Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı

Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı

Son dakika Öğretmenlik Kariyer Basamakları sınavı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Öğretmenlik Kariyer Basamakları sınavı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Öğretmenlik Kariyer Basamakları sınavı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öğretmenlik kariyer basamakları sınavı gelişmeleri de dahil olmak üzere 68 öğretmenlik kariyer basamakları sınavı haberi bulunmuştur. Tüm öğretmenlik kariyer basamakları sınavı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı sonuçları açıklandı
Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı sonuçları açıklandı Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 19 Kasım Pazar günü gerçekleştirilen Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı'nın sonuçlarının açıklandığını duyurdu.
24.11.2023 Gündem
Öğretmenlikle ilgili yeni düzenleme geliyor! Bakan Tekin detayları açıkladı
Öğretmenlikle ilgili yeni düzenleme geliyor! Bakan Tekin detayları açıkladı Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı’nda düzenleme yapılacağını açıkladı. Bakan Tekin, "Kısa vadeli önümüzdeki sınav için küçük bir düzenleme planlıyoruz" ifadelerini kullandı.
23.09.2023 Gündem
Uzman öğretmenlik başvuruları ne zaman, uzman öğretmenlik başvuru şartları neler? Uzman öğretmenlik süresi kısaldı mı, 5 mi 10 yıl mı?
Uzman öğretmenlik başvuruları ne zaman, uzman öğretmenlik başvuru şartları neler? Uzman öğretmenlik süresi kısaldı mı, 5 mi 10 yıl mı? Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavı başvurularının ne zaman başlayacağı ve nasıl yapılacağı sorgulanırken MEB Bakanı Mahmut Özer, önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Özer, uzman ve başöğretmenlik için belirlenen kıdem sürelerinin kısalmasına yönelik çalışmaların tamamlandığını söylerken, Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı için takvimin belli olduğunu da aktardı. Peki, Uzman öğretmenlik başvuruları ne zaman, uzman öğretmenlik başvuru şartları neler? Uzman öğretmenlik süresi kısaldı mı, 5 mi 10 yıl mı?
22.05.2023 Eğitim
MEB duyurdu! Öğretmenlik Kariyer Basamakları Takviminde güncelleme! Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sertifikası ne zaman verilecek?
MEB duyurdu! Öğretmenlik Kariyer Basamakları Takviminde güncelleme! Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sertifikası ne zaman verilecek? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) duyurdu! Öğretmenlik kariyer basamakları takviminde güncelleme yapıldı. Yenilenen takvime göre, Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınav sonuçlarına ilişkin itirazlar, kesin sonuçlar ile sertifikaların düzenleneceği tarihlerde değişiklik yapıldı. Peki, Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sertifikaları ne zaman verilecek? Uzman öğretmenlik sınav sonuç itirazları ne zaman son? Kesin sonuçlar ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…
29.11.2022 Eğitim
MEB duyurdu! 2022 Öğretmenlik Kariyer Basamakları sınav sonucu açıklandı! İşte başöğretmen ve uzman öğretmen sınav sonuçları ekranı!
MEB duyurdu! 2022 Öğretmenlik Kariyer Basamakları sınav sonucu açıklandı! İşte başöğretmen ve uzman öğretmen sınav sonuçları ekranı! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından gerçekleştirilen Öğretmenlik Kariyer Basamakları sınavı kapsamında yapılan Başöğretmen ve uzman öğretmen sınav sonuçları açıklandı. Uzman öğretmenlik sınavına başvuran 432 bin öğretmenin 422 bin 368'i sınavda başarılı oldu. Muaf olanlarla birlikte toplam 516 bin öğretmen uzman öğretmen olma hakkı kazandı. Başöğretmenlik sınavına başvuran 68 bin öğretmenin 66 bini sınavda başarılı oldu. İşte Başöğretmen ve uzman öğretmen sınav sonuçları öğrenme ekranı!
24.11.2022 Eğitim
Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik soru ve cevapları yayınlandı! İşte Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınavı soru kitapçığı pdf indirme linki!
Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik soru ve cevapları yayınlandı! İşte Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınavı soru kitapçığı pdf indirme linki! Öğretmenlik kariyer basamakları kapsamında yapılan başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik soru ve cevap kitapçıkları Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayınlandı. 19 Kasım'da gerçekleştirilen Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınavı sonuçları 12 Aralık 2022’de açıklanacak. İşte MEB tarafından yayınlanan Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınavı soru kitapçığı!
20.11.2022 Eğitim
Uzman öğretmenlik sınav belgesi alma ekranı! Öğretmenlik kariyer basamakları sınav giriş belgesi nasıl alınır, sınav yerleri nasıl sorgulanır?
Uzman öğretmenlik sınav belgesi alma ekranı! Öğretmenlik kariyer basamakları sınav giriş belgesi nasıl alınır, sınav yerleri nasıl sorgulanır? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından düzenlenecek olan Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı detayları sorgulanıyor. Uzman öğretmenlik sınavı, 19 Kasım Cumartesi günü, 81 ilde 1489 okulda 28 bin 650 salonda saat 10.00'da merkezi sistemle tek oturum şeklinde yapılacak.
18.11.2022 Eğitim
Uzman ve başöğretmenlik sınavı giriş belgeleri erişime açıldı! İşte MEBBİS ve e-Devlet sınav belgesi alma ekranı!
Uzman ve başöğretmenlik sınavı giriş belgeleri erişime açıldı! İşte MEBBİS ve e-Devlet sınav belgesi alma ekranı! MEB duyurdu! Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı Giriş Belgeleri erişime açıldı. Adaylar uzman ve başöğretmenlik sınav yerlerini http://basvuru.meb.gov.tr/ 'den öğrenebilecek. İşte Uzman ve başöğretmenlik sınavı giriş belgesi alma ekranı!
14.11.2022 Eğitim
MEB'den 'Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı ertendi' iddiasına suç duyurusu
MEB'den 'Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı ertendi' iddiasına suç duyurusu Milli Eğitim Bakanlığı 'Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı' hakkındaki kamuoyunu yanıltıcı iddialar nedeniyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.
12.11.2022 Gündem
Uzman öğretmenlik sınavı ertelendi mi? Uzman öğretmenlik sınavı ne zaman yapılacak?
Uzman öğretmenlik sınavı ertelendi mi? Uzman öğretmenlik sınavı ne zaman yapılacak? Uzman öğretmenlik sınavı ertelendi mi? Milli Eğitim Bakanlığı, Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı'nın ertelendiği yönündeki paylaşımların ardından açıklama yaptı.
11.11.2022 Eğitim
Bakan Nebati'den otomobilde ÖTV indirimi iddialarına yanıt
Bakan Nebati'den otomobilde ÖTV indirimi iddialarına yanıt Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, otomobillerden alınan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) ile ilgili bir çalışma yapılmadığını duyurdu.
10.11.2022 Ekonomi
MEB duyurdu: Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı ertelenmedi
MEB duyurdu: Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı ertelenmedi Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı'nın ertelendiği iddialarının gerçeği yansıtmadığını duyurdu
10.11.2022 Gündem
Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı ertelendi mi? MEB’ten açıklama geldi!
Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı ertelendi mi? MEB’ten açıklama geldi! Uzman ve başöğretmenlik sınavı için bekleyiş devam ederken Sosyal medyada paylaşılan Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı’nın ertelendiği iddiaları üzerine Milli Eğitim Bakanlığı’ndan açıklama geldi. Peki, Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınavı iptal mi? Uzman öğretmenlik sınavı ertelendi mi? İşte MEB tarafından yapılan açıklama!
10.11.2022 Eğitim
ÖMK iptal mi, ÖMK Anayasa Mahkemesi 9 Kasım kararı açıklandı mı?
ÖMK iptal mi, ÖMK Anayasa Mahkemesi 9 Kasım kararı açıklandı mı? Öğretmenler 9 Kasım yani bugün Anayasa Mahkemesi’nde gündeme alınacak Öğretmenlik Meslek Kanunu'nun kararını merakla bekliyor. Öte yandan Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı, 19 Kasım’da yapılacak. Yazılı Sınav için fotoğraflı sınav giriş belgesi 14 Kasım 2022 tarihinde www.meb.gov.tr internet adresinden yayımlanacak. Sınav sonuçları da 12 Aralık’ta duyurulacak. Peki, sınava günler kala ÖMK iptal mi, öğretmen meslek kanunu Anayasa Mahkemesi kararı ne?
9.11.2022 Memur
Uzman Öğretmenlik örnek sorular! MEB ÖKBS öğretmenlik örnek soru kitapçığı yayımlandı mı?
Uzman Öğretmenlik örnek sorular! MEB ÖKBS öğretmenlik örnek soru kitapçığı yayımlandı mı? MEB ÖKBS örnek sorular araştırılıyor. 19 Kasım'da MEB tarafından yapılacak Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı için uzman öğretmenlik örnek soru kitapçığı yayımlandı. İşte Uzman Öğretmenlik örnek sorular…
6.10.2022 Memur
Milli Eğitim Bakanı Özer ‘ilk kez’ diyerek anlattı! 'Okullara 3,7 milyar TL gönderdik'
Milli Eğitim Bakanı Özer ‘ilk kez’ diyerek anlattı! 'Okullara 3,7 milyar TL gönderdik' Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, CNN TÜRK'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında açıklama yaptı. Öğretmen ve öğrenci sayısıyla ilgili bilgi veren Bakan Özer, "İlk defa MEB tüm okullara bütçe gönderdi" dedi. Öte yandan Bakan Özer, öğretmen atamalarıyla ilgili olarak "Son 20 yılda atama yapılmayan bir dönem yok. " açıklamasında bulundu.
12.09.2022 Gündem
Öğretmenlik Kariyer Basamakları sınavı ne zaman, kariyer basamakları sınavı soruları yayımlandı mı?
Öğretmenlik Kariyer Basamakları sınavı ne zaman, kariyer basamakları sınavı soruları yayımlandı mı? Öğretmenlik Kariyer Basamakları sınavı ne zaman, kariyer basamakları sınavı soruları yayımlandı mı? Millî Eğitim Bakanlığı tarafından 19 Kasım'da yapılacak Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı'na yönelik örnek sorular yayımlandı. 
29.08.2022 Eğitim
Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavı örnek soru kitapçığı ne zaman yayınlanacak?
Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavı örnek soru kitapçığı ne zaman yayınlanacak? Milli Eğitim Bakanlığı’nın Öğretmenlik Kariyer Basamakları uygulamasında eğitimler devam ediyor. Eğitimlerin ardından öğretmenler uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavına katılacak. Sınav öncesi Bakanlığın örnek sınav soru kitapçığı yayınlayıp yayınlamacağı merak ediliyordu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Hazırlık Toplantısı'nda soru kitapçığının yayınlanacağı tarihi açıkladı. Peki, Uzman öğretmen ve başöğretmenlik sınavı örnek soru kitapçığı ne zaman yayınlanacak? Uzman öğretmen ve başöğretmenlik sınavı ne zaman? İşte detaylar…
11.08.2022 Eğitim
Uzman öğretmenlik sınavı ne zaman? Uzman öğretmenlik eğitimi ne zaman bitecek? Sertifikalar ne zaman verilecek?
Uzman öğretmenlik sınavı ne zaman? Uzman öğretmenlik eğitimi ne zaman bitecek? Sertifikalar ne zaman verilecek? Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) öğretmen kariyer basamakları kapsamında başlattığı başöğretmen ve uzman öğretmenlik eğitimleri devam ediyor. Öğretmenler mesleğe başladıktan sonra 10 yılı doldurunca uzman öğretmenlik sınavına girecek. Bu sınavdan başarılı olduklarında uzman öğretmen olacaklar. Eğitimler devam ederken uzman öğretmenlik sınavının ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Peki, Uzman öğretmenlik sınavı ne zaman? Uzman öğretmenlik eğitimi ne zaman bitecek? Sertifikalar ne zaman verilecek? İşte Uzman öğretmenlik sınavı ile ilgili detaylar…
19.07.2022 Memur
Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik eğitimleri ne zaman başlıyor? MEBBİS öğretmen giriş ekranı!
Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik eğitimleri ne zaman başlıyor? MEBBİS öğretmen giriş ekranı! Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik eğitimleri başlıyor! MEB duyurdu! İlk defa düzenlenecek olan uzman öğretmenlik eğitimleri MEBBİS üzerinden yapılacak. Eğitimler bu gece başlıyor. Peki, Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik eğitimleri başladı mı? Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik eğitimlerine nereden girilir? MEBBİS öğretmen girişi nasıl yapılır? İşte detaylar…
17.07.2022 Memur
Milli Eğitim Bakanlı (MEB) resmen duyurdu! Ve başladı
Milli Eğitim Bakanlı (MEB) resmen duyurdu! Ve başladı MEB son dakka gelişmesini resmen duyurdu. Bir ilk gerçekleşecek. Bu gece başladı. Millî Eğitim Bakanlığı tarafından ilk defa düzenlenecek olan uzman öğretmenlik eğitimlerinin tarihi araştırılıyor. Eğitim için başvurular MEBBİS üzerinden 1-10 Haziran tarihleri arasında tamamlandı. Peki uzman öğretmenlik ne zaman başlayacak? İşte uzman öğretmenlik eğitimi ve sınavı hakkında detaylar...
17.07.2022 Eğitim
MEB son dakika duyurdu! Tarih resmen belli oldu: 18 Temmuz...
MEB son dakika duyurdu! Tarih resmen belli oldu: 18 Temmuz... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) duyurdu. Milyonlarca öğretmenleri yakından ilgilendiriyor. Tarih belli oldu. Türkiye'de ilk kez düzenlenecek Öğretmenlik Kariyer Basamakları Eğitim Başvurusu sonuçları açıklandı. "Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı"na ilişkin takvime göre, uzman öğretmenlik eğitimleri 18 Temmuz-5 Eylül, başöğretmenlik eğitimleri de 18 Temmuz-19 Eylül arasında gerçekleştirilecek. İşte son dakika duyurusunun tüm ayrıntıları...
14.06.2022 Eğitim
MEB son dakika duyurdu! Yarın son gün, hemen...
MEB son dakika duyurdu! Yarın son gün, hemen... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan resmi açıklama geldi. Bir ilk gerçekleşecek. 10 Haziran Cuma günü son gün olarak belirlendi. Binlerce kişi bekliyordu. Türkiye'de ilk kez düzenlenecek uzman ve başöğretmenlik eğitim programına başvurular başladı. Peki uzman öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Uzman öğretmenlik sınavı ne zaman yapılacak?
9.06.2022 Eğitim
MEB harekete geçti ve belli oldu! 18 Temmuz...
MEB harekete geçti ve belli oldu! 18 Temmuz... Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu. Ve başlıyor. Bakanlık tarafından tarih verildi. Bir ilk gerçekleşecek. MEB son dakika açıklaması ile tarihleri tek tek duyurdu. Millî Eğitim Bakanlığınca (MEB) Türkiye'de ilk kez düzenlenecek uzman ve başöğretmenlik eğitim programının Milli Eğitim Bakanlığı Bilgi İşlem Sistemi (MEBBİS) üzerinden başlayan başvuruları, 10 Haziran'a kadar devam edecek.
2.06.2022 Eğitim
Başöğretmen ve Uzman öğretmenlik eğitimi başvuruları nasıl yapılır? Uzman öğretmenlik eğitimi ne zaman başlıyor? Başvuru şartları ne?
Başöğretmen ve Uzman öğretmenlik eğitimi başvuruları nasıl yapılır? Uzman öğretmenlik eğitimi ne zaman başlıyor? Başvuru şartları ne? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Öğretmenlik Kariyer Basamakları eğitimi ile ilgili takvimi paylaştı. Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik eğitimleri başvuru tarihleri belli oldu. Başvuru yapacak adaylar, başvuru süreci, eğitim tarihleri ile ilgili detayları merak ediyor. Peki, Başöğretmen ve Uzman öğretmenlik eğitimi başvuruları nasıl yapılır? Uzman öğretmenlik eğitimi ne zaman başlıyor? Başvuru şartları ne? İşte Uzman öğretmenlik için gerekli şartlar!
17.05.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öğretmenlik kariyer basamakları sınavı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.