Öğretmenlik Kariyer Basamakları

Öğretmenlik Kariyer Basamakları

Son dakika Öğretmenlik kariyer basamakları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Öğretmenlik kariyer basamakları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Öğretmenlik kariyer basamakları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öğretmenlik Kariyer Basamakları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öğretmenlik kariyer basamakları gelişmeleri de dahil olmak üzere 92 öğretmenlik kariyer basamakları haberi bulunmuştur. Tüm öğretmenlik kariyer basamakları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı sonuçları açıklandı
Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı sonuçları açıklandı Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 19 Kasım Pazar günü gerçekleştirilen Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı'nın sonuçlarının açıklandığını duyurdu.
24.11.2023 Gündem
Öğretmenlikle ilgili yeni düzenleme geliyor! Bakan Tekin detayları açıkladı
Öğretmenlikle ilgili yeni düzenleme geliyor! Bakan Tekin detayları açıkladı Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı’nda düzenleme yapılacağını açıkladı. Bakan Tekin, "Kısa vadeli önümüzdeki sınav için küçük bir düzenleme planlıyoruz" ifadelerini kullandı.
23.09.2023 Gündem
(Uzman öğretmenlik başvuru ekranı) Uzman öğretmenlik sınavı başvurusu nasıl yapılır, uzman öğretmenlik başvuru ücreti ne kadar? Uzman öğretmenlik başvuru şartları
(Uzman öğretmenlik başvuru ekranı) Uzman öğretmenlik sınavı başvurusu nasıl yapılır, uzman öğretmenlik başvuru ücreti ne kadar? Uzman öğretmenlik başvuru şartları Öğretmenlik Kariyer Sınavı kılavuzu yayınlandı. Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 19 Kasım'da yapılacak ‘Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı’nın (ÖKBYS) uygulama kılavuzu yayınlandı. Peki, Uzman öğretmenlik sınavı başvurusu nasıl yapılır, uzman öğretmenlik başvuru ücreti ne kadar? Uzman öğretmenlik başvuru şartları ile uzman öğretmenlik başvuru ekranı…
21.09.2023 Memur
Uzman öğretmenlik başvuruları ne zaman, uzman öğretmenlik başvuru şartları neler? Uzman öğretmenlik süresi kısaldı mı, 5 mi 10 yıl mı?
Uzman öğretmenlik başvuruları ne zaman, uzman öğretmenlik başvuru şartları neler? Uzman öğretmenlik süresi kısaldı mı, 5 mi 10 yıl mı? Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavı başvurularının ne zaman başlayacağı ve nasıl yapılacağı sorgulanırken MEB Bakanı Mahmut Özer, önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Özer, uzman ve başöğretmenlik için belirlenen kıdem sürelerinin kısalmasına yönelik çalışmaların tamamlandığını söylerken, Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı için takvimin belli olduğunu da aktardı. Peki, Uzman öğretmenlik başvuruları ne zaman, uzman öğretmenlik başvuru şartları neler? Uzman öğretmenlik süresi kısaldı mı, 5 mi 10 yıl mı?
22.05.2023 Eğitim
MEB duyurdu, tarih belli oldu: Uzman öğretmen ve başöğretmen unvanları için yeni dönem
MEB duyurdu, tarih belli oldu: Uzman öğretmen ve başöğretmen unvanları için yeni dönem Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 2023 yılı uzman ve başöğretmen unvanları için sürecin 30 Mayıs'ta başlayacağını belirterek detayları paylaştı.
19.05.2023 Eğitim
MEB uzman öğretmenlik kesin sınav sonuçları açıklandı! Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınav sonuçları ve muaf listesi nasıl sorgulanır? meb gov tr kesin sınav sonucu öğrenme!
MEB uzman öğretmenlik kesin sınav sonuçları açıklandı! Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınav sonuçları ve muaf listesi nasıl sorgulanır? meb gov tr kesin sınav sonucu öğrenme! Uzman öğretmenlik kesin sınav sonuçları merak ediliyordu. MEB Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavından Muaf Olanlardan Şartları Taşıyanlar İle Yazılı Sınavda Başarılı Olanların Kesin Sonuçları MEB tarafından açıklandı. Peki, MEB uzman öğretmenlik sınav sonuçları ve muaf listesi nasıl sorgulanır?"
17.12.2022 Memur
MEB duyurdu! Öğretmenlik Kariyer Basamakları Takviminde güncelleme! Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sertifikası ne zaman verilecek?
MEB duyurdu! Öğretmenlik Kariyer Basamakları Takviminde güncelleme! Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sertifikası ne zaman verilecek? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) duyurdu! Öğretmenlik kariyer basamakları takviminde güncelleme yapıldı. Yenilenen takvime göre, Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınav sonuçlarına ilişkin itirazlar, kesin sonuçlar ile sertifikaların düzenleneceği tarihlerde değişiklik yapıldı. Peki, Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sertifikaları ne zaman verilecek? Uzman öğretmenlik sınav sonuç itirazları ne zaman son? Kesin sonuçlar ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…
29.11.2022 Eğitim
MEB duyurdu! 2022 Öğretmenlik Kariyer Basamakları sınav sonucu açıklandı! İşte başöğretmen ve uzman öğretmen sınav sonuçları ekranı!
MEB duyurdu! 2022 Öğretmenlik Kariyer Basamakları sınav sonucu açıklandı! İşte başöğretmen ve uzman öğretmen sınav sonuçları ekranı! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından gerçekleştirilen Öğretmenlik Kariyer Basamakları sınavı kapsamında yapılan Başöğretmen ve uzman öğretmen sınav sonuçları açıklandı. Uzman öğretmenlik sınavına başvuran 432 bin öğretmenin 422 bin 368'i sınavda başarılı oldu. Muaf olanlarla birlikte toplam 516 bin öğretmen uzman öğretmen olma hakkı kazandı. Başöğretmenlik sınavına başvuran 68 bin öğretmenin 66 bini sınavda başarılı oldu. İşte Başöğretmen ve uzman öğretmen sınav sonuçları öğrenme ekranı!
24.11.2022 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan öğretmenlerin beklediği sonucu açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan öğretmenlerin beklediği sonucu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Öğretmenler Günü münasebetiyle Cumhurbaşkanlığı Beştepe Sergi Salonu'nda düzenlenen etkinlikte konuştu. Erdoğan, ''Bizim varlık sebebimiz öğretmenlerimizdir. Teröre kurban verdiğimiz tüm öğretmenlerimizi rahmetle yad ediyorum'' açıklamasında bulundu. Okulları her alanda en modern imkanlarla donatıldığını söyleyen Erdoğan, ''Her yıl olduğu gibi bu yıl da bütçede aslan payını eğitime ayırdık'' ifadelerini kullandı.Erdoğan, Uzman ve Başöğretmen unvanını kazanan öğretmen sayısını da açıkladı.
24.11.2022 Siyaset
Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik soru ve cevapları yayınlandı! İşte Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınavı soru kitapçığı pdf indirme linki!
Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik soru ve cevapları yayınlandı! İşte Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınavı soru kitapçığı pdf indirme linki! Öğretmenlik kariyer basamakları kapsamında yapılan başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik soru ve cevap kitapçıkları Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayınlandı. 19 Kasım'da gerçekleştirilen Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınavı sonuçları 12 Aralık 2022’de açıklanacak. İşte MEB tarafından yayınlanan Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınavı soru kitapçığı!
20.11.2022 Eğitim
MEB Uzman Öğretmenlik Sınavı soruları ve cevapları! 2022 Uzman öğretmenlik sınavı soruları yayınlandı mı? PDF soru kitapçığı ve cevap anahtarı!
MEB Uzman Öğretmenlik Sınavı soruları ve cevapları! 2022 Uzman öğretmenlik sınavı soruları yayınlandı mı? PDF soru kitapçığı ve cevap anahtarı! Uzman öğretmenlik sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman yayınlanacak, Uzman Öğretmenlik Sınavı soru ve cevapları yayınlandı mı? Sınava katılan adaylar 19 Kasım Cumartesi günü 81 ilde uygulanacak olan uzman öğretmenlik sınavı soruları ve cevap anahtarı için araştırmalarını yoğunlaştırdı. İşte MEB Uzman öğretmenlik soruları ve cevapları hakkında merak edilenler...
19.11.2022 Eğitim
Uzman öğretmenlik sınavı yorumları! 19 Kasım sınav zor muydu, kolay mıydı, uzman öğretmenlik sınavı nasıldı?
Uzman öğretmenlik sınavı yorumları! 19 Kasım sınav zor muydu, kolay mıydı, uzman öğretmenlik sınavı nasıldı? Uzman öğretmenlik sınavı, bugün (19 Kasım Cumartesi) saat 10.00’da 81 ilde 1489 okulda tek oturum çeklinde yapıldı. Sınava katılım sağlayan adaylar, uzman öğretmenlik sınav yorumlarını araştırmaya başladı. Sosyal medya platformu Twitter üzerinden yapılan yorumlardan diğer adayların ne düşündüklerini merak edenler “Sınav zor muydu, kolay mıydı, uzman öğretmenlik sınavı nasıldı?” sorularına yanıt arıyor. İşte, adayların uzman öğretmenlik sınavı yorumları...
19.11.2022 Gündem
Uzman öğretmenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Uzman öğretmenlik sınav sonuçları hangi ayda ilan edilecek?
Uzman öğretmenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Uzman öğretmenlik sınav sonuçları hangi ayda ilan edilecek? Uzman öğretmenlik sınavı bugün 81 ilde gerçekleştiriliyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı saat 12:30'da sona erecek. Peki, Uzman Öğretmenlik sınav sonuçları  ne zaman açıklanacak?
19.11.2022 Eğitim
Uzman öğretmenlik sınavı saat kaçta başlıyor ve bitiyor? Bugün uzman öğretmen sınavı kaç saat sürecek?
Uzman öğretmenlik sınavı saat kaçta başlıyor ve bitiyor? Bugün uzman öğretmen sınavı kaç saat sürecek? Uzman öğretmenlik sınavı Milli Eğitim Bakanlığınca 81 ilde 1489 okulda tek oturumda gerçekleştirilecek. Sınav için geri sayım başlarken uzman öğretmenlik sınavı saati en çok araştırılan konu başlıklarından oldu. Peki, Uzman öğretmenlik sınavı saat kaçta başlıyor, bitiyor? İşte 2022 Uzman öğretmenlik sınavı tarihi, saati ve soruları hakkında merak edilenler...
19.11.2022 Eğitim
Uzman öğretmenlik sınavı kaç dakika/saat sürecek, sınavda kaç soru var? Uzman öğretmenlik sınavı saat kaçta başlıyor ve bitiyor?
Uzman öğretmenlik sınavı kaç dakika/saat sürecek, sınavda kaç soru var? Uzman öğretmenlik sınavı saat kaçta başlıyor ve bitiyor? Uzman öğretmenlik sınavı 81 ilde 1489 okulda tek oturumda gerçekleştirilecek. MEB tarafından düzenlenen Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı (uzman öğretmenlik) bu hafta sonu yapılacak. Peki, Uzman öğretmenlik sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek, sınavda kaç soru var?
18.11.2022 Eğitim
Uzman öğretmenlik sınav belgesi alma ekranı! Öğretmenlik kariyer basamakları sınav giriş belgesi nasıl alınır, sınav yerleri nasıl sorgulanır?
Uzman öğretmenlik sınav belgesi alma ekranı! Öğretmenlik kariyer basamakları sınav giriş belgesi nasıl alınır, sınav yerleri nasıl sorgulanır? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından düzenlenecek olan Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı detayları sorgulanıyor. Uzman öğretmenlik sınavı, 19 Kasım Cumartesi günü, 81 ilde 1489 okulda 28 bin 650 salonda saat 10.00'da merkezi sistemle tek oturum şeklinde yapılacak.
18.11.2022 Eğitim
Uzman ve başöğretmenlik sınavı giriş belgeleri erişime açıldı! İşte MEBBİS ve e-Devlet sınav belgesi alma ekranı!
Uzman ve başöğretmenlik sınavı giriş belgeleri erişime açıldı! İşte MEBBİS ve e-Devlet sınav belgesi alma ekranı! MEB duyurdu! Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı Giriş Belgeleri erişime açıldı. Adaylar uzman ve başöğretmenlik sınav yerlerini http://basvuru.meb.gov.tr/ 'den öğrenebilecek. İşte Uzman ve başöğretmenlik sınavı giriş belgesi alma ekranı!
14.11.2022 Eğitim
MEB'den 'Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı ertendi' iddiasına suç duyurusu
MEB'den 'Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı ertendi' iddiasına suç duyurusu Milli Eğitim Bakanlığı 'Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı' hakkındaki kamuoyunu yanıltıcı iddialar nedeniyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.
12.11.2022 Gündem
Uzman öğretmenlik sınavı ertelendi mi? Uzman öğretmenlik sınavı ne zaman yapılacak?
Uzman öğretmenlik sınavı ertelendi mi? Uzman öğretmenlik sınavı ne zaman yapılacak? Uzman öğretmenlik sınavı ertelendi mi? Milli Eğitim Bakanlığı, Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı'nın ertelendiği yönündeki paylaşımların ardından açıklama yaptı.
11.11.2022 Eğitim
Bakan Nebati'den otomobilde ÖTV indirimi iddialarına yanıt
Bakan Nebati'den otomobilde ÖTV indirimi iddialarına yanıt Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, otomobillerden alınan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) ile ilgili bir çalışma yapılmadığını duyurdu.
10.11.2022 Ekonomi
MEB duyurdu: Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı ertelenmedi
MEB duyurdu: Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı ertelenmedi Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı'nın ertelendiği iddialarının gerçeği yansıtmadığını duyurdu
10.11.2022 Gündem
Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı ertelendi mi? MEB’ten açıklama geldi!
Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı ertelendi mi? MEB’ten açıklama geldi! Uzman ve başöğretmenlik sınavı için bekleyiş devam ederken Sosyal medyada paylaşılan Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı’nın ertelendiği iddiaları üzerine Milli Eğitim Bakanlığı’ndan açıklama geldi. Peki, Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınavı iptal mi? Uzman öğretmenlik sınavı ertelendi mi? İşte MEB tarafından yapılan açıklama!
10.11.2022 Eğitim
Uzman öğretmenlik sınavı iptal mi? Anayasa Mahkemesi uzman öğretmenlik sınavı kararı ne, ertelendi mi?
Uzman öğretmenlik sınavı iptal mi? Anayasa Mahkemesi uzman öğretmenlik sınavı kararı ne, ertelendi mi? MEB yayımladığı kılavuzda uzman öğretmenlik sınav tarihini de açıklarken, bugün Anayasa Mahkemesi Öğretmenlik Meslek Kanunu’nu konusunu da gündeme aldı. Gelişmenin ardından adaylar uzman öğretmenlik sınavı iptal mi, ertelendi mi sorularına yanıt aramaya başladı. Peki, Uzman öğretmenlik sınavı iptal mi, ertelendi mi? Uzman öğretmenlik sınavı ne zaman, hangi gün, Anayasa Mahkemesi iptal etti mi?
10.11.2022 Eğitim
ÖMK iptal mi, ÖMK Anayasa Mahkemesi 9 Kasım kararı açıklandı mı?
ÖMK iptal mi, ÖMK Anayasa Mahkemesi 9 Kasım kararı açıklandı mı? Öğretmenler 9 Kasım yani bugün Anayasa Mahkemesi’nde gündeme alınacak Öğretmenlik Meslek Kanunu'nun kararını merakla bekliyor. Öte yandan Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı, 19 Kasım’da yapılacak. Yazılı Sınav için fotoğraflı sınav giriş belgesi 14 Kasım 2022 tarihinde www.meb.gov.tr internet adresinden yayımlanacak. Sınav sonuçları da 12 Aralık’ta duyurulacak. Peki, sınava günler kala ÖMK iptal mi, öğretmen meslek kanunu Anayasa Mahkemesi kararı ne?
9.11.2022 Memur
Yüksek lisans yapan öğretmen uzmanlık sınavından muaf mı olacak?
Yüksek lisans yapan öğretmen uzmanlık sınavından muaf mı olacak? Yüksek lisans yapan öğretmen uzmanlık sınavından muaf mı olacak? Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yüksek lisans yapan 94 bin 606 öğretmenin uzman öğretmenlik sınavından, doktorası bulunan 257 öğretmenin ise başöğretmenlik sınavından muaf olduğunu açıkladı.
7.11.2022 Memur

Benzer Haber Etiketleri

Öğretmenlik Kariyer Basamakları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öğretmenlik kariyer basamakları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.