Sigara

Sigara

Son dakika sigara haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sigara ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sigara haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sigara

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sigara gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.812 sigara haberi bulunmuştur. Tüm sigara haberleri aşağıda listelenmiştir.
Veresiyeden bıktı, çareyi böyle buldu! 'Caydırıcı oluyor'
Veresiyeden bıktı, çareyi böyle buldu! 'Caydırıcı oluyor'Bursa'nın İnegöl ilçesinde müşterilerinin veresiye defteri kabaran büfe işletmecisi Ömer Cabir (50), çaresiz kalınca, dükkanının dört bir yanına uyarı yazıları astı. Cabir’in, ‘Ayağınıza sigara istemeyin, girin içeriden alın’, ‘Cumartesi günleri borcunu ödemeyenin hesabı kesilir’, ‘Birazdan bırakırım, geçerken öderim, cumartesi yanındayım, aybaşı getireceğim, bıktık bu laflardan paran varsa al, yoksa alma’, yazdığı uyarı yazıları dikkat çekti.
20.10.2024Gündem
Samsun'da kaçakçılık operasyonu: 2 gözaltı
Samsun'da kaçakçılık operasyonu: 2 gözaltıSamsun'un İlkadım ilçesinde düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 2 şüpheli gözaltına alındı.
20.10.2024Yerel Haberler
Yaşlı kadının otobüsün açık kapısından ölümüne sebep olan şoföre 4 yıl hapis cezası
Yaşlı kadının otobüsün açık kapısından ölümüne sebep olan şoföre 4 yıl hapis cezasıAdana’da Hatice Sabahi’nin halk otobüsünün açık bırakılan kapısından düşerek ölmesiyle ilgili davada karar verildi
17.10.2024Adana
Türkiye'nin en yaşlı şemsiye tamircisi Samsun'da
Türkiye'nin en yaşlı şemsiye tamircisi Samsun'daTürkiye'nin en yaşlı şemsiye tamircisi olan 95 yaşındaki Dursun Yıldız, ilerleyen yaşına rağmen gözlük kullanmıyor.
15.10.2024Gündem
Konya Selçuk Tıp’ta 5 bine yakın kişiye sigara bırakma desteği verildi
Konya Selçuk Tıp’ta 5 bine yakın kişiye sigara bırakma desteği verildiSelçuk Üniversitesi (SÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Aile Hekimliği Sigara Bırakma ve Tedavi Polikliniği, 2024 yılı içinde 5 bine yakın hastaya ulaşarak sigara bağımlılığı ile mücadelede önemli bir rol üstlendi. Poliklinik, sigara bıraktırmada yüzde 70’e varan başarı oranı elde etti.
14.10.2024Gündem
Sinan Akçıl'ın önerisi sosyal medyada tepki gördü! "750 lirayı ülkenin savunma sanayisi için..."
Sinan Akçıl'ın önerisi sosyal medyada tepki gördü! "750 lirayı ülkenin savunma sanayisi için..."750 TL'lik vergi kesintisi, tartışmalara neden oldu. Sinan Akçıl ise bu kesintiyi destekleyerek "5 gün dayan, 10 paket sigara içme" diyerek verdiği fikirle tepki çekti.
14.10.2024Magazin
Şanlıurfa'da aranan çok sayıda şüpheli yakalandı
Şanlıurfa'da aranan çok sayıda şüpheli yakalandıŞanlıurfa'da gerçekleştirilen asayiş uygulamasında, çeşitli suçlardan aranması bulunan 11 şüpheli yakalandı.
13.10.2024Gündem
Gümrük Muhafaza ekipleri kaçakçılara göz açtırmadı
Gümrük Muhafaza ekipleri kaçakçılara göz açtırmadıTicaret Bakanlığı Gümrükler Muhafaza ekipleri, Esendere Gümrük Kapısı'nda 284 kilogram ağırlığında metamfetamin hidroklorür cinsi uyuşturucu, Hamzabeyli Gümrük Kapısı'nda yaklaşık 24 milyon lira değerinde kaçak elektronik sigara, Edirne ve İstanbul'da ise 80 kilogram kokain ele geçirdi.
13.10.2024Gündem
İnmede erken tedavi iyileşme şansını artırıyor! Belirtileri görmezden gelmeyin
İnmede erken tedavi iyileşme şansını artırıyor! Belirtileri görmezden gelmeyinErciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Nöroloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Recep Baydemir; "Ekim Ayı İnme Farkındalık Ayı" yaptığı açıklamada; "İnme tedavisine ne kadar erken başlanırsa, iyileşme şansı o kadar yüksek" dedi.
11.10.2024Yaşam
Giresun'da bindiği otobüsün muavini cinsel içerikli mesajlar attı
Giresun'da bindiği otobüsün muavini cinsel içerikli mesajlar attıSamsun'da avukat Ş.G. (27), seyahat ettiği yolcu otobüsünün muavini O.K.'nin kendisine mesaj ve video yoluyla cinsel tacizde bulunduğunu iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu.
9.10.2024Gündem
Narin Güran’ın ailesinden iddialara yanıt: Kamuoyu yanlış yönlendirilmiştir
Narin Güran’ın ailesinden iddialara yanıt: Kamuoyu yanlış yönlendirilmiştirDiyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos’ta kaybolan, 8 Eylül’de Eğertutmaz Deresi’nde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’la ilgili bazı sosyal medya ve basın yayın organlarında yer alan “Babaevinde öldürüldüğü kesinleşti” haberleri üzerine Güran ailesi açıklama yaptı.
7.10.2024Gündem
'Denizde kum Seçil'de para' Seçil Erzan yeniden hakim karşısında
'Denizde kum Seçil'de para' Seçil Erzan yeniden hakim karşısındaKamuoyunda "yüksek karlı gizli fon" adıyla bilinen dolandırıcılık olayına ilişkin Seçil Erzan'ın "sanık", Süleyman Aslan ve "Moci" olarak bilinen Mojtaba Haghani'nin "müşteki-sanık" olarak yargılanmalarına başladı. Yeni detaylar ise şaşkına çevirdi.
4.10.2024Gündem
Erzurum'da 2 bin 56 altın sikke ile kaçak tütün mamulleri ele geçirildi
Erzurum'da 2 bin 56 altın sikke ile kaçak tütün mamulleri ele geçirildiErzurum'da jandarma ekiplerince düzenlenen kaçakçılık operasyonlarında, 2 kilogram sahte altın, 2 bin 56 altın sikke ve tütün mamulleri ele geçirildi.
4.10.2024Gündem
Hatay'da 103 yaşındaki Beşir Sünger'in sağlıklı yaşam sırlarını oğlu açıkladı
Hatay'da 103 yaşındaki Beşir Sünger'in sağlıklı yaşam sırlarını oğlu açıkladı Hatay’ın Yayladağı ilçesinde yaşayan 103 yaşındaki Beşir Sünger, Covid-19’da eşini kaybetse de kendi hastanenin önünden bile geçmedi. Uzun yaşamanda doğal besinlerden vazgeçmeyen Sünger, ömrü boyunca da sigaradan uzak durdu.
29.09.2024Gündem
Adana'da 5 milyon kaçak makaron ele geçirildi
Adana'da 5 milyon kaçak makaron ele geçirildiAdana'da İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyonda 5 milyon kaçak makaron ele geçirildi.
26.09.2024Adana
Denizli’de binlerce kaçak tütün ürünü ele geçirildi! Operasyon düzenlendi
Denizli’de binlerce kaçak tütün ürünü ele geçirildi! Operasyon düzenlendiDenizli’de kaçakçılığın önlenmesi için yapılan çalışmalar çerçevesinde 3 ayrı adrese yönelik gerçekleştirilen operasyonda; binlerce kaçak tütün ürünleri, kaçak içki ve çok sayıda sarma sigara ele geçirildi. Operasyonlarda 2 kişi hakkında işlem yapıldı.
22.09.2024Gündem
Okul servislerinde büyük tehlike! 'Araç kontrol edilmelidir'
Okul servislerinde büyük tehlike! 'Araç kontrol edilmelidir'Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Tevfik Özlü, eğitim-öğretim yılının başlamasıyla öğrenci servislerindeki tehlikeye dikkat çekerek, “Öncelikle öğrenci servislerinin dikkatle seçilmesi ve sık denetlenmesi gerekiyor. Araçların uygun şartları taşıdığı, düzenli bakımlarının yapıldığı ve yeterince güvenli olduğu kontrol edilmelidir” dedi.
10.09.2024Gündem
Uzmanı yangınlara karşı uyardı: Gelişigüzel atılan çöpler güneş ışınını yansıtıp yangına neden oluyor
Uzmanı yangınlara karşı uyardı: Gelişigüzel atılan çöpler güneş ışınını yansıtıp yangına neden oluyorAdana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ercan Kandemir, kentte son dönemlerde çıkan iş yeri ve anız yangınlarıyla ilgili uyarılarda bulunup, "En büyük yangın sebebi elektrik ve çöp. Gelişigüzel atılan çöpler güneş ışınını yansıtıp yangına neden oluyor. Herkes dikkat etmeli" dedi.
6.09.2024Adana
350 milyon kişinin sorunu! Astım hastaları için kritik uyarı geldi
350 milyon kişinin sorunu! Astım hastaları için kritik uyarı geldiTekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü, astım hastalığı ile ilgili yazılı bir açıklama yaparak, astımın kronik bir akciğer hastalığı olduğunu ve dünya genelinde 350 milyon kişinin astım hastası olduğunu belirtti. Müdürlük, astımın belirtileri, tedavi yöntemleri ve hastaların dikkat etmesi gereken hususlar konusunda önemli bilgiler paylaştı.
30.08.2024Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete orman yangını tepkisi: İş yapmak yerine siyaset yaptılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete orman yangını tepkisi: İş yapmak yerine siyaset yaptılarCumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki kabine toplantısı, ilk kez Bitlis'in Ahlat ilçesinde yapıldı. Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Muhalefet belediyeleri iş yapmak yerine, yangın gibi bir meselede dahi siyaset yapma peşinde koşmaktadır. Bunun kabul edilebilir hiçbir yanı yoktur" dedi. Erdoğan orman yangınlarıyla ilgili 15 Eylül'e kadar dikkatli olunması çağrısında bulundu.
25.08.2024Gündem
Bakan Şimşek: Vergi kaybını gidermek için denetimleri sürdürüyoruz
Bakan Şimşek: Vergi kaybını gidermek için denetimleri sürdürüyoruzHazine ve Maliye Bakanlığı, kayıt dışı ekonomiyle mücadele çalışmaları kapsamında, sigara ve makaron üreticisi 23 firmanın 8 ilde bulunan 26 adresinde dün eş zamanlı fiili sayım yaptı. Sayım sonuçlarına göre vergi incelemesi süreci başlatılacak. Konuyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten açıklama geldi. İşte detaylar...
23.08.2024Ekonomi
İzmir Karşıyaka orman yangını neden çıktı, Karşıyaka Yamanlar orman yangını söndürüldü mü? 17 Ağustos İzmir Karşıyaka yangınında son durum
İzmir Karşıyaka orman yangını neden çıktı, Karşıyaka Yamanlar orman yangını söndürüldü mü? 17 Ağustos İzmir Karşıyaka yangınında son durum17 Ağustos 2024 İzmir Karşıyaka Yamanlar Dağı yangını söndürüldü mü, Yamanlar Dağı yangın neden çıktı? Türkiye’nin ciğerleri yanıyor. İzmir'in Yamanlar Karatepe bölgesinde çıkan yangında son durum vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Peki, İzmir Karşıyaka Yamanlar Dağı yangını söndürüldü mü, son durum ne? Yamanlar Dağı’nda yangın neden çıktı?
17.08.2024Gündem
Maliye'den kayıt dışı hasılatı belirlenen firmaya rekor vergi cezası
Maliye'den kayıt dışı hasılatı belirlenen firmaya rekor vergi cezasıHazine ve Maliye Bakanlığı müfettişleri, Bakan Mehmet Şimşek'in "çok kazanandan çok vergi alınması" prensibi doğrultusunda denetimlerini sürdürürken bu kapsamda kayıt dışı hasılatı belirlenen bir firmaya 6 milyar lira rekor ceza uygulandı.
4.08.2024Ekonomi
Sivas'ta bir gencin yüzünde elektronik sigara patladı: Vücudunda birinci ve ikinci derece yanıklar oluşturdu
Sivas'ta bir gencin yüzünde elektronik sigara patladı: Vücudunda birinci ve ikinci derece yanıklar oluşturduSivas'ta otobüs durağında beklerken içmek istediği elektronik sigaranın patlaması sonucu yüzünde ve vücudunda yanıklar oluşan genç, tedavi altına alındı.
2.08.2024Gündem
Esenyurt'ta akıl almaz olay! 15 yaşındaki genç 14 yaşındaki arkadaşını öldürdü
Esenyurt'ta akıl almaz olay! 15 yaşındaki genç 14 yaşındaki arkadaşını öldürdüİstanbul Esenyurt’ta 15 yaşındaki çocuk, kendisinden sigara istediği iddia edilen 14 yaşındaki arkadaşını çıkan tartışmada boğarak öldürdü. Katil zanlısı E.A. olaydan sonra öldürdüğü çocuğun babasına giderek suçunu itiraf etti.
2.08.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sigara ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sigara haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.