Hülya Avşar

Hülya Avşar

Son dakika hülya avşar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hülya avşar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hülya avşar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hülya Avşar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hülya avşar gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.016 hülya avşar haberi bulunmuştur. Tüm hülya avşar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Uğur Dündar'a  'babalık davası' açılmıştı! Suphiye Orancı ille ilgili tüm sırlar ortaya çıktı: İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar'la da yolları kesişti
Uğur Dündar'a  'babalık davası' açılmıştı! Suphiye Orancı ille ilgili tüm sırlar ortaya çıktı: İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar'la da yolları kesişti  Uğur Dündar'a açılan 'babalık davası' ile ilgili gelişmeler magazin gündemindeki yerini korurken Suphiye Orancı'nın hayatı merak ediliyor. Metin Akpınar'ın biyolojik babası olduğunu mahkeme kararı ile ispatlayan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'nın programına başvurmuştu. Almanya'da yaşayan ve adını Sofia olarak değiştiren Suphiye Orancı'nın 80'li yıllarda Yeşilçam filmlerinde figüranlık yaptığı ortaya çıktı. 
18.04.2024 Magazin
Çalınan film senaryosuna Fransız önlemi, Esra Dermancıoğlu: Böylesi daha iyi olacak
Çalınan film senaryosuna Fransız önlemi, Esra Dermancıoğlu: Böylesi daha iyi olacak Hülya Avşar’ın YouTube programına konuk olan Esra Dermancıoğlu, daha önce yazdığı senaryonun çalındıktan sonra bunalıma girdiğini söyleyerek, yeni bir yöntem geliştirdiğini dile getirdi.
1.04.2024 Magazin
Esra Dermancıoğlu hırsızlığa karşı aldığı önlemle şaşırttı
Esra Dermancıoğlu hırsızlığa karşı aldığı önlemle şaşırttı Esra Dermancıoğlu, Hülya Avşar’ın YouTube programına konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulundu.
1.04.2024 Magazin
Avşar kardeşler sahilde yürüyüş yaptı! ‘Her şey yolunda’
Avşar kardeşler sahilde yürüyüş yaptı! ‘Her şey yolunda’ Hülya Avşar, önceki gün İstinye'de objektiflere yansıdı. Genellikle sahilde tek başına yürüyüş yapan sanatçıya, bu kez uzun zamandır ortalarda görünmeyen kardeşi Helin Avşar da eşlik etti.
2.03.2024 Magazin
Sinema oyuncu Tolga Savacı 60 yaşında hayatını kaybetti
Sinema oyuncu Tolga Savacı 60 yaşında hayatını kaybetti Sinema oyuncusu Tolga Savacı, geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında hayatını kaybetti.
26.02.2024 Magazin
Hülya Avşar kuryeyi affetmedi: Kızı Zehra'nın imzasını taklit eden kuryeye hapis şoku!
Hülya Avşar kuryeyi affetmedi: Kızı Zehra'nın imzasını taklit eden kuryeye hapis şoku! Ünlü oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar, Temmuz 2023'te banka hesaplarına haciz konulmasıyla sarsıldı. 600 bin TL için icralık olduğunu öğrenen Avşar, kendisine herhangi bir ödeme emri icra tebligat ulaşmadığını ileri sürdü. Avşar'a ait ödeme emirli icra tebligatını Zehra Çilingiroğlu yerine kendisi imzalayan taşeron bir firmada dağıtım görevlisi İbrahim K.'ya dava açıldı.
18.02.2024 Magazin
Hülya Avşar'dan ilk Türk Astronot Alper Gezeravcı paylaşımı! ‘Ben geldim, seni bekliyorum’
Hülya Avşar'dan ilk Türk Astronot Alper Gezeravcı paylaşımı! ‘Ben geldim, seni bekliyorum’ Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın uzay yolculuğu konuşulmaya devam ediyor. Tarihe geçen Gezeravcı'nın uzay yolculuğuna oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar da kayıtsız kalamadı. Ünlü isim, Gezeravcı'ya sosyal medya hesabından seslendi. Avşar, Alper Gezeravcı'yı etiketleyerek "Ben geldim, seni bekliyorum" notunu düştü.
19.01.2024 Magazin
Hülya Avşar’dan net cevap! ‘Beni kimse kısıtlayamaz’
Hülya Avşar’dan net cevap! ‘Beni kimse kısıtlayamaz’ Hülya Avşar önceki akşam Sarıyer’de bir balıkçıda kızı Zehra Çilingiroğlu’nun 26’ncı yaşını kutladı. Mekan çıkışı gazetecilerle konuşan Hülya Avşar, kendisine yöneltilen bir soru karşısında net yanıt verdi.
17.01.2024 Magazin
Soyunurken gözüm kayardı demişti! Hülya Avşar’dan eski partneri Yalçın Dümer’e yanıt gecikmedi
Soyunurken gözüm kayardı demişti! Hülya Avşar’dan eski partneri Yalçın Dümer’e yanıt gecikmedi Oyuncu Yalçın Dümer, yıllar sonra eski rol arkadaşı Hülya Avşar hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Avşar'a, Dümer'in katıldığı televizyon programında 'Hülya soyunurken benim gözüm kayardı' itirafı soruldu. Hülya Avşar’dan beklenmedik yanıt geldi.
16.01.2024 Magazin
Koronavirüs geçiren Hülya Avşar hastalığının neden uzun sürdüğünü açıkladı!
Koronavirüs geçiren Hülya Avşar hastalığının neden uzun sürdüğünü açıkladı! Covid 19’u atlatan Hülya Avşar önceki akşam eski eşi Kaya Çilingiroğlu ve kızları Zehra ile Tarabya’da bulunan bir mekânda yemek yedi. Hülya Avşar mekân çıkışı gazetecilerle sağlık durumu hakkında konuştu.
2.12.2023 Magazin
Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu'na yumruk darbesi! Avşar Kızı kayıtsız kalamadı
Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu'na yumruk darbesi! Avşar Kızı kayıtsız kalamadı Daha önce Hülya Avşar ve Feraye Tanyolaç ile evlenip boşanan iki çocuk babası Kaya Çilingiroğlu, önceki gün spor salonundaydı. Ünlü isim iki spor hocasına kendisini yumruklattı. Hal böyle olunca eski eş Hülya Avşar dayanamadı.
22.11.2023 Magazin
Hülya Avşar kasım ayında mayosuyla güneş banyosu yaptı
Hülya Avşar kasım ayında mayosuyla güneş banyosu yaptı Sosyal medya sayfasını aktif olarak kullanan Hülya Avşar kasım ayında havuz başında güneşlendiği anı takipçileriyle paylaştı.
15.11.2023 Magazin
Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti
Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti Yeşilçam'da Türkan Şoray, Filiz Akın, Belgin Doruk, Hülya Koçyiğit, Fatma Girik, Emel Sayın, Gülşen Bubikoğlu ve Necla Nazır'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü ismi seslendiren 94 yaşındaki ses sanatçısı ve oyuncu Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti. Usta ismin ölümü sevenlerini yasa boğdu.
29.10.2023 Magazin
Hastanede şok eden olay! 'Temizlik işçisini ameliyata soktu' iddiası
Hastanede şok eden olay! 'Temizlik işçisini ameliyata soktu' iddiası Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki devlet hastanesinde beyin cerrahı olan Opr. Dr. S. Z.’nin ameliyatlara temizlik işçisi ile bir medikal firma çalışanının girmesine izin vererek cerrahi işlemler yaptırdığı iddiasıyla ilgili Bilecik Valiliği açıklama yaptı. Açıklamada, olayla ilgili soruşturmanın ve incelemenin devam ettiği, doktorun da görevden uzaklaştırıldığı belirtildi.
15.10.2023 Yaşam
Hülya Avşar 60 yaşında gençlere meydan okudu
Hülya Avşar 60 yaşında gençlere meydan okudu Geçtiğimiz günlerde 60 yaşına giren Hülya Avşar, gençlere taş çıkartıyor. Aracında poz veren Avşar kızı derin bacak dekoltesiyle hayranlarından büyük beğeni topladı.
15.10.2023 Magazin
Hülya Avşar denizin ortasında şov yaptı
Hülya Avşar denizin ortasında şov yaptı Hülya Avşar Cup Tenis Turnuvası için Bodrum'da bulunan Hülya Avşar, kendisi için denizin ortasına kurulan kortta gösteri maçı yaptı. Ünlü sanatçı, maçın ardından tenisçi çocuklarla yüzme yarışı yaptı.
13.10.2023 Magazin
Zehra Çilingiroğlu sevgilisiyle sahil turunda! Kameraları fark edince trafiğe karıştılar
Zehra Çilingiroğlu sevgilisiyle sahil turunda! Kameraları fark edince trafiğe karıştılar Şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar ile futbol yorumcusu Kaya Çilingiroğlu'nun sekiz yıl süren evliliğinden dünyaya gelen Zehra Çilingiroğlu, sevgilisi Mürsel Kaya ile birlikte Bebek'te görüntülendi. İkili, kameraları fark edince trafikte gözden kayboldu.
9.10.2023 Magazin
Hülya Avşar'ın bikinisiyle dans videosuna Tuğba Ekinci'den olay yorum!
Hülya Avşar'ın bikinisiyle dans videosuna Tuğba Ekinci'den olay yorum! Yıllardır magazin gündemin yer alan Hülya Avşar, siyah bikinisiyle dans ederek yaza veda etti. Paylaşımlarıyla adından söz ettiren Tuğba Ekinci'nin ise Avşar'a yorumu olay oldu.
6.10.2023 Magazin
Kaya Çilingiroğlu sevgilisiyle el ele görüntülendi
Kaya Çilingiroğlu sevgilisiyle el ele görüntülendi Hülya Avşar ve Feraya Tanyolaç ile evlenip boşanan iki çocuk babası Kaya Çilingiroğlu, önceki haftalarda Bebek'te görüntülendiği yeni sevgilisiyle tatilde görüntülendi.
27.08.2023 Magazin
80’li yıllara damgasını vurmuştu, oyunculuğu bırakıp ülkeyi terk etti! Tolga Savacı'nın yeni mesleği şaşırttı
80’li yıllara damgasını vurmuştu, oyunculuğu bırakıp ülkeyi terk etti! Tolga Savacı'nın yeni mesleği şaşırttı Yeşilçam'ın bir dönemine damgasını vuran çakır gözlü oyuncusu Tolga Savacı, geçtiğimiz yıllarda oyunculuğu bırakıp Amerika'ya yerleşmişti. Tolga Savacı'nın yeni mesleği ise şaşırttı. Oyunculuğa 1985 yılında "Arzu" filmi ile Banu Alkan'la başrol oynayarak başlayan Savacı, ardından Hülya Avşar ile "Tapılacak Kadın" ve "Sekreter" filmleriyle hafızalara kazındı.
22.08.2023 Magazin
Hülya Avşar'dan çok konuşulacak açıklamalar: Kimseye hesap verecek durumda değilim
Hülya Avşar'dan çok konuşulacak açıklamalar: Kimseye hesap verecek durumda değilim Geçtiğimiz günlerde bikinili pozunu paylaşarak yaz sezonunu açtığını duyuran Hülya Avşar, sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Sıcak havanın tadını tatilde çıkaran Hülya Avşar, şimdi ise sört yaptığı anları yayınladı.
17.08.2023 Magazin
İşçi-işveren milyonları ilgilendiren emsal karar! En yüksek faizden ödemek zorunda
İşçi-işveren milyonları ilgilendiren emsal karar! En yüksek faizden ödemek zorunda İşçi-işveren milyonları ilgilendiren son dakika kararı! Yargıtay 9. Hukuk Dairesi’nin işçi alacaklarına ilişkin hükmü, pek çok çalışana ümit oldu. Yüksek Mahkeme, gününde ödenmeyen ücretler için emsal bir karara imza attı.
4.08.2023 Yaşam
Kaya Çilingiroğlu yeni sevgilisiyle görüntülendi! Hülya Avşar itiraf etti: Çok ayıp öyle şeyler
Kaya Çilingiroğlu yeni sevgilisiyle görüntülendi! Hülya Avşar itiraf etti: Çok ayıp öyle şeyler Daha önce Hülya Avşar ve Feraya Tanyolaç ile evlenip boşanan iki çocuk babası Kaya Çilingiroğlu, geçtiğimiz günlerde Bebek'te yeni sevgilisi ile sarmaş dolaş objektiflere takıldı. Çilingiroğlu'nu tebrik ettiğini söyleyen Hülya Avşar, eski eşinin yeni ilişkisi hakkında çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
4.08.2023 Magazin
Hülya Avşar'dan Uzi'ye tepki: Yeni nesil haddini bilmeli
Hülya Avşar'dan Uzi'ye tepki: Yeni nesil haddini bilmeli Hülya Avşar, önceki gün Yeniköy Balıkçısı’na girerken görüntülendi. Mustafa Sandal ve Uzi tartışmasıyla ilgili konuşan Avşar kızı, rapçi Uzi'ye tepki gösterdi.
24.07.2023 Magazin
Zehra Çilingiroğlu iş hayatına atıldı! Kaya Çilingiroğlu paylaştı
Zehra Çilingiroğlu iş hayatına atıldı! Kaya Çilingiroğlu paylaştı Hülya Avşar'ın Kaya Çilingiroğlu ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Zehra Çilingiroğlu, bir mimarlık şirketinde işe başladı. Kaya Çilingiroğlu kızı Zehra'nın duvar dolgusu yaptığı anları sosyal medya hesabından paylaştı. Görüntülere yorum yağdı.
18.07.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hülya Avşar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hülya avşar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.