Öğretmenlerin Seminerleri

Öğretmenlerin Seminerleri

Son dakika Öğretmenlerin seminerleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Öğretmenlerin seminerleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Öğretmenlerin seminerleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öğretmenlerin Seminerleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öğretmenlerin seminerleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 42 öğretmenlerin seminerleri haberi bulunmuştur. Tüm öğretmenlerin seminerleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Haziran semineri online mı 2023, haziran seminerleri uzaktan  mı? Öğretmenlerin yılsonu haziran seminerleri ne zaman yapılacak?
Haziran semineri online mı 2023, haziran seminerleri uzaktan mı? Öğretmenlerin yılsonu haziran seminerleri ne zaman yapılacak? Haziran seminer dönemi 2023 online mı yapılacak, haziran semineri uzaktan mı, kaç gün? Sorularının yanıtı eğitim ve öğretimde yılsonu yaklaşırken öğretmenler tarafından sorgulanmaya başlandı. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğretmenlerin 2022-2023 eğitim öğretim yılı yaz dönemi seminerleriyle ilgili açıklama yaptı. Peki, öğretmenlerin semineri online mı olacak, ne zaman başlayacak?
24.05.2023 Memur
Öğretmenlerin seminerleri ne zaman başlıyor, online mı? Ara tatil öğretmenlerin mesleki çalışma programı ve Öğretmen Bilişim Ağı (ÖBA) ekranı!
Öğretmenlerin seminerleri ne zaman başlıyor, online mı? Ara tatil öğretmenlerin mesleki çalışma programı ve Öğretmen Bilişim Ağı (ÖBA) ekranı! Okullarda ilk ara tatil başlıyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) öğretmenlerin mesleki çalışma programları hakkında açıklama yaptı. Öğretmenler ara tatilde Öğretmen Bilişim Ağı (ÖBA) üzerinden mesleki çalışmalarını tamamlayabilecek. Peki, Öğretmenlerin seminerleri ne zaman başlıyor, online mı? Ara tatil öğretmenlerin mesleki çalışma programı ve Öğretmen Bilişim Ağı (ÖBA) ekranı!
11.11.2022 Eğitim
2022-2023 Eylül seminerler ne zaman başlıyor? Öğretmenlerin seminerleri yüz yüze mi, uzaktan mı olacak, kaç gün sürecek?
2022-2023 Eylül seminerler ne zaman başlıyor? Öğretmenlerin seminerleri yüz yüze mi, uzaktan mı olacak, kaç gün sürecek? 2022-2023 eğitim öğretim yılına ilişkin takvim açıklandı. Okullar 12 Eylül’de açılacak. Okulların açılacağı saat belli olunca, öğretmenler de seminer programını araştırmaya başladı. Peki, seminerler ne zaman başlıyor, yüz yüze mi, uzaktan mı? 2022-2023 öğretmen seminerleri kaç gün sürecek?
29.07.2022 Memur
Öğretmen seminerleri online mı yoksa yüz yüze mi olacak? MEB seminer programı belli oldu mu?
Öğretmen seminerleri online mı yoksa yüz yüze mi olacak? MEB seminer programı belli oldu mu? Milyonlarca, öğretmen ve öğrenci ikinci dönem ara tatiline hazırlanıyor. Ara tatile kısa bir süre kala Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından ara tatilde öğretmenlere verilecek seminerlerin online mı yoksa yüz yüze mi yapılacağı merak ediliyordu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, katıldığı bir televizyon programında öğretmenlerin seminerleri ile ilgili açıklama yaptı. Peki, Öğretmen seminerleri online mı yoksa yüz yüze mi olacak? MEB seminer programı belli oldu mu? İşte ara tatil seminer programı hakkında merak edilenler…
30.03.2022 Eğitim
Ara tatilde seminer olacak mı? Seminerler online mı, uzaktan mı olacak?
Ara tatilde seminer olacak mı? Seminerler online mı, uzaktan mı olacak? Milli Eğitim Bakanlığı açıklama yaptı. Yüz yüze eğitime devam edilen okullar kasım ayı içinde ara tatile girecek. Öğrencilerin ara tatile girmesiyle öğretmenlerin seminerleri başlayacak. Peki, Ara tatilde seminer olacak mı? Seminerler online mı, uzaktan mı olacak? Seminer dönemi ne zaman başlıyor?
5.11.2021 Eğitim
Ara tatilde seminer olacak mı? Semineler bu yıl yapılacak mı?
Ara tatilde seminer olacak mı? Semineler bu yıl yapılacak mı? 2021-2022 eğitim öğretim takvimi belli oldu. Takvim ile MEB programı da kesinlik kazandı. Öğretmenler ise açıklanan takvimden sonra seminerler ile ilgili araştırma yapmaya başladı. “Seminerler ne zaman, ara tatilde seminer olacak mı?” gibi sorulara yanıt aranıyor.
23.10.2021 Eğitim
Seminerler ne zaman başlıyor? Öğretmenlerin seminer programı ve tarihleri…
Seminerler ne zaman başlıyor? Öğretmenlerin seminer programı ve tarihleri… Öğretmenlerin seminer dönemi ne zaman? Öğretmenlerin 'seminer' tarihleri ve programı belli oldu. Bakanlık tarafından illere gönderilen yazıda, Bakanlığa bağlı her derece ve türdeki eğitim kurumlarında görevli yönetici ve öğretmenlerin yeni öğretim dönemi mesleki çalışmalarına ilişkin bilgi verildi. İşte öğretmenlerin seminer programı ve tarihleri…
25.08.2021 Memur
Seminerler ne zaman başlayacak? Seminerler nasıl olacak? Seminerler okulda mı olacak? 2020 MEB seminer takvimi
Seminerler ne zaman başlayacak? Seminerler nasıl olacak? Seminerler okulda mı olacak? 2020 MEB seminer takvimi Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenlerin seminer takvimini açıkladı. Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Öğretmenlerin 2020 ağustos, eylül Dönemi seminer takvimini paylaştı. Peki, Seminerler ne zaman başlayacak? Seminerler okulda mı olacak? Öğretmenlerin seminerleri okulda mı yoksa online mı olacak? İşte öğretmenlerin seminerleri ile ilgili merak edilenler...
14.08.2020 Eğitim
Öğretmenlerin seminerleri ne zaman başlayacak? 2020 ağustos-eylül MEB seminer takvimi!
Öğretmenlerin seminerleri ne zaman başlayacak? 2020 ağustos-eylül MEB seminer takvimi! Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından Öğretmenlerin 2020 ağustos, eylül Dönemi seminer takvimi açıklandı. Peki, Öğretmenlerin seminerleri ne zaman başlayacak? İşte 2020 MEB tarafından yayınlanan seminer takvimi!
10.08.2020 Eğitim
Uzaktan eğitim ne zaman bitiyor? Telafi ve uyum eğitimleri ne zaman? Yaz dönemi eğitim takvimi!
Uzaktan eğitim ne zaman bitiyor? Telafi ve uyum eğitimleri ne zaman? Yaz dönemi eğitim takvimi! Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) corona virüs tedbirleri kapsamında başlattığı uzaktan eğitim süreci sona eriyor. Öğrenciler için Bakanlık EBA TV'de tüm yaz tatilini kapsayacak yeni yayın kuşağı başlatıyor. Resmi eğitim ve öğretim kurumları için yüz yüze telafi, tamamlama ve uyum eğitimi başlatılacak ve üç hafta sürecek. Peki, Uzaktan eğitim ne zaman bitiyor? Telafi eğitimleri ne zaman başlayacak? İşte Yeni Eğitim Takvimi!
17.06.2020 Eğitim
Seminerler ek ders mi, öğretmenlerin nisan ayı ek ders ücreti kesilecek mi? Ek ders ücreti hangi durumlarda kesilir?
Seminerler ek ders mi, öğretmenlerin nisan ayı ek ders ücreti kesilecek mi? Ek ders ücreti hangi durumlarda kesilir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayram tatilinin 9 gün olacağını açıkladı. Bu dönem ayrıca öğretmenlerin seminer dönemine denk geliyor. Öğretmenler idari izinli sayıldığı için Nisan ayı seminerleri online olarak gerçekleştirilecek. Peki, öğretmenlerin nisan ayı ek ders ücreti kesilecek mi? Ek ders ücreti hangi durumlarda kesilir?
26.03.2024 Gündem
MEB duyurdu! Öğretmenlerin mesleki çalışma programı belli oldu! Öğretmen seminerleri online mi?
MEB duyurdu! Öğretmenlerin mesleki çalışma programı belli oldu! Öğretmen seminerleri online mi? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) duyurdu! Kasım ara tatilinde mesleki çalışma programı belli oldu. Okullarda ilk ara tatile kısa bir süre kala, öğretmenlerin seminer tarihleri açıklandı. Peki, Öğretmen seminerleri online mi? Öğretmen seminerleri ne zaman başlıyor? Öğretmen seminer programı ile ilgili tüm detaylar…
2.11.2022 Eğitim
Bakan Özer: Öğretmenlerimizin eğitimi için 292 milyon bütçe ayırdık
Bakan Özer: Öğretmenlerimizin eğitimi için 292 milyon bütçe ayırdık   Sosyal Bilimler Liseleri yöneticileri ile bir araya gelen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “Son 20 yıl, eğitimde erişim sorununun çözüldüğü bir dönemdir. Eğitimde kitleselleşme ve evrenselleşme döneminin yaşandığı dönem son 20 yıldır. 2021 yılında öğretmenlerin eğitimiyle ilgili 8.9 milyonluk bütçe kullanırken bu sene ayırmış olduğumuz bütçe 292 milyon. Kullanın, yeter ki isteyin” dedi.  
23.06.2022 Eğitim
Seminerler online olacak mı, Haziran’da seminerler uzaktan mı? Öğretmen seminerleri ne zaman, kaç hafta, nasıl yapılacak? Haziran öğretmen seminerleri 2022!
Seminerler online olacak mı, Haziran’da seminerler uzaktan mı? Öğretmen seminerleri ne zaman, kaç hafta, nasıl yapılacak? Haziran öğretmen seminerleri 2022! Seminerler online mı, seminerler uzaktan mı? Yaz tatili için az bir süre kalırken öğretmenlerin meslek eğitim programı hakkında yaptıkları araştırmalar da arttı. Seminer için okula gidip gitmeyeceklerini sorgulayan öğretmenler “Öğretmen seminerleri online mı, nasıl olacak, öğretmen seminerleri ne zaman haziran, kaç hafta?
27.05.2022 Memur
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, zorunluluk kaldırıldı, 11 Nisan...
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, zorunluluk kaldırıldı, 11 Nisan... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer canlı yayında duyurdu. Yüz binlerce kişi bekliyordu ve belli oldu. Bakan Özer "Öğretmenlerin 11-15 Nisan tarihlerindeki seminerlere online olarak katılacağını açıkladı. Öncelikle ortaokul ve lisede Türkçe, Matematik ve Fen Bilimleri'nde yaklaşık 4,5 milyon öğrenciye öğrenme kayıpları ile ilgili ders verdiklerini belirten Mahmut Özer, öğrencilerin çekingenlik, okula gitmeme, her gün problem çıkarma gibi reflekslerinin de zamanla yavaş yavaş evrilerek çok daha iyi noktalara geldiğini dile getirdi.
31.03.2022 Eğitim
Ara tatilde öğretmenler okula gidecek mi 2022? Nisan semineri online mı, seminerler uzaktan olacak?
Ara tatilde öğretmenler okula gidecek mi 2022? Nisan semineri online mı, seminerler uzaktan olacak? Ara tatilde seminer var mı 2022, ara tatilde öğretmenler okula gidecek mi 2022? 2021-2022 ikinci dönem ara tatili 11 Nisan 2022’de başlıyor. 15 Nisan tarihine kadar devam edecek ara tatilde öğretmenler, okula gidip gitmeyeceklerini seminerlerin olup olmayacağını sorgulamaya başladı. Peki, ara tatilde seminer olacak mı, seminerler online mı alacak?
28.03.2022 Memur
MEB resmen duyurdu! Tarih belli oldu 7 Şubat ve...
MEB resmen duyurdu! Tarih belli oldu 7 Şubat ve... Milyonlar bekliyordu Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu. Tarih belli oldu. 81 ilde yapılacak. Öte yandan bir ilk yaşanacak. Herkes yarıyıl tatili uzatılacak mı? sorusunu soruyordu. Bakan Özer iddiaya yanıt verdi. Öğretmenler 24 Ocak 6 Şubat arası eğitime uzaktan katılacak. Okullar 7 Şubat'ta yeniden eğitime başlayacak. Millî Eğitim Bakanlığı'na bağlı resmi eğitim kurumlarında kadrolu öğretmen olarak görev yapanların alan değişikliği takvimi açıklandı. Alan değişikliği için başvurular 7-11 Şubat 2022 tarihleri arasında alınacak. MEB, 2022 BİLSEM öğretmen seçme ve atama kılavuzu yayımladı. BİLSEM başvuru ve onay işlemleri 24-28 Ocak arasında bakanlığın resmi internet sitesinden yapılabilecek.
22.01.2022 Eğitim
Yarıyıl tatili başlıyor! Milyonlarca öğrenci karne alacak, saatler erkene çekildi
Yarıyıl tatili başlıyor! Milyonlarca öğrenci karne alacak, saatler erkene çekildi Türkiye'de milyonlarca öğrenci bugün karne alacak. 2021-2022 eğitim öğretim yılı birinci dönemi bugün sona erecek. Yarıyıl tatili başlıyor. Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 18 milyon öğrenci, bugün yarıyıl tatiline çıkacak. İstanbul Valiliği ise, öğrencilerin olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için karnelerin dağıtım saatlerinin erkene çekildiğini duyurdu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yarıyıl tatilinin uzatılıp uzatılmayacağına ilişkin son dakika açıklaması yaptı. Öte yandan notları iyi olanlar tatile keyifli girecek ancak içlerinde düşük notları olduğu için mutsuz olanlar da bulunacak. Peki, dersleri iyi olanlar tüm tatili dinlenerek mi geçirecekler ya da kötü olanlar sadece ders mi çalışacaklar? İyi karnenin ödülü ne olmalı, karnesi kötü olana nasıl yaklaşmalı? İşte Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamalar ve uzmanlardan karnelerle çocuk-ebeveyn iletişimi uyarıları...
22.01.2022 Eğitim
MEB son dakika olarak duyurdu! Milli Eğitim Bakanlığı'ndan flaş karar, iki haftalık yarıyıl tatilinde ilk kez...
MEB son dakika olarak duyurdu! Milli Eğitim Bakanlığı'ndan flaş karar, iki haftalık yarıyıl tatilinde ilk kez... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. MEB yeni kararı son dakika olarak duyurdu. Tarihler netleşti. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer detayları paylaştı. İlk kez 24 Ocak-4 Şubat 2022 tarihleri arasındaki iki haftalık yarıyıl tatilinde uygulanacak. e-Devlet ya da MEBBİS üzerinden giriş yapılabilecek. Millî Eğitim Bakanlığı, 22 Ocak-6 Şubat tarihlerindeki iki haftalık yarıyıl tatilinde öğretmenlere isteğe bağlı kapsamlı eğitim programı hazırladı. MEB, bu kapsamda yeni bir dijital platform oluşturdu ve ÖBA’yı (Öğretmen Bilişim Ağı) ilk kez yarıyıl tatilinde uygulayacak. Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığı, öğrencilerin başarısını artırmak için öğretmenlerin mesleki eğitimine öncelik veren düzenlemeyi hayata geçiriyor. Yeni düzenleme ile öğretmenlerin hem kıdemi hem de maaşı artacak.10 yıllık öğretmen, 180 saat meslek için eğitimden geçerek yazılı sınava girecek, başarılı olursa uzman öğretmen olarak 1 derece ve 1.000 lira maaş zammı alacak. 10 yıllık uzman öğretmenler ise, 240 saatlik mesleki eğitimi tamamlayıp, sınavı geçerse başöğretmen unvanıyla birlikte ilave 1 derece ve 2.000 lira maaş artışı kazanacak.
16.01.2022 Eğitim
EBA seminer programı izle! Ara tatil seminer programı ve 15-19 Kasım öğretmen seminer programı için MEBBİS öğretmen girişi!
EBA seminer programı izle! Ara tatil seminer programı ve 15-19 Kasım öğretmen seminer programı için MEBBİS öğretmen girişi! Öğretmenlerin seminer programı bugün başlıyor. Kasım seminer programı 2021 için araştırmalar ise yoğunlaştı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, geçtiğimiz hafta kasım ayı ara tatilinde uygulanacak öğretmenlerin mesleki eğitimleri ile ilgili açıklamada bulundu ve seminerlerin online yapılacağını duyurdu. İşte 15-19 Kasım ara tatil seminer programı…
15.11.2021 Eğitim
Kasım ara tatil seminer programı 2021! Ara tatil seminer online mı, seminerler ne zaman başlayacak
Kasım ara tatil seminer programı 2021! Ara tatil seminer online mı, seminerler ne zaman başlayacak Öğretmenlerin seminer programı merak ediliyor. Kasım seminer programı 2021 için araştırmalar yoğunlaştı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, geçtiğimiz hafta kasım ayı ara tatilinde uygulanacak öğretmenlerin mesleki eğitimleri ile ilgili açıklamada bulundu. Peki, seminerler ne zaman başlayacak? Seminerler online mı olacak? Seminerler online yapılacak. Peki, MEBBİS öğretmen seminerleri ne zaman başlıyor?
12.11.2021 Memur
Bakan Özer'den flaş yüz yüze eğitim mesajı
Bakan Özer'den flaş yüz yüze eğitim mesajı Milli Eğitim Bakanı Özer, okullarda yüz yüze eğitime geçişle ilgili flaş açıklamalarda bulundu. "2021-2022 eğitim ve öğretim yılını, tüm kademe ve tüm sınıf seviyelerinde, 6 Eylül Pazartesi günü gerekli tedbirler alınarak haftada 5 gün yüz yüze eğitim ile başlatıyoruz" diyen Özer, "Okul bazlı ortaya koymuş olduğumuz Kovid-19 önlemleri için elektronik takip sistemimiz hazır. Çoklu kontrolle, sistemin sağlıklı çalışabilmesi ile ilgili tüm önlemlerimizi almış bulunmaktayız" ifadelerini kullandı.
28.08.2021 Eğitim
Seminerler online mi olacak, ne zaman başlıyor 2021? Öğretmen seminerleri nasıl yapılacak, yüz yüze mi?
Seminerler online mi olacak, ne zaman başlıyor 2021? Öğretmen seminerleri nasıl yapılacak, yüz yüze mi? Seminerler ne zaman başlıyor, yüz yüze mi olacak online mı? Eğitim seminerleri eğitim öğretim döneminden önce belirlenen takvim doğrultusun her yıl yapılır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından paylaşılan takvime göre 2021-2022 eğitim öğretim dönemi öğretmen seminerleri ağustos sonunda yapılacak. Peki, seminerler online mı yüz yüze mi nasıl olacak? Öğretmen seminerleri ne zaman?
20.08.2021 Eğitim
Seminer programı 2021 (8-12 şubat) linki ve EBA öğretmen girişi! EBA mesleki çalışma programı merak ediliyor!
Seminer programı 2021 (8-12 şubat) linki ve EBA öğretmen girişi! EBA mesleki çalışma programı merak ediliyor! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) öğretmenlerin mesleki gelişim programlarının başlayacağını duyurdu. EBA üzerinden öğretmenlere sesleneceğini duyuran Bakan Selçuk, konuya ilişkin Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Yarıyıl tatilinin son haftasında, meslektaşlarımızla çevrim içi mesleki çalışma programına başlıyoruz. Yüz yüze ve uzaktan eğitim hazırlıklarımızı, öğrenme kayıplarına yönelik tamamlayıcı eğitim planlamalarımızı ele alacağız. 8 Şubat Pazartesi saat 10.10'da EBA'dayım." dedi. 8-12 Şubat seminer programı linki ve EBA öğretmen girişi
8.02.2021 Eğitim
EBA öğretmen seminer izle canlı yayın 2021: EBA’dan seminer nasıl izlenir 8 Şubat 2021? Şubat seminer programı…
EBA öğretmen seminer izle canlı yayın 2021: EBA’dan seminer nasıl izlenir 8 Şubat 2021? Şubat seminer programı… Milli Eğitim Bakanı Selçuk sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda mesleki eğitim programı kapsamında paylaşımda bulundu. Yaptığı açıklamada EBA üzerinden öğretmenlere sesleneceğini belirten Selçuk, "8 Şubat Pazartesi saat 10.10'da EBA'dayım" ifadelerini kullandı. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı farklı türdeki kurumlarda görev yapan tüm okul/kurum yöneticileri ve öğretmenler 16-20 Kasım tarihleri arasında ara tatil döneminde çevrim içi seminerlere katılacak. Peki, EBA’dan seminer nasıl izlenir? EBA seminer canlı yayın izleme linki ve Şubat seminer programı…
8.02.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Öğretmenlerin Seminerleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öğretmenlerin seminerleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.