Kaya Çilingiroğlu

Kaya Çilingiroğlu

Son dakika Kaya Çilingiroğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kaya Çilingiroğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kaya Çilingiroğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaya Çilingiroğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaya çilingiroğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 614 kaya çilingiroğlu haberi bulunmuştur. Tüm kaya çilingiroğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Koronavirüs geçiren Hülya Avşar hastalığının neden uzun sürdüğünü açıkladı!
Koronavirüs geçiren Hülya Avşar hastalığının neden uzun sürdüğünü açıkladı! Covid 19’u atlatan Hülya Avşar önceki akşam eski eşi Kaya Çilingiroğlu ve kızları Zehra ile Tarabya’da bulunan bir mekânda yemek yedi. Hülya Avşar mekân çıkışı gazetecilerle sağlık durumu hakkında konuştu.
2.12.2023 Magazin
Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu'na yumruk darbesi! Avşar Kızı kayıtsız kalamadı
Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu'na yumruk darbesi! Avşar Kızı kayıtsız kalamadı Daha önce Hülya Avşar ve Feraye Tanyolaç ile evlenip boşanan iki çocuk babası Kaya Çilingiroğlu, önceki gün spor salonundaydı. Ünlü isim iki spor hocasına kendisini yumruklattı. Hal böyle olunca eski eş Hülya Avşar dayanamadı.
22.11.2023 Magazin
Türkiye'nin usta golfçüleri Kaptanlık Kupası’nda buluştu
Türkiye'nin usta golfçüleri Kaptanlık Kupası’nda buluştu Erdem Kıramer’in ev sahipliğinde Kemer Country Club’da yapılan turnuvaya 187 oyuncu katıldı. 13 Ekim’de junior ve minik oyuncuların katılımıyla start alan, 14-15 Ekim’de de ustaların yarıştığı turnuvada dereceye giren Kemer Country Club Ladies Kaptanı Çağla Metin, Mehmet Ziylan ve Mehmet Kazan, 12-14 Ocak tarihleri arasında yapılacak Cornelia Masters 2024’e katılmaya hak kazandı.
17.10.2023 Diğer Sporlar
Hülya Avşar 60 yaşında gençlere meydan okudu
Hülya Avşar 60 yaşında gençlere meydan okudu Geçtiğimiz günlerde 60 yaşına giren Hülya Avşar, gençlere taş çıkartıyor. Aracında poz veren Avşar kızı derin bacak dekoltesiyle hayranlarından büyük beğeni topladı.
15.10.2023 Magazin
Zehra Çilingiroğlu sevgilisiyle sahil turunda! Kameraları fark edince trafiğe karıştılar
Zehra Çilingiroğlu sevgilisiyle sahil turunda! Kameraları fark edince trafiğe karıştılar Şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar ile futbol yorumcusu Kaya Çilingiroğlu'nun sekiz yıl süren evliliğinden dünyaya gelen Zehra Çilingiroğlu, sevgilisi Mürsel Kaya ile birlikte Bebek'te görüntülendi. İkili, kameraları fark edince trafikte gözden kayboldu.
9.10.2023 Magazin
Kaya Çilingiroğlu sevgilisiyle el ele görüntülendi
Kaya Çilingiroğlu sevgilisiyle el ele görüntülendi Hülya Avşar ve Feraya Tanyolaç ile evlenip boşanan iki çocuk babası Kaya Çilingiroğlu, önceki haftalarda Bebek'te görüntülendiği yeni sevgilisiyle tatilde görüntülendi.
27.08.2023 Magazin
İşçi-işveren milyonları ilgilendiren emsal karar! En yüksek faizden ödemek zorunda
İşçi-işveren milyonları ilgilendiren emsal karar! En yüksek faizden ödemek zorunda İşçi-işveren milyonları ilgilendiren son dakika kararı! Yargıtay 9. Hukuk Dairesi’nin işçi alacaklarına ilişkin hükmü, pek çok çalışana ümit oldu. Yüksek Mahkeme, gününde ödenmeyen ücretler için emsal bir karara imza attı.
4.08.2023 Yaşam
Kaya Çilingiroğlu yeni sevgilisiyle görüntülendi! Hülya Avşar itiraf etti: Çok ayıp öyle şeyler
Kaya Çilingiroğlu yeni sevgilisiyle görüntülendi! Hülya Avşar itiraf etti: Çok ayıp öyle şeyler Daha önce Hülya Avşar ve Feraya Tanyolaç ile evlenip boşanan iki çocuk babası Kaya Çilingiroğlu, geçtiğimiz günlerde Bebek'te yeni sevgilisi ile sarmaş dolaş objektiflere takıldı. Çilingiroğlu'nu tebrik ettiğini söyleyen Hülya Avşar, eski eşinin yeni ilişkisi hakkında çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
4.08.2023 Magazin
Zehra Çilingiroğlu iş hayatına atıldı! Kaya Çilingiroğlu paylaştı
Zehra Çilingiroğlu iş hayatına atıldı! Kaya Çilingiroğlu paylaştı Hülya Avşar'ın Kaya Çilingiroğlu ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Zehra Çilingiroğlu, bir mimarlık şirketinde işe başladı. Kaya Çilingiroğlu kızı Zehra'nın duvar dolgusu yaptığı anları sosyal medya hesabından paylaştı. Görüntülere yorum yağdı.
18.07.2023 Magazin
Zehra Çilingiroğlu ve sevgilisinin deniz keyfi!
Zehra Çilingiroğlu ve sevgilisinin deniz keyfi! Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu'nun sekiz yıl süren evliliğinden dünyaya gelen Zehra Çilingiroğlu, sevgilisi Mürsel Kaya ile birlikte tatil sezonunu açtı. Deniz ve güneşin tadını çıkaran ikiliden Zehra Çilingiroğlu, fit haliyle dikkat çekti.
14.06.2023 Magazin
Hülya Avşar eski eşini diline doladı: Kaya bana yürüyor!
Hülya Avşar eski eşini diline doladı: Kaya bana yürüyor! Güzelliğiyle adından söz ettiren Hülya Avşar, 1997–2005 yılları arasında evli kaldığı Kaya Çilingiroğlu ve 24 yaşındaki kızları Zehra ile önceki akşam Tarabya’da bir restoran çıkışı görüntülendi. 59 yaşındaki şarkıcı, dikkat çeken açıklamalarına bir yenisini ekledi. Hayli keyifli olduğu görülen Avşar kızı, objektiflere poz verdikten sonra eski eşini diline doladı.
23.11.2022 Magazin
Tolga Yüce kameraları fark edince çıldırdı! Gazetecilere ağza alınmayacak küfürler etti
Tolga Yüce kameraları fark edince çıldırdı! Gazetecilere ağza alınmayacak küfürler etti 'The Hope' (Umut) adlı yapımda Mehmet Ali Erbil ile başrolü paylaşan Tolga Yüce, önceki akşam filmdeki rol arkadaşlarından Alix Kermes ile Cihangir'de bir mekanda görüntülendi. Kameraları fark edince çıldıran Tolga Yüce, bir anda "Şimdi burada benden dayak yemeyin" derken, basın mensuplarına ağza alınmayacak küfürler edip olay çıkardı.
4.11.2022 Magazin
Kaya Çilingiroğlu'ndan Hülya Avşar'a: 'Motosiklet hediyesi’ diye yazarsınız
Kaya Çilingiroğlu'ndan Hülya Avşar'a: 'Motosiklet hediyesi’ diye yazarsınız Son olarak 'Masumiyet' adlı dizide kamera karşısına geçen Hülya Avşar, 2005 yılında boşandığı eski eşi ve kızı Zehra'nın babası Kaya Çilingiroğlu ile sık sık bir araya gelmeye devam ediyor. Önceki akşam Tarabya'da görüntülenen ikili, basın mensuplarına birlikte poz verdi. Motosikletin önünde duran Çilingiroğlu, eski eşine, "Bin bakayım Hülya" diyerek takıldı.
4.11.2022 Magazin
Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu golf oynamaya gitti! Yeni poz
Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu golf oynamaya gitti! Yeni poz Hülya Avşar, 2005 yılında boşandığı eski eşi ve kızı Zehra'nın babası Kaya Çilingiroğlu ile sık sık bir araya gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda 59'uncu yaş kutlamasında da ailesi ve Çilingiroğlu ile birlikte olan Avşar kızı, eski eşiyle golf oynamaya gitti. Birlikte keyifli vakit geçiren ikili, verdikleri pozu da sosyal medya üzerinden paylaştı.
24.10.2022 Magazin
Hülya Avşar isyan etti: Bunu yazanlar kafayı yemiş!
Hülya Avşar isyan etti: Bunu yazanlar kafayı yemiş! Şarkıcı Hadise ile geçtiğimiz haftalarda boşanan Mehmet Dinçerler, boşanma davası öncesinde moral depolamak için Rodos tatiline çıkmıştı. İş insanı, tatilde Zehra Çilingiroğlu ile görüntülenmişti. İkilinin aynı karede yer alması, 'aşk' dedikodularını beraberinde getirmişti. Doğum gününü eski eşi kaya Çilingiroğlu ile kutlayan Hülya Avşar, magazin gündemine bomba gibi düşen iddia hakkında konuştu.
11.10.2022 Magazin
Mehmet Dinçerler'den boşanma öncesi kafa karıştıran hamle!
Mehmet Dinçerler'den boşanma öncesi kafa karıştıran hamle! Şarkıcı Hadise ile boşanma aşamasında olan iş insanı Mehmet Dinçerler (34), soluğu Rodos tatilinde almıştı. Dinçerler, son olarak şarkıcı Hülya Avşar ve eski eşi Kaya Çilingiroğlu'nun 24 yaşındaki kızları Zehra Çilingiroğlu ile Marmaris'te görüntülendi. Çilingiroğlu'yla önce arkadaş ortamında vakit geçiren Dinçerler, daha sonra baş başa sohbet etti. Avukatı aracılığıyla açıklama yapan Zehra Çilingiroğlu, kafa karıştıran görüntülere açıklık getirdi.
28.09.2022 Magazin
Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu kızları Zehra'yı yalnız bırakmadı! 'Hangimize benziyor?'
Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu kızları Zehra'yı yalnız bırakmadı! 'Hangimize benziyor?' Hülya Avşar, eski eşi Kaya Çilingiroğlu ve kızları Zehra ile bu düğün karesini "Kızımın çocukluk arkadaşı, yani benim de kızım Melis'in düğünü. Garip bir duygu. Eyvah" notuyla paylaştı.Zehra Çilingiroğlu'nun son günlerde verdiği kilolar dikkatlerden kaçmadı. Düzgün fiziğiyle dikkat çeken Zehra Çilingiroğlu, güzelliğiyle de "Annesinin kızı" dedirtti.
18.09.2022 Magazin
Zehra Çilingiroğlu kırmızı bikinisiyle dikkat çekti!
Zehra Çilingiroğlu kırmızı bikinisiyle dikkat çekti! Hülya Avşar'ın Kaya Çilingiroğlu ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Zehra Çilingiroğlu, önceki gün Bodrum'da kameralara yansıdı. Bir otelde sahne alan annesini dinlemeye gelen Çilingiroğlu, kırmızı bikinisiyle dikkat çekti.
13.07.2022 Magazin
Hülya Avşar'ın istediği reklam ücreti şaşkına çevirdi!
Hülya Avşar'ın istediği reklam ücreti şaşkına çevirdi! Güzellik merkezi açılışları için reklam ücreti olarak İrem Derici 150 bin, Ebru Yaşar 120 bin, Seda Sayan ve Gülben Ergen 100 bin TL istiyor. Oyunculuk ve şarkıcılık kariyerinin yanı sıra açıklamalarıyla adından sıkça söz ettirmeyi başaran Hülya Avşar'ın bir güzellik merkezi açılışı için talep ettiği reklam ücreti ise dudak uçuklatan cinsten...
26.02.2022 Magazin
Kaya Çilingiroğlu'nun paylaşımına Hülya Avşar kayıtsız kalamadı!
Kaya Çilingiroğlu'nun paylaşımına Hülya Avşar kayıtsız kalamadı! Kaya Çilingiroğlu, 24 yaşındaki kızı Zehra Çilingiroğlu ve 16 yaşındaki oğlu Hüseyin Kaya Çilingiroğlu'nun sarıldığı anı Instagram hesabından yayınladı, 2005 yılında boşandığı Hülya Avşar'dan paylaşıma yorum geldi.
19.02.2022 Magazin
Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu'ndan aile pozu!
Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu'ndan aile pozu! Şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, önceki akşam eski eşi Kaya Çilingiroğlu ve kızı Zehra Çilingiroğlu ile birlikte Tarabya'da bir balıkçıda görüntülendi. Gazetecilerin fotoğraf isteğini kırmayan Avşar ve Çilingiroğlu, aile pozu verdi.
8.02.2022 Magazin
Kaya Çilingiroğlu eski sevgilisinden şikayetçi olmuştu! Yeni hamle geldi...
Kaya Çilingiroğlu eski sevgilisinden şikayetçi olmuştu! Yeni hamle geldi... Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu, eski sevgilisi İlknur A.'nın evine izinsiz geldiğini ve kapıda unutulan anahtarı alarak kaçtığını belirtip şikayetçi olmuştu. Kaya Çilingiroğlu’nun şikayeti üzerine 12 seneye kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Şimdi ise Kaya Çilingiroğlu’nda yeni hamle geldi.
27.01.2022 Magazin
Kaya Çilingiroğlu paylaştığı fotoğrafla sosyal medyayı ikiye böldü! Hülya Avşar da soruyu böyle yanıtladı
Kaya Çilingiroğlu paylaştığı fotoğrafla sosyal medyayı ikiye böldü! Hülya Avşar da soruyu böyle yanıtladı Çocuklarıyla sık sık paylaşım yapan Kaya Çilingiroğlu, son olarak kızı Zehra Çilingiroğlu ile golf sahasında poz verdi. Baba Çilingiroğlu'nun o sorusu ise sosyal medyayı ikiye böldü. İşte Hülya Avşar'ın da kayıtsız kalamadığı ve yorum yaptığı o paylaşım...
30.10.2021 Magazin
Kaya Çilingiroğlu kural tanımıyor!
Kaya Çilingiroğlu kural tanımıyor! Kaya Çilingiroğlu, pandemi döneminin başından beri maske takmamasıyla sürekli gündem olmuştu. Bebek sahilinde görüntülenen Çilingiroğlu yine maskesizdi.
6.10.2021 Magazin
Kaya 15 yaşına bastı! Babası böyle kutladı...
Kaya 15 yaşına bastı! Babası böyle kutladı... Kaya Çilingiroğlu, Feraye Tanyolaç ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Kaya'nın yeni yaşını kutladı. Oğlunun doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla kutlayan Çilingiroğlu'nun gönderisine Avşar'dan yorum gecikmedi.
23.08.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kaya Çilingiroğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaya çilingiroğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.