Muayene Ücreti

Muayene Ücreti

Son dakika muayene ücreti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan muayene ücreti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını muayene ücreti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Muayene Ücreti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muayene ücreti gelişmeleri de dahil olmak üzere 320 muayene ücreti haberi bulunmuştur. Tüm muayene ücreti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ehliyet ve kimlik yenileme ile ilgili tarih açıklandı! Dikkat çeken kargo detayı...
Ehliyet ve kimlik yenileme ile ilgili tarih açıklandı! Dikkat çeken kargo detayı... Ehliyet ve kimlik yenileme ile ilgili son dakika tarih açıklaması geldi. Ehliyet ve kimlik kartlarının zorunlu olarak değişeceğine ve son tarihin de 31 Aralık 2023 olduğuna dair yalan paylaşım ve haberlere ilişkin olarak Dezenformasyonla Mücadele Merkezi açıklama yaptı. Kimlikler için herhangi bir yenileme tarihi olmadığını belirten Merkez, ehliyetler için ise tarihi açıkladı. Öte yandan kimlik, ehliyet, pasaport, vergi, harç, MTV'de yeni yıl ile birlikte fiyatlar değişiyor. Tüm vatandaşları doğrudan ilgilendiriyor. Sayılı günler kaldı. Vergi ceza ve harçlara gelecek zam oranını belirleyen yeniden değerleme oranı yüzde 58,46 oldu. Yeni yılda MTV, araç muayene ücreti, emlak vergisi, trafik cezaları, pasaport harçları gibi çeşitli vergi, ceza ve harçlar bu oranda artacak.
21.12.2023 Gündem
Kimlik, ehliyet, pasaport, ceza, harç, MTV ücretlerine zam geliyor! Yeni fiyatlar tek tek hesaplandı
Kimlik, ehliyet, pasaport, ceza, harç, MTV ücretlerine zam geliyor! Yeni fiyatlar tek tek hesaplandı Kimlik, ehliyet, pasaport, vergi, harç, MTV'de yeni yıl ile birlikte fiyatlar değişiyor. Tüm vatandaşları doğrudan ilgilendiriyor. Sayılı günler kaldı. Resmi Gazete'de yayımlandı, ödeme miktarı değişiyor. Kuruşu kuruşuna; tek tek hesaplandı. Vergi ceza ve harçlara gelecek zam oranını belirleyen yeniden değerleme oranı yüzde 58,46 oldu. Yeni yılda MTV, araç muayene ücreti, emlak vergisi, trafik cezaları, pasaport harçları gibi çeşitli vergi, ceza ve harçlar bu oranda artacak.
15.12.2023 Ekonomi
Sahte diş doktoru skandalı! Hastaya kızdı dişlerini çekti ilaç yazdı, şok eden olay
Sahte diş doktoru skandalı! Hastaya kızdı dişlerini çekti ilaç yazdı, şok eden olay Ağrısı nedeniyle dişçiye giden Hakan Yıldırım’ın 4 dişi çekildi. Dişleri, klinikte çalışan temizlikçi Cemal Şenaslan’ın çektiğini ortaya çıktı. Açılan davada Şenaslan, ‘diploması olmadığı halde diş hekimliğine ilişkin hasta tedavi etme’ suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
27.11.2023 Gündem
2024 vergi, harç ve ceza tutarları belli oldu! Kuruşu kuruşuna hesaplandı
2024 vergi, harç ve ceza tutarları belli oldu! Kuruşu kuruşuna hesaplandı Tüm vatandaşları doğrudan ilgilendiriyor. Resmi Gazete'de yayımlandı, ödeme miktarı değişiyor. Vergi ve harçlar, ekim ayı enflasyon verilerinin TÜİK tarafından açıklanmasıyla birlikte yeni yılda zamlanacak.
26.11.2023 Ekonomi
Kimlik, pasaport, vergi, harç, MTV ödemeleri değişiyor! Zam geliyor, kuruşu kuruşuna hesaplandı
Kimlik, pasaport, vergi, harç, MTV ödemeleri değişiyor! Zam geliyor, kuruşu kuruşuna hesaplandı Tüm vatandaşları doğrudan ilgilendiriyor. Sayılı günler kaldı. Resmi Gazete'de yayımlandı, ödeme miktarı değişiyor. Kuruşu kuruşuna; tek tek hesaplandı. Vergi ceza ve harçlara gelecek zam oranını belirleyen yeniden değerleme oranı yüzde 58,46 oldu. Yeni yılda MTV, araç muayene ücreti, emlak vergisi, trafik cezaları, pasaport harçları gibi çeşitli vergi, ceza ve harçlar bu oranda artacak.
25.11.2023 Ekonomi
Engelli araç ÖTV muafiyeti ne kadar? 2023 engelli araç limiti ne zaman artacak, 2023 engelli araç limiti Resmi Gazete'de ne zaman yayınlanacak?
Engelli araç ÖTV muafiyeti ne kadar? 2023 engelli araç limiti ne zaman artacak, 2023 engelli araç limiti Resmi Gazete'de ne zaman yayınlanacak? Yeniden değerleme oranının belli olmasıyla birlikte, engelli vatandaşların satın alabileceği araçlarda uygulanacak yeni üst limit belli oldu. Peki, Engelli araç ÖTV muafiyeti ne kadar? 2023 engelli araç limiti ne zaman artacak, 2023 engelli araç limiti Resmi Gazete'de ne zaman yayınlanacak?
6.11.2023 Ekonomi
Hükümetin belirlediği fiyatlara ayar geliyor! Elektrikten toplu taşıma ücretlerine kadar hepsi değişecek
Hükümetin belirlediği fiyatlara ayar geliyor! Elektrikten toplu taşıma ücretlerine kadar hepsi değişecek Üniversite kontenjanına “iş bulma” ayarı... İş Kanunu’na esnek çalışma düzenlemesi... Elektrik, toplu taşıma, trafik sigortası, köprü geçiş ücretine yeni formül... Pek çok düzenlemeyi beraberinde getirecek olan OVP, günlük hayatı birebir etkileyecek.
8.09.2023 Ekonomi
SGK duyurdu! Muayene ücretleriyle ilgili yeni karar
SGK duyurdu! Muayene ücretleriyle ilgili yeni karar SGK resmen açıkladı. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanlığı'nca, muayene ücretleri, tedavi işlemleri ve sağlık hizmetlerinde kullanılan tıbbi malzeme bedellerinde artış yapıldı.
25.08.2023 Ekonomi
Araç muayeneleriyle ilgili flaş karar! Ödemeler değişti, işte son tarih
Araç muayeneleriyle ilgili flaş karar! Ödemeler değişti, işte son tarih Araba sahibi milyonları ilgilendiriyor. Araç muayeneleriyle ilgili yeni karar verildi. Yapılan yeni düzenlemeyle aylık ödeme tutarı değişti. Öte yandan araç sahiplerine muayene için son tarih verildi. İşte haberin detayları...
25.03.2023 Ekonomi
Araç muayene ücretleriyle ilgili flaş karar, ödeme iade edildi
Araç muayene ücretleriyle ilgili flaş karar, ödeme iade edildi Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiriyor. Araç muayene ücretleriyle ilgili yeni bir karar verildi. Trabzon’da Ömer Altuntaş isimli vatandaş, geçen yıl aracının muayenesini yaptırmak için gittiği araç muayene istasyonunda ödediği komisyon sonrası mahkemeye başvurdu. Mahkeme konuyla ilgili flaş bir karara imza attı. İşte haberin detayları...
22.03.2023 Ekonomi
Doğal gaz fiyatları değişti! İstanbul'da tablo belli oldu
Doğal gaz fiyatları değişti! İstanbul'da tablo belli oldu İstanbul’da Ocak ayında doğal gaz fiyatı yüzde 11,85 gerileme göstererek fiyatı en fazla azalan ürün oldu.
2.02.2023 Ekonomi
2023 araç egzoz muayene ücreti! TÜVTÜRK motor egzoz muayenesi (Egzoz Emisyon Ölçümü) fiyatı ne kadar oldu?
2023 araç egzoz muayene ücreti! TÜVTÜRK motor egzoz muayenesi (Egzoz Emisyon Ölçümü) fiyatı ne kadar oldu? Araç egzozlarından çıkan zararlı gazlar insan sağlığı başta olmak üzere çevre sağlığı üzerinde birçok olumsuzluk yaratıyor. Bu kapsamda egzoz emisyon ölçümü tüm araçlar için zorunlu tutulmuştur. Trafikte araçlardan çıkan zararlı gazların hava kirliliği ve çevreye zarar vermemesi için Egzoz muayenesi yapılır. Egzoz muayene ise TÜVTÜRK ile yaptırılıyor. Peki, 2023 egzoz emisyon ölçümü fiyatı ne kadar? Egzoz muayenesi ücreti 2023 ile ilgili merak edilenler…
2.01.2023 Ekonomi
2023 Tüvtürk muayene ücretleri ne kadar oldu? Araç muayene ücretine zam geldi! Otomobil, Minibüs, Kamyonet, Özel Amaçlı Taşıt, Arazi Taşıtı, Römork ve Yarı Römork
2023 Tüvtürk muayene ücretleri ne kadar oldu? Araç muayene ücretine zam geldi! Otomobil, Minibüs, Kamyonet, Özel Amaçlı Taşıt, Arazi Taşıtı, Römork ve Yarı Römork 2023 yılında TÜVTÜRK araç muayene ücretlerinde artış yaşandı. Yeni yıl için zorunlu araç muayenesi fiyatlarına yüzde 110 oranında zam geldi. Peki, Otomobil, Minibüs, Kamyonet, Özel Amaçlı Taşıt, Arazi Taşıtı, Römork ve Yarı Römork araç muayene ücreti ne kadar oldu? Tüvtürk muayene ücretleri kredi kartı geçerli mi? İşte Tüvtürk muayene ücretleri 2023...
2.01.2023 Ekonomi
Egzoz muayenesi kaç yılda bir yapılır? Egzoz muayene ücretleri ne kadar? Egzoz muayenesi yaptırmayan ne kadar ceza öder?
Egzoz muayenesi kaç yılda bir yapılır? Egzoz muayene ücretleri ne kadar? Egzoz muayenesi yaptırmayan ne kadar ceza öder? Araç sahiplerini ilgilendiriyor! Yapmazsanız cezası var! Egzoz muayenesi yaptırılmayan araçlar trafikte tespit ediliyor. Emisyon ölçümü yaptırmayana 2 bin 815 TL ceza kesiliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 81 ilde hayata geçirdiği Egzoz Elektronik Denetleme Sistemi Seferberliği Projesi (EGEDES) ile çevreyi kirleten araçları plaka okuma sistemiyle trafikte tespit edip, denetimlerin tek tek araç durdurarak belge kontrolü yapılması yoluyla yapılmasını sağlıyor. Peki, Egzoz muayenesi kaç yılda bir yapılır? Egzoz muayene ücretleri ne kadar? Egzoz muayenesi yaptırmayan ne kadar ceza öder? Egzoz muayenesi nasıl yapılır? İşte detaylar…
24.08.2022 Ekonomi
Mehmet Ali Erbil'in muayene ücreti isyanı!
Mehmet Ali Erbil'in muayene ücreti isyanı! Şovmen Mehmet Ali Erbil ve şarkıcı Caroline Yılmaz, önceki gün Arnavutköy'de bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı. Cüneyt Arkın’ın ölümünün ardından ailesine taziye ziyareti için gittiği hastanede muayene olan Erbil, '2 dakikalık muayeneye 1300 TL ödedim' diyerek isyan etti.
30.06.2022 Magazin
Araç sahibi herkes için geçerli! Kredi kartı ile ödenebiliyor taksit yok, 685 lira...
Araç sahibi herkes için geçerli! Kredi kartı ile ödenebiliyor taksit yok, 685 lira... Aracı olan milyonlarca kişi için kritik uyarı! Yapılması zorunlu. Yapılmadığı her ay için ücret alınıyor. Ücreti 258 liradan başlıyor, 685 liraya kadar çıkıyor. Araç muayenesi ile ilgili araç sahiplerine ilişkin önemli uyarı yapıldı. En geç 9 gün öncesinden e-Devlet'ten başvuru yapabilir ve online olarak randevu alabilirsiniz. Muayene tarihinden 1 ay öncesinden ise TÜVTÜRK’ün internet sitesinden randevu alınabiliyor. Süresinde muayene yaptırılmadığı takdirde, süresi geçirilen her ay için yüzde 5 gecikme ücreti alınıyor. Ödemeler kredi kartı ile yapılabiliyor, taksit yok. 2022 araç muayene ücret tarifesi de tablo halinde paylaşıldı. İşte araç muayenesine ilişkin bilgiler
28.06.2022 Ekonomi
Airli araç muayeneden geçecek mi, basık araba muayeneden geçer mi?
Airli araç muayeneden geçecek mi, basık araba muayeneden geçer mi? Araç muayenesi ticari araçlar için 1 yıl, diğer araçlar için 2 yıl geçerlidir. Aracını muayeneye götürecek vatandaşların merak ettiği konulardan biri de “Airli araç muayeneden geçer mi?” sorusu oluyor. Peki, airli araç muayeneden geçecek mi?
7.05.2022 Gündem
Arabası olan yüz binleri ilgilendiriyor! E-Devlet'ten yapılıyor! Ücretsiz ama...
Arabası olan yüz binleri ilgilendiriyor! E-Devlet'ten yapılıyor! Ücretsiz ama... Arabası olan yüz binleri ilgilendiriyor. Arabası olan ve bayramda yola çıkacak yüz binlerce sürücüye peş peşe uyarılar geldi. Akaryakıt tasarrufu, trafik sigortası, araba bakımı, muayene ile ilgili yüz binleri ilgilendiren açıklamalar yapıldı. Öte yandan araba sahibi yüz binlerce kişiye kritik bir ikaz geldi. 30 Nisan Cumartesi saat 00.00’dan, 5 Mayıs Perşembe sabah 07.00’ye kadar Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğundaki otoyollar ile İstanbul'daki 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden geçiş ücretsiz. Bunun dışında kalan özel otoyol ve köprüler ücretli. 31 Mart’ta OGS dönemi kapandı artık sadece HGS kullanılıyor. Uzun yolda çok fazla geçiş yaşanacağından limitinizin yeterli olduğundan emin olun. Mağdur olmamak için belli bir bakiyenin altında otomatik bakiye yükleme, kredi kartı tanımlama gibi seçenekleri bankanızla görüşerek aktif hale getirebilirsiniz. Kaçak geçiş yaptığınızla ilgili şüphe oluşursa e-Devlet’ten ‘kaçak geçiş’ arama sonucundan sorgulayabilirsiniz. Kaçak geçişlerde 15 gün içinde yeterli bakiye yüklerseniz cezalı duruma düşmezsiniz.
29.04.2022 Ekonomi
SGK harekete geçti ve resmen belli oldu! Bakan duyurdu, ücretler değişti
SGK harekete geçti ve resmen belli oldu! Bakan duyurdu, ücretler değişti Sosyal Güvenlik Kurumu milyonlarca kişiyi ilgilendiren düzenlemeyi yaptı. Hastaneye giden herkesi yakından ilgilendiren karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Detaylar belli oldu. Yüzde 35 ile 75 oranında zam yapıldı. Sağlık Bakanı Koca "Sağlık Uygulamaları Tebliği (SUT) güncellenip yayınlandı. Böylece tanı ve tedavi ile ilgili ücretler yeniden belirlenmiş oldu" dedi. Bakan Ayrıca iki bakana da teşekkür etti. Tebliğde, Spinal Musküler Atrofi (SMA) hastalığına ilişkin düzenlemeler de yer aldı. İşte son dakika haberinin detayları...
9.02.2022 Ekonomi
2022 Araç muayene ücreti ne kadar? Araç muayene randevusu nasıl alınır?
2022 Araç muayene ücreti ne kadar? Araç muayene randevusu nasıl alınır? 2022 yılı araç muayene ücreti 1 Ocak’tan geçerli olmak üzere yeniden değerleme oranında artırılmıştı. Karayolu Taşıma Kanunu ve Karayolu Trafik Kanunu ile bu kapsamdaki yönetmeliklerde düzenlenen belge, ceza ve muayene ücretleri 2022 yılı için yeniden belirlendi. Peki, 2022 Araç muayene ücreti ne kadar? Araç muayene randevusu nasıl alınır? TÜVTÜRK'te kredi kartı geçiyor mu? İşte tüm detaylar…
31.01.2022 Gündem
Araç muayene ücretleri ne kadar oldu? 2022 araç muayene ücreti zammı!
Araç muayene ücretleri ne kadar oldu? 2022 araç muayene ücreti zammı! Araç muayene ücretleri 2022 sorgulaması başladı. 2022 araç muayene ücreti ne kadar oldu? Araç muayene ücretleri zamlandı. Yeni tarife, 1 Ocak 2022'den itibaren uygulamaya konuldu. Karayolu Taşıma Kanunu ve Karayolu Trafik Kanunu ile bu kapsamdaki yönetmeliklerde düzenlenen belge, ceza ve muayene ücretleri 2022 yılı için yeniden belirlendi. İşte 2022 araç muayene ücretleri…
3.01.2022 Ekonomi
Gss nedir, yararlanma koşulları nelerdir? Genel Sağlık Sigortası zorunlu mu?
Gss nedir, yararlanma koşulları nelerdir? Genel Sağlık Sigortası zorunlu mu? Yaşanabilecek kazalar, hastalıklar ve diğer sağlık sorunları için Genel Sağlık Sigortası yaptırmak oldukça önemlidir. Yaşanabilecek tüm sağlık problemlerinde GSS hizmetinden faydalanmak mümkündür. 18 yaşının üstündeki her birey kendi adına, henüz reşit olmayan çocuklarsa devlet tarafından yaptırılan sağlık sigortasına sahiptir.
16.02.2022 Çalışma Hayatı
Araba sahiplerini ilgilendiriyor! Paralar hesaplarına yatacak! Artık beklemek yok
Araba sahiplerini ilgilendiriyor! Paralar hesaplarına yatacak! Artık beklemek yok Araba sahibi olan milyonları kapsıyor. Kanun teklifi yasalaştı! Araba sahipleri artık trafik sigortası kaynaklı tazminatlarını hemen alabilecekler. Bekleme derdi ve belirsizlikler ortadan kalktı. Öte yandan Araç muayene gecikme bedellerinin yeniden yapılandırılmasına ilişkin esaslar belli oldu. Kanunun yayımlandığı 9 Haziran 2021'e kadar muayene süresi geçtiği halde araç muayenelerini yaptırmamış olanların 31 Aralık 2021 tarihine kadar (bu tarih dahil) araç muayenelerini yaptırmaları durumunda, hesaplanması gereken yüzde 5 fazla yerine kanunun yayımlandığı tarihe kadar yurt içi üretici fiyat endeksi (Yİ-ÜFE) aylık değişim oranları esas alınacak. Bu tarihten sonra ise aylık yüzde 0,75 oranı esas alınarak hesaplanacak tutarın muayene ücreti ile ödenmesi halinde söz konusu yüzde 5 fazla alınmayacak.
21.06.2021 Gündem
Sıfır ve ikinci el arabası olan herkesi kapsıyor, 503 lira! Ücretler değişti
Sıfır ve ikinci el arabası olan herkesi kapsıyor, 503 lira! Ücretler değişti Sıfır ve ikinci el araba ya da motorlu taşıt sahibi olan herkesi kapsıyor. Ücretler değişti ve 503 liraya yükseldi. Artık kredi kartı ve banka kartıyla da ödeme yapılıyor. Devlet bu işlemi zorunlu tutuyor. Belirli aralıklarla yapılıyor. Sıfır araç alanlar genelde bu süreyi unutuyor. Eğer geç kalınırsa her ay için yüzde 5 gecikme cezası uygulanıyor. Araç muayene ücretleri her yıl artırılıyor. Bu yıl da ücretler yükseldi. Araç muayenesi yaptıracaklar otomobil için 372 lira ödüyor, otobüs ve kamyon için ise 503 lira ödeniyor. Kredi kartı ve banka kartıyla ödeme daha önceden yapılamazken, artık nakit ödeme dışında bu imkanlar da sunuluyor.
13.04.2021 Ekonomi
Ocakta fiyatı en çok artan ve azalan ürünler belli oldu!
Ocakta fiyatı en çok artan ve azalan ürünler belli oldu! Ocakta fiyatı en çok artan ve azalan ürünler duyuruldu. İTO verilerine göre, ocak ayında yüzde 44,02 ile salatalık fiyatı en fazla artış gösteren ürün oldu. Söz konusu dönemde fiyatı en çok azalan ürün ise yüzde 46,90 ile karnabahar olarak belirlendi.
2.02.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Muayene Ücreti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muayene ücreti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.