Nüfus Müdürlükleri

Nüfus Müdürlükleri

Son dakika nüfus müdürlükleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nüfus müdürlükleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nüfus müdürlükleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nüfus Müdürlükleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nüfus müdürlükleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 371 nüfus müdürlükleri haberi bulunmuştur. Tüm nüfus müdürlükleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
ALES/ 1 ne zaman 2024? ALES kaç soru 2024, ALES sınavı yılda kaç kez yapılıyor, ALES sınav giriş belgesi nereden alınır?
ALES/ 1 ne zaman 2024? ALES kaç soru 2024, ALES sınavı yılda kaç kez yapılıyor, ALES sınav giriş belgesi nereden alınır? Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı’na (2024-ALES/1) başvuran adaylar Sınava Giriş Belgesi’ni, 04 Nisan 2024 tarihinde saat 14.00'ten itibaren almaya başladı. 21 Nisan 2024 tarihinde uygulanacak 2024-ALES/1 sınavı için adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacak Peki, 2024 ALES/1 saat kaçta? ALES/1 sınav giriş belgesi nasıl alınır? ALES kaç soru 2024, ALES sınavı yılda kaç kez yapılıyor?
19.04.2024 Yaşam
Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç?
Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç? Lise eğitimlerine örgün olarak değil de uzaktan eğitimle devam eden öğrenciler "açık lise" diplomasına sahip olmak için hafta sonu açık lise sınavına girecek. Peki, Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç?
16.04.2024 Gündem
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı!
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı! Millî Eğitim Bakanlığı, 2 Haziran 2024'te yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.
13.03.2024 Gündem
MSÜ kitapçıkları veriliyor mu? MSÜ sınavdan sonra kitapçıkları veriliyor mu?
MSÜ kitapçıkları veriliyor mu? MSÜ sınavdan sonra kitapçıkları veriliyor mu? ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre, Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2024-MSÜ) 3 Mart Pazar günü 81 il ve 108 sınav merkezinde düzenlenecek. 736 bin 894 adayın başvurduğu sınavda, 96 bin 475 kişi görev alacak, 1747 bina ve 33 bin 353 salon kullanılacak.
2.03.2024 Gündem
Ehliyet ve kimlik yenileme ile ilgili tarih açıklandı! Dikkat çeken kargo detayı...
Ehliyet ve kimlik yenileme ile ilgili tarih açıklandı! Dikkat çeken kargo detayı... Ehliyet ve kimlik yenileme ile ilgili son dakika tarih açıklaması geldi. Ehliyet ve kimlik kartlarının zorunlu olarak değişeceğine ve son tarihin de 31 Aralık 2023 olduğuna dair yalan paylaşım ve haberlere ilişkin olarak Dezenformasyonla Mücadele Merkezi açıklama yaptı. Kimlikler için herhangi bir yenileme tarihi olmadığını belirten Merkez, ehliyetler için ise tarihi açıkladı. Öte yandan kimlik, ehliyet, pasaport, vergi, harç, MTV'de yeni yıl ile birlikte fiyatlar değişiyor. Tüm vatandaşları doğrudan ilgilendiriyor. Sayılı günler kaldı. Vergi ceza ve harçlara gelecek zam oranını belirleyen yeniden değerleme oranı yüzde 58,46 oldu. Yeni yılda MTV, araç muayene ücreti, emlak vergisi, trafik cezaları, pasaport harçları gibi çeşitli vergi, ceza ve harçlar bu oranda artacak.
21.12.2023 Gündem
Adres değişikliği bildirimi nasıl yapılır, oy kullanmak için adres değişikliği bildirimi süresi nedir? Adres değişikliği bildirimi sorgulama ve oy kullanmak için adres değişikliği son tarih
Adres değişikliği bildirimi nasıl yapılır, oy kullanmak için adres değişikliği bildirimi süresi nedir? Adres değişikliği bildirimi sorgulama ve oy kullanmak için adres değişikliği son tarih 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçim için hazırlıklar sürüyor. Adresi değişenler adres bildirimini 1 Ekim 2023’e kadar yapmak zorunda. Yapmazlarsa oy kullanamayacaklar. Özellikle 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerden etkilenen 11 ilde yaşayan milyonlarca kişi başka illere yerleşmek zorunda kaldı. Bu vatandaşların adres bildirimi yapmaları gerekiyor. Yapmayanların 9 gün içinde işlemleri tamamlamaları gerekiyor. Peki, Adres değişikliği bildirimi nasıl yapılır, oy kullanmak için adres değişikliği bildirimi süresi nedir? Adres değişikliği bildirimi sorgulama ve oy kullanmak için adres değişikliği son tarih…
21.09.2023 Gündem
KPSS maratonu bugün başladı
KPSS maratonu bugün başladı Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Kamu Personel Seçme Sınavı’nın (KPSS) Lisans ilk oturumu başladı.
23.07.2023 Eğitim
DGS 16 Temmuz'da yapılacak! ÖSYM Başkanı Ersoy detayları açıkladı
DGS 16 Temmuz'da yapılacak! ÖSYM Başkanı Ersoy detayları açıkladı Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, 'Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Ön Lisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine Dikey Geçiş Sınavı'na (2023-DGS) 464 bin 281 adayın katılacağını açıkladı.
14.07.2023 Eğitim
YKS 17-18 Haziran tarihlerinde yapılacak: Hazırlıklar tamamlandı
YKS 17-18 Haziran tarihlerinde yapılacak: Hazırlıklar tamamlandı 3 milyon 527 bin 466 adayın başvurduğu YKS için hazırlıklar tamamlandı.
12.06.2023 Eğitim
LGS sınavı bugün yapılacak! 1 milyondan fazla öğrenci katılacak
LGS sınavı bugün yapılacak! 1 milyondan fazla öğrenci katılacak Lise ve üniversite yolundaki sınav maratonunun ilki olan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) bugün yapılıyor. 1 milyon 246 bin 429 öğrencinin katılması beklenen sınav 09.30’da başlayacak. Adaylar, 90 soru için iki oturumda 155 dakika boyunca ter dökecek.
4.06.2023 Eğitim
Bu hafta sınav var mı, 20 21 Mayıs'ta sınav olacak mı? Hafta sonu hangi sınav var?
Bu hafta sınav var mı, 20 21 Mayıs'ta sınav olacak mı? Hafta sonu hangi sınav var? Bu hafta sonu sınav var mı, 20 21 Mayıs'ta ne sınavı var? ÖSYM takvimine göre sınavlar cumartesi ve pazar günleri uygulandığından, bu hafta sonu sınav olup olmadığı merak sorgulanıyor. Geçtiğimiz hafta seçim olduğu için sınav uygulanmadı. Önümüzdeki hafta da seçimin 2. turu gerçekleşecek. Üniversitelerin final sınavları da seçim sonrasına ertelendi. Peki, bu hafta sonu sınav var mı?
19.05.2023 Eğitim
Nüfus Müdürlükleri adres bayanı için 17 Mart gece yarısına kadar açık bulunacak
Nüfus Müdürlükleri adres bayanı için 17 Mart gece yarısına kadar açık bulunacak Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, vatandaşların adres beyanı yapabilmeleri için nüfus müdürlüklerinin 17 Mart saat 23:59’a kadar açık bulundurulacağını duyurdu.
17.03.2023 Gündem
Seçim için adres beyanında kritik gelişme
Seçim için adres beyanında kritik gelişme 14 Mayıs seçimlerinde oy kullanacak afetzedelerin adres değişikliği beyanı için bugün son gün. Yeni adres beyanları nüfus müdürlüklerinin yanı sıra e-Devlet ve nüfusmatiklerden yapılabiliyor.
17.03.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1 yıl içinde 319 bin konut teslim edilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1 yıl içinde 319 bin konut teslim edilecek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şanlıurfa ve Adıyaman'da yaşanan sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum" dedi. "6'lı koalisyonda demokrasi tarihinde görülmemiş kavga çıktı. masanın altı üstüne geldi" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ortada fol yok yumurta yokken, bunların gösterdikleri kibri insanlık adına oradaki mağdurlar adına biz utandık. Bakalım ilerleyen günlerde ne tür kepazeliklere şahit olacağız." ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, grup toplantısının ardından çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Finlandiya'nın NATO üyeliği üzerine sorulan bir soruya cevap olarak; "Cuma günü verdiğimiz sözü tutacağız." dedi.
15.03.2023 Gündem
Depremzedeler nasıl oy kullanacak? Adres değişikliği nasıl yapılır, depremzedeler için ikametgah değişikliği son tarih 2023 ne, depremzedeler nerede oy kullanacak?
Depremzedeler nasıl oy kullanacak? Adres değişikliği nasıl yapılır, depremzedeler için ikametgah değişikliği son tarih 2023 ne, depremzedeler nerede oy kullanacak? İçişleri Bakanlığı depremzedelerin oy kullanmasına yönelik yaptığı açıklamada “Afetzede vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin azaltılması ve kamu hizmetlerine erişiminin kolaylaştırılması için 6 Şubat öncesinde yerleşim yeri adresi depremden etkilenen illerde bulunan vatandaşlarımızın diğer illere yerleşim yeri adres değişikliği işlemlerini nüfus müdürlüklerimizin yanı sıra e-Devlet ve Nüfusmatiklerimiz üzerinden yapabilmelerine imkan sağlanmıştır.” İfadelerini kullandı. Peki, Depremzedeler nasıl oy kullanacak? Adres değişikliği nasıl yapılır, depremzedeler için ikametgah değişikliği son tarih 2023 ne, depremzedeler nerede oy kullanacak?
11.03.2023 Gündem
Depremzedeler nasıl oy kullanacak? Detaylar belli oldu
Depremzedeler nasıl oy kullanacak? Detaylar belli oldu Afet bölgesinden diğer illere giden depremzedelerin adres değişiklik, ikamet aldırma işlemleri nüfus müdürlükleri, e-Devlet ve nüfusmatik üzerinden yapılabilecek. Depremzedeler, “karavan, çadır, prefabrik evler, yurt, huzurevi gibi yerler”i yerleşim yeri adres beyanı yapabilecek.
8.03.2023 Gündem
İSG sınavı ne zaman? İSG sınavı giriş belgesi nasıl alınır?
İSG sınavı ne zaman? İSG sınavı giriş belgesi nasıl alınır? İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı’na hafta sonu yapılacak. ÖSYM adayların sınav giriş belgelerini yayımlamıştı. Sınav günü açık tutulacak İl/İlçe Nüfus Müdürlükleri de belli oldu. Peki, İSG sınavı ne zaman? İSG sınav yerleri açıklandı mı? İSG sınavı giriş belgesi nasıl alınır? İSG sınav giriş belgesi alma ekranı!
9.12.2022 Eğitim
6 Kasım ne sınavı var, hafta sonu sınav var mı? Pazar günü sınav saatleri ne?
6 Kasım ne sınavı var, hafta sonu sınav var mı? Pazar günü sınav saatleri ne? KPSS lisans ve önlisans oturumları geçtiğimiz haftalarda uygulandı. ÖSYM takvimine göre sıra KPSS ortaöğretime geldi. Peki, 6 Kasım ne sınavı var, Pazar günü sınav saatleri ne?
5.11.2022 Eğitim
9 Ekim ne sınavı var, bugün hangi sınav var? Bu hafta sonu sınav var  mı?
9 Ekim ne sınavı var, bugün hangi sınav var? Bu hafta sonu sınav var mı? Bugün ne sınavı var, 9 Ekim ne sınavı var? KPSS oturumları uygulanmaya devam ederken vatandaşlar hafta sonu sınav olup olmayacağını sorguluyor. Peki, 8-9 Ekim ne sınavı var?
8.10.2022 Eğitim
KPSS adayları dikkat! Bursa Valiliği duyurdu
KPSS adayları dikkat! Bursa Valiliği duyurdu Bursa Valiliği, KPSS Ön Lisans sınavına girecek adaylarının kimlik kartı başvuru işlemleri için hafta sonu açık olacak nüfus müdürlüklerini duyurdu.
7.10.2022 Eğitim
KPSS'de son oturum başladı
KPSS'de son oturum başladı KPSS Lisans Alan Bilgisinin İşletme, Muhasebe, İstatistik bölümlerinin yer aldığı üçüncü ve son oturumu bugün saat 10.15'te başladı.
25.09.2022 Eğitim
KPSS Eğitim Bilimleri sınavı ne zaman, kaçta başlıyor? Eğitim Bilimleri oturumu kaçta bitiyor?
KPSS Eğitim Bilimleri sınavı ne zaman, kaçta başlıyor? Eğitim Bilimleri oturumu kaçta bitiyor? KPSS Genel Kültür ve Genel Yetenek oturumları sabah yapıldı. Adaylar KPSS’nin sabah oturumlarının ardından öğleden sonra yapılacak eğitim bilimleri oturumunu bekliyor. Peki, KPSS Eğitim Bilimleri sınavı ne zaman, kaçta başlıyor? Eğitim Bilimleri oturumu kaçta bitiyor? KPSS Eğitim Bilimleri kaç soru, kaç dakika? İşte detaylar…
18.09.2022 Eğitim
2022 KPSS başladı! KPSS saat kaçta bitiyor? KPSS kaç dakika? KPSS giriş çıkış saatleri!
2022 KPSS başladı! KPSS saat kaçta bitiyor? KPSS kaç dakika? KPSS giriş çıkış saatleri! Soruların sızdırıldığı iddiasıyla iptal edilen KPSS bugün tekrar yapılacak. Adaylar sabah saatlerinden itibaren sınav merkezlerine geldi. Yeniden yapılacak KPSS için adaylar ter dökecek. KPSS sınavı 10.15 itibariyle başladı. Peki, KPSS kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? KPSS ne kadar sürüyor? KPSS’den en erken saat kaçta çıkılır? KPSS kaç dakika? İşte KPSS giriş çıkış saatleri!
18.09.2022 Eğitim
KPSS adayları dikkat! Bursa Valiliği duyurdu
KPSS adayları dikkat! Bursa Valiliği duyurdu Bursa Valiliği, Kamu Personeli Seçme Sınavına girecek adaylarının kimlik kartı başvuru işlemleri için hafta sonu açık olacak nüfus müdürlüklerini duyurdu.
16.09.2022 Eğitim
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni Bayburt Valilik binasını ziyaret etti
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni Bayburt Valilik binasını ziyaret etti Çeşitli ziyaretlerde bulunmak için Bayburt’a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bayburt Valiliği önünde kendisini ilgiyle karşılayan vatandaşlara hitap etti.
20.08.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nüfus Müdürlükleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nüfus müdürlükleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.