Gazete Vatan Logo

Nihal Candan evli mi, Mehmet Faruk Çiçek kimdir? Nihal Candan'ın eşi kim?

Suç örgütüne üye olma suçlamasıyla gözaltına alınan Nihal Candan'ın 4 ay önce Mehmet Faruk Çiçek adlı kişiyle evlendiği ortaya çıktı. Peki, Mehmet Faruk Çiçek kimdir, Nihal Candan’ın eşi kaç yaşında nereli?

Nihal Candan evli mi, Mehmet Faruk Çiçek kimdir? Nihal Candan'ın eşi kim?

Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşler geçen günlerde suç örgütüne üye olma suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Nihal Candan’ın 4 ay evlendiği ortaya çıktı. 28 Temmuz'da iş insanı Mehmet Faruk Çiçek ile evlenen Nihal Candan'ın nikah görüntüleri de ortaya çıktı. Çiftin nikah şahidi ise Nihal Candan'ın anne ve babası oldu. Nihal Candan'ın gözaltına alındığı gece evde olan Mehmet Faruk Çiçek işlemlerden sonra serbest bırakıldı. Çiçek'in gözaltı ve tutuklanma süreci boyunca Nihal Candan'ın yanında olmaması dikkat çekti. Peki, Mehmet Faruk Çiçek kimdir? Nihal Candan’ın eşi Mehmet Faruk Çiçek kaç yaşında, nereli?

MEHMET FARUK ÇİÇEK KİMDİR?

Faruk Çiçek, 1 Şubat 1986 tarihinde Şırnak'ın Cizre ilçesinde dünyaya gelmiştir. Ancak, büyüme sürecini Mersin'de geçirmiştir. Eğitim hayatına Mersin Toros Koleji ve Toros Üniversitesi'nde devam eden Çiçek, ticaret hayatına atılmadan önce eğitim alarak iş dünyasına adım atmıştır. 

Seyid Lojistik ve Daim Tobacco'nun sahibi Faruk Çiçek, iş dünyasındaki faaliyetleri ve sosyal sorumluluk projeleri ile kamuoyu tarafından takip ediliyor.

Haberin Devamı

Nihal Candan ile evlendiği ortaya çıkan Mehmet Faruk Çiçek birçok kişi tarafından merak ediliyor Mehmet Faruk Çiçek Daim Tobacco ise nargile tütünü imalat ve ihracatında Türkiye'nin öncü firmaları arasında yer alıyor. Firma, ürünlerini 15 ülkeye ihraç etmektedir.