Yağmur Ün

Yağmur Ün

Son dakika Yağmur Ün haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yağmur Ün ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yağmur Ün haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yağmur Ün

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yağmur ün gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.507 yağmur ün haberi bulunmuştur. Tüm yağmur ün haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alemin Kıralı dizisinin Ahsen'i Yağmur Ün evlendi, anne oldu! İşte değişimi
Alemin Kıralı dizisinin Ahsen'i Yağmur Ün evlendi, anne oldu! İşte değişimi Fenomen dizi Alemin Kıralı'nda Ahsen karakterini canlandıran Yağmur Ün gözlerden uzak yaşasa da sosyal medya paylaşımlarıyla öne çıkıyor. Kısa süre önce Doktor Doğaç Ergezen ile evlenen güzel oyuncu anne oldu. Yağmur Ün'ün son halini görenler "Sanki hiç doğurmamış gibi fit" yorumlarında bulundu.
27.06.2023 Magazin
Ankara'da dehşet! Tartıştığı annesini bıçakla öldürdü
Ankara'da dehşet! Tartıştığı annesini bıçakla öldürdü Ankara'nın Sincan ilçesinde aile içinde çıkan tartışmada oğlu Sefa Yağmur (27) tarafından bıçaklanan Zeliha Yağmur (53), hayatını kaybetti. Zanlı Sefa Yağmur ise gözaltına alındı.
27.06.2023 Yaşam
Pınar Altuğ sahte hesaplara isyan etti!
Pınar Altuğ sahte hesaplara isyan etti! 'Çocuklar Duymasın'da canlandırdığı 'Meltem' karakteriyle hafızalara kazınan Pınar Altuğ ve 14 yıllık eşi Yağmur Atacan, geçtiğimiz sahte Instagram hesapları nedeniyle sorun yaşamaya başlamıştı. Son olarak Twitter'da adına hesap açılan Altuğ, Instagram sayfasından sahte hesabı ifşa ederek; adeta ateş püskürdü.
25.05.2023 Magazin
Aile 9. bölüm 2. fragmanı: Devin'in korkunç teklifi Aslan'ı şaşırttı!
Aile 9. bölüm 2. fragmanı: Devin'in korkunç teklifi Aslan'ı şaşırttı! Aile 9 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya ve Nejat İşler'in yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Devin'den Aslan'a şaşırtıcı bir teklif geldi. Yağmur'un Soykan ailesinin çiftliğine taşınması Hülya Soykan'ı çıldırttı.
28.04.2023 Televizyon
Aile 8. bölüm fragmanı: Hülya Soykan Devin'e hayat dersi verdi!
Aile 8. bölüm fragmanı: Hülya Soykan Devin'e hayat dersi verdi! Aile 8 bölüm fragmanı yayınlandı. Star TV'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nur Sürer'in oynadığı dizinin yeni bölüm fragmanında Devin, kardeşi Yağmur'un hastane odasında görünce çılgına dönüyor. Öte yandan Hülya Soykan Devin'e, "Sen kocanı kaybedersin iki gün ağlarsın ancak ben evladımı kaybedersem yaşayamam" diyerek adeta hayat dersi verdi.
18.04.2023 Televizyon
Aile 7. bölüm 2. fragmanı Aslan Devin'i yerin dibine soktu: Ben terapi adamı değilim!
Aile 7. bölüm 2. fragmanı Aslan Devin'i yerin dibine soktu: Ben terapi adamı değilim! Aile 7 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Show tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Yüsra Geyik ve Levent Ülgen'in yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Aslan, Devin'i yerin dibine soktu. "Ben terapi adamı değilim" diyen Aslan'a Devin, "Seviyorum seni ulan var mı" diyerek rest çekti. İkilinin tartışması öpüşerek sonuçlandı. Öte yandan Devin'in kardeşi Yağmur'un fotoğrafları eline geçen Hülya Soykan, Devin'e, "Kardeşinin escort olduğundan haberin var mı" dedi.
14.04.2023 Televizyon
'Karavan işgali'ne tepki! 'Eziyet haline geldi'
'Karavan işgali'ne tepki! 'Eziyet haline geldi' Antalya'nın Konyaaltı ilçesindeki sokağa karavanların uzun süreyle park edilmesi, mahalleli ile karavan sahiplerini zaman zaman karşı karşıya getiriyor. Karavancıların görüntülerinin rahatsız edici olduğunu savunan mahalleli, karavanların başka yere taşınmasını istiyor.
29.01.2023 Gündem
Yağmur Ün anne oldu! İşte bebeğiyle ilk poz
Yağmur Ün anne oldu! İşte bebeğiyle ilk poz Alemin Kıralı dizisinde Ahsen karakteriyle geniş kitlelerce tanınan Yağmur Ün kısa süre önce gözlerden uzak bir şekilde evlenmişti. Doktor Doğaç Ergezen ile evli olan Ün'ün hamile olduğu o dönem iddia edilmişti. Geçtiğimiz günlerde karnı burnunda poz veren güzel oyuncu anne oldu. Yağmur Ün bebeğiyle ilk pozlarını da paylaştı.
19.12.2022 Magazin
Terör örgütüne ağır darbe! Yerle bir edildi, İHA ve F-16 peş peşe havalandı
Terör örgütüne ağır darbe! Yerle bir edildi, İHA ve F-16 peş peşe havalandı Suriye ve Irak’ın kuzeyindeki terör hedefleri vuruldu. İHA’lar PKK/YPG hedeflerini belirlerken, harekâtta 50’yi aşkın F-16 havalandı. Askerler terörü vuran bombalara Ecrin ve Yağmur’un adını yazdı. İşte Pençe-Kılıç Hava Harekâtı’nın detayları...
21.11.2022 Gündem
Pençe Kılıç Hava Harekatı'nın yeni görüntüleri ortaya çıktı! Terör örgütünün inleri yerle bir edildi
Pençe Kılıç Hava Harekatı'nın yeni görüntüleri ortaya çıktı! Terör örgütünün inleri yerle bir edildi Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye ve Irak'ın kuzeyine eş zamanlı düzenlediği Pençe Kılıç Hava Harekatı'nda muharip ve destek uçaklarının yanı sıra İHA ve SİHA'larla birlikte 70'e yakın hava aracı görev aldı. 81 hedefin imha edildiği harekatta, terör hedeflerini vuran bombaların üzerine İstiklal Caddesi'ndeki saldırıda hayatını kaybeden 9 yaşındaki Ecrin ile 15 yaşındaki Yağmur'un isimleri yazıldı. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kılıç Operasyonu kapsamında gerçekleştirilen hava harekatına dair görüntüleri paylaştı.
20.11.2022 Gündem
Pençe Kılıç Hava Harekatı'nın yeni görüntüleri ortaya çıktı! Terör örgütünün inleri yerle bir edildi
Pençe Kılıç Hava Harekatı'nın yeni görüntüleri ortaya çıktı! Terör örgütünün inleri yerle bir edildi Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye ve Irak'ın kuzeyine eş zamanlı düzenlediği Pençe Kılıç Hava Harekatı'nda muharip ve destek uçaklarının yanı sıra İHA ve SİHA'larla birlikte 70'e yakın hava aracı görev aldı. 81 hedefin imha edildiği harekatta, terör hedeflerini vuran bombaların üzerine İstiklal Caddesi'ndeki saldırıda hayatını kaybeden 9 yaşındaki Ecrin ile 15 yaşındaki Yağmur'un isimleri yazıldı. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kılıç Operasyonu kapsamında gerçekleştirilen hava harekatına dair görüntüleri paylaştı.
20.11.2022 Vatan TV
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan isyan etti!
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan isyan etti! Ekranlardan bir süredir uzak olan Pınar Altuğ ve eşi Yağmur Atacan'ın başı sahte hesaplarla dertte. Bir kişinin Atacan adına sahte hesaplar açtığını paylaşan Altuğ, duruma isyan ederek, "Bu tip hesaplardan gelen mesajlara aldırış etmeyin" cümleleriyle takipçilerini uyardı. Atacan da kendi sayfasından açıklama yaparak, "Hesaplarınızı kaptırmayın" dedi.
16.11.2022 Magazin
Yağmur Ün ile Doğaç Ergezen evlendi!
Yağmur Ün ile Doğaç Ergezen evlendi! Oyuncu Yağmur Ün, bir süredir aşk yaşadığı doktor Doğaç Ergezen ile nikah masasına oturdu
9.08.2022 Magazin
Alemin Kıralı'nın Ahsen'i Yağmur Ün'ün sevgilisi çok konulşuldu! 'Doktor bey yakıyor'
Alemin Kıralı'nın Ahsen'i Yağmur Ün'ün sevgilisi çok konulşuldu! 'Doktor bey yakıyor' Alemin Kıralı dizisiyle ünlenen ve dizide Ahsen karakterine hayat veren Yağmur Ün Instagram paylaşımlarıyla olay oluyor. Alemin Kıralı'nın Ahsen'i Yağmur Ün son olarak doktor sevgilisiyle cüretkar bir pozunu paylaştı. Yağmur Ün'ün sevgilisini görenler ünlü oyuncuyu unuttu. Takipçileri sevgilisine yorumlar yağdırdı.
10.05.2022 Magazin
27 bıçak darbesiyle öldürülen Yağmur cinayetinde üçüncü kişi şüphesi
27 bıçak darbesiyle öldürülen Yağmur cinayetinde üçüncü kişi şüphesi Aydın’ın Didim ilçesinde geçen yıl kaybolduktan 2 gün sonra komşu Nizam Cansızlar (54), tarafından 27 bıçak darbesiyle canice öldürülen Yağmur Tayhan (16) cinayetinde 3'üncü kişiye ait kan örneği şüphesi ortaya çıktı. Kan örneği incelenmek üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Acılı baba Mehmet Tayhan, "9 ay oldu ancak henüz iddianame hazırlanıp yargılama başlamadı. 3'üncü bir kan örneği şüphesi var. Adli tıp incelemesi sonrası netlik kazanacak. Bir an önce yargılamanın başlamasını ve katilin en ağır cezayı almasını bekliyoruz" dedi.
1.05.2022 Gündem
Alemin Kralı'nın Ahsen'i Yağmur Ün değişimiyle şaşırtıyor! 'Bu nasıl bir güzellik ya'
Alemin Kralı'nın Ahsen'i Yağmur Ün değişimiyle şaşırtıyor! 'Bu nasıl bir güzellik ya' Alemin Kralı dizisinde canlandırdığı Ahsen rolüyle adını duyuran Yağmur Ün, dekolteli sarı elbisesiyle verdiği pozlarını paylaştı. Güzelliğine güzellik katan Ün'ün karelerine beğeni ve yorum yağdı.
17.04.2022 Magazin
Kırmızı ışıkta çapraz ateşe tutularak öldürülen iki kadınla ilgili yeni detaylar!
Kırmızı ışıkta çapraz ateşe tutularak öldürülen iki kadınla ilgili yeni detaylar! Kocaeli'nin Gebze ilçesinde dün sabaha karşı öldürülen iki genç kızla ilgili detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Genç kızların kiraladıkları otomobille bir kafeden çıktıkları öğrenilirken, kırmızı ışıkta bekledikleri sırada çapraz ateşe tutuldukları ortaya çıktı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili özel ekip kurdu.
14.02.2022 Yaşam
Sevgilisiyle beraber vahşet yaptılar! 3 kişiyi öldürüp parçaladılar
Sevgilisiyle beraber vahşet yaptılar! 3 kişiyi öldürüp parçaladılar İstanbul'da 2003 yılında yol kenarında kafası ve elleri bir torbanın içinde bulunan Ahmet Can, cinayetiyle ilgili kesinleşmiş müebbet hapis cezası bulunan Aslı Yağmur, Sultangazi'de düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. O tarihte sevgilisi Kazım Türe ile birlikte yakalanan Aslı Yağmur, bir süre cezaevinde kaldıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Sevgilisi Kazım Türe ise Ahmet Can dahil 3 kişiyi öldürerek parçalara ayırdığı iddiasıyla cezaevinde bulunuyor.
13.11.2021 Yaşam
Emre Aşık dinlendi: Mesajda beni öldüreceği yazıyordu
Emre Aşık dinlendi: Mesajda beni öldüreceği yazıyordu Eski milli futbolcu Emre Aşık'ı öldürmeyi planladıkları iddiasıyla eski eşi Yağmur Sarnıç'ın da aralarında bulunduğu 3 sanığın yargılandığı davada Emre Aşık, ifade verdi. Aşık ifadesinde sanık Erdi Sungur'un avukatına ulaştığını, Baycan Şentürk'ün ikinci tetikçi olarak yer aldığını ve kendisini öldüreceklerine dair mesajlar olduğunu söyledi. Duruşmaya şikayetçi Emre Aşık ile avukatları Funda Sadıkahmet ve Hasan Tahsin Cevizoğlu katıldı.
20.10.2021 Magazin
Son Yaz ne zaman başlıyor? Son Yaz dizisi 2. sezon hangi tarihte?
Son Yaz ne zaman başlıyor? Son Yaz dizisi 2. sezon hangi tarihte? Son Yaz dizisinin ikinci sezonu için meraklı bekleyiş devam ediyor. İlk sezonunda oldukça iyi bir çıkış yakalayan Son Yaz dizisinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı diziseverler tarafından merak ediliyor. Peki, Son Yaz'ın 2. sezonunun ne zaman? Son Yaz ne zaman başlıyor? Son Yaz dizisi 2. sezonu ile ilgili detaylar...
18.08.2021 Gündem
Bartın, Sinop ve Kastamonu'da sel felaketi! Bakanlık son dakika duyurdu: Ayrılmayın
Bartın, Sinop ve Kastamonu'da sel felaketi! Bakanlık son dakika duyurdu: Ayrılmayın Bartın, Sinop ve Kastamonu'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yol açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. Bartın-Karabük yolunda sel nedeniyle çökme meydana geldi, 2 köye ulaşım sağlayan köprüler yıkıldı, su baskınları yaşandı. Evlerinde mahsur kalan bazı vatandaşlar ise AFAD, UMKE ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek de, "Tarihte böyle bir şey görmedik. Dere yataklarının hepsi taştı" dedi. Selin vurduğu Ayancık ilçesine bağlı Yenikonak köyüne yönlendirilen helikopterle mahsur kalan bazı kişiler kurtarıldı. Öte yandan Milli Savunma Bakanlığı, AS-532 tipi helikopterlerin Sinop ve Kastamonu’da meydana gelen sel felaketinde arama-kurtarma görevine devam ettiğini belirtti. Ayrıca Bartın'da yolda mahsur kalan AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, AK Parti İl Başkanı İsmail Altınöz ve parti yöneticileri grup itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Öte yandan İçişleri Bakanlığı, Kastamonu, Bartın ve Sinop'taki taşkın nedeniyle vatandaşları güvenli bölgeleri terk etmemeleri ve sel bölgelerindeki yolları kullanmamaları konusunda uyardı.
11.08.2021 Gündem
100 bin kişide 1 görülüyor! 2'nci bebeğini sağlıklı dünyaya getirdi
100 bin kişide 1 görülüyor! 2'nci bebeğini sağlıklı dünyaya getirdi Ankara'da Sevil ve Eren Erbaş çiftinin şu anda 6 yaşında olan kızları Yağmur'a doğumunun ardından 100 bin kişide 1 görülen 'CANT1 gen mutasyonu' teşhisi konuldu. Çift, sağlıklı embriyo nakli ile gerçekleşen hamilelik sonrası ikinci çocukları Ali Kerem'i sağlıklı bir şekilde kucaklarına aldı.
7.08.2021 Sağlık
Yağmur'un katilinin ifadesi kan dondurdu! 'Ağzını bantlayıp, ellerini bağladım...'
Yağmur'un katilinin ifadesi kan dondurdu! 'Ağzını bantlayıp, ellerini bağladım...' Aydın'ın Didim ilçesinde, bir yakınlarının düğününden dönüşte, ailesine bir yere uğrayacağını söyleyip, yanlarından ayrılan ve 2 gün sonra bir arazide 27 bıçak darbesiyle öldürülmüş olarak bulunan lise öğrencisi Yağmur Tayhan'ın (16) katil zanlısı olarak yakalanıp, gözaltına alınan komşuları Nizam Cansızlar, polisteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Cansızlar'ın polisteki ifadesinde, genç kızın eve kendisinin dertleşmek için geldiğini, 2 gün birlikte kaldıklarını ve son gün 'Birbirimizi bıçaklayalım' dediğini öne sürerek, "Önce o benim ağzımı bantladı, ellerimi bağladı ama daha sonra çözdü. Ardından ben onun ağzını bantlayıp, ellerini iple bağladım, karnına bıçağı soktum. Sonra gitmesini söyledim. Psikolojim çok bozuktu" dediği öğrenildi.
28.07.2021 Gündem
16 yaşındaki Yağmur'un katili komşusu çıktı!
16 yaşındaki Yağmur'un katili komşusu çıktı! Aydın'ın Didim ilçesinde, önceki gün gittikleri yakınlarının düğününden dönüşte, ailesine bir yere uğrayacağını söyleyip, yanlarından ayrılan ve bir daha haber alınamayan lise öğrencisi Yağmur Tayhan (16), bu sabah boş arazide ölü bulundu. Soruşturmada ise katil zanlısı kısa sürede yakalandı. Yağmur'un katilinin komşusu olduğu ortaya çıktı.
27.07.2021 Gündem
Pınar Altuğ: Ben evlendim, kime ne; sen evlenme, beğenmiyorsan!
Pınar Altuğ: Ben evlendim, kime ne; sen evlenme, beğenmiyorsan! Pınar Altuğ, Hürriyet YouTube kanalında yayınlanan ‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’ programına konuk oldu. Eşi Yağmur Atacan’la ilişkisini anlatan Altuğ, samimi itiraflarda bulundu.
14.05.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yağmur Ün ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yağmur ün haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.