Gazete Vatan Logo
Magazin Mısırlı ünlü sanatçı Mohamed Ramadan'a hesap şoku!

Mısırlı ünlü sanatçı Mohamed Ramadan'a hesap şoku!

Mısır'ın en ünlü sanatçılarından Mohamed Ramadan, Türkiye'ye geldi. Kuruçeşme'de görüntülenen 34 yaşındaki şarkıcı, mekanın özel locasını tuttu. Kalabalık arkadaş grubuyla eğlenen Ramadan, 5 bin dolar (87 bin TL) hesap ödedi.

Mısırlı ünlü sanatçı Mohamed Ramadan'a hesap şoku!

Muhammed Ramadan, 23 Mayıs 1988’de Mısır’ın Qena (Kina) kentinde, birçok yoksulluk ve geçim kaynaklarından muzdarip bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Oyunculuk kariyerine ilkokul yıllarında okul tiyatrolarında başladı. Üst üste üç kez En İyi Ulusal Yetenek Ödülü’nü kazandı. Kariyerine Yousry Nasrallah’ın “Ehky Ya Sharazad” (söyle bana Shahrazad) ile büyük bir çıkış yapana kadar “The Cindrella” gibi dizilerde küçük rollerle başladı.

Daha sonra Mısırlı yapımcılar Mohammed ve Ahmed El Sobky’nin yapımcılığını üstlendiği filmlerde rol alarak onu Ortadoğu’nun en değerli oyuncularından biri yaptı.

YAPTIĞI ŞARKILARLA ŞÖHRETE KAVUŞTU

Mohamed Ramadan’da şarkı söyleme konusunda deneyler yaptı ve 2018’de üç single çıkardı: (Number One, The King ve Our Army is Saab). Ertesi yıl büyük başarı elde eden Mafia adlı bir şarkı da yayınladı. Genç oyuncunun son çalışması ise oyuncu Majed Al-Masry ve oyuncu Hala Shiha ile birlikte rol aldığı Zelzal dizisidir.

Yaptığı şarkılarla tüm dünyada şöhrete kavuşan şarkıcı, 'Bum Bum' adını verdiği parçasıyla YouTube'da 300 milyon izlenmeye ulaştı.

Haberin Devamı

ÜÇ ÇOCUĞU VAR

Mohamed Ramadan 2008 yılında ilk kez evlendi ve ilk çocuğu Hanin’i dünyaya getirdi, ancak dört yıl sonra bu evlilik 2012’de boşanmayla sona erdi. 2012’de Nesrine El Sayed Abdel Fattah ile yeniden evlendi ve çiftin Ali ve Kenz adında iki çocuğu oldu.

TÜRKİYE'YE GELDİ

Mısır'ın en ünlü sanatçılarından Mohamed Ramadan, Türkiye'ye geldi. Mohamed Ramadan önceki gece Kuruçeşme'deki Oligark'ta görüntülendi.

Tatil için İstanbul'da olan ve arkadaşlarıyla eğlenmeye çıkan 34 yaşındaki sanatçı, mekan girişinde kalabalık bir şekilde karşılandı. Oyunculuk ve müzik alanlarında boy gösteren ünlü sanatçı, mekanın en özel locasını tuttu.

ÖDEDİĞİ HESAP DUDAK UÇUKLATTI

Kalabalık arkadaş grubuyla eğlenen Mısırlı Mohamed Ramadan, gece sonunda 5 bin dolar (87 bin TL) hesap ödedi.