Nargile

Nargile

Son dakika Nargile haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nargile ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nargile haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nargile

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nargile gelişmeleri de dahil olmak üzere 510 nargile haberi bulunmuştur. Tüm nargile haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oruçluyken tıraş olmak orucu bozar mı? Diyanet tıraş olmak (saç sakal kesmek) orucu bozar mı?
Oruçluyken tıraş olmak orucu bozar mı? Diyanet tıraş olmak (saç sakal kesmek) orucu bozar mı? Ramazan ayının başlamasıyla birlikte oruç tutmaya başlayan Müslümanlar, orucu bozan durumlar hakkında araştırmalara başladı. Her yıl belirlenen süre zarfında sabah güneşin doğuşundan akşam batışına kadar olan süre zarfında yeme içme faaliyetlerinin kısıtlandığı bu mübarek ayda, oruçlu kişiler arama motorlarında tıraş olmanın orucu bozup bozmayacağını öğrenmek istiyor. İşte bu konuda Diyanet'in açıklamaları…
13.03.2024 Dini Bilgiler
Sigara dumanı orucu bozar mı?  Diyanet'e göre sigara dumanı solumak orucu bozar mı? Elektronik sigara orucu etkiler mi?
Sigara dumanı orucu bozar mı? Diyanet'e göre sigara dumanı solumak orucu bozar mı? Elektronik sigara orucu etkiler mi? Ramazan ayı geldi çattı. İslam alemi bu mübarek ay boyunca oruç ibadetini yerine getirecek. Sigara dumanı orucu bozar mı sorusu en çok araştırılanlar arasında yerini aldı. Bu durumun orucu etkileyip etkilemediği kafalarda soru işaretine neden oluyor. Peki, Oruçluyken sigara ve nargile dumanı solumak orucu zayıflatır mı?
10.03.2024 Gündem
Lazer epilasyon orucu bozar mı? Oruçluyken lazer epilasyon yapılabilir mi, tüm vücut ya da genital bölgeye lazer epilasyon ramazan ayında yapılır mı?
Lazer epilasyon orucu bozar mı? Oruçluyken lazer epilasyon yapılabilir mi, tüm vücut ya da genital bölgeye lazer epilasyon ramazan ayında yapılır mı? Ramazan ayında kişisel bakımlarını ihmal etmek istemeyenler, lazer epilasyonun oruç üzerindeki etkilerini öğrenmek için araştırmalar yapıyor. Lazer uygulanan bölgelerin oruçlu iken önemli olduğu düşünülerek, Diyanet'in konuyla ilgili açıklamaları merak konusu oldu. Peki, Oruçluyken lazere gitmek orucu bozar mı, oruçluyken lazer epilasyon yaptırmak orucu bozar mı, kaza gerektirir mi?
8.03.2024 Dini Bilgiler
Oruçluyken hacamat yaptırılır mı? Hacamat orucu bozar mı?
Oruçluyken hacamat yaptırılır mı? Hacamat orucu bozar mı? Ramazan ayının başlamasına az bir süre kala, mart ayı hacamat takvimine göre hacamat yaptıracak olan vatandaşlar oruçluyken hacamat yapılıp yapılmayacağını araştırıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan oruç ile ilgili fetvaları sorguluyor. Peki, oruçluyken hacamat olunur mu, oruçluyken hacamat yaptırmak orucu bozar mı?
2.03.2024 Dini Bilgiler
MİT ve polisten ortak operasyon: 193 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
MİT ve polisten ortak operasyon: 193 bin uyuşturucu hap ele geçirildi Gaziantep'te MİT ve polis ekiplerinin ortak operasyon düzenlediği depoda 193 bin uyuşturucu hap ve 79 kilo 350 gram kimyasal madde ele geçirildi.
26.01.2024 Gündem
Nihal Candan evli mi, Mehmet Faruk Çiçek kimdir? Nihal Candan'ın eşi kim?
Nihal Candan evli mi, Mehmet Faruk Çiçek kimdir? Nihal Candan'ın eşi kim? Suç örgütüne üye olma suçlamasıyla gözaltına alınan Nihal Candan'ın 4 ay önce Mehmet Faruk Çiçek adlı kişiyle evlendiği ortaya çıktı. Peki, Mehmet Faruk Çiçek kimdir, Nihal Candan’ın eşi kaç yaşında nereli?
21.11.2023 Gündem
Sosyal medyadan tanıştığı kadın hayatının şokunu yaşattı! "Ben düştüm başkaları düşmesin"
Sosyal medyadan tanıştığı kadın hayatının şokunu yaşattı! "Ben düştüm başkaları düşmesin" Hatay'da yaşayan bir kişi, sosyal medya üzerinden tanışıp, Antalya'da buluştuğu kadınla çıktığı yemekte adisyon oyunuyla 9 bin 500 TL hesap ödedi. Mağdur şahıs, tanıştığı ve buluştuğu kadının ise farklı kişiler olduğunu fark etti.
24.10.2023 Yaşam
Gece kulübü tuzağı! Turistleri böyle ağlarına düşürdüler: 62.000 TL ödedim
Gece kulübü tuzağı! Turistleri böyle ağlarına düşürdüler: 62.000 TL ödedim İstanbul’a gelen yüzlerce turist, tanıştıkları kişiler tarafından götürüldükleri Ortaköy’deki gece kulübünde binlerce TL dolandırıldı. ‘Basit dolandırıcılık’ gibi suçlardan işlem yapıldığı için gece kulübü yetkilileri her seferinde serbest kaldı. Başsavcılık, dolandırıcılık çetesi kurmakla suçladığı gece kulübü işletmecileri ve çalışanları hakkında 3 yıldır verilen tüm takipsizlik kararlarını kaldırdı.
30.09.2023 Yaşam
Cesedi parçalanmış halde derin dondurucuda bulunmuştu! Muhammet Nuh Kasadar'ın babası ilk kez konuştu
Cesedi parçalanmış halde derin dondurucuda bulunmuştu! Muhammet Nuh Kasadar'ın babası ilk kez konuştu İstanbul Bayrampaşa'da derin dondurucuda bulunan parçalanmış cesedin sırrı çözüldü. Geçen salı ortadan kaybolan 19 yaşındaki Muhammed Nuh Kasadar’ın cesedi, parçalanmış halde Bayrampaşa’daki bir dairede derin dondurucuda bulundu. Gözaltına alındıktan sonra cinayeti itiraf eden ve detayları anlatan katil Hakan Ö.’nın ifadeleri ise kan dondurdu. Son yolculuğuna uğurlanan Muhammet Nuh Kasadar’ın babası gazeteci Mustafa Kasadar, sözleri kahretti.
14.07.2023 Gündem
Derin dondurucuda bulunan parçalanmış cesedin sırrı çözüldü! Kan donduran detaylar ortaya çıktı...
Derin dondurucuda bulunan parçalanmış cesedin sırrı çözüldü! Kan donduran detaylar ortaya çıktı... İstanbul Bayrampaşa'da derin dondurucuda bulunan parçalanmış cesedin sırrı çözüldü. Geçen salı ortadan kaybolan 19 yaşındaki Muhammed Nuh Kasadar’ın cesedi, parçalanmış halde Bayrampaşa’daki bir dairede derin dondurucuda bulundu. Katil Hakan Ö. “Boğarak öldürdüm, cesedi parçalayıp kokmaması için derin dondurucuya koydum” diye itirafta bulundu.
13.07.2023 Gündem
Nargile yasak mı? Kafelerde nargile yasaklandı mı? İstanbul Valiliği açıkladı: Nargile yasağı!
Nargile yasak mı? Kafelerde nargile yasaklandı mı? İstanbul Valiliği açıkladı: Nargile yasağı! Nargile yasaklandı mı, kafelerde nargile yasak mı? İstanbul Valiliği, nargile salonu ve kafelerde nargile servisine yeni bir karar alınıncaya kadar ara verilmesine devam edileceğini duyurdu. İşte Nargile yasağı hakkında merak edilenler…
5.07.2023 Gündem
İstanbul'da nargile servisi yasaklandı
İstanbul'da nargile servisi yasaklandı İstanbul Valiliği, yeni bir karar alınıncaya kadar kafelerde nargile servisinin yasaklandığını duyurdu.
5.07.2023 Gündem
Ormanlara giriş yasağında ilk gün
Ormanlara giriş yasağında ilk gün Ormanlara giriş yasağının ilk gününde bazı vatandaşlar araçlarını yol kenarına bırakarak ormana girdi. Belgrad Ormanı'nda mangal yakıp, piknik yapanlar dikkat çekti.
24.06.2023 Gündem
Belgrad ormanında mangal yasak mı 2023, mangal yapmak yasaklandı mı 2023? Bayramda mangal yasak mı?
Belgrad ormanında mangal yasak mı 2023, mangal yapmak yasaklandı mı 2023? Bayramda mangal yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ile birlikte mangalların durumu sorgulanmaya başlandı. İstanbul Valiliği tarafından orman yangınlarının önlenmesi amacıyla 24 Haziran­-15 Ekim 2023 tarihinde ormanlık alanlara girişlerin yasaklandığı duyuruldu. Peki, mangal yapmak yasak mı, ormanda mangal yasaklandı mı? Belgrad ormanında mangal yasak mı?
23.06.2023 Gündem
İstanbul Valiliği duyurdu! Ormanlık alanlara girişler 15 Ekim'e kadar yasaklandı
İstanbul Valiliği duyurdu! Ormanlık alanlara girişler 15 Ekim'e kadar yasaklandı İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Orman yangınlarının önlenmesi amacıyla, bazı piknik ve mesire alanları dışında ormanlık alanlara girişlerin 24 Haziran­ -15 Ekim 2023 tarihleri arasında yasaklanması kararı alınmıştır." denildi.
23.06.2023 Gündem
İzmir'de 'kaçak sigara' operasyonu: 5 gözaltı
İzmir'de 'kaçak sigara' operasyonu: 5 gözaltı İzmir'in Selçuk ilçesinde, polisin operasyonunda 12 bin 856 doldurulmuş sigara ile 3 bin 400 bandrolsüz makaron ele geçirildi, 5 kişi gözaltına alındı.
9.06.2023 Gündem
Adana'da kaçak ve sahte içki operasyonu: 8 gözaltı
Adana'da kaçak ve sahte içki operasyonu: 8 gözaltı Adana'da polisin düzenlediği sahte ve kaçak içki operasyonunda 8 şüpheli gözaltına alındı.
1.04.2023 Gündem
Öpüşmek orucu bozar mı? Sevgiliyle öpüşmek orucu bozar mı?
Öpüşmek orucu bozar mı? Sevgiliyle öpüşmek orucu bozar mı? Ramazan ayı ile birlikte dünyanın dört bir yanındaki müslümanlar bir ay boyunca oruçlarını tutacak, ibadetlerini gerçekleştirecekler. Oruç her gün şafak ve alacakaranlık arasında yiyecek ve içecekten uzak durmanın yanında bazı kısıtlamaları da içinde barındıran bir ibadettir. Pek çok kişi genellikle oruçluyken yapılmayacak durumları sıklıkla araştırılıyor. Bunların başında da öpüşmek geliyor. Peki, Öpüşmek orucu bozar mı? Dudaktan öpüşmek orucu bozar mı? Sevgiliyle öpüşmek orucu bozar mı? Eşini dudaktan öpmek orucu bozar mı? İşte detaylar…
18.03.2023 Ramazan
Oruçluyken lazere gitmek orucu bozar mı? Lazer, epilasyon orucu bozar mı?
Oruçluyken lazere gitmek orucu bozar mı? Lazer, epilasyon orucu bozar mı? Oruçluyken lazere gitmek orucu bozar mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. 23 Mart Perşembe günü ilk orucu tutulacak Ramazan ayında kişisel bakımlarına ara vermek istemeyen kişiler epilasyonun oruca etkisini araştırmaya başladı. Diyanet'in açıklamasına göre lazer epilasyon yaptırmak orucu bozar mı? İşte detaylar...
18.03.2023 Gündem
Oruçluyken öpüşmek orucu bozar mı? Sevgiliyi şehvetli öpmek oruca zarar verir mi?
Oruçluyken öpüşmek orucu bozar mı? Sevgiliyi şehvetli öpmek oruca zarar verir mi? Ramazan ayı ile birlikte oruç ibadetine dair bazı bilgiler pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Orucu bozan ya da bozmayan halleri araştıran pek çok kişi hem bile isteye yaptığı davranışları hem de istemeyerek yaptığı bazı durumların orucu etkileyip etkilemediğini araştırıyor. Bunlardan biri de Oruçluyken öpüşmek orucu bozar mı? sorusudur. Peki, Oruçluyken öpüşmek orucu bozar mı? Sevgiliyi şehvetli öpmek oruca zarar verir mi? Öpmek, öpüşmek orucu bozar mı? Oruçlu iken eşini öpmek orucu bozar mı? Eşini dudaktan öpmek orucu bozar mı? Yanaktan öpmek orucu bozar mı? İşte detaylar...
9.03.2023 Ramazan
3 ayda hayatı kâbusa döndü! Közle tehdit edildi, odaya kitlendi
3 ayda hayatı kâbusa döndü! Közle tehdit edildi, odaya kitlendi İstanbul’da T.T. (33) ile E.T. 3 ay önce evlendi. Evliliğinde aradığı mutluluğu bulamayan genç kadın, yaşadığı korknuç olanların ardından boşanma davası açtı.
12.01.2023 Yaşam
Selin Ciğerci soluğu karakolda aldı!
Selin Ciğerci soluğu karakolda aldı! Fenomen Selin Ciğerci, Çeşme’de bulunan evine hırsız girdiğini belirterek soluğu karakolda aldı.
5.12.2022 Magazin
Jandarmadan kaçak tütün operasyonu
Jandarmadan kaçak tütün operasyonu İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, yurda kaçak yollarla sokulan ve toptancılar aracılığı ile nargile kafelere dağıtılacak olan 2 bin 600 kilo kaçak nargile tütünü ele geçirilirken, gözaltına alınan 3 kişi adli makamlara sevk edildi.
3.12.2022 Yaşam
İstanbul'da kaçak sigara operasyonu
İstanbul'da kaçak sigara operasyonu İstanbul'da kaçak sigara ve tütün satanlara yönelik düzenlenen operasyonlarda 5 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin iş yeri ve depo olarak kullandıkları adreslerde yapılan aramalarda 17 bin 206 paket kaçak sigara ele geçirildi.
5.11.2022 Yaşam
İstanbul’da büyük operasyon: Piyasa değeri 33 milyon olan kaçak tütün ele geçirildi
İstanbul’da büyük operasyon: Piyasa değeri 33 milyon olan kaçak tütün ele geçirildi İstanbul’da tütün kaçakçılığı yapanlara yönelik düzenlenen operasyonda 16 kişi gözaltına alındı. Baskın yapılan adreslerde ve 3 araçta yapılan aramalarda piyasa değeri 33 milyon 200 bin lira civarında olduğu belirtilen 2 ton 286 kilogram nargile tütünü ile 1 ton 165 kilo kıyılmış tütün ele geçirildi.
1.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nargile ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nargile haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.