Depremzede

Depremzede

Son dakika depremzede haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan depremzede ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını depremzede haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Depremzede

haberleri sayfasında son dakika yaşanan depremzede gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.043 depremzede haberi bulunmuştur. Tüm depremzede haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kınalı eller çilek kokuyor! Devlet desteğiyle çilek bahçesi kuran kadınlar hem üretiyor hem de aferin etkisinde uzaklaşıyor
Kınalı eller çilek kokuyor! Devlet desteğiyle çilek bahçesi kuran kadınlar hem üretiyor hem de aferin etkisinde uzaklaşıyorGaziantep'in İslahiye ilçesinde bulunan Huzurlu Yaylası'ndaki köylerinde devlet desteğiyle çilek bahçesi kuran depremzede kadınlar, hem üretiyor hem de afetin etkisinden uzaklaşmaya çalışıyor.
26.07.2024Gaziantep
Gaziantep Arban'da 220 adet 1. etap deprem konutları hak sahiplerine teslim edilecek
Gaziantep Arban'da 220 adet 1. etap deprem konutları hak sahiplerine teslim edilecekAraban Kaymakamı Özgür İşçimen, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Araban ilçesinde inşaatı tamamlanan birinci etap 220 adet konutun teslim edeceklerini söyledi.
26.07.2024Gaziantep
Gaziantep'te depremzede kadınlar devlet desteğiyle çilek bahçesi kurdu
Gaziantep'te depremzede kadınlar devlet desteğiyle çilek bahçesi kurduGaziantep'in İslahiye ilçesinde bulunan Huzurlu Yaylası'ndaki köylerinde devlet desteğiyle çilek bahçesi kuran depremzede kadınlar, hem üretiyor hem de afetin etkisinden uzaklaşmaya çalışıyor.
26.07.2024Gaziantep
Adana'da depremin ardından inşa edilen TOKİ konutlarına taşınanalar deprem korkusu yaşamıyor
Adana'da depremin ardından inşa edilen TOKİ konutlarına taşınanalar deprem korkusu yaşamıyorAdana’da depremzedeler için yapılan TOKİ konutlarında yaşam sürerken evlerde oturanlar konutlardan memnun olduklarını ve artık deprem korkusu yaşamadıklarını söyledi.
25.07.2024Adana
Son dakika... LGS yerleştirme sonuçları açıklandı
Son dakika... LGS yerleştirme sonuçları açıklandıMilli Eğitim Bakanlığı (MEB), Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki yerleştirme sonuçları açıklandı.
22.07.2024Gündem
Bakan Kurum'dan TOKİ açıklaması: Her ay 25 - 30 bin konut tamamlanacak
Bakan Kurum'dan TOKİ açıklaması: Her ay 25 - 30 bin konut tamamlanacakÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İnşallah 10 gün sonra, yani temmuz ayı sonunda 15 bin, ağustosta 20 bin konutumuzu süratle tamamlayacağız. Her ay böyle 25-30 bin konutumuzu etap etap tamamlayacağız" dedi.
20.07.2024Gündem
YKS depremzede kontenjanı nedir, 2024 YKS depremzede kontenjanı var mı? YKS 2024 depremzede kontenjanı olacak mı?
YKS depremzede kontenjanı nedir, 2024 YKS depremzede kontenjanı var mı? YKS 2024 depremzede kontenjanı olacak mı?YKS sonuçlarının açıklanmasıyla beraber tercih işlemlerine yönelik detaylar gündeme geldi. YKS ön bilgilendirme kılavuzu yayımladı. Peki, YKS depremzede kontenjanı nedir, 2024 YKS depremzede kontenjanı var mı? YKS 2024 depremzede kontenjanı olacak mı?
19.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine sonrası enflasyon açıklaması: Fiyat balonu sönüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine sonrası enflasyon açıklaması: Fiyat balonu sönüyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Kabine toplantısı Beştepe'de yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Geçen aydan itibaren enflasyonun ateşi düşmeye başladı. Amacımız kalıcı refahı sağlamak. Sene sonunda enflasyonu hedeflediğimiz seviyelere indireceğiz. Fahiş fiyat ve fırsatçılıkla mücadelede kararlı adımlar atıyoruz." ifadelerini kullandı. Dış politikaya ilişkin de mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Müttefiklerimiz tarafından ülkemize adeta bin bir nazla verilen silahlar, bakıyorsunuz, bölücü terör örgütünün sığınaklarından çıkıyor. Suyu yokuşa sürme çabaları görüyoruz. İttifak anlayışı ile bağdaşmadığı ortadadır." ifadelerini kullandı.
16.07.2024Gündem
Gaziantep'teki depremzede besiciler devlet desteğiyle üretime devam ediyor
Gaziantep'teki depremzede besiciler devlet desteğiyle üretime devam ediyorKahramanmaraş merkezli depremlerde büyük yıkım ve kayıpların olduğu Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde hayvanları telef olan besiciler, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından kendilerine verilen küçükbaş ve büyükbaş hayvan desteğiyle üretime devam ediyor.
17.07.2024Gaziantep
Gaziantep'te kadınların projesi kazanç kapısı oldu: Herkes talep ediyor, siparişlere yetişemiyoruz
Gaziantep'te kadınların projesi kazanç kapısı oldu: Herkes talep ediyor, siparişlere yetişemiyoruzÇilek yetiştiriciliği Gaziantepli depremzede kadınların kazanç kapısı oldu. Gaziantep'te hayata geçirilen "Kınalı eller çilek kokuyor" projesinden faydalanan 20 kadın taleplerden dolayı siparişlere yetişemiyor.
15.07.2024Gaziantep
Bakan Kurum Adana'da konuştu! "Yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz"
Bakan Kurum Adana'da konuştu! "Yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz"Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Şu ana kadar toplamda 76 bin yuvamızı kardeşlerimize teslim ettik. Yıl sonuna kadar toplamda en az 200 bin konutu teslim edeceğiz" dedi.
14.07.2024Adana
Bakan Kurum: 11 ilimizde 276 bin konutun inşası devam ediyor
Bakan Kurum: 11 ilimizde 276 bin konutun inşası devam ediyorÇevre , Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “11 ilimizde 276 bin konutun inşası devam etmektedir. Bugüne kadar 76 bin konutun teslimi gerçekleşmiş ve inşallah bundan sonraki süreçte her ay 25-30 bin konutun teslimini planlıyoruz” dedi.
13.07.2024Ekonomi
Ebrar Siteleri’nde ailesini kaybeden kadın: Bina değil puzzle yapmışlar
Ebrar Siteleri’nde ailesini kaybeden kadın: Bina değil puzzle yapmışlarKahramanmaraş’ta depremde yıkılarak 76 kişinin hayatını kaybettiği, 10 kişinin de yaralı kurtarıldığı Ebrar Siteleri’ndeki K Blokla ilgili tutuksuz 7 sanığın ‘Bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma’ suçundan 22.5’ar yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın 2’nci duruşması görüldü. Binada annesi, babası ve kardeşini kaybeden Yasemin Kozaklı, sorumluların cezalandırılmasını istediğini belirterek, “8 katlı bina, depremde 2 kata düşmüştü neredeyse. Bina değil puzzle yapmışlar” dedi.
11.07.2024Gündem
Depremzede ailenin buzdolabındaki malzemeleri çaldılar
Depremzede ailenin buzdolabındaki malzemeleri çaldılarHatay'da depremzede aile hırsızlık şoku yaşadı. Kaldıkları konteynere giren hırsız, buzdolabındaki et ve gıda malzemeleri başta olmak üzere çeşitli eşyalar çaldı.
9.07.2024Gündem
Bakan Kurum: Yıl sonuna kadar 200 bin yeni yuvamızı teslim edeceğiz
Bakan Kurum: Yıl sonuna kadar 200 bin yeni yuvamızı teslim edeceğizÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Yıl sonuna kadar 200 bin yeni yuvamızı teslim edeceğiz" dedi.
5.07.2024Ekonomi
MasterChef'te depremzede Esra'nın anlattıkları ağlattı!
MasterChef'te depremzede Esra'nın anlattıkları ağlattı!Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın yer aldığı MasterChef'te yeni bölüm yayınlandı. 6 Şubat Maraş depreminde yaşadıklarını canlı yayında anlatan yarışmacı Esra, herkesi bir kez daha o korku dolu günlere götürdü. Esra, yaşadıklarını anlatırken kendini ağlamamak için zor tuttu.
30.06.2024Magazin
LGS tercihleri nasıl yapılacak, LGS tercih hakkı kaç tane? İşte adım adım Merkezi ve Yerel Yerleştirme detayları
LGS tercihleri nasıl yapılacak, LGS tercih hakkı kaç tane? İşte adım adım Merkezi ve Yerel Yerleştirme detaylarıLGS sonuçlarının açıklanmasıyla tercih detaylarına yönelik araştırmalar da arttı. Merkezî yerleştirme; merkezî sınavla öğrenci alan fen liseleri, sosyal bilimler liseleri, proje okulları ile mesleki ve teknik Anadolu liselerinin Anadolu teknik programlarına merkezî sınav puanı üstünlüğüne göre tercihler doğrultusunda yapılacak. Öğrenciler, sınavla öğrenci alan okullar listesinden 10 okula kadar tercih yapabilecek.
28.06.2024Gündem
Hamdi Alkan deprem bölgesinde film çekiyor! Depremzede çocuklara rol verecek
Hamdi Alkan deprem bölgesinde film çekiyor! Depremzede çocuklara rol verecekÜnlü yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan, 6 Şubat 2023'te Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerden en çok etkilenen memleketi Antakya'yada film çekmek istediğini söyledi. Çekimlerine yakın zamanda Antakya'da başlamayacağı filmin hazırlıklarını hızlandırdığını da aktardı.
25.06.2024Magazin
Depremzede akademisyenden deprem parkı projesi
Depremzede akademisyenden deprem parkı projesiKahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Siirt Üniversitesi Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Esra Bayazıt Solak, öğrencileriyle birlikte, tasarım stüdyosu dersinde ‘deprem parkı’ projesini hazırladı. Deprem parklarının, yaşanabilecek depremlerin ardından toplanma ve yaşam alanı sunması amacıyla hızlı ve etkin olarak kullanılabileceğini belirten Solak, “Depremden sonra binadan çıkabildiysek, nereye gideceğimizi bilememe deneyimi kötü bir histir. Çünkü o çaresizliği yaşadık. Bu nedenle de her kentte bir deprem parkının olmamasını acı bir şekilde deneyimledim. Projemizi deprem riski yüksek kentlerdeki belediyelerimizle de paylaşmak istiyoruz” dedi.
19.06.2024Gündem
Jandarmadan depremden etkilenen Nurdağı ve İslahiye'ye ziyaret
Jandarmadan depremden etkilenen Nurdağı ve İslahiye'ye ziyaretGaziantep'te jandarma ekipleri, depremden en çok etkilenen İslahiye ve Nurdağı ilçelerindeki konteyner kentler ile konargöçer çadırlarında yaşayan vatandaşlara moral ziyareti düzenledi.
19.06.2024Gaziantep
MasterChef'te depremzede Baran'ın hikayesi ağlattı!
MasterChef'te depremzede Baran'ın hikayesi ağlattı!Hatay'da depremde ailesi ile enkaz altında 12 saat kalan Kuzey Baran Korkmaz hikayesi ile izleyenlerin yüreklerini dağladı. Korkmaz'ın yemeği ise şefler tarafından aşırı beğenildi.
17.06.2024Magazin
Depremzede yolda bulduğu cüzdanı polise teslim etti
Depremzede yolda bulduğu cüzdanı polise teslim ettiKahramanmaraş merkezli depremde Hatay'da evi yıkıldığı için Adana'nın Kozan ilçesine yerleşen depremzede, yolda bulduğu ve içinde 3 bin 350 lira bulunan cüzdanı polise teslim etti.
13.06.2024Adana
Gaziantep'te jandarma ekipleri depremzede öğrencileri okullarında ziyaret etti
Gaziantep'te jandarma ekipleri depremzede öğrencileri okullarında ziyaret ettiGaziantep'te jandarma ekipleri İslahiye ilçesindeki depremzede öğrencileri okullarında ziyaret ederek eğitim verdi.
3.06.2024Gaziantep
Depremzede öğrencilere ücretsiz spor okulu
Depremzede öğrencilere ücretsiz spor okuluHatay'da 6 Şubat 2023'te meydana gelen büyük depremlerden etkilenen çocukların uzun dönemde sporla rehabilitesi amacıyla Antakya ve Defne ilçelerinde ücretsiz spor okulları açıldı
28.05.2024Diğer Sporlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Reisi'nin ölümü sonra bir günlük yas kararı aldık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Reisi'nin ölümü sonra bir günlük yas kararı aldıkCumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı kardeşim sayın İbrahim Reisi ve heyet üyelerinin vefatından derin üzüntü duyduk. Helikopter kazasından sonra İran makamlarıyla iletişime geçerek arama kurtarma faaliyetlerine destek vermek için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Ülkemizde 1 günlük yas ilan edilmesini kararlaştırdık" dedi.
20.05.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Depremzede ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki depremzede haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.