Ömer Halisdemir

Ömer Halisdemir

Son dakika ömer halisdemir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ömer halisdemir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ömer halisdemir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ömer Halisdemir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ömer halisdemir gelişmeleri de dahil olmak üzere 524 ömer halisdemir haberi bulunmuştur. Tüm ömer halisdemir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yol istedi, sopayla saldırdı! Şoförü tüfekle vurdu
Yol istedi, sopayla saldırdı! Şoförü tüfekle vurdu Niğde'de otomobil sürücüsü Y.E. yol verme tartışmasında kendisine sopayla saldıran halk otobüsü şoförü Mehmet Erkin'i, tüfekle bacağından vurdu. Saldırıda yaralanan Erkin hastaneye kaldırılırken, Y.E. de gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı açıklandı.
5.04.2024 Gündem
Bakan Tekin açıkladı: Fiziki altyapıda dünya ortalamalarını yakaladık
Bakan Tekin açıkladı: Fiziki altyapıda dünya ortalamalarını yakaladık Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İl Eğitim Yöneticileri Toplantısı'nda Eğitim-öğretime ilişkin fiziki altyapı itibariyle dünya ortalamalarına ilişkin konuştu. Bakan Tekin. "“Yaptıklarımızı başka ülke yapsa ‘eğitim devrimi’ yapılan bir ülke başlığında duyurulur” dedi.
20.03.2024 Gündem
Üniversitelerde yeni açılacak bölümler 2024! Üniversitelerde hangi bölümler açılacak, yapay zeka mühendisliği hangi üniversitelerde var? Yeni üniversite bölümleri
Üniversitelerde yeni açılacak bölümler 2024! Üniversitelerde hangi bölümler açılacak, yapay zeka mühendisliği hangi üniversitelerde var? Yeni üniversite bölümleri Üniversitelerde açılacak yeni bölümler ile ilgili açıklama YÖK’ten geldi. Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, yapay zeka ile ilgili yeni üniversite bölümleri açılacağını duyurdu. Yapay zeka ile ilgilenenler ve eğitim almak isteyenler, yeni bölümlerin neler olduğunu ve hangi üniversitelerde açılacağını sorgulamaya başladı. Peki, yeni üniversite bölümleri neler? İşte Üniversitelerde yeni açılacak bölümler 2024…
8.03.2024 Gündem
İki otomobil kafa kafaya çarpıştı! Çok sayıda yaralı var
İki otomobil kafa kafaya çarpıştı! Çok sayıda yaralı var Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ticari taksi ile otomobilin çarpıştığı trafik kazasında 11 kişi yaralandı.
7.08.2023 Yaşam
Feci kaza! Niğde'de minibüs ile otomobil çarpıştı: 2 ölü, 1 ağır yaralı
Feci kaza! Niğde'de minibüs ile otomobil çarpıştı: 2 ölü, 1 ağır yaralı Niğde’de minibüs ile otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Kazada hayatını kaybeden otomobil sürücüsü Osman Uğur'un polis okulu öğrencisi olduğu, ağır yaralı Halime Ş. ile de bir süre önce nişanlandığı öğrenildi.
27.07.2023 Gündem
Uzmanlar Sarıkız böceğiyle ilgili uyarılarda bulundu
Uzmanlar Sarıkız böceğiyle ilgili uyarılarda bulundu Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan Demir ‘Sarıkız’ olarak bilinen ve yaz aylarında ortaya çıkan örümceğin zehirsiz olduğunu açıkladı.
21.07.2023 Yaşam
15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir'in kabrinde dua ettiler
15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir'in kabrinde dua ettiler 15 Temmuz darbe girişiminde Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda görevliyken, komutanlığı ele geçirmeye çalışan darbe yanlısı Tuğgeneral Semih Terzi'yi göğsünden vurup öldüren ve ardından diğer darbe yanlısı askerler tarafından şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir'in Niğde'deki kabrini ziyaret edenler, Kuran-ı Kerim okuyup, dua etti.
15.07.2023 Gündem
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri 15 Temmuz şehitleri isimleri, fotoğrafları ve memleketleri hain darbecilere karşı halkın kahramanca memleketi müdafaa ettiği bugün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içindeki bir grup asker tanklar, helikopterler ve askeri birlikler bazı stratejik noktaları ele geçirmeye çalıştı. Halk büyük bir direniş göstermiş, sokaklara çıkarak tanklara ve askerlere karşı koyup darbe girişiminin başarısız olmasını sağlamıştır. Bu müdafaa sırasında 251 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak bugünde şehitlerimizi anmak isteyenler kaç şehit verildiğini, isimlerini ve memleketlerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları, meslekleri ve memleketleri…
15.07.2023 Gündem
Ömer Halisdemir kimdir? 15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir nasıl öldü, nerede, kaç kurşun yedi? Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in15 Temmuz hikayesi!
Ömer Halisdemir kimdir? 15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir nasıl öldü, nerede, kaç kurşun yedi? Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in15 Temmuz hikayesi! FETÖ'nün darbe girişimi sırasında, Ankara Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci General Terzi'yi vurduktan sonra şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Halisdemir bu yıl da unutulmadı. Her 15 Temmuz’da olduğu gibi Ömer Halisdemir anılıyor. 15 Temmuz darbe kalkışmasının seyrini değiştiren Ömer Halisdemir’in hayatı araştırılıyor. Peki, Ömer Halisdemir kimdir? Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir nereli, kaç yaşındaydı? Ömer Halisdemir kaç kurşun yedi?
15.07.2023 Gündem
Uğur böceği örümceği ile ilgili Prof. Dr. Demir'den açıklama: 'Zehirli değil'
Uğur böceği örümceği ile ilgili Prof. Dr. Demir'den açıklama: 'Zehirli değil' Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Fen ve Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan Demir, Denizli ve Muğla'nın ardından Manisa'nın Turgutlu ilçesinde görülen, zehirli olabileceği yönünde değerlendirmede bulunulan uğur böceği örümceğiyle ilgili, "Bu örümcekler zehirli değildir ve öldürmez. Tarım alanına zarar veren böceklerden beslendiği için de oldukça faydası vardır" dedi.
10.06.2023 Yaşam
Juan Mata'da flaş gelişme! Okan Buruk teklif yapmaya hazırlanıyor
Juan Mata'da flaş gelişme! Okan Buruk teklif yapmaya hazırlanıyor Galatasaray'ın 34 yaşındaki İspanyol orta saha oyuncusu Juan Mata için Okan Buruk'un 'teknik heyet' planı yaptığı ortaya çıktı.
15.03.2023 Galatasaray
Kahramanmaraş'ta 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Kahramanmaraş'ta 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
18.02.2023 Gündem
Niğde'de midibüs devrildi: 1 ölü, 27 yaralı
Niğde'de midibüs devrildi: 1 ölü, 27 yaralı Niğde'de tur midibüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 27 kişi ise yaralandı.
28.01.2023 Gündem
Yerli Malı Haftası etkinliğinde 12 öğrenci hastanelik oldu
Yerli Malı Haftası etkinliğinde 12 öğrenci hastanelik oldu Niğde'de, 'Yerli Malı Haftası' nedeniyle okula getirilen yiyecekleri tüketen 12 öğrenci, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. 
14.12.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: İthal danışmanını al da Baykar'a git, SİHA'ları gör
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: İthal danışmanını al da Baykar'a git, SİHA'ları gör Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samsun’da düzenlenen "Kuruluştan Bugüne Hep Birlikte 2023'e" programında konuştu. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun yurt dışı gezilerine tepki göstererek, "Eğer samimiysen görmek istiyorsan yanındaki ithal danışmanları da al onlar da gelsinler. Bakalım bu ithal elemanlar ne kadar beyinleri çalışıyor gelsinler orada görsünler. Baykar'a git Baykar'ı görsünler. Şimdi de birisi geliyor ve inşallah KIZILELMA'yı görsünler. Bir ay içerisinde KIZILELMA da havalanırsa zaten olay çok daha farklı bir yere gitmiş olacak. Kendini tanımayan kendini bilmeyen dünyaya kendini tanıtabilir mi? Tanıtamaz. İngiltere'ye gitmiş oradan parayı alıp gelecekmiş” ifadelerini kullandı.
10.12.2022 Siyaset
Şanlıurfa'da zincirleme kaza! 12'si öğrenci, 13 yaralı
Şanlıurfa'da zincirleme kaza! 12'si öğrenci, 13 yaralı Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, 2 kamyonet ve 1 servis minibüsünün karıştığı zincirleme kazada 12'si lise öğrencisi, 13 kişi yaralandı.
25.11.2022 Yaşam
Boşanma aşamasındaki eşini 10 yerinden bıçaklayarak öldürdü!
Boşanma aşamasındaki eşini 10 yerinden bıçaklayarak öldürdü! Niğde‘de bir kişi, boşanma aşamasında olduğu eşini 10 yerinden bıçaklayarak öldürdü.
30.09.2022 Yaşam
Niğde'de traktör şarampole devrildi: 2 ölü, 1 yaralı
Niğde'de traktör şarampole devrildi: 2 ölü, 1 yaralı Niğde'de traktörün şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.
5.09.2022 Yaşam
Tuz Gölü'ne borularla taşınan su, flamingolara can oldu
Tuz Gölü'ne borularla taşınan su, flamingolara can oldu Tuz Gölünde kuraklık nedeniyle yon yıllarda yaşanan flamingo ölümlerinin önüne geçilmesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hayata geçirilen proje, sonuç verdi. Projeyle 4 kilometrelik boru hattıyla su taşınan Tuz Gölü'nde geçen yıl yaklaşık 3 bin olan yavru flamingo sayısı, bu yıl 9 bin 371 olarak tespit edildi.
23.08.2022 Yaşam
Arazi anlaşmazlığı faciayla bitti: 3 ölü, 1 yaralı
Arazi anlaşmazlığı faciayla bitti: 3 ölü, 1 yaralı Niğde'nin Çayırlı köyünde arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavgada tabancayla vurulan 3 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.
25.07.2022 Yaşam
Niğde’de polis aracı şarampole devrildi: 3 polis memuru yaralandı
Niğde’de polis aracı şarampole devrildi: 3 polis memuru yaralandı Niğde-Kayseri yolu Gümüşler Kavşağı mevkiinde içinde bölge trafik ekiplerinin olduğu polis aracı şarampole devrildi.
22.07.2022 Yaşam
Kızı ile yeğenini kurtardı; kendi akıntıya kapılıp boğuldu
Kızı ile yeğenini kurtardı; kendi akıntıya kapılıp boğuldu Niğde'nin Çiftlik ilçesinde Narlıgöl'e giren kızı Yağmur Gülsoy (14) ile yeğeni Büşra Aydoğdu'nun (16) çırpındığını fark edip, suya atlayarak kurtaran Sıtkı Gülsoy (42), boğularak hayatını kaybetti.
17.07.2022 Yaşam
15 Temmuz'un yıl dönümünde Ömer Halisdemir'in kabrine ziyaretçi akını
15 Temmuz'un yıl dönümünde Ömer Halisdemir'in kabrine ziyaretçi akını Niğde Valiliği tarafından, 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda darbeci general Semih Terzi'yi vurduktan sonra şehit edilen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesindeki kabri başında anma programı düzenlendi.
15.07.2022 Gündem
15 Temmuz’un yıl dönümünde Ömer Halisdemir’in kabrine ziyaretçi akını
15 Temmuz’un yıl dönümünde Ömer Halisdemir’in kabrine ziyaretçi akını Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda, 15 Temmuz 2016'da darbeci general Semih Terzi'yi vurarak öldürüp, darbe girişiminin seyrini değiştiren, kendisi de şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir'in (42) Niğde'nin Bor ilçesindeki kabri, şehadetinin 6’ncı yıl dönümünde ziyaretçi akınına uğruyor.
15.07.2022 Yaşam
15 Temmuz'un destansı kahramanı: Ömer Halisdemir
15 Temmuz'un destansı kahramanı: Ömer Halisdemir Gecenin en önemli anlarından biri, darbe girişiminin başındakilerden, Özel Kuvvetler Birinci Tugay Komutanı Tuğgeneral Semih Terzi’nin Silopi’den yanında 100 kişilik bir ekiple Ankara’ya gelmesiydi. Ekibini ikiye ayırdı. 40 kişiyle gece 02.00 sıralarında işgal amacıyla Özel Kuvvetler Komutanlığı’nı bastı.
15.07.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ömer Halisdemir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ömer halisdemir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.