Oligark

Oligark

Son dakika oligark haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan oligark ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını oligark haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oligark

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oligark gelişmeleri de dahil olmak üzere 108 oligark haberi bulunmuştur. Tüm oligark haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya’daki Wagner krizi ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı! Aylar önce 'devletin başına gelebilir' uyarısı yapılmış
Rusya’daki Wagner krizi ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı! Aylar önce 'devletin başına gelebilir' uyarısı yapılmış Bir zamanlar Rus lider Vladimir Putin'in en yakın müttefiki olan Wagner lideri Yevgeny Prigozhin'in silahlı isyan başlatıp darbe girişiminde bulunması tüm dünyada yankı uyandırdı. Bir zamanlar sokakta sosis satan ve ardından Kremlin'de Putin'in özel aşçılığını yapan Prigozhin'in nasıl güçlenip bir savaş lorduna dönüştüğü merak konusu oldu. Prigozhin'in hayatı hakkındaki detaylar ilgi çekici.
25.06.2023 Dünya
Rusya'yı karıştıran adam: Yevgeny Prigojin! Sandviç satıcısıydı, Putin'in şefi oldu
Rusya'yı karıştıran adam: Yevgeny Prigojin! Sandviç satıcısıydı, Putin'in şefi oldu Basit bir sandviç satıcısıyken bir anda Putin'in en yakın çevresine kadar giren ve bir dönemler 'Putin'in şefi' olarak tanımlanan Yevgeny Prigojin, bugün Rus Ordusu'na karşı bir ayaklanma başlatmış durumda. Peki Rus iş insanı ve oligark Yevgeny Prigojin kimdir? Kurucusu olduğu Wagner grubu ile ilgili neler biliniyor, işte dikkat çeken detaylar...
24.06.2023 Dünya
Prigozhin kimdir, Wagner lideri Prigozhin kaç yaşında, nereli? Oligark Yevgeny Prigozhin ne iş yapıyor? Wagner ordusu komutanı Prigozhin ve Oligark ne demek?
Prigozhin kimdir, Wagner lideri Prigozhin kaç yaşında, nereli? Oligark Yevgeny Prigozhin ne iş yapıyor? Wagner ordusu komutanı Prigozhin ve Oligark ne demek? Wagner lideri Prigozhin kimdir, Yevgeny Prigozhin kaç yaşında, nereli? Rus paralı asker grubu Wagner'in şefi Yevgeny Prigozhin Rus ordusunu 'Wagner savaşçılarını yok etmekle' suçlayarak sınır kenti Rostov'a girdiğini duyurdu. Gece yarısı Moskova ve Rostov'da zırhlı araçlar sokağa çıkarken, Wagner'in lideri Prigozhin'in resmi yetkililerle pazarlık yaptığı görüntüler yayınlandı. Söz konusu gelişmenin ardından Wagner lideri Prigozhin kimdir, kaç yaşında, nereli? Gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı.
24.06.2023 Dünya
ABD, Wagner’i resmi olarak “uluslararası suç örgütü” ilan etti
ABD, Wagner’i resmi olarak “uluslararası suç örgütü” ilan etti ABD, Rus paralı asker şirketi Wagner’i resmen uluslararası suç örgütü olarak ilan etti. ABD Hazine Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığı Rus kişi ve kuruluşlara yeni yaptırımlar uyguladı.
26.01.2023 Dünya
ABD'deki ara seçimlerde Mehmet Öz kaybetti! İlk sonuçlar Başkan Joe Biden'ı şok etti...
ABD'deki ara seçimlerde Mehmet Öz kaybetti! İlk sonuçlar Başkan Joe Biden'ı şok etti... ABD’de oy sayımının devam ettiği Kongre ara seçimlerinde, Temsilciler Meclisinde Cumhuriyetçiler 195, Demokratlar 174 sandalye kazandı. Pensilvanya eyaletinde Cumhuriyetçilerin senatör adayı Mehmet Öz yüzde 47.6 oy alarak yarışı kaybetti. Cumhuriyetçi Parti’nin kazanımlar elde ettiğini gösteriyor.
9.11.2022 Dünya
İngiltere’den Rusya'ya yeni yaptırım! 42 isim kritik listede
İngiltere’den Rusya'ya yeni yaptırım! 42 isim kritik listede İngiltere, Ukrayna’ya saldırıları nedeniyle aralarında Rusya Adalet Bakanı Konstantin Chuychenko ve Adalet Bakan Yardımcısı Oleg Sviridenko ile 29 Rus valinin de bulunduğu 42 ismi yaptırım listesine ekledi.
26.07.2022 Dünya
Mısırlı ünlü sanatçı Mohamed Ramadan'a hesap şoku!
Mısırlı ünlü sanatçı Mohamed Ramadan'a hesap şoku! Mısır'ın en ünlü sanatçılarından Mohamed Ramadan, Türkiye'ye geldi. Kuruçeşme'de görüntülenen 34 yaşındaki şarkıcı, mekanın özel locasını tuttu. Kalabalık arkadaş grubuyla eğlenen Ramadan, 5 bin dolar (87 bin TL) hesap ödedi.
15.07.2022 Magazin
İbrahim Kalın duyurdu! Türkiye, kritik dörtlü zirveye katılacak
İbrahim Kalın duyurdu! Türkiye, kritik dörtlü zirveye katılacak Son dakika gelişmesi... Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğine dair önemli ifadeler kullanan Kalın, "Biz İsveç ve Finlandiyalı muhataplarımızla iki toplantı yaptık. Ankara ve Brüksel'de. Dün Cumhurbaşkanımızın NATO Genel Sekreteri ile yaptığı telefon görüşmesiyle binaen biz Sedat Bey'le yarın Brüksel'e gidiyoruz. Bize göre müzakere ettiğimiz konuları bir yere getirdik. Buradan geri adım atmamız mümkün değil. Oradan Madrid'e geçeceğiz. Salı günü NATO Genel Sekreteri'nin ricası üzerine Cumhurbaşkanımızın katılımı üzerine Türkiye, NATO, İsveç ve Finlandiya zirvesi yapılacak. NATO zirvesinden önce bu zirve olacak. Bu zirveye katılmak pozisyonumuzdan geri adım atacağımız anlamına gelmiyor." dedi. İşte tüm detaylar...
26.06.2022 Siyaset
Putin kan kanserine yakalandı! Şoke eden iddia
Putin kan kanserine yakalandı! Şoke eden iddia Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yakın bağları olan bir oligarka ait ses kayıtları ortaya çıktı. Kayıtlarda Rus oligark Batılı iş ortağına, Putin'in kan kanseri olduğunu söylerken duyuldu. Bununla birlikte, Putin son zamanlarında çekilen fotoğraf ve videolarında kontrolsüz br şekilde titrerken ve sürekli olarak bir yere tutunma ihtiyacı duyarken görüldü.
17.05.2022 Dünya
Rus Oligark Putin'in nasıl öleceğini açıkladı: Hepimiz bunu umuyoruz!
Rus Oligark Putin'in nasıl öleceğini açıkladı: Hepimiz bunu umuyoruz! Ukrayna ve Rusya arasında devam eden savaşın 80’inci gününe girildi. İşgalin ilk gününden beri verdiği kararlar ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin bu kez de sağlığıyla ilgili olarak manşetlere taşındı. Basının eline geçen ses kayıtlarında söylenenler adeta duyanı şaşkına çevirdi…
14.05.2022 Dünya
Rus oligarkın 300 milyon dolarlık yatına el konuldu!
Rus oligarkın 300 milyon dolarlık yatına el konuldu! ABD’nin Rusya’ya yönelik yaptırımları çerçevesinde Rus oligark Süleyman Kerimov'a ait 300 milyon dolarlık lüks yata ABD’nin talebi üzerine Fiji’de el konuldu.
5.05.2022 Dünya
Türkiye’den flaş S-400 ve F-16 çıkışı! Bakan Çavuşoğlu resmen duyurdu…
Türkiye’den flaş S-400 ve F-16 çıkışı! Bakan Çavuşoğlu resmen duyurdu… Rusya- Ukrayna müzakerelerine ilişkin konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu” Ortada müzakere ettikleri kapsamlı bir metin var. Onun dışında liderler arasında bir ‘arka kapı diplomasisi’ işliyor. O süreçte de bir ortak deklarasyon taslağı olduğunu görüyoruz” dedi. Putin ile Zelenski’nin Türkiye’de masaya oturma ihtimalini değerlendiren Bakan Çavuşoğlu “Bir mutabakata varırlarsa veya liderlerin son noktayı koyacağı bir şekilde yakınlaşma olursa bu her an gerçekleşebilir” ifadelerini kullandı. Bakan Çavuşoğlu, F-16 satışı ve S-400 konusunda da önemli açıklamalar yaptı. Öte yandan Bakan Çavuşoğlu, Rusya'nın askeri uçaklarına, hatta sivil Suriye'ye giden uçaklarına hava sahasının kapatıldığını duyurdu. İşte son dakika gelişmesinin detayları...
23.04.2022 Siyaset
Rus oligarklar eşleri ve çocukları ile birlikte ölü bulundu! Korkunç gerçek ortaya çıktı, Putin ve...
Rus oligarklar eşleri ve çocukları ile birlikte ölü bulundu! Korkunç gerçek ortaya çıktı, Putin ve... Putin'e yakınlığıyla bilinen Rus oligarkların şüpheli ölümleri sürüyor. Uluslararası basında yer alan birden fazla habere göre, iki Rus oligark, bir gün arayla eşleri ve çocukları ile birlikte ölü bulundu. Gazprombank'ın eski başkan yardımcısı Vladislav Avayev, Moskova'daki dairesinde, eşi ve kızıyla birlikte kurşulanırken, üç bin kilometre ötedeki İspanya'da, Sergei Protosenya asılarak, karısı ve kızı ise bıçaklanarak öldürüldü. Yetkililer, her iki olaya ilişkin incelemenin sürdüğünü açıkladı. İşte son dakika haberinin detayları...
22.04.2022 Dünya
ABD’den dünyanın 3. büyük kripto şirketine yaptırım
ABD’den dünyanın 3. büyük kripto şirketine yaptırım ABD, Rusya merkezli kripto para madenciliği şirketi BitRiver, Rus ticari bankası Transkapitalbank ve Rus oligark Konstantin Malofeyev tarafından yönetilen ve 40'tan fazla kişi ve kuruluştan oluşan küresel bir ağa yaptırım uyguladı
20.04.2022 Dünya
İngiltere, Abramovich’e yakın 2 oligarkın 10 milyar pound değerindeki varlıklarını dondurdu
İngiltere, Abramovich’e yakın 2 oligarkın 10 milyar pound değerindeki varlıklarını dondurdu İngiltere Dışişleri Bakanlığı, toplam varlıklarının 10 milyar pound olduğu tahmin edilen ve Rus oligark Roman Abramovich’e yakın olan 2 Rus oligarka daha yaptırım uygulayarak varlıklarını dondurdu.
14.04.2022 Dünya
Akaryakıt fiyatları için flaş adım!
Akaryakıt fiyatları için flaş adım! Brent petrolün varili, Uluslararası Enerji Ajansının (IEA) acil durum rezervlerinden 120 milyon varil petrolü kullanıma açacağını açıklamasının ardından 101,81 dolara kadar düştü. IEA Başkanı Fatih Birol de piyasaya sürülecek 120 milyon varilin 60 milyon varilinin ABD'nin stratejik petrol rezervlerinden karşılanacağını söyledi.
7.04.2022 Ekonomi
Bucha vahşeti dünyayı dehşete düşürdü! İşte katliamın baş şüphelisi: Ukrayna her yerde onu arıyor...
Bucha vahşeti dünyayı dehşete düşürdü! İşte katliamın baş şüphelisi: Ukrayna her yerde onu arıyor... Dünyanın dikkatle takip ettiği Rusya-Ukrayna savaşında 41. güne girildi. Buça'daki katliam görüntüleri ile ilgili dünyayı dehşete düşüren yeni bir iddia geldi. Ukraynalı araştırmacılar katliamın arkasındaki ismi belirlediklerini duyurdu. Rus ordusuna ağır kayıplar verdiği belirtilen Ukraynalı keskin nişancı ilk defa gün yüzüne çıktı. Ağır kayıplar veren Rusya’nın ülkede gizli seferberlik ilan ettiği ve para karşılığında tecrübeli 60 bin kişiyi silah altına almaya hazırlandığını iddia edildi.
5.04.2022 Dünya
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin çıldırdı! Ukrayna savaşını kazanırsa sıra bu 3 ülkede olacak...
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin çıldırdı! Ukrayna savaşını kazanırsa sıra bu 3 ülkede olacak... Urakyan-Rusya savaşı tüm şiddetiyle devam ederken Rus oligark Mikhail Khodorkovsky'den çarpıcı açıklamalar geldi. Khodorkovsky, Putin'in aslında Ukrayna ile değil, ABD ve NATO ile savaşta olduğunu belirterek Rusya'nın bir sonraki hedefinin Baltık ülkeleri olacağını duyurdu. Estonya, Letonya ve Litvanya'nın işgal edilebileceğini iddia eden Khodorkovsky Rus oligarklara 'Putin'e karşı birleşme' çağrısı yaptı.
4.04.2022 Dünya
Abramovich sürprizi! Dünya onu konuşuyor, bakın nereden geliyor...
Abramovich sürprizi! Dünya onu konuşuyor, bakın nereden geliyor... Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşı sonlandırmak için İstanbul'da gerçekleşen tarihi zirvede görülen Abramovich yeniden dünyanın gündemine oturdu. Rus oligark şimdiye kadar genelde 13 milyar dolarlık devasa serveti, mega yatları, lüks malikaneleri ve şaşaalı hayat tarzıyla gündeme gelirken, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırılarının ardından sadece magazinsel bir figür olmaktan çıktı. Abramovich’in zehirlenme iddiası ve İstanbul’daki müzakerelerin perde arkası ortaya çıkarken Rusya'dan da çarpıcı açıklama geldi...
30.03.2022 Dünya
Rus oligarklar servetlerini nerede saklıyor? Yaklaşık 1 trilyon doların tutulduğu yer...
Rus oligarklar servetlerini nerede saklıyor? Yaklaşık 1 trilyon doların tutulduğu yer... Rus oligarklar, yasa dışı kazanılmış milyarlarca dolarlık servetlerini onlarca yıldır yurt dışına taşıdı ve bu servetlerin izini sürmeyi zorlaştırmak amacıyla paravan şirketlere yatırdı. İşte Rus parasının favori sığınakları...
28.03.2022 Dünya
İngiltere'den yeni yaptırım açıklaması!  Değişebilir...
İngiltere'den yeni yaptırım açıklaması! Değişebilir... Rusya'ya yönelik 65 yeni yaptırım açıklayan İngiltere'den çok konuşulacak yeni bir açıklama daha geldi. İngiltere Dışişleri Bakanı Liz Truss, Rusya'ya yönelik yaptırımların kaldırılabileceğini belirtti ve bunun için Moskova'nın atması gereken adımı açıkladı.
27.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Hepsini havaya uçurdular... Ve savaşı kazanacak tarafı açıkladı!
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Hepsini havaya uçurdular... Ve savaşı kazanacak tarafı açıkladı! Rusya-Ukrayna savaşı 25'inci gününde... Bölgeden kritik haberler gelmeye devam ederken, New York Times Rusların Mykolaiv'deki bir deniz üssüne düzenlediği saldırıda 40'tan fazla Ukrayna askerin öldüğünü duyurdu. Ukrayna başbakan yardımcısı Iryna Vereshchuk, ellerinde bulunan Rus savaş esiri sayısını açıklarken Ukrayna savaşın başından beri Rus saldırılarında 115 çocuğun hayatını kaybettiğini duyurdu. Zelenski ise 'Bu savaşı durdurmak için sadece yüzde 1 şansımız varsa, bu şansı kullanmamız gerekiyor, bunu yapmalıyız' dedi. Ukrayna istihbaratı tarafından Rusya sınırına yakın bir bölgede bulunan ve Rus ordusunun Ukrayna’daki birliklerine ikmal yaptığı demiryolu hattındaki köprü havaya uçuruldu. Öte yandan Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Başkanının Danışmanı Mihaylo Podolyak, “Bu savaşı yüzde 93 Ukrayna kazanacak” dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
20.03.2022 Dünya
Boris Yeltsin'in Putin planı yıllar sonra ortaya çıktı! 'Ona Manomakh tacını vermek istiyordum'
Boris Yeltsin'in Putin planı yıllar sonra ortaya çıktı! 'Ona Manomakh tacını vermek istiyordum' Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş devam ederken Vladimir Putin’le ilgili farklı iddialar ortaya atılmaya başladı. Şu günlerde dünyanın en fazla konuştuğu isimlerden olan Putin hakkındaki gerçekler, Rusya eski Devler Başkanı Boris Yeltsin’in günlüklerinde ortaya çıktı. Yeltsin, ‘sert, soğuk ve savaşçı’ olarak nitelediği ve ‘siyasi varisim’ dediği Putin’in önce başbakan sonra da devlet başkanı olması için nasıl plan yaptığını detaylarıyla anlatmıştı.
20.03.2022 Dünya
Rusya'ya yeni yaptırımlar geliyor! Bugün yürürlüğe girebilir
Rusya'ya yeni yaptırımlar geliyor! Bugün yürürlüğe girebilir Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian, Rusya'ya yönelik yeni Avrupa Birliği (AB) yaptırımlarının bugün yürürlüğe girmesi gerektiğini söyledi.
13.03.2022 Dünya
Biden son dakika duyurdu! Rusya'ya bir yaptırım darbesi daha
Biden son dakika duyurdu! Rusya'ya bir yaptırım darbesi daha ABD Başkanı Joe Biden, Rusya'ya karşı uygulanacak yeni yaptırımları açıkladı. Biden, Ukrayna'ya saldırıları nedeniyle Rusya ile "ticari ilişkilerini" askıya aldıklarını açıkladı.
11.03.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Oligark ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oligark haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.