Gazete Vatan Logo
Magazin Aslı Enver ve Berkin Gökbudak evlendikten sonra ilk kez görüntülendi!

Aslı Enver ve Berkin Gökbudak evlendikten sonra ilk kez görüntülendi!

Şu sıralar tiyatro ile ekranlarda olan Aslı Enver, bir süredir aşk yaşadığı Berkin Gökbudak ile 12 Kasım'da hayatını birleştirmişti. Sürpriz nikâh sonrası hamile olduğu öğrenilen oyuncu ve eşi yan yana ilk kez görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Enver, Berkin Gökbudak'ın 8 yaşındaki oğluyla aralarının nasıl olduğunu açıkladı.

Aslı Enver ve Berkin Gökbudak evlendikten sonra ilk kez görüntülendi!

Bir dönem şarkıcı Murat Boz ile bir dargın bir barışık birlikteliğiyle çok konuşulan, geçtiğimiz aylarda iş insanı Önder Öztarhan ile kısa süreli aşk yaşayan Aslı Enver, meslektaşı Birkan Sokullu ile 2012'de evlenmiş, üç yılın ardından boşanmıştı. Enver, son olarak gönlünü iş insanı Berkin Gökbudak’a kaptırmıştı.

Aslı Enver ile Berkin Gökbudak geçtiğimiz ay dünayevine girmişti. Evde aile arasında kıyılan sade bir törenle hayatlarını birleştiren çiftin nikah şahitliğini Saner Ayar ve Cihan Çalışkantürk yapmıştı.

HAMİLE OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Son olarak Enver’in, iki aylık hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Oyuncunun, çekimlerine önümüzdeki günlerde başlayacağı diziyi, hamileliği sebebiyle bırakmak zorunda kaldığı öğrenilmişti.

"HER ŞEY ÇOK YENİ"

Geçtiğimiz ay ani bir şekilde evlilik kararı alan çift, yan yana ilk kez görüntülendi. Caddebostan sokaklarından evlerine doğru yürürken gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gökbudak çifti, "Ne diyelim bilemedik. Her şey çok yeni. Annelerin babaların vardır ya hani bir kuralı. Çocuk için de konuşmamak lazım. Ama her şey yolunda" dedi.

Haberin Devamı

"BU YOL DA NE KADAR UZUNMUŞ!"

Gazetecilerin evlilik teklifini nasıl olduğunu merak etmesiyle sorduğu sorulara yanıt veren Aslı Enver, "Bu yol da ne kadar uzunmuş. Yürü yürü bitmedi" diyerek kahkaha attı.

GÖKBUDAK'IN OĞLU SORULDU

Aslı Enver ile evlenen Berkin Gökbudak'ın 8 yaşında Demir adında bir oğlu da bulunuyor. Muhabirlerin, "Demir'i de sormak istiyoruz. Aranız nasıl?" sorusuna yanıt veren Enver, "Ya o da çok tatlı. Her şey çok iyi. Ama hassastır ya o şeyler. Teşekkür ederim" yanıtını verdi.

O esnada yoldan geçen bir arabada Serdar Ortaç'ın "Karabiberim" şarkısının çalmasıyla kahkalara boğulan oyuncu, gülmekten soruları yanıtlamakta zorlandı.

"GURUR DUYUYORUM ASLI'YLA"

Berkin Gökbudak, bütün sorulara sessiz kalırken eşi Aslı Enver'in yanıtlarını dinlediği esnada kendisine yöneltilen, "Nasıl buluyorsunuz Aslı Hanım'ın oyunculuğunu?" sorusuna, ilk başta Aslı Enver, gülerek "Hadi biraz beni öv" diyince Gökbudak, "Gurur duyuyorum Aslı'yla. Önceden de takip ediyordum. Çok başarılı bir oyuncu kendisi" yanıtını verdi.

Haberin Devamı