Ne Olacak

Ne Olacak

Son dakika ne olacak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ne olacak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ne olacak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ne Olacak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ne olacak gelişmeleri de dahil olmak üzere 53.435 ne olacak haberi bulunmuştur. Tüm ne olacak haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti için ne diyor? ABD Başkonsolosu CNN TÜRK'te yanıtladı
ABD, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti için ne diyor? ABD Başkonsolosu CNN TÜRK'te yanıtladı Türkiye-ABD ilişkilerindeki pozitif hava, ikili ticareti nasıl etkileyecek? 2019 yılında açıklanan 100 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefine ne zaman ulaşılacak? Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Washington'a yapması beklenen ziyaretteyken, Amerika Birleşik Devletleri'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh, ekibimizden Büşra Arslantaş'ın sorularını yanıtladı. "İki ülke arasındaki diyaloğun en üst düzeyde devam etmesi konusunda umutluyuz" dedi. İşte o özel röportaj...
26.04.2024 Gündem
Emekliye bölgesel destek mi verilecek, bölgesel destek formülü nedir, neleri kapsayacak? Emekliye bölgesel destek başvuru şartları açıklandı mı, ne zaman başvuru yapılacak?
Emekliye bölgesel destek mi verilecek, bölgesel destek formülü nedir, neleri kapsayacak? Emekliye bölgesel destek başvuru şartları açıklandı mı, ne zaman başvuru yapılacak? Emekli vatandaşlar için bölgesel destek verileceği iddiaları gündeme gelince desteğe yönelik araştırmalar da hızlandı. İddialara göre düşü emekli maaşı alanlar için şehrin ekonomik parametreleri göz önünde bulundurularak yardımlar verilecek. Peki, Emekliye bölgesel destek ne zaman verilecek, bölgesel destek nedir, şartlar açıklandı mı, kapsamı ne olacak, gerçekten emekliye bölgesel destek verilecek mi?
26.04.2024 Ekonomi
Yüksek ses çıkarttı! Trafikten men edildi..
Yüksek ses çıkarttı! Trafikten men edildi.. Zonguldak'ın Gazipaşa Caddesi’nde trafik denetimi yapan trafik polisleri, yüksek ses çıkaran egzoz kullandığı gerekçesiyle 6 bin 439 TL ceza kesilip, motosiklet trafikten menedildi. Motosiklet sahibi iraç Abalı,“Bari bağlamayın abi, gözünüzü seveyim. Çekici çağıracak param yok ne yapayım” dedi.
25.04.2024 Gündem
Geçtiğimiz yıl yüzde 25 yapmıştı! TOKİ indirim kampanyasında bu yıl oran ne olacak? TOKİ indirim kampanyası ne zaman?
Geçtiğimiz yıl yüzde 25 yapmıştı! TOKİ indirim kampanyasında bu yıl oran ne olacak? TOKİ indirim kampanyası ne zaman? TOKİ iş yeri ve konut satışında indirim kampanyaları düzenliyor. Geçtiğimiz yıl yüzde 25 oranında yaptığı indirimli dikkat çeken Toplu Konut İdaresi, bu yıl indirim kampanyasını ne zaman yapacak? TOKİ indirim kampanyasında oran yüzde kaç oldu?
25.04.2024 Ekonomi
BM Yapay Zeka Danışmanı'ndan dikkat çeken açıklama: Veri yeni petroldür
BM Yapay Zeka Danışmanı'ndan dikkat çeken açıklama: Veri yeni petroldür Uluslararası Yapay Zeka Zirvesi'nde Birleşmiş Milletler (BM) AI Danışmanı Neil Sahota, Bahçeşehir Üniversitesi tarafından BAU Future Kampüs'te düzenlenen Future AI Summit 24 Yapay Zeka Zirvesi'nde konuştu. Sahota,"Yapay zekanın olmazsa olmazı veridir, veri yeni petroldür" dedi.
16.04.2024 Gündem
Süper Kupa için süreç nasıl işleyecek? Galatasaray kupayı işte böyle alacak
Süper Kupa için süreç nasıl işleyecek? Galatasaray kupayı işte böyle alacak Galatasaray ile karşılaştığı Süper Kupa maçına U19 takımı ile çıkan Fenerbahçe, başlama düdüğünün ardından Icardi'nin golü sonrası sahadan çekildi ve maç yarıda kaldı. Peki bundan sonra ne olacak? Galatasaray, Süper Kupa'yı ne zaman alacak?
8.04.2024 Şampiy10
Maçın tatil edilmesi ne demek? Tatil edilen maç ne olur? Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa maçı tatil edilince ne olacak?
Maçın tatil edilmesi ne demek? Tatil edilen maç ne olur? Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa maçı tatil edilince ne olacak? Süper Kupa final maçı tatil edildi. 7 Nisan 2024 Pazar günü Şanlıurfa'da oynanan, geçtiğimiz yılın şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası sahibi Fenerbahçe'nin karşı karşıya geldiği 2023 Turkcell Süper Kupa final maçı hakem kararıyla tatil edildi. U19 oyuncu kadrosuyla sahaya çıkan Fenerbahçe, Icardi'nin ilk dakikada attığı gol sonrası sahadan çekildi. Bunun üzerine hakem Volkan Bayarslan maçı tatil etti. Peki maçın tatil edilmesi ne demek? Tatil edilen maç ne olur?
7.04.2024 Fenerbahçe
Süper Kupa ertelendi mi? Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa finali tatil mi edildi? Şimdi ne olacak?
Süper Kupa ertelendi mi? Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa finali tatil mi edildi? Şimdi ne olacak? Süper Kupa final maçında son dakika gelişmesi: Geçtiğimiz yılın şampiyonu Galatasaray ve Türkiye Kupası sahibi Fenerbahçe'nin karşı karşıya geldiği 2023 Turkcell Süper Kupa final maçı Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanıyor. Maça U19 kadrosuyla 9 kişi çıkan Fenerbahçe, 3 oyuncusunun sakatlık sebebiyle çıkması sonra 6 kişi kalması planlanıyor. Bu durumda Futbol Disiplin Kuralları'na göre bir takım 6 kişi kaldığında maç tatil ediliyor. Peki Süper Kupa maçı ertelendi mi? FB GS Süper Kupa maçı tatil mi edildi? İşte detaylar...
7.04.2024 Fenerbahçe
Flaş Süper Kupa detayı: Süper Kupa maçı ertelenirse (maç tatil olursa) ne olacak? Fenerbahçe 6 kişi kalırsa kurallar ne diyor?
Flaş Süper Kupa detayı: Süper Kupa maçı ertelenirse (maç tatil olursa) ne olacak? Fenerbahçe 6 kişi kalırsa kurallar ne diyor? Süper Kupa finali bu akşam Fenerbahçe Galatasaray arasında oynanacak. Maça U19 takımıyla çıkacak olan Fenerbahçe'de takım içinde flaş detaylar ortaya çıktı. U19 oyuncularının akşam 18:30 sularında Şanlıurfa'da olması bekleniyor. Final maçında takımın başında İsmail Kartal'ın yerine çıkacak isim de belli oldu. Ancak Süper Kupa maçının ertelenmesi durumda hangi senaryoların yaşanacağı merak konusu oldu. İşte 7 Nisan Süper Kupa finali öncesi dikkat çeken detaylar...
7.04.2024 Fenerbahçe
Adnan Öztürk'ten Fenerbahçe önerisi: Galatasaray 10-0 yense ne olacak?
Adnan Öztürk'ten Fenerbahçe önerisi: Galatasaray 10-0 yense ne olacak? Galatasaray Kulübü'nün eski başkan yardımcısı Adnan Öztürk, Fenerbahçe'nin Süper Kupa kararıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
5.04.2024 Fenerbahçe
Altın fiyatlarında rüzgar tersine dönüyor! Nisan'da alım fırsatı verecek, düşüş kısa sürecek
Altın fiyatlarında rüzgar tersine dönüyor! Nisan'da alım fırsatı verecek, düşüş kısa sürecek Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Gram altın fiyatının rekor seviyeye ulaşmasının ardından uzmanlardan dikkat çeken uyarılar gelmeye başladı. Altın fiyatları haftanın son işlem gününde geri çekilme yaşadı. Ons altın tarafından esen ters rüzgara kapılan altın gram fiyatı düştü. Peki altın tarafında rota ne olacak? Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş 'Altın o seviyeyi radarına aldı' diyerek rakam verdi. Sert düşüşler bekleyen Memiş, altın fiyatları için kritik tarihi duyurdu.
5.04.2024 Ekonomi
Seçim sonrası altın fiyatlarında son durum! Gram, çeyrek, tam altında rekor fiyat ve tarihi seviye...
Seçim sonrası altın fiyatlarında son durum! Gram, çeyrek, tam altında rekor fiyat ve tarihi seviye... Altın fiyatları yerel seçimler sonrası yeni rekor kırdı. Uluslararası piyasalarda ons altının yükselmesiyle beraber gram altın fiyatları tarihi seviyeleri gördü. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş 'Seçim sonrası altın fiyatları ne olacak?' sorusunu yanıtladı. İşte gram, çeyrek, yarım, tam ve Ata altın fiyatlarında son durum
1.04.2024 Ekonomi
Seçim sonrası borsada yön ne olacak? Çarpıcı analiz
Seçim sonrası borsada yön ne olacak? Çarpıcı analiz Borsa son 1 aylık süre içerisinde kararsız seyrini koruyor. Şubatın sonuna doğru endeks 9450 puan ile tarihi rekor seviyeyi gördükten sonra geri çekilmişti. Endeks 9000 puan seviyesi civarında yön bulmaya çalışıyor. Peki şu anda borsadaki yükselişi engelleyen unsurlar ne? Seçim sonrası piyasada beklentiler neler?
29.03.2024 Gündem
Esnafla motorkuryelerin kavgası Esenyurt'u savaş alanına çevirdi
Esnafla motorkuryelerin kavgası Esenyurt'u savaş alanına çevirdi Esenyurt'ta müşteri sipariş verdiği yemeği döküldüğünü öne sürerek teslim almadı. Bunun üzerine restorana geri giden kurye siparişlerin düzgünce paketlenmesi gerektiğini söyleyince kavga çıktı. Çevredeki esnaf ve kuryelerin de kavgaya dahil olmasıyla ortalık savaş alanına döndü. Çekiç ve sopaların kullanıldığı, 4 esnafın da yaralandığı kavga cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
21.03.2024 Gündem
Bayram tatili turizm bölgelerini hareketlendirdi
Bayram tatili turizm bölgelerini hareketlendirdi Ramazan bayramı tatilinin 9 gün olmasının ardından vatandaşlar bayramı ara tatil ile birleştirirken turizm bölgelerinde de hareketlilik başladı.
21.03.2024 Ekonomi
Altın fiyatları kritik tarihe odaklandı! Yeni rekor geliyor, son alım fırsatı
Altın fiyatları kritik tarihe odaklandı! Yeni rekor geliyor, son alım fırsatı Altın fiyatlarında son dakika... Altın fiyatları rekorlar sonrası yerini kar satışlarına bıraktı. Ons altın fiyatı bu hafta açıklanacak Fed faiz kararına odaklandı. Peki altın gram fiyatı seyri ne olacak? Altın ve Para Piyasaları İslam Memiş, o günü işaret ederek alım fırsatını duyurdu. Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi. İşte tüm detaylar...
18.03.2024 Ekonomi
Gram altın için kritik gün işaret edildi! Yatırımcı için büyük fırsat geliyor
Gram altın için kritik gün işaret edildi! Yatırımcı için büyük fırsat geliyor Altın fiyatları rekorlar sonrası yerini kar satışlarına bıraktı. Ons altın fiyatı bu hafta açıklanacak Fed faiz kararına odaklandı. Peki altın gram fiyatı seyri ne olacak? Altın ve Para Piyasaları İslam Memiş, o günü işaret ederek alım fırsatını duyurdu.
18.03.2024 Ekonomi
AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe son İstanbul anketini açıkladı!
AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe son İstanbul anketini açıkladı! Murat Kurum mu? Ekrem İmamoğlu mu? İstanbul'da son durum ne? CNN TÜRK canlı yayınına katılan AK Parti'li Kabaktepe, İstanbul'daki son anket sonucunu paylaştı.
16.03.2024 Gündem
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sarı - lacivertli kulübün başkanı, Dursun Özbek ve Erden Timur'a sert yanıt verdi.
13.03.2024 Fenerbahçe
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: 1 Nisan'da İstanbul rekor bir oyla Cumhur ittifakıyla tanışacak
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: 1 Nisan'da İstanbul rekor bir oyla Cumhur ittifakıyla tanışacak  AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik'te düzenlenen 'Çankırılı Yarenler Hemşehri Buluşması' programına katıldı. Burada bir konuşma yapan Kurum, "1 Nisan'da İstanbul rekor bir oyla Cumhur ittifakıyla tanışacak. Biz o algı belediyeciliğini gerçek belediyecilik yapacağız.Ayrı gayrıdan yana değil birliktelikten yana olacağız; kibirli değil mütevazı olacağız, zorlaştırmayacağız kolaylaştıracağız ve milletin değerlerine daima saygılı olacağız. Koltuğumuza değil halkımıza bağlanacağız. " dedi.
10.03.2024 Gündem
Türkiye bisiklette dünya rekoru kırdı! Bakan Bak: Herkesi hareket etmeye davet ediyoruz
Türkiye bisiklette dünya rekoru kırdı! Bakan Bak: Herkesi hareket etmeye davet ediyoruz Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ın 2024 yılını Hareketlilik Yılı ilan etmesinin ardından Türkiye’nin 81 ilinde etkinlikler düzenleyen Herkes İçin Spor Federasyonu, İstanbul’da gerçekleştirdiği etkinlikle Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi. 2024 Hareketlilik Yılı kapsamında, Beykoz Spor Ormanı'nda 1653 bisikletle "Dünyanın En Uzun Bisiklet Hattı" oluşturuldu. Bakan Bak’ın da katıldığı etkinlikte kırılan rekorla Guinness Rekorlar Kitabı'na girildi.
9.03.2024 Diğer Sporlar
Şubat 2024 enflasyon ne oldu? TÜİK Şubat Enflasyon ne zaman, saat kaçta açıklanacak?
Şubat 2024 enflasyon ne oldu? TÜİK Şubat Enflasyon ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Enflasyon Şubat 2024 rakamları bugün açıklanıyor. TÜİK tarafından açıklanacak olan Şubat ayı enflasyon için gündem yoğun olacak. Peki, Şubat enflasyon oranı ne olacak? 2024 TÜİK enflasyon rakamları.
4.03.2024 Ekonomi
Avukattan rezalet! 9 yıl boyunca müvekkilinin nafakasını ödememiş
Avukattan rezalet! 9 yıl boyunca müvekkilinin nafakasını ödememiş Ankara'da, müvekkili emekli hemşire Ayşe Ç.'nin 2 çocuğu için eski eşinin ödediği 400 lira nafakayı 9 yıl boyunca aldığı suçlamasıyla avukat Hasan C.'ye, 'hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanma' suçundan dava açıldı. Avukata, pişman olması ve sabıkası bulunmaması indirim nedeni sayılarak 9 ay 10 gün hapis ve 8 bin 320 lira adli para cezası verilip, hükmün açıklanması geri bırakıldı.
2.03.2024 Gündem
Naci Görür'den flaş açıklama: Türkiye'de herhangi bir yerde, sabah uyandığımızda 7 ve üzeri deprem olabilir
Naci Görür'den flaş açıklama: Türkiye'de herhangi bir yerde, sabah uyandığımızda 7 ve üzeri deprem olabilir Bilim Akademisi üyesi, Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, "Her depremde 80-90 bin insanı bir gecede toprağa veremeyiz. Bu bize yakışmıyor. Türkiye'de herhangi bir yerde, sabah uyandığımızda 7 ve üzeri deprem olabilir. Türkiye'de 5'in üzerinde depremler ölüme neden oluyor. Bizim bunu halletmemiz lazım" dedi.
29.02.2024 Gündem
2024 artık gün neden kurbağa? Kurbağanın anlamı nedir, artık yıl neden olur, 2024 artık gün ne olacak?
2024 artık gün neden kurbağa? Kurbağanın anlamı nedir, artık yıl neden olur, 2024 artık gün ne olacak? Bugün, Google ana sayfasında dikkat çekici bir değişiklik yaşandı. 29 Şubat 2024 artık günü, Google'ın ana sayfasına taşındı ve bu özel gün, bir kurbağa figürüyle temsil edildi. Doodle'da göze çarpan rakamlar ise 28, 29 ve 1 olarak belirtilmişti. Bu özel vurgular, artık yılın önemine işaret ediyordu. Peki, 2024 artık gün neden kurbağa, 2024 artık gün ne olacak?
29.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ne Olacak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ne olacak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.