Nikos Dendias

Nikos Dendias

Son dakika Nikos Dendias haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nikos Dendias ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nikos Dendias haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nikos Dendias

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nikos dendias gelişmeleri de dahil olmak üzere 119 nikos dendias haberi bulunmuştur. Tüm nikos dendias haberleri aşağıda listelenmiştir.
MSB kaynakları: Ukrayna limanlarındaki gemilerimizin getirilmesi için görüşmelerimiz sürüyor
MSB kaynakları: Ukrayna limanlarındaki gemilerimizin getirilmesi için görüşmelerimiz sürüyor Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Ukrayna limanlarında bekleyen Türk gemilerine ilişkin, "Ticari gemilerimizin emniyetli şekilde ülkemize getirilmesi için Ticaret Bakanlığımız ve ilgili paydaşlarımızla koordineli olarak hem Ukrayna hem Rusya taraflarıyla görüşmelerimiz sürüyor" açıklamasını yaptı.
27.07.2023 Gündem
Milli Savunma Bakanı Güler, Yunan mevkidaşı Dendias ile telefonda görüştü
Milli Savunma Bakanı Güler, Yunan mevkidaşı Dendias ile telefonda görüştü Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias ile telefonda görüştü.
25.07.2023 Gündem
Dünya basınından Türkiye ve Erdoğan'a büyük övgü
Dünya basınından Türkiye ve Erdoğan'a büyük övgü Tarihi NATO zirvesi ve bu zirvede Türkiye'nin attığı adımların yankıları sürüyor. Dünya basınında Türkiye ve Erdoğan ile ilgili birçok analiz yayımlandı. Erdoğan'ın Yunanistan Başbakanı Miçotakis 'le yaptığı görüşmeyi mercek altına alan Alman Bild gazetesi ise dikkat çeken ifadeler kullandı.
16.07.2023 Gündem
ABD basını Erdoğan'ı yazdı: Bu bir zafer, jetler lütfen
ABD basını Erdoğan'ı yazdı: Bu bir zafer, jetler lütfen ABD merkezli Politico, Türkiye'nin dış politikasına dair geniş çaplı bir analiz yayınladı. Söz konusu analizde F-16 satışına dair dikkat çeken ifadeler kullanıldı.
15.07.2023 Dünya
Bakan Güler, Litvanya’da mevkidaşlarıyla görüştü
Bakan Güler, Litvanya’da mevkidaşlarıyla görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Litvanya'nın başkenti Vilnius'taki NATO Liderler Zirvesi programına eşlik eden Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, zirve kapsamında bazı mevkidaşları ile görüşmeler gerçekleştirdi.
12.07.2023 Gündem
Yunan basını yazdı: Erdoğan yeni dönemin kapılarını açıyor! Pozitif gündemin dışında kalan tek madde
Yunan basını yazdı: Erdoğan yeni dönemin kapılarını açıyor! Pozitif gündemin dışında kalan tek madde Türkiye'deki gelişmeleri yakından takip eden Yunan medyası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yoğun diplomatik ajandası ile ilgili çarpıcı iddialar ortaya attı. Akdeniz'de yeni bir dönemin başladığı belirtildi.
8.07.2023 Gündem
Eski Yunan Bakan Dendias 'Asla unutmayacağım' diyerek açıkladı: Erdoğan izin verdiği için minnettarım
Eski Yunan Bakan Dendias 'Asla unutmayacağım' diyerek açıkladı: Erdoğan izin verdiği için minnettarım Yunanistan'ın eski Dışişleri Bakanı Nikos Dendias ülkenin en büyük gazetelerinden biri olan Kathimerini'ye konuştu. Görev süresi boyunca unutamadığı olaylardan bahseden Dendias, 29 Haziran 2022'de Madrid'deki NATO zirvesinde yaşanan olayların perde arkasını anlattı.
12.06.2023 Dünya
Bayraktar TB2'lerden öykündüler! Tıpatıp aynısını yaptılar
Bayraktar TB2'lerden öykündüler! Tıpatıp aynısını yaptılar Türkiye'nin insansız hava araçlarına karşı çare arayan Yunanistan, İsrail'den Spike-NLOS füze sistemi satın aldı. Bir pistte havalanan drone görüntüsü ise, fazlasıyla tanıdık.
2.04.2023 Dünya
Bakan Çavuşoğlu, Yunanistan Dışişleri Bakanı Dendias ile görüştü
Bakan Çavuşoğlu, Yunanistan Dışişleri Bakanı Dendias ile görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
14.03.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu, Yunan mevkidaşı Dendias ile görüştü
Bakan Çavuşoğlu, Yunan mevkidaşı Dendias ile görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias ile telefonda görüştü.
1.03.2023 Gündem
Yunanistan Dışişleri Bakanı Dendias: Yunanistan, Türkiye’nin içinde bulunduğu zor süreçte yanında olmaya kararlıdır
Yunanistan Dışişleri Bakanı Dendias: Yunanistan, Türkiye’nin içinde bulunduğu zor süreçte yanında olmaya kararlıdır Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, Türkiye’de yaşanan deprem felaketine değinerek, “Yunanistan, Türkiye’nin içinde bulunduğu zor süreçte yanında olmaya kararlıdır” dedi.
16.02.2023 Gündem
Yunan lise öğrencilerinden Türkiye’ye duygu dolu mesajlar: Geçmiş olsun komşular
Yunan lise öğrencilerinden Türkiye’ye duygu dolu mesajlar: Geçmiş olsun komşular Yunanistan’da lise öğrencileri, Türkiye’de yaşanan deprem felaketi için topladıkları yardımları koydukları kolilerin üzerine “Geçmiş olsun komşular” ve “Seni önemsiyoruz” şeklinde duygu dolu mesajlar yazdı.
14.02.2023 Gündem
Yunan bakandan deprem bölgesine ziyaret! Çavuşoğlu: İyi komşuluk böyle günlerde belli olur
Yunan bakandan deprem bölgesine ziyaret! Çavuşoğlu: İyi komşuluk böyle günlerde belli olur Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias bugün deprem bölgesine bir ziyaret gerçekleştirdi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Yunan bakan ile kameralar karşısına geçti ve Yunanistan'a Türkiye'ye verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
12.02.2023 Gündem
Yunanistan ve Türkiye arasında önemli görüşme! Adana'ya geldi
Yunanistan ve Türkiye arasında önemli görüşme! Adana'ya geldi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye’ye gelen Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias ile görüştü.
12.02.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu’ndan Yunan mevkidaşına: Eski dostum nereye gitsek arkasından koşuyor
Bakan Çavuşoğlu’ndan Yunan mevkidaşına: Eski dostum nereye gitsek arkasından koşuyor Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Türk Devletleri Teşkilatı’yla birliğini güçlendiren Türk dünyası artık yeni bir jeopolitik gerçeklik. Tüm dünya ilgisini oraya vermeye başladı. Bugün (Yunanistan Dışişleri Bakanı) Nikos Dendias da hemen soluğu orda aldı. Bazı ziyaretlerde bulunuyor. Nereye gitsek arkasından koşuyor sağ olsun benim eski dostum” dedi.
5.12.2022 Siyaset
Atina'da yasadışı dinleme skandalı büyüyor! Yeni isimler yayınlandı
Atina'da yasadışı dinleme skandalı büyüyor! Yeni isimler yayınlandı Yunanistan’da, Yunan İstihbarat Teşkilatı’nın (EYP) önemli isimlerin cep telefonlarına "Predator" adlı casus yazılım yerleştirildiği ve yasadışı şekilde dinlediği yönündeki isimlere yenileri eklendi.
27.11.2022 Dünya
Türkiye ve Mısır'ın hamlesi Yunanistan'ı endişelendirdi
Türkiye ve Mısır'ın hamlesi Yunanistan'ı endişelendirdi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doha'da liderlere verilen resepsiyonda, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile selamlaşıp tokalaştı. Erdoğan, gazetecilere "Bir süreç başlayabilir demiştik, adım atılmış oldu" diye konuştu. Bu açıklamanın ardından Mısır Cumhurbaşkanlığı da, 'söz konusu tokalaşmanın ikili ilişkilerde yeni bir başlangıç anlamına geldiğini' açıkladı. Bu açıklamalar Mısır'la yakınlaşmak isteyen Yunanistan'da panik havası yarattı.
22.11.2022 Gündem
Belçika Dışişleri Bakanı Lahbib'den Nikos Dendias'a:Türkiye benzersiz bir komşudur
Belçika Dışişleri Bakanı Lahbib'den Nikos Dendias'a:Türkiye benzersiz bir komşudur Belçika Dışişleri Bakanı Hadja Lahbib, Yunanistan’ın Türkiye ile iyi komşuluk içinde olması gerektiğini belirterek, "Türkiye benzersiz bir komşudur. Farkında olmalısınız. Bir NATO müttefiki ve bölgede önemli bir aktördür" dedi.
11.11.2022 Dünya
Bakan Çavuşoğlu: Bize saldırı hazırlığı, Yunanistan’ın beynini peynir ekmekle yemesi gibi
Bakan Çavuşoğlu: Bize saldırı hazırlığı, Yunanistan’ın beynini peynir ekmekle yemesi gibi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Yunanistan'ın bize yönelik bir saldırıya hazırlanması demek, Yunanistan'ın beynini peynir ekmekle yemesi gibi bir şey. Arkanızda kim var, ona bakmayın. Yanı başınızda kim var, komşu ve karşınıza almaya çalıştığınız kim var; ona bakın. İş birliği istiyorsanız hazırız; ama Türkiye'yi karşılarına almak ne demek bunu da iyi biliyorlardır" dedi.
2.11.2022 Siyaset
AK Parti müzisyen Onur Şener cinayetiyle ilgili flaş açıklama: Çalıştıkları kurumlar gerekli işlemleri yapacak
AK Parti müzisyen Onur Şener cinayetiyle ilgili flaş açıklama: Çalıştıkları kurumlar gerekli işlemleri yapacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında parti genel merkezinde başlayan AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Toplantısı sona erdi. Toplantının ardından AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklama yaptı. İstek parça yüzünden öldürülen müzisyen Onur Şener cinayetiyle ilgili değerlendirmede bulunan Çelik, "Burada bir hukuki süreci yakından takip edeceğiz, bunların çalıştığı bakanlık ve kurum hukuki süreçten ayrı da gereken işlemleri yürütecek. Bir yandan dava devam ederken kurumlar da gerekli adımları en net gerekli bir biçimde atacaktır." dedi.
3.10.2022 Siyaset
Yunanistan'a panik yaşatan Abdülhamid Han gemisi Taşucu Limanı'na geri geldi!
Yunanistan'a panik yaşatan Abdülhamid Han gemisi Taşucu Limanı'na geri geldi! Yunanistan ve Kıbrıs Rum kesimine panik yaşatan Türkiye’nin 4’üncü sondaj gemisi Taşucu Limanı'na geri geldi. Mersin'den test sürüşü amacıyla Türk kara sularında denize açılarak Yunanistan ve Rum medyasını ayağa kaldıran Türkiye’nin 4’üncü sondaj gemisi 'Abdülhamid Han', yeniden limana demirleyerek göreve başlayacağı 9 Ağustos tarihini beklemeye başladı.
2.08.2022 Gündem
Abdülhamid Han Doğu Akdeniz'e açıldı! Rum ve Yunan ikilisinde büyük panik...
Abdülhamid Han Doğu Akdeniz'e açıldı! Rum ve Yunan ikilisinde büyük panik... Türkiye’nin 4’üncü sondaj gemisi Abdülhamid Han sondaj gemisinin dün denize açılması Yunan basınında geniş yer buldu. Yunan ordusu ve Atina'nın teyakkuza geçtiğini yazan komşu basını Abdülhamid Han'ın rotasını da sayfalarına taşıdı.
1.08.2022 Dünya
Selanik'te hareketlilik! Türkiye sınırına doğru yola çıktılar
Selanik'te hareketlilik! Türkiye sınırına doğru yola çıktılar Son dakika gelişmesi. Yunanistan, ABD'den silah ve askeri araç tedarik etmeye devam ediyor. Son olarak Yunanistan'ın ABD'den 90 yeni M117 zırhlı güvenlik aracı tedarik ettiği bildirildi. 90 adet zırhlı güvenlik aracı Yunanistan Kara Kuvvetlerince Selanik'te teslim alındı.
26.07.2022 Dünya
Yunanistan’da Abdülhamid Han korkusu! En kötü senaryo...
Yunanistan’da Abdülhamid Han korkusu! En kötü senaryo... Yunanistan'da Abdülhamid Han paniği başladı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın Abdülhamid Han sondaj gemisinin gelecek ay Akdeniz’de faaliyetlerine başlayacağını açıklaması Atina’yı alarma geçirdi. Atina, geminin görev yerine göre iki ülke arasında yaşanabilecek olası senaryoları değerlendirmeye başladı.
22.07.2022 Dünya
Türkiye'nin Madrid'deki zaferi Atina'yı çıldırttı! Dendias'tan skandal ifadeler...
Türkiye'nin Madrid'deki zaferi Atina'yı çıldırttı! Dendias'tan skandal ifadeler... Türkiye'nin Madrid'den zaferle ayrılması Yunanistan'ın eli boş dönmesi Atina'yı çıldırttı. Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, her fırsatta Türkiye’yi kötüleme alışanlığını, haftalık Proto Thema gazetesine verdiği demeçte de sürdürdü. Dendias, Türkiye’nin İspanya’nın başkenti Madrid’deki NATO zirvesinde herhangi bir sonuç elde etmediğini, revizyonist bir siyaset izlediğini ve adaların silahsızlandırılmasına ilişkin tezlerinin ise tehlikeli olduğunu öne sürdü.
4.07.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Nikos Dendias ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nikos dendias haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.