Kredi

Kredi

Son dakika kredi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kredi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kredi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kredi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kredi gelişmeleri de dahil olmak üzere 26.419 kredi haberi bulunmuştur. Tüm kredi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Promosyon alacaklara kötü haber! Kredi engeli çıktı
Promosyon alacaklara kötü haber! Kredi engeli çıktı Özel bankalar promosyonu 18 bin liraya kadar çıkardı. Bu yüksek promosyonlar için maaşı taşımak gerekiyor. Fakat emeklilerin daha yüksek promosyon alabilmek için hesaplarını başka bir bankaya taşıma isteği, kredi engeline takıldı. Çünkü bankalar, maaş hesabı olan emeklinin, var olan kredisini kapatmadan başka bir bankaya geçmesini kabul etmiyor. Bazı bankalar promosyonu kredi taksitine sayıyor, bazıları da ödedikleri promosyon için faiz istiyor...
25.04.2024 Ekonomi
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu, Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan başkanlığında toplandı. Toplantıda alınan faiz kararı açıklandı. Merkez Bankası, politika faizini piyasa beklentilerine paralel olarak yüzde 50 seviyesinde sabit bıraktı.
25.04.2024 Ekonomi
Faizsiz kredi bekleyenlere müjde! Bankalar kampanyalarını açıkladı
Faizsiz kredi bekleyenlere müjde! Bankalar kampanyalarını açıkladı Faizsiz kredilerde son dakika gelişmesi. Faiz kredi çekmek isteyenlere müjdeli haber geldi. Bankalar müşteri kazanabilmek adına kampanyalar yapıyor. 9 banka 0 faizli kredi imkanı sunuyor. Vatandaşlar ise sıfır faizli kredi alabilmek için kampanyaları araştıyor. Faizsiz kredi ve nakit avans tutarı 25.000 TL'ye dayanıyor. İşte bankaların faizsiz kredi imkanları ve tüm detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’in kızından DNA örneği alınacak! Cesedi parçalanmış olma ihtimali üzerinde duruluyor
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’in kızından DNA örneği alınacak! Cesedi parçalanmış olma ihtimali üzerinde duruluyor Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulunması ardından başlatılan arama çalışmalarına ilişkin İl Jandarma Komutanlığı açıklama yaptı.
24.04.2024 Gündem
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in avukatından dikkat çeken açıklama!
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in avukatından dikkat çeken açıklama! Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulunması üzerine Berzeg ailesinin avukatı Emre Akkaş, kimlik ve kartların Korhan Berzeg’e ait olduğunu doğruladı. Akkaş, "Korhan Bey’in Armutlu’daki evine çok da yakın bir lokasyonda, 3 kilometrelik bir lokasyonda bulundu bu bulgular. Süreç devam ediyor" dedi.
24.04.2024 Gündem
0 faizli kredi fırsatı: Paralar anında hesaplarda! Bankalar tek tek duyurdu
0 faizli kredi fırsatı: Paralar anında hesaplarda! Bankalar tek tek duyurdu İhtiyaç kredisi kullanmayı planlayanlara bankalardan iyi haber geldi. Sıfır faiz imkanı ile kredi kullanımı mümkün. Bankalar limitleri ve ödeme koşullarını müşterilerine duyurdu. İsteyenler internet üzerinden mobil bankacılık hizmetlerini kullanarak da başvurularını tamamlayabilecek. İşte faizsiz kredi fırsatı sunan bankalar ve ödeme koşulları...
24.04.2024 Ekonomi
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulundu. Bölgede 4 jandarma ekibi, komando timi, JASAT ve kadavra köpekleri ile detaylı arama ve inceleme çalışmaları başlatıldı.
24.04.2024 Gündem
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Haziran ayından itibaren hızla düştüğünü göreceğiz
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Haziran ayından itibaren hızla düştüğünü göreceğiz Hazine ve Maliye Bakanı Bakanı Mehmet Şimşek, enflasyonda düşüş mesajı verdi. Yabancı yatırımcının Türkiye’ye güvendiğini vurguladı. Türkiye'nin not görünümünün pozitife çevrilmesinin, kredi derecelendirme kuruluşlarının Türkiye’nin notunu arttıracağı anlamına geldiğini belirtti.
23.04.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten kredi notu ve enflasyon açıklaması
Bakan Şimşek'ten kredi notu ve enflasyon açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek, "Türkiye'ye olan ilgi somut kaynak girişine dönmüş durumda" dedi.
23.04.2024 Ekonomi
Bireysel Emeklilik Sistemi'nde (BES) yeni dönem! Kredi ve kısmi ödeme detayı ortayı çıktı
Bireysel Emeklilik Sistemi'nde (BES) yeni dönem! Kredi ve kısmi ödeme detayı ortayı çıktı Bireysel Emeklilik Sistemi, iş hayatında birikim yapmak isteyenlerin tercihi oluyor. Fakat farklı nedenlerden dolayı erken çıkmak isteyenler bulunuyor. Sözleşmeler ise bankadan bankaya değişiklik gösterirken, caymadaki farklılıklar bazı mağduriyetlerin yaşanmasına neden oluyor. Öte yandan Bireysel Emeklilik Sisteminde bulunan katılımcılara avantajlı kredi imkânı tanılıyor. Bunun yanında 1 Temmuz itibarıyla BES katılımcıları birikimlerinin yüzde 50'sini belli şart dahilinde kullanabilecekler.
23.04.2024 Çalışma Hayatı
Kartlı ödemelerde yüzde 126'lık büyük artış
Kartlı ödemelerde yüzde 126'lık büyük artış Kredi kartları, banka kartları ve ön ödemeli kartlar ile mart ayında yapılan toplam ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 126 artarak 1 trilyon 181,4 milyar TL oldu.
19.04.2024 Ekonomi
Kartlı ödemelerde yüzde 126'lık büyük artış! Kart adedi de arttı
Kartlı ödemelerde yüzde 126'lık büyük artış! Kart adedi de arttı Kredi kartları, banka kartları ve ön ödemeli kartlar ile mart ayında yapılan toplam ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 126 artarak 1 trilyon 181,4 milyar TL oldu.
19.04.2024 Ekonomi
Ev kredisiyle ilgili çarpıcı detay! 2 milyon liranın aylık taksiti hesaplandı
Ev kredisiyle ilgili çarpıcı detay! 2 milyon liranın aylık taksiti hesaplandı Bankalarda kredi faizlerindeki yükselişler kredi ile konut alımını bir hayli zorlaştırıyor. Konut satışlarında mart ayı itibarıyla düşüş dikkat çekti. Yüksek tutarlarda kredi çekip ev almak isteyenler 2 ev parası da faize ödüyor. Peki kredi faizleri daha da artar mı? Şu anda 2 milyon TL kredi çeken bir kişinin aylık taksiti ne kadar? İşte detaylar...
19.04.2024 Ekonomi
Mevduat faiz oranlarına dikkat! Yükseliş ne zamana kadar devam edeceğini uzman isim açıkladı
Mevduat faiz oranlarına dikkat! Yükseliş ne zamana kadar devam edeceğini uzman isim açıkladı Mevduat faizlerinin bir yılda ikiye katladığını, yüzde 110’dan fazla arttığını ifade eden Hesapkurdu Bankacılık İş Geliştirme Yöneticisi Orhun Çağlar Atilla, bazı bankaların üç aylık vadeli güncel mevduat faiz oranının yüzde 58’e dayandığını açıkladı.
18.04.2024 Ekonomi
Kredi çekmek isteyenlere hayati uyarı! Kredi notu nasıl yükseltilir?
Kredi çekmek isteyenlere hayati uyarı! Kredi notu nasıl yükseltilir? Kredi notuyla ilgili çok önemli açıklama yapıldı. Krediye ihtiyacın yükseldiği bu günlerde vatandaşlar kredi notu nasıl yükseltilir sorusunun cevabını merak etmeye başladı. Faizlerdeki yükselişe rağmen, tüketicinin ihtiyaç kredisine ilgisi devam ediyor. Kredi almak isteyenlerin kredi durumlarını, ödeme alışkanlıklarını ve krediyle alakalı bilgileri kapsayan Findeks Kredi Notu, kredi çekerken çok büyük bir önem taşıyor. Kredi notunuz iyiyse daha düşük faiz oranlarıyla kredi çekmeniz mümkün olabilir. Peki kredi notunun yükselmesi için neler yapılması gerekiyor? İşte kredi notunu yükseltecek püf noktaları...
18.04.2024 Ekonomi
Ölen amcasını bankaya götürüp kredi çekmek istedi! Akılalmaz olayın detayları şok etti
Ölen amcasını bankaya götürüp kredi çekmek istedi! Akılalmaz olayın detayları şok etti Brezilya’da ölen amcasını bankaya götürerek adına kredi almaya çalışan kadın dolandırıcılık şüphesiyle gözaltına alındı.
17.04.2024 Gündem
Brezilya’da ölen amcasıyla kredi çekmek istedi
Brezilya’da ölen amcasıyla kredi çekmek istedi Brezilya’da ölen amcasını bankaya götürerek adına kredi almaya çalışan kadın dolandırıcılık şüphesiyle gözaltına alındı. Banka görevlilerini şoke eden olay an be an amatör kameralara yansıdı.
17.04.2024 Vatan TV
'Kredi kartına taksit sınırı gelecek' açıklaması alışverişleri ikiye katladı
'Kredi kartına taksit sınırı gelecek' açıklaması alışverişleri ikiye katladı Nisandaki son kredi kartı faiz artışı öncesi perakende satışlarda yaşanan hareket dikkat çekti. TÜİK verilerine göre, perakende satışlar şubatta son bir yılın en yüksek aylık artışını gördü. Bilgisayar satışları son 11 ayın; tekstil, giyim ve ayakkabı son 18 ayın en hızlı yükselişini kaydetti. TESİD Başkanı Yaman Tunaoğlu’na göre artışın nedeni ‘kredi kartına taksit sınırlaması gelecek’ beklentisinin talebi öne çekmesi. TGSD Başkanı Ramazan Kaya ise sezon indirimlerinin yanı sıra seçim sonrası ‘zam’ endişesinin satışlarda etkili olduğunu söyledi.
17.04.2024 Ekonomi
Faizsiz kredi fırsatı! Bankalar limitleri tek tek açıkladı: 25 bin TL anında hesaplarda
Faizsiz kredi fırsatı! Bankalar limitleri tek tek açıkladı: 25 bin TL anında hesaplarda İhtiyaç kredisi kullanmayı planlayanlara bankalardan iyi haber geldi. Sıfır faiz imkanı ile kredi kullanımı mümkün. Bankalar limitleri ve ödeme koşullarını müşterilerine duyurdu. İsteyenler internet üzerinden mobil bankacılık hizmetlerini kullanarak da başvurularını tamamlayabilecek. İşte faizsiz kredi fırsatı sunan bankalar ve ödeme koşulları...
17.04.2024 Ekonomi
Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç?
Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç? Lise eğitimlerine örgün olarak değil de uzaktan eğitimle devam eden öğrenciler "açık lise" diplomasına sahip olmak için hafta sonu açık lise sınavına girecek. Peki, Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç?
16.04.2024 Gündem
MSB: Gara bölgesinde 5 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Gara bölgesinde 5 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit edilen teröristlere yönelik hava harekatı düzenlendi. Milli Savunma Bakanlığı, operasyonun detaylarını paylaştı.
16.04.2024 Gündem
TÜİK açıkladı! Ticaret satış hacmi yıllık yüzde 11,3 arttı
TÜİK açıkladı! Ticaret satış hacmi yıllık yüzde 11,3 arttı Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Şubat 2024 dönemine ilişkin ticaret satış haciminin yüzde 11,3 yıllık perakende satış hacminin yüzde 25,1 arttığını açıkladı.
16.04.2024 Gündem
Kredi çekmek isteyenler dikkat! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor
Kredi çekmek isteyenler dikkat! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor Para politikasındaki normalleşme adımlarıyla birlikte Merkez Bankası'nın faiz artırımları, kredi maliyetlerini de yükseltti. Uzmanlar kredi çekmek isteyen vatandaşları yakından ilgilendiren faiz oranlarına karşı tavsiyelerde bulundu.
13.04.2024 Ekonomi
Emekliler dikkat! Emekli maaşlarıyla ilgili yeni karar, banka izin vermedi
Emekliler dikkat! Emekli maaşlarıyla ilgili yeni karar, banka izin vermedi Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. Emekli maaşlarıyla ilgili yeni karar verildi. Yargıtay'dan 16 milyon emekliyi ilgilendiren emsal karar. Kredi kartı borcunu maaşıyla ödeyen emekli hakkında yeni bir karara imza atıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Ekonomi
'POS çalışmıyor IBAN’a at' diyen işletmeciler şimdi yandı! Bakanlık artık ceza kesecek
'POS çalışmıyor IBAN’a at' diyen işletmeciler şimdi yandı! Bakanlık artık ceza kesecek Bakanlık harekete geçti. Kazancını bütünüyle kayıtdışı bırakan mükellefler için yeni bir çalışma başlatıldı. Vergi müfettişleri vatandaşlardan gelen şikâyetler üzerine kredi kartı ödemesi kabul etmeyip IBAN’a havale isteyenlere ceza yazmaya hazırlanıyor. Buna göre banka hesapları üzerinde çalışarak parayı takip eden vergi müfettişleri hesabına sürekli farklı kişilerden havale gelen banka hesabı sahiplerine cezalı tarhiyatlar uygulayacak.
13.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kredi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kredi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.