Nazmiye

Nazmiye

Son dakika nazmiye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nazmiye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nazmiye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nazmiye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nazmiye gelişmeleri de dahil olmak üzere 367 nazmiye haberi bulunmuştur. Tüm nazmiye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Evden kaçan kuzenlerden ailelerini şok eden mesaj: Peşimizi bırakın, polis 3-5 gün bizi arar sonra da aramaz...
Evden kaçan kuzenlerden ailelerini şok eden mesaj: Peşimizi bırakın, polis 3-5 gün bizi arar sonra da aramaz... Evden kaçan kuzenler sosyal medyadan ailelerini şok eden mesaj gönderdi. Adana’da evden çıktıktan sonra buluşup kaçan, ailelerine de sosyal medya üzerinden 'Peşimizi bırakın' mesajı atan Selin Yezdanur S. (16) ve Nazmiye Ç.'den (17) haber alınamıyor. Kızı ve yeğeninin hayatından endişe eden Rukiye Ç., endişe içerisinde olduklarını bir an önce bulunmalarını istedi.
25.10.2023 Gündem
Müge Anlı canlı yayında çileden çıktı! Ekip çalışanına mesaj atınca ortalık karıştı
Müge Anlı canlı yayında çileden çıktı! Ekip çalışanına mesaj atınca ortalık karıştı Müge Anlı'nın son bölümünde Nevrigül Alan'ın sır ölümü araştırılırken canlı yayında milyonları şoke eden bir olay yaşandı. Müge Anlı, kız kardeş Nazmiye'nin attığı mesajları açıklayıp isyan etti.
25.10.2023 Yaşam
Müge Anlı Nazmiye kimdir? Nevrigül Alan cinayeti çözüldü mü, Nevrigül Alan’ın kardeşi Nazmiye olayı nedir?
Müge Anlı Nazmiye kimdir? Nevrigül Alan cinayeti çözüldü mü, Nevrigül Alan’ın kardeşi Nazmiye olayı nedir? Müge Anlı'da günlerdir Nevrigül Alan cinayeti aydınlanmaya çalışılıyor. Nevrigül'ün ölümü işlenirken kız kardeşi Nazmiye’nin ifadeleri sürekli gündem oluyor. Son olarak Nazmiye'nin programda güvenlik görevlisi olarak çalışan Yılmaz Karaman'a mesaj attığı ortaya çıktı. Söz konusu olayın birçok platformda paylaşması Müge Anlı Nazmiye kimdir? Nevrigül Alan cinayeti çözüldü mü, Nevrigül Alan’ın kardeşi Nazmiye olayı nedir? Sorularının sorulmasına neden oldu.
25.10.2023 Televizyon
Hayatta kalmanın kuralları: Giriş kattakiler kaçın, üst kattakiler bekleyin
Hayatta kalmanın kuralları: Giriş kattakiler kaçın, üst kattakiler bekleyin Temel afet eğitmeni Nazmiye Karaca, deprem anında giriş kattakilerin hızlıca dışarı çıkmasını, üst kattakilerin ise sarsıntı geçene kadar yatak ya da koltuk yanında cenin pozisyonunu alıp tutunması gerektiğini söyledi. Karaca, sarsıntılar bittikten sonra 10-15 saniye kadar beklenmesi gerektiğini vurguladı.
23.02.2023 Gündem
Rüyasında gördü, Almanya'dan köyüne geldi, 120 bin TL harcadı: Elmas, mücevher
Rüyasında gördü, Almanya'dan köyüne geldi, 120 bin TL harcadı: Elmas, mücevher Almanya'da yaşayan Nazmiye Karaman (45) yıllar önce gördüğü rüyayı unutmadı. Günler geçtikçe rüyayı gerçekleştirme hayaliyle yanıp tutuşan Karaman, memleketi Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine geldi. Almanya'da biriktirdiği 120 bin TL'yi rüyasında gördükleri üzerine harcamaya karar veren Karaman "Gördüğüm rüya acaba gerçek olur mu diye bunu yapıyorum. Hedefim bunu ortaya çıkarmak" dedi. İşte haberin detayları...
13.01.2023 Yaşam
İzmir'de gevrek ve boyoz fiyatlarına zam
İzmir'de gevrek ve boyoz fiyatlarına zam İzmir'de bir süredir 4 liradan satılan gevrek, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Gıda Komisyonu'ndan alınan kararla 5 liraya çıktı. Gevrekle birlikte boyoz, poğaça, peynir ve yumurtanın tane fiyatları da 5 lira, kumru fiyatı ise 15 lira oldu. Yeni fiyat tarifesi, pazartesi günü itibarıyla geçerli olacak.
19.11.2022 Gündem
Üvey evlat dehşeti! Evlenmesin diye yüzüne kezzap döktü
Üvey evlat dehşeti! Evlenmesin diye yüzüne kezzap döktü Adana’da bir kişinin üvey annesi kimseyle evlenmesin diye üzerine kezzap dökerek ağır şekilde yaraladığı öne sürüldü.
12.11.2022 Yaşam
Kazayı görüp yardıma koştu, ikinci kazaya neden oldu: 7 yaralı
Kazayı görüp yardıma koştu, ikinci kazaya neden oldu: 7 yaralı Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde, karşı şeritte iki otomobilin traktöre çarptığı kazaya yardım etmek için duran otomobile arkadan gelen otomobil çarptı. Kazalarda 1'i çocuk 7 kişi yaralandı.
29.10.2022 Yaşam
Düzce'de hafif ticari araç, otomobile çarptı: 2 ölü, 3 yaralı
Düzce'de hafif ticari araç, otomobile çarptı: 2 ölü, 3 yaralı Düzce'de hafif ticari aracın, yola kontrolsüz çıkan otomobile çarptığı kazada 2 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi de yaralandı.
6.08.2022 Yaşam
İstanbul'da kalanlar Şile'ye akın etti
İstanbul'da kalanlar Şile'ye akın etti Bayram tatilini İstanbul'da geçirmek isteyenler Şile'nin yolunu tuttu. Bayram tatili için oteller dolarken, işletmeciler rezervasyonsuz gelmeyin uyarısında bulundu. Şile'deki kamp alanları da yüzde 90 oranında dolarken, orman yangınlarını engellemek için ortak kullanım alanları açıldığı belirtildi. 
11.07.2022 Yaşam
Hibe alıp kendi işini kurdu! Paraya para demiyor: 'Kadın gücüyle biz bu işin üstesinden geliriz'
Hibe alıp kendi işini kurdu! Paraya para demiyor: 'Kadın gücüyle biz bu işin üstesinden geliriz' Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yaşayan genç girişimci Nazmiye Diri, aldığı hibe desteğiyle köyünde kurduğu soğuk hava deposu ile işinin patronu oldu. Yeni işi hakkında bilgi veren Diri, “Projemi Tarım ve Orman Bakanlığının kırsal kalkınma içerisinde yüzde 50 devlet destekli hibe ile yaptığımız, toplamda 3 milyonluk bir bütçe ile gerçekleştirdik” dedi.
28.05.2022 Ekonomi
Yasak aşk cinayeti! "Karısını sevgilisiyle bastı"
Yasak aşk cinayeti! "Karısını sevgilisiyle bastı" Adana’da babasının öldürdüğü eşinin cesedini 3 gün boyunca evde sakladığını itiraf eden ancak mahkemede bütün suçu babasının işlediğini söyleyen kadın, beraat etti. Kardeşi ölen ve cesedi halen bulunmayan Fadime Tabak beraat kararına itiraz ederek, "Kardeşim bunu sevgilisiyle yakalamış. Mahkeme suçu babasının üstüne attı ve serbest kaldı. Babası 73 yaşında ve adam kıprayamıyordu. Öyle bir insan benim kardeşimi nasıl öldürecek. Adam zaten gözaltına alınırken hayatını kaybetti." dedi.
7.03.2022 Yaşam
Ortaköy'de 3 katlı binada yangın! 1 kişi hayatını kaybetti
Ortaköy'de 3 katlı binada yangın! 1 kişi hayatını kaybetti İstanbul Ortaköy’de 3 katlı ahşap binada çıkan yangın sonucu 85 yaşındaki Şakir Kaba hayatını kaybetti. Polis yangınla ilgili inceleme başlattı.
29.01.2022 Yaşam
Mobil aşı ekibi "nostaljik minibüs"le köy köy dolaşıyor
Mobil aşı ekibi "nostaljik minibüs"le köy köy dolaşıyor Eski minibüsü küçük bir karavana çeviren doktor Ömer Öktem, "Fahriye" adını verdiği aracıyla köy köy dolaşıp, ekibiyle yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşı çalışmalarını gerçekleştiriyor.
10.10.2021 Sağlık
Temizliğe gittiği evde ölü bulunmuştu: Nedeni belli oldu
Temizliğe gittiği evde ölü bulunmuştu: Nedeni belli oldu Zonguldak'ta, temizlik için gittiği doktorun evinde ölü bulunan Necmiye Çavdar'ın (40), ilk incelemede beyin kanaması sonucu yaşamını yitirdiği belirlendi. Kesin sonucun ise otopsi raporunda ortaya çıkacağı bildirildi.
7.10.2021 Yaşam
Karabük'te kavşakta iki otomobil çarpıştı: 6 yaralı
Karabük'te kavşakta iki otomobil çarpıştı: 6 yaralı Karabük’te, kavşakta iki otomobilin çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı.
6.09.2021 Gündem
Gece yarısı korkunç olay! 2 kadın yolun karşısına geçmek isterken...
Gece yarısı korkunç olay! 2 kadın yolun karşısına geçmek isterken... Niğde'de otomobilin çarptığı 2 kadın hayatını kaybetti.
2.09.2021 Yaşam
Güney Koreli rakibini yendi Olimpiyat Şampiyonu oldu
Güney Koreli rakibini yendi Olimpiyat Şampiyonu oldu Tokyo'da para masa tenisinde Abdullah Öztürk, C4 tekler finalinde Güney Kore’den Young Gun Kim’i 3-1 mağlup ederek üst üste ikinci kez paralimpik oyunlar şampiyonu oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Pastane aracı kazada takla attı, poğaça ve börek hamurları yola döküldü
Pastane aracı kazada takla attı, poğaça ve börek hamurları yola döküldü Bursa'da kavşağa kontrolsüz giren hafif ticari araç ile poğaça ve börek hamuru yüklü başka bir hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Kazanın ardından hamurlar yola döküldü. Kapanan yol araçların kaldırılması ve temizleme çalışmalarının ardından yeniden ulaşıma açıldı.
30.07.2021 Gündem
Yanan evdeki patlamalar mahalleliyi sokağa döktü! 'Kendi evini kundakladı'
Yanan evdeki patlamalar mahalleliyi sokağa döktü! 'Kendi evini kundakladı' Antalya'da 4 katlı binanın zemin katında çıkan yangında meydana gelen patlama, mahalle sakinlerini endişelendirdi. Patlama sırasında evin bir duvarı ve demir korkuluklar kırılırken, daire sahibi Raşit Evren A. (41) yaralandı.
8.06.2021 Gündem
Anne ile oğlu 1 saat arayla koronavirüsten öldü
Anne ile oğlu 1 saat arayla koronavirüsten öldü Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde hasta destek personeli olarak çalışan Neşet Çelik (45) ile annesi Nazmiye Çelik (68), yakalandıkları koronavirüs nedeniyle 1 saat arayla yaşamını yitirdi. Anne oğul memleketleri Uşak'ta toprağa verildi.
24.05.2021 Gündem
Hayatını serebral palsi hastası oğlunu adadı
Hayatını serebral palsi hastası oğlunu adadı Konya'da 16 yıldır oğlunun gelişimi ve mutluluğu için elinden geleni yapan iki çocuk annesi 39 yaşındaki Nazmiye Korkmaz, evladına gösterdiği sevgi ve ilgiyle herkese örnek oluyor. Korkmaz "Hiçbir zaman Zekeriya'dan şikayetçi olmadım, onu çok seviyorum. O benim hayatımın merkezinde, canım, her şeyim" dedi.
13.05.2021 Sağlık
Tövbeler Olsun final mi yapıyor? Tövbeler Olsun neden final yapıyor?
Tövbeler Olsun final mi yapıyor? Tövbeler Olsun neden final yapıyor? Ekranların sevilen dizisi Tövbeler Olsun ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Usta oyunculardan oluşan oyuncu kadrosu ve konusu ile TRT'nin dikkat çeken yapımlarından olan Tövbeler Olsun 9 Ağustos 2020'de izleyici ile buluşmuştu. Son gelen bilgilere göre Tövbeler Olsun dizisinin final yapacağı iddia edildi. Dizinin takipçileri, 'Tövbeler Olsun ne zaman bitiyor? Neden bitiyor? Tövbeler Olsun final mi yapıyor? Tövbeler Olsun neden final yapıyor?' sorularını araştırıyor. İşte Tövbeler Olsun dizisi ile ilgili son gelişmeler...
1.03.2021 Gündem
Balon balığı yiyen geminin ikinci kaptanı öldü, 4 denizci hastanelik oldu
Balon balığı yiyen geminin ikinci kaptanı öldü, 4 denizci hastanelik oldu Hatay'ın İskenderun ilçesine gelen kuru yük gemisinin mürettebatı, Finike açıklarında yakalanan balon balığını yedi. Zehirlenen geminin ikinci kaptanı Muhammer Alak öldü, 4 denizci ise hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.
11.02.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nazmiye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nazmiye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.