Seminerler Ne Zaman

Seminerler Ne Zaman

Son dakika Seminerler ne zaman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Seminerler ne zaman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Seminerler ne zaman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seminerler Ne Zaman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seminerler ne zaman gelişmeleri de dahil olmak üzere 97 seminerler ne zaman haberi bulunmuştur. Tüm seminerler ne zaman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seminerler ne zaman başlıyor, öğretmen seminerleri başladı mı? Seminerler online mı?
Seminerler ne zaman başlıyor, öğretmen seminerleri başladı mı? Seminerler online mı? Seminerler ne zaman başlıyor, online mı? 2022-2023 eğitim öğretim yılı 12 Eylül’de başlıyor. Yeni eğitim öğretim yılının başlamasına az bir süre kala öğretmen seminer tarihleri sorgulanmaya başlandı. İşte Öğretmenlerin Eylül seminer takvimi…
1.09.2022 Eğitim
2022-2023 Eylül seminerler ne zaman başlıyor? Öğretmenlerin seminerleri yüz yüze mi, uzaktan mı olacak, kaç gün sürecek?
2022-2023 Eylül seminerler ne zaman başlıyor? Öğretmenlerin seminerleri yüz yüze mi, uzaktan mı olacak, kaç gün sürecek? 2022-2023 eğitim öğretim yılına ilişkin takvim açıklandı. Okullar 12 Eylül’de açılacak. Okulların açılacağı saat belli olunca, öğretmenler de seminer programını araştırmaya başladı. Peki, seminerler ne zaman başlıyor, yüz yüze mi, uzaktan mı? 2022-2023 öğretmen seminerleri kaç gün sürecek?
29.07.2022 Memur
Seminerler online olacak mı, Haziran’da seminerler uzaktan mı? Öğretmen seminerleri ne zaman, kaç hafta, nasıl yapılacak? Haziran öğretmen seminerleri 2022!
Seminerler online olacak mı, Haziran’da seminerler uzaktan mı? Öğretmen seminerleri ne zaman, kaç hafta, nasıl yapılacak? Haziran öğretmen seminerleri 2022! Seminerler online mı, seminerler uzaktan mı? Yaz tatili için az bir süre kalırken öğretmenlerin meslek eğitim programı hakkında yaptıkları araştırmalar da arttı. Seminer için okula gidip gitmeyeceklerini sorgulayan öğretmenler “Öğretmen seminerleri online mı, nasıl olacak, öğretmen seminerleri ne zaman haziran, kaç hafta?
27.05.2022 Memur
Kasım ara tatil seminer programı 2021! Ara tatil seminer online mı, seminerler ne zaman başlayacak
Kasım ara tatil seminer programı 2021! Ara tatil seminer online mı, seminerler ne zaman başlayacak Öğretmenlerin seminer programı merak ediliyor. Kasım seminer programı 2021 için araştırmalar yoğunlaştı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, geçtiğimiz hafta kasım ayı ara tatilinde uygulanacak öğretmenlerin mesleki eğitimleri ile ilgili açıklamada bulundu. Peki, seminerler ne zaman başlayacak? Seminerler online mı olacak? Seminerler online yapılacak. Peki, MEBBİS öğretmen seminerleri ne zaman başlıyor?
12.11.2021 Memur
Ara tatilde seminer olacak mı? Semineler bu yıl yapılacak mı?
Ara tatilde seminer olacak mı? Semineler bu yıl yapılacak mı? 2021-2022 eğitim öğretim takvimi belli oldu. Takvim ile MEB programı da kesinlik kazandı. Öğretmenler ise açıklanan takvimden sonra seminerler ile ilgili araştırma yapmaya başladı. “Seminerler ne zaman, ara tatilde seminer olacak mı?” gibi sorulara yanıt aranıyor.
23.10.2021 Eğitim
Seminerler ne zaman başlıyor? Öğretmenlerin seminer programı ve tarihleri…
Seminerler ne zaman başlıyor? Öğretmenlerin seminer programı ve tarihleri… Öğretmenlerin seminer dönemi ne zaman? Öğretmenlerin 'seminer' tarihleri ve programı belli oldu. Bakanlık tarafından illere gönderilen yazıda, Bakanlığa bağlı her derece ve türdeki eğitim kurumlarında görevli yönetici ve öğretmenlerin yeni öğretim dönemi mesleki çalışmalarına ilişkin bilgi verildi. İşte öğretmenlerin seminer programı ve tarihleri…
25.08.2021 Memur
Seminerler online mi olacak, ne zaman başlıyor 2021? Öğretmen seminerleri nasıl yapılacak, yüz yüze mi?
Seminerler online mi olacak, ne zaman başlıyor 2021? Öğretmen seminerleri nasıl yapılacak, yüz yüze mi? Seminerler ne zaman başlıyor, yüz yüze mi olacak online mı? Eğitim seminerleri eğitim öğretim döneminden önce belirlenen takvim doğrultusun her yıl yapılır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından paylaşılan takvime göre 2021-2022 eğitim öğretim dönemi öğretmen seminerleri ağustos sonunda yapılacak. Peki, seminerler online mı yüz yüze mi nasıl olacak? Öğretmen seminerleri ne zaman?
20.08.2021 Eğitim
Seminerler ne zaman, seminer dönemi olacak mı? Seminerler bu yıl devam edecek mi, ertelendi mi?
Seminerler ne zaman, seminer dönemi olacak mı? Seminerler bu yıl devam edecek mi, ertelendi mi? Seminerler bu yıl olacak mı, ertelendi mi? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Bizim muhakkak öğretmenlerimize dinlenme fırsatı vermemiz lazım. O yüzden okullar kapandıktan sonra 2 hafta seminer dönemi olurdu ama biz yapmayacağız çünkü o dönemde vereceğimiz eğitimin kat kat yıl içinde aldılar." Diyerek seminerler konusuna da değindi.
3.06.2021 Eğitim
Seminerler ne zaman? Öğretmenlerin seminer tarihleri 2020!
Seminerler ne zaman? Öğretmenlerin seminer tarihleri 2020! Seminerler ne zaman? Öğretmenlerin mesleki çalışmaları da koronavirüs tedbirleri kapsamında yeniden düzenlendi. 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı öncesinde öğretmen seminerleri merak ediliyordu. Millî Eğitim Bakanlığı tarafından 2020 Ocak dönemi seminer takvimi açıklandı.
21.12.2020 Çalışma Hayatı
Öğretmen seminerleri ne zaman 2020? Seminerler yüz yüze mi, online mı olacak?
Öğretmen seminerleri ne zaman 2020? Seminerler yüz yüze mi, online mı olacak? Seminerler ne zaman başlıyor 2020? Seminerler nasıl olacak, online mı, yüz yüze mi? sorularına yoğun bir yanıt aranıyor. Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Öğretmenlerin 2020 ağustos, eylül Dönemi seminer takvimini paylaştı. Peki, Öğretmen seminerleri ne zaman 2020?
15.08.2020 Gündem
Seminerler ne zaman başlayacak? Seminerler nasıl olacak? Seminerler okulda mı olacak? 2020 MEB seminer takvimi
Seminerler ne zaman başlayacak? Seminerler nasıl olacak? Seminerler okulda mı olacak? 2020 MEB seminer takvimi Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenlerin seminer takvimini açıkladı. Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Öğretmenlerin 2020 ağustos, eylül Dönemi seminer takvimini paylaştı. Peki, Seminerler ne zaman başlayacak? Seminerler okulda mı olacak? Öğretmenlerin seminerleri okulda mı yoksa online mı olacak? İşte öğretmenlerin seminerleri ile ilgili merak edilenler...
14.08.2020 Eğitim
MEB seminer takvimini açıkladı! Seminerler ne zaman? Öğretmenler semineri başka ilde yapabilir mi?
MEB seminer takvimini açıkladı! Seminerler ne zaman? Öğretmenler semineri başka ilde yapabilir mi? Öğretmenlerin meslek içi eğitimi olarak bilinen seminer çalışmaları ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığı'dan açıklama geldi. Seminerler iptal mi olacak sorusu bir süredir öğretmenlerin gündemindeydi. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) seminer süreçleri ile ilgili tarih verdi. Peki, Seminerler ne zaman? Seminer yeri seçme işlemleri nasıl yapılır? MEBBİS seminer başvurusu nasıl yapılır? Öğretmenler semineri başka ilde yapabilir mi? İşte MEB seminer takvimi
15.06.2020 Eğitim
15 Mart Dünya Uyku Günü! Dünya Uyku Günü nedir? Ne zaman ortaya çıktı?
15 Mart Dünya Uyku Günü! Dünya Uyku Günü nedir? Ne zaman ortaya çıktı? Her yıl gece ve gündüzün eşit olduğu 21 Mart İlkbahar Ekinoksundan önceki Cuma günü tüm dünyada “Uyku Günü” olarak kutlanıyor. Bu yıl 15 Mart'ta kutlanan Dünya Uyku Gününün sloganın “Küresel Sağlık İçin Uyku Eşitliği” olarak belirlendi. Peki, 15 Mart Dünya Uyku Günü! Dünya Uyku Günü nedir? Ne zaman ortaya çıktı?
15.03.2024 Gündem
Adana İnşaat Fuarı 5 yıl aradan sonra yeniden açıldı: Sektör profesyonelleri buluştu
Adana İnşaat Fuarı 5 yıl aradan sonra yeniden açıldı: Sektör profesyonelleri buluştu Yapı, inşaat, ısıtma, soğutma, havalandırma, klima (IHS) ve güneş enerji sistemleri gibi inşaat sektörünün tüm aktörlerini içine alan 14. Adana İnşaat Fuarı, 5 yıl aradan sonra açıldı.
1.03.2024 Adana
Dünya Astsubaylar Günü neden 17 Ekim? Astsubaylar Günü nedir? Dünya Astsubaylar günü ne zaman ortaya çıktı, nasıl?
Dünya Astsubaylar Günü neden 17 Ekim? Astsubaylar Günü nedir? Dünya Astsubaylar günü ne zaman ortaya çıktı, nasıl? Dünya Astsubaylar Günü, uluslararası düzeyde kutlanan ve astsubayların askeri ve savunma alanlarında yaptıkları çalışmaları ve katkıları onurlandırmak amacıyla düzenlenen özel bir gündür. Astsubaylar, askeri personelin bir parçası olarak silahlı kuvvetlerde görev yapan ve askeri liderlik, eğitim, disiplin ve operasyonlarda önemli roller üstlenen kişilerdir. Peki, Dünya Astsubaylar Günü neden 17 Ekim? Astsubaylar Günü nedir? Dünya Astsubaylar günü ne zaman ortaya çıktı, nasıl?
17.10.2023 Gündem
Devlet koruması altında yetişen 732 genç kamuya atandı
Devlet koruması altında yetişen 732 genç kamuya atandı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın katıldığı törenle, devletin koruması altında yetişen 732 gencin, kamu kurum ve kuruluşlarına ataması yapıldı.
3.05.2023 Gündem
Ara tatilde seminer var mı 2023? Seminerler online mı yüz yüze mi olacak, öğretmen seminerleri 2023 ne zaman, zorunlu mu?
Ara tatilde seminer var mı 2023? Seminerler online mı yüz yüze mi olacak, öğretmen seminerleri 2023 ne zaman, zorunlu mu? Nisan 2. dönem ara tatille ilgili sorgulanan konu başlıklarından biri de seminerler oldu. MEB 2. Dönem ara tatil 17 Nisan’da başlıyor. Ara tatilde milyonlarca öğrenci ile birlikte öğretmenler için de ara başlıyor. Öğretmenler ara tatilde mesleki çalışma programını tamamlıyor. Peki, Öğretmen seminerleri 2023 ne zaman, zorunlu mu? Ara tatilde seminer var mı 2023? Seminerler online mı uzaktan mı olacak?
15.04.2023 Çalışma Hayatı
Okullardan teknoloji devlerine ruh sağlığı davası!
Okullardan teknoloji devlerine ruh sağlığı davası! ABD'nin Seattle kentinde devlet okulları, çocukların ruh sağlığına olumsuz etkileri nedeniyle popüler sosyal medya platformlarının bağlı olduğu teknoloji devi şirketleri dava etti. Çocuklar teknolojinin esiri oldu. Sosyal medyanın çocukların ruh sağlığını bozduğunu ve eğitime engel olduğu gerekçe gösterildi. Peki sosyal medya çocukları olumsuz etkiliyor mu? Aileler ve öğretmenler bu konuyla ilgili neler yapmalı? Sosyal medyaya kısıtlama getirmek doğru mu? İşte detaylar...
12.01.2023 Bilim ve Teknoloji
Seminerler online mı, ne zaman başlıyor? Öğretmenler 2022-2023 Eylül ayı seminer dönemine son durum!
Seminerler online mı, ne zaman başlıyor? Öğretmenler 2022-2023 Eylül ayı seminer dönemine son durum! Öğretmenler 2022-2023 Eylül ayı seminer dönemi hakkında araştırmalarını yoğunlaştırdı. Seminerlerin online olup olmadığı ise merak ediliyor. Peki, seminerler uzaktan, online mı olacak, yüz yüze mi?
16.08.2022 Çalışma Hayatı
EPDK duyurdu! Enerji sektörüne yönelik proje girişimcilere 1 milyon TL’lik destek! İşte programa başvuru şartları!
EPDK duyurdu! Enerji sektörüne yönelik proje girişimcilere 1 milyon TL’lik destek! İşte programa başvuru şartları! EPDK duyurdu! Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) ve Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (Elder) koordinatörlüğünde, İTÜ ARI Teknokent iş birliğinde enerji sektörüne yönelik proje geliştiren girişimleri desteklemek amacıyla başlatılan “Enerjim Sensin Hızlandırma Programı” başvuruları başladı. Peki, Enerjim Sensin Hızlandırma Programı başvuruları nasıl yapılır? Programda girişimcileri neler bekliyor? İşte işte projenin detayları…
5.08.2022 Ekonomi
MEB harekete geçti ve değişti! 81 ilde başlıyor 3 yıl...
MEB harekete geçti ve değişti! 81 ilde başlıyor 3 yıl... Milli Eğitim Bakanlığı yeni sistem için harekete geçti. 81 ilde uygulanacak. MEB'in resmen duyurduğu karar bütün okullarda uygulanacak. Millî Eğitim Bakanlığı, okullarda kalite güvence sisteminin aktif hâle getirilmesi amacıyla dev bir adım daha atarak yeni bir teftiş sistemi kurdu. Uygulamaya alınan yeni Kalite Güvence Sistemi'yle okullar kendi öz değerlendirme raporlarını kendileri hazırlayacak. Okullar, raporda eğitim göstergelerindeki hedeflerini açık bir şekilde ortaya koyacak ve hedeflere ulaşmak için gerekli çalışmaları yapacak. Öz değerlendirme raporlarına göre her bir okulu en geç 3 yılda bir denetlenecek ve rehberlik desteği sağlanacak. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Tüm illerimizde eğitim müfettişleri başkanlıkları kuruyoruz. İllerimizde eğitim müfettiş ihtiyacını karşılamak için 750 eğitim müfettiş yardımcısı alım sürecini başlattık" dedi.

Öte yandan Bakan Özer katıldığı televizyon yayınında da "Öğretmen atamaları üzerinde çalışmalarımız devam ediyor.3 bin anaokulu yaptık, 40 bin ana sınıfı açtık. Yeni atamalarda anaokulu öğretmen istihdamı ağırlığımız olacak" dedi. Öğretmen ve okul yöneticilerinin mesleki gelişimlerini desteklemek amacıyla düzenleme yapıldı. Yapılan düzenleme ile yüz yüze eğitim yoluyla düzenlenen hizmet içi eğitim faaliyetinin günlük süresi, merkezi hizmet içi eğitim faaliyetlerinde 4, mahalli hizmet içi eğitim faaliyetlerinde 2 ders saatinden az, 8 ders saatinden fazla olamayacak. Beş gün olarak planlanan ve yüz yüze eğitim yoluyla düzenlenen merkezi hizmet içi eğitim faaliyetlerinin süresi 25 ders saatinden az, 40 ders saatinden fazla uygulanamayacak. Hizmet içi eğitim faaliyetlerinde bir ders saati süresi 50 dakika, blok ders saati süresi ise 90 dakika olacak.
12.03.2022 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Tarih belli oldu 7 Şubat ve...
MEB resmen duyurdu! Tarih belli oldu 7 Şubat ve... Milyonlar bekliyordu Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu. Tarih belli oldu. 81 ilde yapılacak. Öte yandan bir ilk yaşanacak. Herkes yarıyıl tatili uzatılacak mı? sorusunu soruyordu. Bakan Özer iddiaya yanıt verdi. Öğretmenler 24 Ocak 6 Şubat arası eğitime uzaktan katılacak. Okullar 7 Şubat'ta yeniden eğitime başlayacak. Millî Eğitim Bakanlığı'na bağlı resmi eğitim kurumlarında kadrolu öğretmen olarak görev yapanların alan değişikliği takvimi açıklandı. Alan değişikliği için başvurular 7-11 Şubat 2022 tarihleri arasında alınacak. MEB, 2022 BİLSEM öğretmen seçme ve atama kılavuzu yayımladı. BİLSEM başvuru ve onay işlemleri 24-28 Ocak arasında bakanlığın resmi internet sitesinden yapılabilecek.
22.01.2022 Eğitim
Yarıyıl tatili başlıyor! Milyonlarca öğrenci karne alacak, saatler erkene çekildi
Yarıyıl tatili başlıyor! Milyonlarca öğrenci karne alacak, saatler erkene çekildi Türkiye'de milyonlarca öğrenci bugün karne alacak. 2021-2022 eğitim öğretim yılı birinci dönemi bugün sona erecek. Yarıyıl tatili başlıyor. Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 18 milyon öğrenci, bugün yarıyıl tatiline çıkacak. İstanbul Valiliği ise, öğrencilerin olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için karnelerin dağıtım saatlerinin erkene çekildiğini duyurdu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yarıyıl tatilinin uzatılıp uzatılmayacağına ilişkin son dakika açıklaması yaptı. Öte yandan notları iyi olanlar tatile keyifli girecek ancak içlerinde düşük notları olduğu için mutsuz olanlar da bulunacak. Peki, dersleri iyi olanlar tüm tatili dinlenerek mi geçirecekler ya da kötü olanlar sadece ders mi çalışacaklar? İyi karnenin ödülü ne olmalı, karnesi kötü olana nasıl yaklaşmalı? İşte Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamalar ve uzmanlardan karnelerle çocuk-ebeveyn iletişimi uyarıları...
22.01.2022 Eğitim
MEB son dakika olarak duyurdu! Milli Eğitim Bakanlığı'ndan flaş karar, iki haftalık yarıyıl tatilinde ilk kez...
MEB son dakika olarak duyurdu! Milli Eğitim Bakanlığı'ndan flaş karar, iki haftalık yarıyıl tatilinde ilk kez... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. MEB yeni kararı son dakika olarak duyurdu. Tarihler netleşti. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer detayları paylaştı. İlk kez 24 Ocak-4 Şubat 2022 tarihleri arasındaki iki haftalık yarıyıl tatilinde uygulanacak. e-Devlet ya da MEBBİS üzerinden giriş yapılabilecek. Millî Eğitim Bakanlığı, 22 Ocak-6 Şubat tarihlerindeki iki haftalık yarıyıl tatilinde öğretmenlere isteğe bağlı kapsamlı eğitim programı hazırladı. MEB, bu kapsamda yeni bir dijital platform oluşturdu ve ÖBA’yı (Öğretmen Bilişim Ağı) ilk kez yarıyıl tatilinde uygulayacak. Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığı, öğrencilerin başarısını artırmak için öğretmenlerin mesleki eğitimine öncelik veren düzenlemeyi hayata geçiriyor. Yeni düzenleme ile öğretmenlerin hem kıdemi hem de maaşı artacak.10 yıllık öğretmen, 180 saat meslek için eğitimden geçerek yazılı sınava girecek, başarılı olursa uzman öğretmen olarak 1 derece ve 1.000 lira maaş zammı alacak. 10 yıllık uzman öğretmenler ise, 240 saatlik mesleki eğitimi tamamlayıp, sınavı geçerse başöğretmen unvanıyla birlikte ilave 1 derece ve 2.000 lira maaş artışı kazanacak.
16.01.2022 Eğitim
Ara tatilde seminer olacak mı? Seminerler online mı, uzaktan mı olacak?
Ara tatilde seminer olacak mı? Seminerler online mı, uzaktan mı olacak? Milli Eğitim Bakanlığı açıklama yaptı. Yüz yüze eğitime devam edilen okullar kasım ayı içinde ara tatile girecek. Öğrencilerin ara tatile girmesiyle öğretmenlerin seminerleri başlayacak. Peki, Ara tatilde seminer olacak mı? Seminerler online mı, uzaktan mı olacak? Seminer dönemi ne zaman başlıyor?
5.11.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Seminerler Ne Zaman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seminerler ne zaman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.