Uzman Öğretmenlik

Uzman Öğretmenlik

Son dakika uzman öğretmenlik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uzman öğretmenlik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uzman öğretmenlik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uzman Öğretmenlik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uzman öğretmenlik gelişmeleri de dahil olmak üzere 260 uzman öğretmenlik haberi bulunmuştur. Tüm uzman öğretmenlik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Başöğretmenlik süresi düşecek mi? Uzman öğretmenlik 7 yıl olacak mı, uzman öğretmenlik süresi kısalacak mı?
Başöğretmenlik süresi düşecek mi? Uzman öğretmenlik 7 yıl olacak mı, uzman öğretmenlik süresi kısalacak mı? Öğretmenlik Meslek Kanunuyla birlikte kariyer basamakları Milli Eğitim Bakanlığında tanımlandı. Buna göre 10 yılını dolduran öğretmenler uzman öğretmen, 10 yıl uzman öğretmenlik yapanlar da Başöğretmen ünvanına sahip oluyor. Öğretmen başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik süresinin düşüp düşmeyeceği ise merak ediliyor. Peki, Başöğretmenlik süresi düşecek mi? Uzman öğretmenlik 7 yıl olacak mı, uzman öğretmenlik süresi kısalacak mı?
23.02.2024 Çalışma Hayatı
Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı sonuçları açıklandı
Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı sonuçları açıklandı Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 19 Kasım Pazar günü gerçekleştirilen Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı'nın sonuçlarının açıklandığını duyurdu.
24.11.2023 Gündem
(Uzman öğretmenlik başvuru ekranı) Uzman öğretmenlik sınavı başvurusu nasıl yapılır, uzman öğretmenlik başvuru ücreti ne kadar? Uzman öğretmenlik başvuru şartları
(Uzman öğretmenlik başvuru ekranı) Uzman öğretmenlik sınavı başvurusu nasıl yapılır, uzman öğretmenlik başvuru ücreti ne kadar? Uzman öğretmenlik başvuru şartları Öğretmenlik Kariyer Sınavı kılavuzu yayınlandı. Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 19 Kasım'da yapılacak ‘Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı’nın (ÖKBYS) uygulama kılavuzu yayınlandı. Peki, Uzman öğretmenlik sınavı başvurusu nasıl yapılır, uzman öğretmenlik başvuru ücreti ne kadar? Uzman öğretmenlik başvuru şartları ile uzman öğretmenlik başvuru ekranı…
21.09.2023 Memur
MEB duyurdu: Uzman ve başöğretmenlik eğitimleri kararı
MEB duyurdu: Uzman ve başöğretmenlik eğitimleri kararı Milli Eğitim Bakanlığı, uzman öğretmenlik eğitimlerinin 16 Eylül'e, başöğretmenlik eğitimlerinin ise 22 Eylül'e kadar uzatıldığını açıkladı.
13.09.2023 Eğitim
ÖMK Anayasa Mahkemesi kararı: Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınavı kaldırıldı mı? İşte AYM Öğretmenlik Meslek Kanunu iptal edilen maddeleri!
ÖMK Anayasa Mahkemesi kararı: Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınavı kaldırıldı mı? İşte AYM Öğretmenlik Meslek Kanunu iptal edilen maddeleri! Anayasa Mahkemesi (AYM), Öğretmenlik Meslek Kanunu'nun bazı hükümlerinin iptali ve yürürlüğünün durdurulmasına ilişkin başvuruyu değerlendirdi ve kararını verdi. Peki, başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınavı kaldırıldı mı? Öğretmenlik Meslek Kanunu'nun hangi maddeleri iptal edildi?
13.07.2023 Eğitim
Uzman öğretmenlik başvuru ekranı! Kariyer basamakları başvurusu nasıl yapılır, uzman öğretmenlik başvuru şartları nelerdir? Kariyer basamakları başvuru ekranı
Uzman öğretmenlik başvuru ekranı! Kariyer basamakları başvurusu nasıl yapılır, uzman öğretmenlik başvuru şartları nelerdir? Kariyer basamakları başvuru ekranı Uzman öğretmenlik başvuru şartları, ekranı ve sonuçları için yapılan aramalar arttı. Öğretmenlik Meslek Kanunu ile birlikte yürürlüğe koyulan uzman ve başöğretmenlik sınavı için başvurular başladı. Öğretmenlerin kıdemi dışında, maaşlarında da belirleyici olan sınava az bir süre kalırken başvuru sürecine dair detaylar yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Peki, uzman öğretmenlik başvurusu nasıl ve nereden yapılır? Uzman öğretmenlik başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Kariyer basamakları başvuru şartları nelerdir? Kariyer basamakları başvuru ekranı ile başvuru sorgulama sürecine dair merak edilenler…
31.05.2023 Çalışma Hayatı
Uzman öğretmenlik başvuruları ne zaman, uzman öğretmenlik başvuru şartları neler? Uzman öğretmenlik süresi kısaldı mı, 5 mi 10 yıl mı?
Uzman öğretmenlik başvuruları ne zaman, uzman öğretmenlik başvuru şartları neler? Uzman öğretmenlik süresi kısaldı mı, 5 mi 10 yıl mı? Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavı başvurularının ne zaman başlayacağı ve nasıl yapılacağı sorgulanırken MEB Bakanı Mahmut Özer, önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Özer, uzman ve başöğretmenlik için belirlenen kıdem sürelerinin kısalmasına yönelik çalışmaların tamamlandığını söylerken, Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı için takvimin belli olduğunu da aktardı. Peki, Uzman öğretmenlik başvuruları ne zaman, uzman öğretmenlik başvuru şartları neler? Uzman öğretmenlik süresi kısaldı mı, 5 mi 10 yıl mı?
22.05.2023 Eğitim
MEB duyurdu, tarih belli oldu: Uzman öğretmen ve başöğretmen unvanları için yeni dönem
MEB duyurdu, tarih belli oldu: Uzman öğretmen ve başöğretmen unvanları için yeni dönem Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 2023 yılı uzman ve başöğretmen unvanları için sürecin 30 Mayıs'ta başlayacağını belirterek detayları paylaştı.
19.05.2023 Eğitim
Öğretmenlere müjde: Görev süresi şartı değişiyor, KPSS puanı detayı
Öğretmenlere müjde: Görev süresi şartı değişiyor, KPSS puanı detayı Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğretmen, öğrenci ve velilerin merak ettiği konulara ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Özer, yaptığı açıklamada uzman öğretmenlik için 10 yıl görev şartının 5 yıla düşürüleceğini duyurdu. Bakan Özer ayrıca öğretmen atamalarında bundan sonra mülakatın olmayacağını, atamaların KPSS puanı ile yapılacağını ifade etti.
12.05.2023 Gündem
MEB uzman öğretmenlik kesin sınav sonuçları açıklandı! Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınav sonuçları ve muaf listesi nasıl sorgulanır? meb gov tr kesin sınav sonucu öğrenme!
MEB uzman öğretmenlik kesin sınav sonuçları açıklandı! Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınav sonuçları ve muaf listesi nasıl sorgulanır? meb gov tr kesin sınav sonucu öğrenme! Uzman öğretmenlik kesin sınav sonuçları merak ediliyordu. MEB Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavından Muaf Olanlardan Şartları Taşıyanlar İle Yazılı Sınavda Başarılı Olanların Kesin Sonuçları MEB tarafından açıklandı. Peki, MEB uzman öğretmenlik sınav sonuçları ve muaf listesi nasıl sorgulanır?"
17.12.2022 Memur
MEB duyurdu! Öğretmenlik Kariyer Basamakları Takviminde güncelleme! Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sertifikası ne zaman verilecek?
MEB duyurdu! Öğretmenlik Kariyer Basamakları Takviminde güncelleme! Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sertifikası ne zaman verilecek? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) duyurdu! Öğretmenlik kariyer basamakları takviminde güncelleme yapıldı. Yenilenen takvime göre, Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınav sonuçlarına ilişkin itirazlar, kesin sonuçlar ile sertifikaların düzenleneceği tarihlerde değişiklik yapıldı. Peki, Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sertifikaları ne zaman verilecek? Uzman öğretmenlik sınav sonuç itirazları ne zaman son? Kesin sonuçlar ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…
29.11.2022 Eğitim
Kamu çalışanına kadroda son dakika gelişmesi! Dikkat çeken 30 gün detayı
Kamu çalışanına kadroda son dakika gelişmesi! Dikkat çeken 30 gün detayı EYT, asgari ücret, memur zammı derken binlerce kamu çalışanı şimdi de kadroya geçmeyi bekliyor. Kamuda görev yapan yaklaşık 550 bin sözleşmeli memur için geri sayım başladı. Kritik tarih verildi, dikkat çeken 30 gün detayı ortaya çıktı. Ayrıntıları Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine sonrası açıklayacak. İşte kamu işçisine kadroda son gelişmeler...
26.11.2022 Memur
MEB duyurdu! 2022 Öğretmenlik Kariyer Basamakları sınav sonucu açıklandı! İşte başöğretmen ve uzman öğretmen sınav sonuçları ekranı!
MEB duyurdu! 2022 Öğretmenlik Kariyer Basamakları sınav sonucu açıklandı! İşte başöğretmen ve uzman öğretmen sınav sonuçları ekranı! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından gerçekleştirilen Öğretmenlik Kariyer Basamakları sınavı kapsamında yapılan Başöğretmen ve uzman öğretmen sınav sonuçları açıklandı. Uzman öğretmenlik sınavına başvuran 432 bin öğretmenin 422 bin 368'i sınavda başarılı oldu. Muaf olanlarla birlikte toplam 516 bin öğretmen uzman öğretmen olma hakkı kazandı. Başöğretmenlik sınavına başvuran 68 bin öğretmenin 66 bini sınavda başarılı oldu. İşte Başöğretmen ve uzman öğretmen sınav sonuçları öğrenme ekranı!
24.11.2022 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan öğretmenlerin beklediği sonucu açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan öğretmenlerin beklediği sonucu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Öğretmenler Günü münasebetiyle Cumhurbaşkanlığı Beştepe Sergi Salonu'nda düzenlenen etkinlikte konuştu. Erdoğan, ''Bizim varlık sebebimiz öğretmenlerimizdir. Teröre kurban verdiğimiz tüm öğretmenlerimizi rahmetle yad ediyorum'' açıklamasında bulundu. Okulları her alanda en modern imkanlarla donatıldığını söyleyen Erdoğan, ''Her yıl olduğu gibi bu yıl da bütçede aslan payını eğitime ayırdık'' ifadelerini kullandı.Erdoğan, Uzman ve Başöğretmen unvanını kazanan öğretmen sayısını da açıkladı.
24.11.2022 Siyaset
Uzman öğretmenlik sınavı maaş farkı ne zaman yatacak? Uzman öğretmen ve başöğretmen maaş farkı ne kadar?
Uzman öğretmenlik sınavı maaş farkı ne zaman yatacak? Uzman öğretmen ve başöğretmen maaş farkı ne kadar? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan Öğretmen Kariyer Basamakları sınavlarına katılan öğretmenler, sınavda başarılı olurlarsa başarılı olması durumunda bu fark maaşlarına yansıyacak. Başöğretmen ve uzman öğretmen unvanına sahip olan öğretmenlerin alacakları ücretler değişecek. Peki uzman öğretmen ve başöğretmen maaş farkı ne kadar? Uzman öğretmenlik sınavı maaş farkı ne zaman yatacak?
24.11.2022 Memur
Uzman öğretmenlik sınavı maaş farkı nedir, ne zaman yatacak? Uzman öğretmen maaş farkı ne kadar olacak, başöğretmen maaşı ne kadar artacak?
Uzman öğretmenlik sınavı maaş farkı nedir, ne zaman yatacak? Uzman öğretmen maaş farkı ne kadar olacak, başöğretmen maaşı ne kadar artacak? Uzman öğretmen maaş farkı 2023 için yapılan araştırmalar uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavı sonrası en çok merak edilen konu başlığı oldu. Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavı cumartesi günü gerçekleşti. Öğretmenler uzman ve başöğretmenlik unvanına sahip olmak, maaşlarını attırmak için Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavına girdi. Peki, uzman öğretmenlik maaşı ne kadar olacak? Uzman öğretmenlik sınavı maaş farkı nedir, ne zaman yatacak? 2023 uzman öğretmen ve başöğretmen maaşları ne kadar artacak? İşte Uzman öğretmen maaş farkı…
21.11.2022 Çalışma Hayatı
Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik soru ve cevapları yayınlandı! İşte Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınavı soru kitapçığı pdf indirme linki!
Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik soru ve cevapları yayınlandı! İşte Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınavı soru kitapçığı pdf indirme linki! Öğretmenlik kariyer basamakları kapsamında yapılan başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik soru ve cevap kitapçıkları Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayınlandı. 19 Kasım'da gerçekleştirilen Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınavı sonuçları 12 Aralık 2022’de açıklanacak. İşte MEB tarafından yayınlanan Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınavı soru kitapçığı!
20.11.2022 Eğitim
MEB Uzman Öğretmenlik Sınavı soruları ve cevapları! 2022 Uzman öğretmenlik sınavı soruları yayınlandı mı? PDF soru kitapçığı ve cevap anahtarı!
MEB Uzman Öğretmenlik Sınavı soruları ve cevapları! 2022 Uzman öğretmenlik sınavı soruları yayınlandı mı? PDF soru kitapçığı ve cevap anahtarı! Uzman öğretmenlik sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman yayınlanacak, Uzman Öğretmenlik Sınavı soru ve cevapları yayınlandı mı? Sınava katılan adaylar 19 Kasım Cumartesi günü 81 ilde uygulanacak olan uzman öğretmenlik sınavı soruları ve cevap anahtarı için araştırmalarını yoğunlaştırdı. İşte MEB Uzman öğretmenlik soruları ve cevapları hakkında merak edilenler...
19.11.2022 Eğitim
Uzman öğretmen maaş farkı 2023! Uzman öğretmen maaşları ne kadar olacak, başöğretmen maaşları ne kadar artacak?
Uzman öğretmen maaş farkı 2023! Uzman öğretmen maaşları ne kadar olacak, başöğretmen maaşları ne kadar artacak? Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavı bugün gerçekleşti. Öğretmenler uzman ve başöğretmenlik unvanına sahip olmak, maaşlarını attırmak için Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavına girdi. Sınavın ardından öğretmenler sınavdan geçilmesiyle maaşlarının ne kadar artacağını merak ediyor. Peki, uzman öğretmenlik maaşı ne kadar? 2023 uzman öğretmen ve başöğretmen maaşları ne kadar artacak? İşte Uzman öğretmen maaş farkı…
19.11.2022 Çalışan Hakları
Uzman öğretmenlik sınavı yorumları! 19 Kasım sınav zor muydu, kolay mıydı, uzman öğretmenlik sınavı nasıldı?
Uzman öğretmenlik sınavı yorumları! 19 Kasım sınav zor muydu, kolay mıydı, uzman öğretmenlik sınavı nasıldı? Uzman öğretmenlik sınavı, bugün (19 Kasım Cumartesi) saat 10.00’da 81 ilde 1489 okulda tek oturum çeklinde yapıldı. Sınava katılım sağlayan adaylar, uzman öğretmenlik sınav yorumlarını araştırmaya başladı. Sosyal medya platformu Twitter üzerinden yapılan yorumlardan diğer adayların ne düşündüklerini merak edenler “Sınav zor muydu, kolay mıydı, uzman öğretmenlik sınavı nasıldı?” sorularına yanıt arıyor. İşte, adayların uzman öğretmenlik sınavı yorumları...
19.11.2022 Gündem
Uzman öğretmenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Uzman öğretmenlik sınav sonuçları hangi ayda ilan edilecek?
Uzman öğretmenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Uzman öğretmenlik sınav sonuçları hangi ayda ilan edilecek? Uzman öğretmenlik sınavı bugün 81 ilde gerçekleştiriliyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı saat 12:30'da sona erecek. Peki, Uzman Öğretmenlik sınav sonuçları  ne zaman açıklanacak?
19.11.2022 Eğitim
Uzman Öğretmenlik sınavı gözetmen ücreti 2022! Yedek Gözetmen, Salon Başkanı, Bina Yöneticisi, Bina Yönetici Yardımcısı sınav görevli ücreti ne kadar?
Uzman Öğretmenlik sınavı gözetmen ücreti 2022! Yedek Gözetmen, Salon Başkanı, Bina Yöneticisi, Bina Yönetici Yardımcısı sınav görevli ücreti ne kadar? Uzman Öğretmenlik Sınavı 19 Kasım 2022 tarihinde 81 ilde Türkiye saati ile 10.00’da merkezî sistemle aynı anda yapılacak. Sınav başladıktan sonra ilk 15 dakika içinde gelen adaylar sınava alınacak ve bu adaylara ek süre verilmeyecektir. Sınav güvenliğinin sağlanması için sınavın ilk 30 dakikası tamamlanmadan sınav salonu terk edilmeyecektir. Sınav bitimine 15 dakika kala hiçbir aday sınav salonundan çıkmayacaktır. Peki, Uzman Öğretmenlik sınavı gözetmen ücreti 2022 ne kadar? İşte Yedek Gözetmen, Salon Başkanı, Bina Yöneticisi, Bina Yönetici Yardımcısı sınav görevli ücreti…
19.11.2022 Çalışan Hakları
Uzman öğretmenlik sınavı saat kaçta başlıyor ve bitiyor? Bugün uzman öğretmen sınavı kaç saat sürecek?
Uzman öğretmenlik sınavı saat kaçta başlıyor ve bitiyor? Bugün uzman öğretmen sınavı kaç saat sürecek? Uzman öğretmenlik sınavı Milli Eğitim Bakanlığınca 81 ilde 1489 okulda tek oturumda gerçekleştirilecek. Sınav için geri sayım başlarken uzman öğretmenlik sınavı saati en çok araştırılan konu başlıklarından oldu. Peki, Uzman öğretmenlik sınavı saat kaçta başlıyor, bitiyor? İşte 2022 Uzman öğretmenlik sınavı tarihi, saati ve soruları hakkında merak edilenler...
19.11.2022 Eğitim
Uzman öğretmenlik sınavı kaç dakika/saat sürecek, sınavda kaç soru var? Uzman öğretmenlik sınavı saat kaçta başlıyor ve bitiyor?
Uzman öğretmenlik sınavı kaç dakika/saat sürecek, sınavda kaç soru var? Uzman öğretmenlik sınavı saat kaçta başlıyor ve bitiyor? Uzman öğretmenlik sınavı 81 ilde 1489 okulda tek oturumda gerçekleştirilecek. MEB tarafından düzenlenen Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı (uzman öğretmenlik) bu hafta sonu yapılacak. Peki, Uzman öğretmenlik sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek, sınavda kaç soru var?
18.11.2022 Eğitim
Uzman öğretmenlik sınav belgesi alma ekranı! Öğretmenlik kariyer basamakları sınav giriş belgesi nasıl alınır, sınav yerleri nasıl sorgulanır?
Uzman öğretmenlik sınav belgesi alma ekranı! Öğretmenlik kariyer basamakları sınav giriş belgesi nasıl alınır, sınav yerleri nasıl sorgulanır? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından düzenlenecek olan Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı detayları sorgulanıyor. Uzman öğretmenlik sınavı, 19 Kasım Cumartesi günü, 81 ilde 1489 okulda 28 bin 650 salonda saat 10.00'da merkezi sistemle tek oturum şeklinde yapılacak.
18.11.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Uzman Öğretmenlik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uzman öğretmenlik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.