Destek Başvurusu

Destek Başvurusu

Son dakika destek başvurusu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan destek başvurusu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını destek başvurusu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Destek Başvurusu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan destek başvurusu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.324 destek başvurusu haberi bulunmuştur. Tüm destek başvurusu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çalışan annelere 325 Euro destek başvurusu nasıl yapılır? 325 Euro destek şartları neler, çalışan annelere desteğini kimler alabilir?
Çalışan annelere 325 Euro destek başvurusu nasıl yapılır? 325 Euro destek şartları neler, çalışan annelere desteğini kimler alabilir? Çalışan annelere destek ödemesine yönelik araştırmalar arttı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) aracılığıyla 7 bin anne ve bakıcıya 325 euro destek verileceğini açıkladı. Avrupa Birliği destekli proje kapsamında İstanbul, Ankara ve İzmir’de 3 bin 500 sigortalı anneye 12 ay boyunca 325 euro destek verilecek. Peki, çalışan annelere 325 euro destek başvurusu ne zaman başları, kimler yararlanacak, şartları neler? 325 Euro destek başvurusu nasıl yapılır?
19.04.2024 Ekonomi
Doğal Gaz Tüketim Desteği ödemeleri başladı! Bakan Göktaş: 399 milyon 947 bin TL ödeme yapılacak
Doğal Gaz Tüketim Desteği ödemeleri başladı! Bakan Göktaş: 399 milyon 947 bin TL ödeme yapılacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Düzenli Doğal Gaz Tüketim Desteği ödemelerinin başladığını, hak sahibi 584 bin 941 haneye toplam 399 milyon 947 bin TL ödeme yapılacağını açıkladı.
21.03.2024 Ekonomi
Kadınlara 4000 TL devlet desteği mi verilecek? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı açıkladı
Kadınlara 4000 TL devlet desteği mi verilecek? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı açıkladı Sosyal medya üzerinde kadınlara 4000 TL devlet desteği verileceği iddiaları birçok kadını heyecanlandırdı. Çalışan ve ev hanımı kadınlara 4.000 TL geri ödemesiz destek verileceği iddiası sonrası araştırmalar yoğunlaştı. Arama motorları üzerinden “Kadınlara 4000 TL destek başvurusu nasıl yapılır, Kadınlara 4000 TL devlet desteği şartları nelerdir, Kadınlara 4000 TL devlet desteği e devlet üzerinden mi yapılacak?
13.12.2023 Ekonomi
Yeni evlenecek çiftlere 250 bin TL faizsiz kredi! Yeni evlenen çiftlere 250 bin TL destek başvurusu nasıl yapılır, yeni evlenenlere faizsiz 250 bin TL kredi şartları nelerdir?
Yeni evlenecek çiftlere 250 bin TL faizsiz kredi! Yeni evlenen çiftlere 250 bin TL destek başvurusu nasıl yapılır, yeni evlenenlere faizsiz 250 bin TL kredi şartları nelerdir? Yeni evlenenlere kredi desteği sağlanacak. Yeni evlenecek çiftler için 250 bin TL kredi fırsatı için düğmeye basıldı. 14 Mayıs seçim hazırlıkları devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni sürprizlerin kapıda olduğuna işaret etmişti. Üzerinde konuşulan sürprizlerden birisi de yeni evlenenlere 250 bin TL kredi imkanı oldu. Krediler için 2-3 yıl geri ödemesiz, daha sonrada 10 yıla yayılan vadeler uygulanacak. Peki, yeni evlenenlere 250 bin TL kredi şartları nelerdir, yeni evlenenlere faizsiz 250 bin TL kredi yardımı başvurusu nasıl yapılır? Yeni evleneceklere kredi desteği hakkında merak edilenler…
7.04.2023 Ekonomi
Maddi destek devlet yardım başvurusu nasıl yapılır? Maddi destek yardımı ne kadar? Maddi destek e devlet başvuru ekranı…
Maddi destek devlet yardım başvurusu nasıl yapılır? Maddi destek yardımı ne kadar? Maddi destek e devlet başvuru ekranı… “Sosyal ve Ekonomik Destek Hizmeti (SED); temel ihtiyaçlarını karşılayamayan ailelere, çocukların aile ortamından ayrılmadan sağlıklı bir şekilde gelişimini tamamlaması amacıyla yapılan nakdi ve psiko-sosyal destektir. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın Türk ailelerine sağladığı bu destek, 2016 yılı Haziran ayından itibaren Mülteciler Derneği aracılığıyla geçici ya da uluslararası koruma altındaki bireylere de sunulmaya başlandı. Peki, maddi destek yardım başvurusu nasıl yapılır? Maddi destek yardımı ne kadar?
17.03.2023 Ekonomi
Yakınını kaybeden depremzedelere 100 bin TL yardım ödemesi geliyor!
Yakınını kaybeden depremzedelere 100 bin TL yardım ödemesi geliyor! Kahramanmaraş depreminden sonra depremzedelere yardım destekleri birer birer açıklanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabine toplantısı sonrası bir ödeme desteği daha duyuruldu. 10 ilde yıkıma neden olan deprem sonrası yüzbinlerce insan evsiz kaldı. Geçtiğimiz günlerde 15 bin TL kira ve taşınma desteği açıklanmıştı. Depremde yakınını kaybedenlere verilecek 100 bin TL destek için de araştırmalar başladı. Peki 100 bin TL nakdi destek başvurusu ne zaman başlayacak, şartlar neler? İşte detaylar...
16.02.2023 Ekonomi
Anaokulu desteği ne zaman yatacak, başvurusu nasıl yapılır? Dar gelirli ailelere anaokulu için devlet desteği ne kadar verilecek?
Anaokulu desteği ne zaman yatacak, başvurusu nasıl yapılır? Dar gelirli ailelere anaokulu için devlet desteği ne kadar verilecek? Anaokulu desteği ne zaman yatacak, ne kadar olacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrası duyurduğu sosyal yardım şemsiyesi genişledi. Anadolu desteği de sosyal yardım kapsamına alındı. Peki, anaokulu destek başvurusu nasıl yapılır?
13.10.2022 Ekonomi
Bakan Muş: Hizmet ihracatı rekor kırdı
Bakan Muş: Hizmet ihracatı rekor kırdı Ticaret Bakanı Mehmet Muş, hizmet ihracatının geçen yıl 58 milyar dolara yaklaştığını ve hizmetler dengesinin 26,7 milyar dolar fazla vererek cari açığa olumlu katkı sağladığını belirterek, "Bu yılın ilk 7 ayında da bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 66 oranında artış kaydederek 42 milyar dolara ulaşmıştır. Elde ettiğimiz bu ivmeyle hizmet ihracatında yıl sonu hedefimiz olan 68,5 milyar doları aşmayı öngörüyoruz" dedi.
26.09.2022 Ekonomi
Doğal gaz tüketim desteği başladı! Başvurular e-Devlet üzerinden alınıyor, ödeme miktarı 1.150 TL
Doğal gaz tüketim desteği başladı! Başvurular e-Devlet üzerinden alınıyor, ödeme miktarı 1.150 TL İhtiyaç sahibi haneler ve kronik hastalar için doğalgaz desteği verilecek. Kabine toplantısının ardından açıklamalardan bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan doğalgaz tüketim desteği başvurularının başladığını duyurdu.
6.09.2022 Ekonomi
İcralık borçlar için devlet desteği var mı? Dar gelirliye destek başvurusu ne zaman yapılacak? Kimlerin borçları silinecek?
İcralık borçlar için devlet desteği var mı? Dar gelirliye destek başvurusu ne zaman yapılacak? Kimlerin borçları silinecek? Milyonları ilgilendiriyor! Dar gelirliye destek paketi geliyor! İcra ve haciz sorunu çözmek için Hazine ve Maliye Bakanlığı harekete geçti. Dar gelirli vatandaşların borçları için iki paket devreye alınacak. Elektrik, su, doğalgaz, telefon borçlarını devlet üstlenecek. Peki, Dar gelirliye destek başvurusu ne zaman yapılacak? İcralık borçlar için devlet desteği var mı? İcralık borçlar siliniyor mu? İcralık dosyalara af mı geliyor? Elektrik, su, doğalgaz ve telefon borçları silenecek mi? İşte detaylar…
25.08.2022 Ekonomi
Başvurular e-Devlet'ten yapılıyor! Aylık 2 bin 300 lira
Başvurular e-Devlet'ten yapılıyor! Aylık 2 bin 300 lira Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemelerinin ne zaman yapılacağı ile başvuruların nereden gerçekleştirileceği vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı çocukların temel ihtiyaçlarının ve okul masraflarının karşılanması amacıyla ihtiyaç sahibi ailelere Sosyal ve Ekonomik Destek hizmeti sunuyor. Peki sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemeleri ne zaman, nasıl başvuru yapılır? İşte ayrıntılar...
22.08.2022 Ekonomi
EPDK duyurdu! Enerji sektörüne yönelik proje girişimcilere 1 milyon TL’lik destek! İşte programa başvuru şartları!
EPDK duyurdu! Enerji sektörüne yönelik proje girişimcilere 1 milyon TL’lik destek! İşte programa başvuru şartları! EPDK duyurdu! Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) ve Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (Elder) koordinatörlüğünde, İTÜ ARI Teknokent iş birliğinde enerji sektörüne yönelik proje geliştiren girişimleri desteklemek amacıyla başlatılan “Enerjim Sensin Hızlandırma Programı” başvuruları başladı. Peki, Enerjim Sensin Hızlandırma Programı başvuruları nasıl yapılır? Programda girişimcileri neler bekliyor? İşte işte projenin detayları…
5.08.2022 Ekonomi
7.200 TL karşılıksız veriliyor! Nakdi destek ödemelerinde şartlar değişti, çok sayıda kişi dahil oldu, başvurular e-Devlet'ten alınıyor, 12 ay boyunca...
7.200 TL karşılıksız veriliyor! Nakdi destek ödemelerinde şartlar değişti, çok sayıda kişi dahil oldu, başvurular e-Devlet'ten alınıyor, 12 ay boyunca... Asgari ücrete gelen ara zam sonrası devlet destekleri ile ilgili dikkat çekici bir fark ortaya çıktı. Artık daha fazla kişi nakdi destek ödemelerinden yararlanacak. Toplam ödeme miktarı 7.200 lirayı buluyor. Daha önce başvuru yapmış ancak para desteği alma hakkı olmadığı için başvurusu reddedilmiş kişiler de yeniden müracaatta bulunabiliyor. Hükümet geçtiğimiz günlerde ‘Aile Destek Programı’ olarak tanımladığı yeni bir yardım kampanyası başlatmıştı. 4 milyon haneyi kapsayacak destekle ihtiyaç sahibi ailelere 12 ay boyunca düzenli ödeme yapılacak. Peki destek ödemelerinden kimler yararlanabilecek? Para desteği sağlanırken hane geliri dikkate alınıyor. Burada asgari ücret esas alınarak kişi başına düşen gelir hesaplanıyor. Asgari ücretin artması ile birlikte hane halkı gelir sınırı da yükselmiş oldu. Böylece daha önce devlet desteği almamış vatandaşlar da destek kapsamına girmiş oldu.
11.07.2022 Ekonomi
Faizsiz 100.000 TL kredi! 2 yıl geri ödemesiz, başvurular başladı
Faizsiz 100.000 TL kredi! 2 yıl geri ödemesiz, başvurular başladı Son dakika kredi kararı! Sıfır faizli kredi kullanım imkanı sunuluyor. 100 bin TL kredi limiti bulunuyor. Faizsiz kredide geri ödeme süreci ise 2 yıl sonra başlıyor. Başvurular başladı. Sıfır faizli, iki yıl geri ödemesiz kredi imkanı 10 Ağustos'a kadar devam edecek. İşletmelerin gençleri işe almasını kolaylaştıran ‘Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı’nın 4’üncü dönem başvuruları başladı. Yeni mezunun istihdamında 100 bin lira, kadın istihdamında ise 110 bin lira faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz kredi desteği için son tarih 10 Ağustos. Kimler yararlanabilir? Nereye başvurabilirsiniz? İşte merak edilen tüm ayrıntılar...
6.07.2022 Ekonomi
Elektrik faturası desteği geliyor! 6 ay ödeme yok, yüzde 50 indirim...
Elektrik faturası desteği geliyor! 6 ay ödeme yok, yüzde 50 indirim... Elektrik faturası ile ilgili yeni düzenleme. Hükümet yüz binlerce vatandaş için harekete geçti. İndirimli elektrik kullanımı gündemde. Ayrıca vatandaşa ödeme kolaylığı da sağlanacak. Faturalar 6 aylık dönemler şeklinde kesilecek. Ekonomide önemli bir destek paketi daha hazırlanıyor. Yeni çalışmaya göre indirimli, ertelemeli ve maliyet girdilerinin dikkate alındığı bir fatura ödeme sistemi söz konusu olacak. Üreticinin elektrik bedelini hasattan sonra ödemesi için faturanın 6 ayda bir alınması planlanıyor. Sulamada kullanılan elektriğe indirim ve temel girdilere daha yüksek destek verilmesi gündemde. İşte yeni destek ve ödeme paketiyle ilgili son dakika gelişmeleri.
18.05.2022 Ekonomi
Çiftçilere domates, biber ve patlıcan desteği! Başvurular bugün itibariyle başladı...
Çiftçilere domates, biber ve patlıcan desteği! Başvurular bugün itibariyle başladı... Çiftçilere domates, patlıcan ve biber desteği açıklaması! Başvurular bugünden itibaren başladı. 22 Nisan'a kadar devam edecek. Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı bu yıl da yüzde 75’i hibe, yüzde 25’i ise çiftçi katkı paylı olmak üzere 8 milyon 418 bin 285 adet sebze fidesi desteği sağlayacak. Yerli üreticinin kalkınması kadar üretimin artırılarak ülke ekonomisine de katkı sağlanması hedefleniyor. Başvurular bugün itibariyle Çiftçi Belgesi (ÇKS) olan üreticilerden alınacak.
7.04.2022 Ekonomi
110 bin lira faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz kredi! Ve ödemeler başladı...
110 bin lira faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz kredi! Ve ödemeler başladı... Faizsiz para! İki yıl geri ödeme yok. Sıfır faizli kredi imkanından yararlanmak isteyenler için yarın son gün. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılıyor. Sıfır faizli, iki yıl geri ödemesiz kredi imkanı KOSGEB tarafından sağlanıyor. Son 12 aydaki ortalama istihdamını koruyan işletmeler, 12 ay boyunca çalıştırma taahhüdü verdiği her bir personel için faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz destek alıyor. Kredi desteğinde ödemeler başladı. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) aracılığıyla pandemiden olumsuz etkilenen mikro ve küçük işletmelere; alacakları her yeni mezun istihdamı için 100 bin lira, kadın istihdamında ise 110 bin lira kredi desteği sağlanıyor. 100 bin lira faizsiz kredi desteğinden kimler yararlanabilir? KOSGEB kredi başvurusu nasıl yapılır? İşte faizsiz ve iki yıl geri ödemesiz kredi desteği ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...
30.03.2022 Ekonomi
Kredi müjdesi! Son fırsat! Sıfır faiz iki yıl geri ödemesiz!
Kredi müjdesi! Son fırsat! Sıfır faiz iki yıl geri ödemesiz! Kredi ile ilgili son dakika açıklaması! Faizsiz kredi desteği. Faizsiz kredi desteğine başvuran alıyor. Faizsiz kredi desteği için son gün 31 Mart olarak belirlendi. Detaylar belli oldu. KOSGEB sıfır faizli, iki yıl geri ödemesiz kredi imkanı sağlıyor. Son 12 aydaki ortalama istihdamını koruyan işletmeler, 12 ay boyunca çalıştırma taahhüdü verdiği her bir personel için faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz destek alacak. Sonraki 24 ayda (2 yıl) eşit taksitlerle (4 ayda bir 6 eşit taksit) faizsiz ve komisyonsuz olarak KOSGEB’e ödeme yapılacak. Mikro işletmeler 2, küçük işletmeler de 5 personele kadar bu fırsattan yararlanabilecek. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) aracılığıyla pandemiden olumsuz etkilenen mikro ve küçük işletmelere; alacakları her yeni mezun istihdamı için 100 bin lira, kadın istihdamında ise 110 bin lira kredi desteği sağlanıyor. 100 bin lira faizsiz kredi desteğinden kimler yararlanabilir? KOSGEB kredi başvurusu nasıl yapılır? İşte merak edilen tüm detaylar...
25.03.2022 Ekonomi
Faizsiz 100 bin TL! 2 yıl geri ödemesiz, başvurular e-Devlet'ten alınıyor, son gün...
Faizsiz 100 bin TL! 2 yıl geri ödemesiz, başvurular e-Devlet'ten alınıyor, son gün... Faizsiz para desteği! Başvuru süreci devam ediyor. 100 bin TL sıfır faiz ile veriliyor. 2 yıl hiçbir ödeme yapılmıyor. Faizsiz 100 bin lira kredi desteği ile ilgili detaylar vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Başvuru yapmak isteyenlerin acele etmesi gerekiyor. Kredi desteğinde son tarih 31 Mart. KOSGEB'den açıklama geldi. İstihdam edilecek her bir personel için KOSGEB, işletmeye faizsiz kredi desteği verecek. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) aracılığıyla pandemiden olumsuz etkilenen mikro ve küçük işletmelere; alacakları her yeni mezun istihdamı için 100 bin lira, kadın istihdamında ise 110 bin lira kredi desteği sağlanıyor. 100 bin lira faizsiz kredi desteğinden kimler yararlanabilir? KOSGEB kredi başvurusu nasıl yapılır? İşte merak edilen tüm detaylar...
7.03.2022 Ekonomi
Elektrik fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! 1 Mart'ta başlıyor, ek indirim...
Elektrik fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! 1 Mart'ta başlıyor, ek indirim... Elektrik fiyatları ile ilgili flaş gelişme! Ek indirim geliyor. 1 Mart itibarı ile geçerli olacak. Tüm aboneleri çok yakından ilgilendiriyor. Yüksek gelen elektrik faturalarından şikayet eden vatandaşların talepleri dikkate alındı. Elektrik faturaları ile ilgili art arda atımlar atılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın son kabine toplantısının ardından elektrik tarifelerinin vatandaşlar ve esnaflar lehine düzeltileceğine ilişkin açıklamalarının ardından gözlerin çevrildiği Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, dün üreticilerle bir araya geldi. Yapılan değerlendirmeler sonrasında hem hükümetin öngördüğü indirimler hem de yeni formüller masaya yatırıldı. Buna göre yeni tarifeler 1 Mart'ta yürürlüğe girecek. Ayrıca yeni bir indirim de gündemde. İşte elektrik faturasında düşüş için atılacak adımlar ile ilgili son dakika gelişmeleri...
23.02.2022 Ekonomi
1.150 TL kira yardımı!  2 yıl geri ödemesiz kredi desteği, başvuran alıyor, 3 ay içerisinde...
1.150 TL kira yardımı! 2 yıl geri ödemesiz kredi desteği, başvuran alıyor, 3 ay içerisinde... Kira desteği ile ilgili son dakika açıklaması! 1.150 TL kira yardımı sağlanıyor. Başvuran alıyor. Sadece kira değil kredi desteği de veriliyor. 400 bin TL 'ye kadar kredi kullanım imkanı bulunuyor. Avantajlı kredi imkanında vatandaşlara faiz desteği, vergi, harç ve ücret muafiyeti de sunuluyor. İki yıl geri ödemesiz kredilerde 10 yıl vade imkanı bulunuyor. 18 banka tüketiciler için devrede. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, bu yıl risk tespiti yapılan 100 bin konutu dönüştürecek. Evi kentsel dönüşüme girecek vatandaşlara büyük şehirlerde bin 150 liraya kadar kira yardımı veriliyor. Ayrıca avantajlı koşullarda kentsel dönüşüm kredisi de devreye alınıyor. Ancak vatandaşların iki seçeneği bulunuyor. Kira yardımı ya da kredi desteğinden sadece birinden yararlanmak mümkün.
18.02.2022 Ekonomi
Elektrik faturaları ile ilgili flaş hamle! Karar resmen açıklandı, kademeli tarife...
Elektrik faturaları ile ilgili flaş hamle! Karar resmen açıklandı, kademeli tarife... Elektrik faturaları ile ilgili flaş gelişme! Tüm aboneleri çok yakından ilgilendiriyor. Elektrik faturalarında yeni dönem başlıyor. Resmen açıklandı. Yeni yıl ile birlikte uygulanmaya başlayan kademeli tarife sonrası vatandaşlar yüksek gelen faturalar nedeniyle mağduriyet yaşıyor. Az tüketen abonelerin yeni zamlardan daha az etkilenmesi için uygulanmaya başlayan kademeli tarifede alt limit sınırının düşük tutulması nedeniyle pek çok tüketici üst limitten ödeme yapmak zorunda kaldı. Vatandaşlardan gelen şikayetler sonucunda kademeli tarifede limit 150 kilovattan 210 kilovata çıkarıldı. Yeni kademe ile birlikte hane faturalarında yüzde11 civarında düşmesi bekleniyor. Ancak kademeli tarife nedeni ile sadece hanelere değil aynı zamanda işletmelere de yüklü elektrik faturaları geldi. Kiradan fazla elektrik faturası ödeyen esnaftan kademeli tarifede değişiklik yapılmasına dair talep geldi. Özellikle küçük esnaf fatura yükü altında kaldı. Yeni yıl ile birlikte başlayan kademeli tarife uygulamasında tartışmalar bitmiyor. Hükümet tarafından uygulamada görülen eksikliklerin giderileceğine yönelik açıklamalar geliyor. Limitlerin yükseltilmesinin ardından Cumhurbaşkanlığı'ndan yeni bir açıklama geldi. Elektrik faturaları ile ilgili yeni adımlar atılacağı duyuruldu. Öte yandan ihtiyaç sahibi vatandaşa fatura desteği veriliyor. Peki, elektrik fatura desteği başvurusu nasıl ve nereden yapılır? İşte 2022 elektrik yardımı başvuruları hakkında merak edilen tüm detaylar...
8.02.2022 Ekonomi
Son dakika nakdi destek açıklaması! Ocak ve şubatta...
Son dakika nakdi destek açıklaması! Ocak ve şubatta... Devlet eli ihtiyaç sahibi vatandaşa ulaşmaya devam ediyor. Zorlu kış şartları dolayısı ile dar gelirli ailelere nakdi destek sağlanıyor. Kış yardımları için ek kaynak hazırlandı. Bakan Yanık sağlanan destekler ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi vatandaşların kış mevsiminden olumsuz etkilenmemeleri için 450 milyon TL’lik ek kaynak hazırladıklarını açıkladı.
24.01.2022 Ekonomi
Elektrik desteği! Faturası ile PTT'ye giden alıyor, en az 103 lira...
Elektrik desteği! Faturası ile PTT'ye giden alıyor, en az 103 lira... Elektrik faturası için devlet desteği sağlanıyor. Dar gelirli vatandaşlar talepte bulunmaları durumunda fatura desteğinden yararlanabiliyor. Ödemeler PTT aracılığı ile yapılıyor. Destek miktarı kişi sayısına göre değişiyor. 1-2 kişilik aile için ödeme miktarı 103 lira olarak belirlendi. Elektrik fatura yardımı olarak da bilinen tüketim desteği 4 kişilik aile için 206 liraya çıkıyor. Birçok kişinin destekten yararlanma hakkı olduğu halde bundan haberdar olmadığı için başvuruda bulunmuyor. Dul, yetim, engelli, yaşlı, kronik hastalar ve daha pek çok kişi elektrik desteği alabiliyor. Ayrıca Elektrik tüketiminde tüm aboneleri yakından ilgilendiren bir değişiklik yapıldı. Kademeli tarife dönemi başladı. İsteyen tüketiciler kademeli tarifeden çıkabiliyor. İşte elektrik desteği ve kademeli tarife ile ilgili merak edilen detaylar...
21.01.2022 Ekonomi
Faizsiz 100 bin lira kredi! 2 yıl geri ödemesiz...
Faizsiz 100 bin lira kredi! 2 yıl geri ödemesiz... Faizsiz kredi fırsatı! Tek tek açıklandı. Detaylar netleşti. 0 faizli kredide geri ödemeler 2 yıl sonra başlıyor. Avantajlı kredi imkanından yararlanmak isteyenler için üst limit 100 bin TL olarak belirlendi. Başvurular e-Devlet üzerinden alınmaya başlandı. Mikro ve küçük işletmelere alacakları her yeni mezun istihdamı için 100 bin lira, kadın istihdamında ise 110 bin lira faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz kredi desteği sağlanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada KOSGEB destekleri ile ilgili, "Son 12 aydaki çalışan sayısını koruyup, meslek lisesi veya üniversite öğrencimizi istihdam eden şirketlere 100 bin lira destek sağlayacağız." ifadelerini kullandı. Bu açıklamanın ardından KOSGEB başvuru detayları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başladı. KOSGEB kredi başvurusu nereden, nasıl yapılır? İşte merak edilen tüm detaylar...
11.01.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Destek Başvurusu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki destek başvurusu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.