Gazete Vatan Logo

EPDK duyurdu! Enerji sektörüne yönelik proje girişimcilere 1 milyon TL’lik destek! İşte programa başvuru şartları!

EPDK duyurdu! Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) ve Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (Elder) koordinatörlüğünde, İTÜ ARI Teknokent iş birliğinde enerji sektörüne yönelik proje geliştiren girişimleri desteklemek amacıyla başlatılan “Enerjim Sensin Hızlandırma Programı” başvuruları başladı. Peki, Enerjim Sensin Hızlandırma Programı başvuruları nasıl yapılır? Programda girişimcileri neler bekliyor? İşte işte projenin detayları…

EPDK duyurdu! Enerji sektörüne yönelik proje girişimcilere 1 milyon TL’lik destek! İşte programa başvuru şartları!

Girişimcilere 1 milyon TL’lik nakit destek! EPDK duyurdu! Enerji sektörüne yönelik proje geliştiren girişimcilere verilecek. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) ve Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (Elder) koordinatörlüğünde, İTÜ ARI Teknokent iş birliğinde enerji sektörüne yönelik proje geliştiren girişimleri desteklemeyi amaçlayan “Enerjim Sensin Hızlandırma Programı” 2022 yılı başvuru süreci başladı. Peki, Enerjim Sensin Hızlandırma Programı başvuruları nasıl yapılır? Programda girişimcileri neler bekliyor? İşte işte projenin detayları…

EPDK GİRİŞİMCİ BAŞVURULARI NE ZAMAN SONA ERECEK?

Hızlandırma programına, sürdürülebilir enerji arz güvenliği, elektrik sektöründe teknolojik dönüşüm, enerji verimliliği, enerji altyapıları, tüketici memnuniyeti ve benzeri alanlarda yeni yaklaşımlarla enerji sektörüne yön verecek yenilikleri barındıran enerji girişimleri 14 Ağustos 2022 tarihine kadar başvurabilecek.

GİRİŞİMCİLERE NE KADAR ÖDÜL VERİLECEK?

Program sonunda başarılı olan enerji girişimlerini, Enerjim Sensin Demo Gününde 600 bin TL nakdi ödül ve Big Bang Startup Challenge 2022 sahnesinde 400 bin TL nakit ödül kazanma olanağı bekliyor. Kazanan girişimlere program sonunda toplamda 1 milyon TL ödül verilecek. Ayrıca, Enerjim Sensin jürisinde seçilen enerji girişimleri, Big Bang Startup Challenge’ın 458 milyon TL’lik ödül havuzundan da faydalanabilecekler.

Haberin Devamı

PROGRAMDA GİRİŞİMCİLERİ NELER BEKLİYOR?

İTÜ Çekirdek “Enerjim Sensin Hızlandırma Programı” ile girişimciler yenilikçi iş fikirlerini elektrik dağıtım sektörüne tanıtma fırsatı yakalayacak. Program kapsamında seçilen girişimler, İTÜ Çekirdek’te girişimini ticarileştirmeye yönelik eğitim ve seminerler; pazarlamadan finansa, satıştan insan kaynağına kadar 500’den fazla alanında uzman mentor, seçilen prototipleri geliştirmek için Ar-Ge fonu ve laboratuvar altyapısından yararlanabilecekler. Ayrıca, potansiyel müşterilerle bir araya gelme, ulusal ve uluslararası bağlantılara erişim, global fuar, etkinlik ve hızlandırma programlarına katılım sağlanması, yatırım imkanı gibi çeşitli avantajlar ve desteklerden yararlanma fırsatı bulacaklar.

Haberin Devamı

ENERJİM SENSİN HIZLANDIRMA PROGRAMI BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

“Enerjim Sensin Hızlandırma Programı”na enerji alanında inovatif teknolojiler geliştiren girişimler enerjimsensin.info linkinden başvuru yapabilecek.