Kuruçeşme

Kuruçeşme

Son dakika kuruçeşme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kuruçeşme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kuruçeşme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kuruçeşme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kuruçeşme gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.400 kuruçeşme haberi bulunmuştur. Tüm kuruçeşme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eğlence merkezinin sahibini öldüren sanık: Hobi olsun diye taşıdığım tabancamla ateş ettim, amacım onu korkutmaktı
Eğlence merkezinin sahibini öldüren sanık: Hobi olsun diye taşıdığım tabancamla ateş ettim, amacım onu korkutmaktı Bursa’da, tartışmaya sebep olduğu gerekçesiyle dışarı çıkarıldığı eğlence mekanının sahibi Arif Akcan’ı (56) takip ettiği otomobilden 4 el ateş açarak öldüren İlker Karagöz (34) ile aracı kullanan Can Sır’ın (24) ‘kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Çıktığı ilk duruşmada Akcan’ı takip etmediğini söyleyip, tahliyesini isteyen Karagöz, “Ben başka bir suçtan cezaevine gireceğim için son kez eğlenmeye gittim. Beni içeri almadılar. Tartışmadan sonra iş yeri sahibi ile Bursa’da tesadüfen karşılaştık. Kendisine, yanımda hobi olsun diye taşıdığım tabancamla ateş ettim. Amacım onu korkutmaktı” dedi. Duruşmayı erteleyen mahkeme heyeti, sanıkların tutukluluk halinin devamına karar verdi.
13.03.2024 Gündem
Uzun bir süredir araları bozuk! Ezgi Mola’ya Enis Arıkan sorusu
Uzun bir süredir araları bozuk! Ezgi Mola’ya Enis Arıkan sorusu Uzun süredir aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı ile Mayıs 2023’te dünyaevine giren Ezgi Mola, Kasım ayında doğan oğlu Can ile Kuruçeşme'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mola, oğlu ile ilgili konuşurken küskün oldukları yakın arkadaşı Enis Arıkan’a yönelik sorgulara da yanıt verdi.
13.03.2024 Magazin
Büşra Pekin ve Norm Ender aşk mı yaşıyor? Pekin iddialara son noktayı koydu
Büşra Pekin ve Norm Ender aşk mı yaşıyor? Pekin iddialara son noktayı koydu Büşra Pekin, önceki gece Kuruçeşme'deki bir mekanda otururken görüntülendi. Adı Rap sanatçısı Norm Ender ile anılan Büşra Pekin aşk sorularına dair iddialara son noktayı koydu.
7.03.2024 Magazin
Taksimetreyi açmayan şoföre büyük şok! 9 bin 574 lira ceza ödemekle kurtulamadı
Taksimetreyi açmayan şoföre büyük şok! 9 bin 574 lira ceza ödemekle kurtulamadı  Beşiktaş'tan aldığı iki müşteriyi Şişli'ye götürmek için 250 lira isteyen, ısrarlara rağmen taksimetre açmak istemeyen taksi şoförüne 9 bin 574 lira idari para cezası kesildi. Taksinin çalışma ruhsatı iptal edilerek araç trafikten men edildi. Taksi şoförünün taksimetre açmak istemeyip, müşterilerden 250 lira istediği anlar cep telefonu kamerasına yansımıştı.
27.02.2024 Gündem
Nurgül Yeşilçay Serdar Ortaç’a uyarıda bulundu! “Öyle içersen her yer tehlikeli”
Nurgül Yeşilçay Serdar Ortaç’a uyarıda bulundu! “Öyle içersen her yer tehlikeli” Ünlü oyuncu Nurgün Yeşilçay, sevgilisi Necatı Kocabay ile geçtiğimiz gün Kuruçeşme'de görüntülendi. Yeşilçay, sosyal medya paylaşımlarına yönelik konuşurken TikTok üzerinden sık sık canlı yayın açan Serdar Ortaç'a uyarıda bulundu.
24.02.2024 Magazin
Kuzenini öldüren sanık: Kiralık katil değiliz, her gün insan da öldürmüyoruz
Kuzenini öldüren sanık: Kiralık katil değiliz, her gün insan da öldürmüyoruz Kocaeli'nin İzmit ilçesinde kuzenini öldürmekten tutuklanan sanığın yargılanmasına başlandı. Kuzeninin olaydan kısa süre önce yengesi ile yeğenini darp ettiğini ve ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığını söyleyen sanık, "Şikayet sonrasında serbest bırakılmasından cesaret alarak olay tarihinde elinde kürekle bulunduğumuz eve gelmiş ve bu olaylar meydana gelmiştir. O gün ya Beyza, ya ben, ya da Işık ölecekti. Kendimi ve ailemi korudum. İstemeyerek de olsa bir canın ölümüne vesile olduğum için pişmanım. Biz kiralık katil değiliz, her gün insan da öldürmüyoruz, üzgünüm" dedi.
15.02.2024 Gündem
Tuğba Ekinci kapatılan yoldan gitmek istedi! Görüntülenince sinirlerine hakim olamadı
Tuğba Ekinci kapatılan yoldan gitmek istedi! Görüntülenince sinirlerine hakim olamadı Kuruçeşme'de trafikte görüntülenen şarkıcı Tuğba Ekinci, polisin kapattığı yoldan girmek istedi. Tuğba Ekinci gazetecilerin kendisini görüntülediği fark edince ise sinirlendi.
16.01.2024 Magazin
Beşiktaş'ta dalgıçlı kedi kurtarma operasyonu
Beşiktaş'ta dalgıçlı kedi kurtarma operasyonu Beşiktaş'ta gece saatlerinde denize düşen kediyi İstanbul Sualtı Arama Kurtarma dalgıçları kurtardı. Vatandaşlar dalgıçlara teşekkür ederken denizden çıkarılan kedi kaçarak uzaklaştı.
1.01.2024 Gündem
İtalya tatili sonrası yanıtladı! Esra Dermancıoğlu’nun tercihi Türk erkekleri!
İtalya tatili sonrası yanıtladı! Esra Dermancıoğlu’nun tercihi Türk erkekleri! Esra Dermancıoğlu, önceki gece Kuruçeşme'de 55. yaş gününü arkadaşlarıyla kutladı. Geçtiğimiz günlerde İtalya tatiline giden oyuncuya muhabirler, "Türk erkekleri mi, İtalyan erkekleri mi?" sorusunu sordu. Ünlü oyuncu ilk başta kararsız kalsa ama yanıtı Türk erkeklerinden yana oldu.
9.12.2023 Magazin
Kenan İmirzalıoğlu - Sinem Kobal ihanet iddialarının ardından böyle görüntülendi
Kenan İmirzalıoğlu - Sinem Kobal ihanet iddialarının ardından böyle görüntülendi Geçtiğimiz günlerde 'ihanet' iddiasıyla magazin gündemine gelen oyuncu çift Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, Kuruçeşme'de bir mekan çıkışında objektiflere yansıdı.
8.12.2023 Magazin
Beşiktaş Kuruçeşme'de 124 milyon liralık satın alma
Beşiktaş Kuruçeşme'de 124 milyon liralık satın alma Borsa İstanbul'da işlem gören CVK Maden'in bağlı ortaklığı Hayri Ögelman Madencilik, Beşiktaş'ın Kuruçeşme semtinde caddeye paralel, denize nazır iki taşınmazı satın almaya karar verdi.
23.11.2023 Ekonomi
Begüm Kütük'ten çocuk açıklaması! Mutlu evliliğin sırrını verdi
Begüm Kütük'ten çocuk açıklaması! Mutlu evliliğin sırrını verdi Karikatürist Erdil Yaşaroğlu ile mutlu bir evlilik sürdüren Begüm Kütük, geçtiğimiz gün Kuruçeşme'de yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı. 2018 yılında 3.5 aylık hamileyken bebeğini kaybeden oyuncu, "Çocuk sahibi olma düşünceniz var mı?" sorusunu cevapladı.
19.11.2023 Magazin
Petrol Ofisi BP Türkiye’yi satın alıyor! Petrol ofisi kimin 2023, Petrol Ofisi’nin sahibi kimdir? Petrol ofisi hisse senedi fiyatları nedir?
Petrol Ofisi BP Türkiye’yi satın alıyor! Petrol ofisi kimin 2023, Petrol Ofisi’nin sahibi kimdir? Petrol ofisi hisse senedi fiyatları nedir? Petrol Ofisi Grubu bp’nin Türkiye’deki akaryakıt operasyonlarını satın alıyor. Petrol Ofisi Grubu’nun ana hissedarı Vitol’ün Yönetim Kurulu Üyesi Chris Bake konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Türkiye enerji sektörünün milli gururu Petrol Ofisi Grubu’nun daha da güçlenmesini sağlayacak bu adımı atmaktan ötürü son derece mutluyuz. Genç ve dinamik nüfusu ve büyüme potansiyeliyle Türkiye’nin geleceğine olan güvenimiz tam. Petrol Ofisi Grubu CEO’su Mehmet Abbasoğlu, “Pazardaki gücümüzü daha da pekiştirecek bu heyecan verici buluşmayı ve yeni ekip arkadaşlarımızın aramıza katılmasını sabırsızlıkla bekliyoruz” şeklinde konuştu.
16.11.2023 Finans
Kuruçeşme Açıkhava'da finali Serdar Ortaç yaptı! Hayranları yağmur dinlemedi
Kuruçeşme Açıkhava'da finali Serdar Ortaç yaptı! Hayranları yağmur dinlemedi Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, dün akşam konser maratonunu görkemli bir finalle noktaladı.
5.11.2023 Magazin
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar?
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? İstanbul'da pazar günü düzenlenecek 45. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. Peki, Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? 5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar…
4.11.2023 Gündem
Boğaz'da 90'lar rüzgarı! Efsane isimler sahne aldı
Boğaz'da 90'lar rüzgarı! Efsane isimler sahne aldı Kuruçeşme Açıkhava sahnesi Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel coşkulu bir konsere ev sahipliği yaptı. 90’ların unutulmaz isimlerinin sahneye çıktığı gecede Atatürk’ün sevdiği şarkılar seslendirildi.
31.10.2023 Magazin
Buse Varol:: Asla saatlerce okumam, okuyunca sinirlerim bozuluyor
Buse Varol:: Asla saatlerce okumam, okuyunca sinirlerim bozuluyor Verdiği kilolarla dikkat çeken Buse Varol, Kuruçeşme'de objektiflere takıldı. Sosyal medyayı da aktif kullanan Buse Varol, paylaşımları hakkında konuştu. Gazetecilerin, fotoğraflarının altına gelen kötü yorumlar hakkındaki sorusuna yanıt verdi.
16.10.2023 Magazin
Boğaz'da Serdar Ortaç rüzgarı!
Boğaz'da Serdar Ortaç rüzgarı! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen, Boğaz’ın eşsiz manzarasında, doyasıya eğlenerek yaşanan konserler, etkinlikler ve sahne şovlarının sergilendiği Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde; sahne sırası önceki akşam bir kez daha Serdar Ortaç'ın oldu.
16.10.2023 Magazin
Efsanevi grup AC/DC 20 Ekim’de İstanbul’da
Efsanevi grup AC/DC 20 Ekim’de İstanbul’da Dünya rock müziğinin efsanevi grubu AC/DC, kuruluşunun 50. yılını büyük bir dünya turnesi ile kutluyor.
6.10.2023 Magazin
Beşiktaş'ta yerinden kopan kaya parçaları istinat duvarını yıktı evlere zarar verdi
Beşiktaş'ta yerinden kopan kaya parçaları istinat duvarını yıktı evlere zarar verdi Beşiktaş'ta, yerlerinden koparak yuvarlanan kaya parçaları bazı evlere zarar verdi. Birkaç gündür süren yağışların ardından, toprağın yumuşaması nedeniyle koptuğu iddia edilen kaya parçalarının isabet ettiği bir evin yan duvarı yıkılırken, bir evin de kömürlüğü zarar gördü. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, metrelerce yuvarlanan kaya parçalarından bazılarının da bir villanın bahçesine düştüğü öğrenildi.
2.10.2023 Gündem
Sefo hayranlarına yağmur engel olamadı
Sefo hayranlarına yağmur engel olamadı Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam rap müziğin sevilen ismi Sefo’yu ikinci kez sahnesinde ağırladı.
2.10.2023 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava'da Yaşar rüzgarı!
Kuruçeşme Açıkhava'da Yaşar rüzgarı! Yaşar, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda VE Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde önceki akşam pop rüzgârı estirdi. Yağmurlu havaya aldırış etmeyen binlerce müziksever yağmurluklarla, popçunun şarkılarına eşlik ederek eğlenmeye devam etti.
1.10.2023 Magazin
Gökhan Özen hayranları yağmur dinlemedi! Konser alanını hınca hınç doldurdu
Gökhan Özen hayranları yağmur dinlemedi! Konser alanını hınca hınç doldurdu Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, unutulmaz bir geceye sahne oldu. Pop müziğin sevilen ismi Gökhan Özen, ikinci kez çıktığı Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde biletleri yine sold out oldu.
29.09.2023 Magazin
Nilüfer'den hayranlarını üzen haber! 'Tedavim hastanede devam ediyor'
Nilüfer'den hayranlarını üzen haber! 'Tedavim hastanede devam ediyor' Türk Pop müziğinin efsane seslerinden Nilüfer, hayranlarını üzen haberi sosyal medya hesabından paylaştı. Nilüfer, yaptığı açıklamada koronavirüse yakalandığını ve hastaneye kaldırıldığını duyurdu. .
20.09.2023 Magazin
Depremde 7 üyesini kaybeden Antakya Medeniyetler Korosu, yeniden seyirci ile buluşuyor
Depremde 7 üyesini kaybeden Antakya Medeniyetler Korosu, yeniden seyirci ile buluşuyor Yaşanan deprem felaketinde 7 üyesini kaybeden Antakya Medeniyetler Korosu konserlerine, 4 Eylül’de gerçekleştirilen İstanbul Beylikdüzü’ndeki konserin ardından 5 Eylül’de İstanbul Kuruçeşme, 8 Eylül’de Kuşadası ve 10 Eylül’de ise İzmir programıyla devam ediyor.
5.09.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kuruçeşme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kuruçeşme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.