Gazete Vatan Logo
Magazin Aslı Enver'den hamilelik yanıtı!

Aslı Enver'den hamilelik yanıtı!

Aslı Enver, ani bir kararla bir süredir aşk yaşadığı Berkin Gökbudak ile 12 Kasım'da hayatını birleştirmişti. Sürpriz nikâh sonrası hamile olduğu öğrenilen oyuncu, tiyatro çıkışı görüntülendi. Gazetecilerle konuşan Aslı Enver, hamilelikle ilgili soruları yanıtladı.

Aslı Enver'den hamilelik yanıtı!

Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden oyuncu Aslı Enver ile iş insanı Berkin Gökbudak geçtiğimiz ay dünayevine girmişti. Evde aile arasinda kıyılan sade bir törenle hayatlarını birleştiren çiftin nikah şahitliğini Saner Ayar ve Cihan Çalışkantürk yapmıştı.

"EVETTT"

Berkin Gökbudak ile fotoğrafını 6.4 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşan güzel oyuncu, kalp emojisiyler birlikte "Evettt" mesajını yazdı. 38 yaşındaki oyuncunun takipçilerinden, nikâh paylaşıma binlerce beğeni gelmişti.

HAMİLE OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Son olarak Enver’in, iki aylık hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Oyuncunun, çekimlerine önümüzdeki günlerde başlayacağı diziyi, hamileliği sebebiyle bırakmak zorunda kaldığı öğrenilmişti.

TİYATRO ÇIKIŞI GÖRÜNTÜLENDİ

Aslı Enver, önceki gece 'Sırça' tiyatro oyununun çıkışında objektiflere poz verdi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Enver, "Oyunumuz harika gidiyor. Seyirci çok severek izliyor. Biletlerimiz her oyunda hemen tükeniyor. Gelen herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

"ÇOK MUTLUYUZ"

Berkin Gökbudak ile sürpriz bir kararla dünyaevine giren Aslı Enver, "Evlilik iyi, güzel bir şey yani. Her şey yolunda, çok mutluyuz" açıklamasını yaptı.

"KONUŞMAYA ÇEKİNİYORUM"

Aslı Enver'in hamile olduğuna dair haberler sosyal medyaya bomba gibi düşmüştü. Hamile kaldığı için evlendiği iddia edilen oyuncu, bu sorularla alakalı, "Çok yeni bir dönem, çok konuşmak istemiyorum. Benim için de yeni bir dönem. Bu konuyla ilgili bana biraz zaman verirseniz daha rahat konuşabilirim o zaman. Konuşmaya çekiniyorum şu anda. İsim düşünmek için de çok erken olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

İLK EVLİLİĞİ ÜÇ YIL SÜRDÜ

Bir dönem şarkıcı Murat Boz ile bir dargın bir barışık birlikteliğiyle çok konuşulan, geçtiğimiz aylarda iş insanı Önder Öztarhan ile kısa süreli aşk yaşayan Aslı Enver, meslektaşı Birkan Sokullu ile 2012'de evlenmiş, üç yılın ardından boşanmıştı.

“KENDİMİ DAHA İYİ TANIYORUM"

İlk kez anne olmaya hazırlanan Aslı Enver, samimi açıklamalarda bulunmuştu. Instyle Dergisi'ne konuşan Enver, "Yalnızlıkla ilgili korkular kalkınca gelecekle ilgili endişeler de azalıyor, geçmişteki bazı davranışlarımın da ne kadar abartılı olduğunu görüyorum. Kendimi daha iyi tanıyor ve dolayısıyla da daha iyi hissediyorum artık" demişti.

Haberin Devamı