusret Müze Gemisi, Tekirdağ Limanı'nda ziyarete açıldı.
23.06.2023 Gündem
Ünlü oyuncu Abdullah Şahin'e büyük tuzak!  ‘Hayranım’ yalanıyla dolandırıldı
Ünlü oyuncu Abdullah Şahin'e büyük tuzak! ‘Hayranım’ yalanıyla dolandırıldı Ünlü tiyatrocu Abdullah Şahin, internetten araba alırken ‘hayranım’ yalanıyla dolandırıldı. Şahin, “Senin büyük hayranınım” diyen dolandırıcıya 18 bin 400 TL kaptırdı.
8.05.2023 Magazin
Nusret’in ortağı Mithat Erdem için 3 ay uzaklaştırma kararı!
Nusret’in ortağı Mithat Erdem için 3 ay uzaklaştırma kararı! Dünyaca ünlü et restoran zinciri Nusret’in ortaklarından Mithat Erdem’e kendisini aldattığı iddiasıyla boşanma davası açan eşi Çiğdem Erdem, 3 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.
8.05.2023 Magazin
Semahat Sevim Arsel kimdir, ne iş yapar? Türkiye’nin en zengin 4. İnsanı Semahat Arsel nereli, kaç yaşında, çocuğu var mı? İşte eğitim ve iş hayatı!
Semahat Sevim Arsel kimdir, ne iş yapar? Türkiye’nin en zengin 4. İnsanı Semahat Arsel nereli, kaç yaşında, çocuğu var mı? İşte eğitim ve iş hayatı! Forbes'un bu yıl 37'nci kez Milyarderler Listesini yayınladı. Listede Türk isimler de yer aldı. FORBES milyarderler listesine göre Türkiye’nin en zengin dördüncü insanı Semahat Sevim Arsel oldu. Peki, Semahat Sevim Arsel kimdir, ne iş yapar, nereli? Türkiye’nin 4. zengini Semahat Arsel’in çocuğu var mı, eğitimi nedir?
5.04.2023 Ekonomi
‘Evlilik teklifi’ dolandırıcılığında yeni gelişme! Aldığı cevap karşısında şoke oldu
‘Evlilik teklifi’ dolandırıcılığında yeni gelişme! Aldığı cevap karşısında şoke oldu İstanbul Boğazı’nda bir çift, evlilik teklifi organizasyonu için bir yat ayarlayarak akşam yemeğine çıktı. 2 saat boyunca boğaz turu yapan çiftin gece sonunda yaptığı ise organizasyon sahiplerini şoke etti. Lazer ışığı ile isimlerini köprüye yazdıran ve evlilik teklifinin ardından bir de fotoğraf ve video da çektiren çifte günlerce ulaşılamadı. Yat sahibi ödeme için aradığında ise aldığı cevap karşısında büyük şaşkınlık yaşadı.
28.03.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan:  İstikrar ve güven iklimine sıkı sıkıya sahip çıkmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstikrar ve güven iklimine sıkı sıkıya sahip çıkmalı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Seddülbahir Kalesi ve Gelibolu-Eceabat Devlet Yolu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan 'Dünyanın yaşadığı krizlerin önümüze çıkardığı fırsatları değerlendirebilmemiz için ihtiyacımız olan tek şey istikrar ve güven iklimine sıkı sıkıya sahip çıkmaktır. Bunu başarırsak Allah'ın izniyle hedeflerimize ulaşmamızı kimse engelleyemez' dedi. Öte yandan Erdoğan tahıl koridoru anlaşmasının süresinin uzatıldığını açıkladı.
18.03.2023 Gündem
Tarihi değiştiren zafer: Çanakkale! Zafere giden o yolda neler yaşandı?
Tarihi değiştiren zafer: Çanakkale! Zafere giden o yolda neler yaşandı? Bundan tam 108 yıl önce, Çanakkale'de tarihin gördüğü en büyük destanlardan biri yazıldı. Tarihin akışını değiştiren bu savaşta zafere giden yolda neler yaşandı? Büyük Komutan Mustafa Kemal Atatürk, askeri dehasını ortaya koyduğu zaferde nasıl bir yol izledi? Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Tarih Profesörü Dr. Kemal Arı, CNN TÜRK canlı yayınında anlattı.
18.03.2023 Gündem
Tutuklu müteahhit sayısı 134’e çıktı
Tutuklu müteahhit sayısı 134’e çıktı Adıyaman’da yıkılan Huzur Apartmanı’nın müteahhiti Yıldıray Varki İstanbul Havaalanı’ndan İsviçre’ye gitmeye çalışırken yakalandı. Yıkılan binalarla ilgili tutuklu sayısı 134’e ulaştı. Adıyaman barosu konteynerde şikayetleri topluyor.
21.02.2023 Gündem
Evim depreme dayanıklı mı? Uzmanlardan kritik 'karot' uyarısı
Evim depreme dayanıklı mı? Uzmanlardan kritik 'karot' uyarısı Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilde yıkıma yol açan depremlerin ardından yurt genlinde vatandaşlar yaşadıkları evin güvenli olup olmadığını araştırmaya başladı. Uzmanlar klasik karot yöntemiyle alınacak numunelerin binaya zarar verebileceği uyarısında bulunarak yeni teknoloji dahil tüm yöntemler kullanılarak ölçüm yapılması gerektiğinin altını çiziyor.
19.02.2023 Gündem
Oğuzhan Uğur'un acı günü!
Oğuzhan Uğur'un acı günü! Kahramanmaraş'taki 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem diğer çevre illeri de derinden etkiledi. Deprem bölgesindekilerin yardımına koşan isimlerden biri de Oğuzhan Uğur oldu. Sosyal medya hesabından aktif olarak paylaşım yapan Oğuzhan Uğur şimdi ise depremde arkadaşının vefat ettiğini duyurdu.
17.02.2023 Magazin
Nusret Gökçe'den AFAD'a büyük bağış! 'Birlik ve beraberlik zamanı'
Nusret Gökçe'den AFAD'a büyük bağış! 'Birlik ve beraberlik zamanı' Kahramanmaraş'ta aynı gün meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrası ünlü isimler, depremzedelere yardım götürmek için canla başla çalışıyor. 'Tuz serpme' hareketiyle dünya çapında ün yakalayan Nusret Gökçe de, afet bölgesine götürdüğü yemek yardımlarının yanı sıra AFAD'a bağış yaptığını paylaştı.
17.02.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nusret ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nusret haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.