Gazete Vatan Logo

MEB Uzman Öğretmenlik Sınavı soruları ve cevapları! 2022 Uzman öğretmenlik sınavı soruları yayınlandı mı? PDF soru kitapçığı ve cevap anahtarı!

Uzman öğretmenlik sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman yayınlanacak, Uzman Öğretmenlik Sınavı soru ve cevapları yayınlandı mı? Sınava katılan adaylar 19 Kasım Cumartesi günü 81 ilde uygulanacak olan uzman öğretmenlik sınavı soruları ve cevap anahtarı için araştırmalarını yoğunlaştırdı. İşte MEB Uzman öğretmenlik soruları ve cevapları hakkında merak edilenler...

MEB Uzman Öğretmenlik Sınavı soruları ve cevapları! 2022 Uzman öğretmenlik sınavı soruları yayınlandı mı? PDF soru kitapçığı ve cevap anahtarı!

Uzman öğretmenlik soruları ve cevapları sınava giren öğretmenler tarafından araştırılıyor. Milli Eğitim Bakanlığınca, 81 ilde 1489 okulda tek oturumda gerçekleştirilecek Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı (uzman öğretmenlik), saat 12:30'da sona eriyor. Peki, uzman öğretmenlik sınavı soruları ve cevap anahtarı ne zaman yayımlanacak? İşte 2022 MEB uzman öğretmenlik sınav soruları ve cevapları hakkında merak edilen detaylar...

UZMAN ÖĞRETMENLİK SINAVI SORU VE CEVAP ANAHTARI YAYIMLANDI MI?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Öğretmenlik Kariyer Basamakları kılavuzu yayımlanmıştı. Kılavuza göre uzman ve başöğretmenlik sınavı 19 Kasım günü uygulanacak. 

81 ilde 1489 okulda 28 bin 650 salonda gerçekleştirilecek olan uzman öğretmenlik sınavı 19 Kasım Cumartesi günü, saat 10:00'da başlayacak ve 12:30'da sona erecek. 

Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı soru ve cevapları 19 Kasım 2022 tarihinde http://www.meb.gov.tr ve/veya http://odsgm.meb.gov.tr internet adreslerinden yayımlandı.

19 Kasım 2022 Tarihinde Yapılan Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı (ÖKBYS) Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları

Haberin Devamı

Başöğretmenlik Yazılı Sınavı Soru Kitapçığı (A) ve Cevap Anahtarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Uzman Öğretmenlik Yazılı Sınavı Soru Kitapçığı (A) ve Cevap Anahtarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

MEB tarafından yayımlanan uzman öğretmenlik örnek sorularını aşağıdaki linkler ile inceleyebilirsiniz.

UZMAN ÖĞRETMENLİK SORU KİTAPÇIĞI İÇİN TIKLAYINIZ

2. BAŞÖĞRETMENLİK SORU KİTAPÇIĞI İÇİN TIKLAYIN

2. ÖRNEK UZMAN ÖĞRETMENLİK SORU KİTAPÇIĞI İÇİN TIKLAYINIZÖRNEK BAŞÖĞRETMENLİK SORU KİPÇIĞI İÇİN TIKLAYIN