Araç Muayene

Araç Muayene

Son dakika araç muayene haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan araç muayene ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını araç muayene haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Araç Muayene

haberleri sayfasında son dakika yaşanan araç muayene gelişmeleri de dahil olmak üzere 712 araç muayene haberi bulunmuştur. Tüm araç muayene haberleri aşağıda listelenmiştir.
Araç muayenesinde yeni dönem! Resmen değişti, artık zorunlu olmayacak
Araç muayenesinde yeni dönem! Resmen değişti, artık zorunlu olmayacak Araç sahibi milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. TÜVTÜRK'te milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren yeni dönem resmen başladı. O araçların muayene yaptırması artık zorunlu değil. İşte son dakika haberin detayları...
20.04.2024 Ekonomi
Kamuda ‘tasarrufa’ sıkı tedbir başlıyor! Uygulamayana yaptırım
Kamuda ‘tasarrufa’ sıkı tedbir başlıyor! Uygulamayana yaptırım Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısında söylediği kamuda alınacak yeni tasarruf tedbirlerinin ayrıntıları ortaya çıktı.
19.04.2024 Ekonomi
TÜVTÜRK'te araç muayene istasyonları için yeni dönem! Artık zorunlu olmayacak, işte dikkat edilmesi gerekenler
TÜVTÜRK'te araç muayene istasyonları için yeni dönem! Artık zorunlu olmayacak, işte dikkat edilmesi gerekenler Araç muayene istasyonları için yeni dönem resmen başladı. Türkiye'nin 81 şehrinde faaliyet gösteren TÜVTÜRK araç muayene istasyonlarında yeni döneme girilirken, araç sahiplerinin muayene süreçlerini sorunsuz ve hızlı bir şekilde tamamlamaları için dikkat etmeleri gereken önemli adımlar tek tek açıklandı. Sektör uzmanı Mesut Karaca muayene işlemlerinin nasıl yapılacağıyla ilgili bilgi vererek vatandaşa uyarılarda bulundu.
19.04.2024 Ekonomi
Araç muayenesi yaptıranlar dikkat! Kredi kartına alınan fark için harekete geçti
Araç muayenesi yaptıranlar dikkat! Kredi kartına alınan fark için harekete geçti Konya'da Hüseyin Özdemir, gittiği araç muayene istasyonunda otomobilinin vize işlemi ücretini kredi kartıyla gerçekleştirdiği için alınan 128,18 TL farkın kendisine geri ödenmesi için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdu. Alınan farkın Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'a aykırı olduğunu belirten Özdemir, "Amacımız burada 128,18 TL'nin kesilmesi değil. Bundan sonra vatandaşların mağdur olmamaları için ben şikayetimi oluşturdum. Öncü olmak vesilesiyle insanların bu durumu dikkate almasını istiyorum" dedi.
10.02.2024 Ekonomi
Araç muayenesinde Yüreğir’de çiftçilere büyük kolaylık
Araç muayenesinde Yüreğir’de çiftçilere büyük kolaylık Türkiye’de periyodik araç muayenesinde yetkili kuruluşun Gezici Araç Muayene İstasyonu’nu Doğankent Kültür Merkezi’ne taşıyan Yüreğir Ziraat Odası, çiftçilerin şehir merkezine gidip zaman ve yakıt harcamadan traktörlerinin yıllık muayenesini yapmalarını sağladı.
6.02.2024 Adana
'Sibergöz-12' operasyonlarında 75 dolandırıcılık şüphelisi yakalandı
'Sibergöz-12' operasyonlarında 75 dolandırıcılık şüphelisi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde düzenlenen 'Sibergöz-12' operasyonlarında 75 dolandırıcılık şüphelisinin yakalandığını açıkladı.
9.01.2024 Gündem
Ehliyet ve kimlik yenileme ile ilgili tarih açıklandı! Dikkat çeken kargo detayı...
Ehliyet ve kimlik yenileme ile ilgili tarih açıklandı! Dikkat çeken kargo detayı... Ehliyet ve kimlik yenileme ile ilgili son dakika tarih açıklaması geldi. Ehliyet ve kimlik kartlarının zorunlu olarak değişeceğine ve son tarihin de 31 Aralık 2023 olduğuna dair yalan paylaşım ve haberlere ilişkin olarak Dezenformasyonla Mücadele Merkezi açıklama yaptı. Kimlikler için herhangi bir yenileme tarihi olmadığını belirten Merkez, ehliyetler için ise tarihi açıkladı. Öte yandan kimlik, ehliyet, pasaport, vergi, harç, MTV'de yeni yıl ile birlikte fiyatlar değişiyor. Tüm vatandaşları doğrudan ilgilendiriyor. Sayılı günler kaldı. Vergi ceza ve harçlara gelecek zam oranını belirleyen yeniden değerleme oranı yüzde 58,46 oldu. Yeni yılda MTV, araç muayene ücreti, emlak vergisi, trafik cezaları, pasaport harçları gibi çeşitli vergi, ceza ve harçlar bu oranda artacak.
21.12.2023 Gündem
Kimlik, ehliyet, pasaport, ceza, harç, MTV ücretlerine zam geliyor! Yeni fiyatlar tek tek hesaplandı
Kimlik, ehliyet, pasaport, ceza, harç, MTV ücretlerine zam geliyor! Yeni fiyatlar tek tek hesaplandı Kimlik, ehliyet, pasaport, vergi, harç, MTV'de yeni yıl ile birlikte fiyatlar değişiyor. Tüm vatandaşları doğrudan ilgilendiriyor. Sayılı günler kaldı. Resmi Gazete'de yayımlandı, ödeme miktarı değişiyor. Kuruşu kuruşuna; tek tek hesaplandı. Vergi ceza ve harçlara gelecek zam oranını belirleyen yeniden değerleme oranı yüzde 58,46 oldu. Yeni yılda MTV, araç muayene ücreti, emlak vergisi, trafik cezaları, pasaport harçları gibi çeşitli vergi, ceza ve harçlar bu oranda artacak.
15.12.2023 Ekonomi
Otomobil dolandırıcılarının yeni tuzağı! Kritik uyarı yapıldı
Otomobil dolandırıcılarının yeni tuzağı! Kritik uyarı yapıldı Otomobil dolandırıcılarının uyguladıkları ‘change’ yöntemi “Bu kadarına da pes” dedirtti. Depremde hasar gören araçların şase numaralarını sökerek, çalıntı veya yurt dışından kaçak yollarla getirilen araçlara monte eden dolandırıcılar, birçok vatandaşı tuzağa düşürdü. Peki dolandırıcıların oyununa gelmemek için nelere dikkat etmek gerekiyor?
8.12.2023 Gündem
2024 vergi, harç ve ceza tutarları belli oldu! Kuruşu kuruşuna hesaplandı
2024 vergi, harç ve ceza tutarları belli oldu! Kuruşu kuruşuna hesaplandı Tüm vatandaşları doğrudan ilgilendiriyor. Resmi Gazete'de yayımlandı, ödeme miktarı değişiyor. Vergi ve harçlar, ekim ayı enflasyon verilerinin TÜİK tarafından açıklanmasıyla birlikte yeni yılda zamlanacak.
26.11.2023 Ekonomi
Kimlik, pasaport, vergi, harç, MTV ödemeleri değişiyor! Zam geliyor, kuruşu kuruşuna hesaplandı
Kimlik, pasaport, vergi, harç, MTV ödemeleri değişiyor! Zam geliyor, kuruşu kuruşuna hesaplandı Tüm vatandaşları doğrudan ilgilendiriyor. Sayılı günler kaldı. Resmi Gazete'de yayımlandı, ödeme miktarı değişiyor. Kuruşu kuruşuna; tek tek hesaplandı. Vergi ceza ve harçlara gelecek zam oranını belirleyen yeniden değerleme oranı yüzde 58,46 oldu. Yeni yılda MTV, araç muayene ücreti, emlak vergisi, trafik cezaları, pasaport harçları gibi çeşitli vergi, ceza ve harçlar bu oranda artacak.
25.11.2023 Ekonomi
Engelli araç ÖTV muafiyeti ne kadar? 2023 engelli araç limiti ne zaman artacak, 2023 engelli araç limiti Resmi Gazete'de ne zaman yayınlanacak?
Engelli araç ÖTV muafiyeti ne kadar? 2023 engelli araç limiti ne zaman artacak, 2023 engelli araç limiti Resmi Gazete'de ne zaman yayınlanacak? Yeniden değerleme oranının belli olmasıyla birlikte, engelli vatandaşların satın alabileceği araçlarda uygulanacak yeni üst limit belli oldu. Peki, Engelli araç ÖTV muafiyeti ne kadar? 2023 engelli araç limiti ne zaman artacak, 2023 engelli araç limiti Resmi Gazete'de ne zaman yayınlanacak?
6.11.2023 Ekonomi
Ticari taksi denetimi! Uyanıklık yapan şoförlere ceza
Ticari taksi denetimi! Uyanıklık yapan şoförlere ceza İstanbul Taksim Meydanı'nda trafik polislerinin yaptığı ticari taksi denetiminde 4 şoföre taksimetre açmadığı, müşteriyle pazarlık yaptığı, araç muayene tarihi geçtiği ve yolun ortasından yolcu aldığı için para cezaları kesildi.
6.08.2023 Gündem
Araç muayenesinde yeni dönem! Kısa mesaj, elektronik posta ve e-Devlet yoluyla ulaşılabilecek
Araç muayenesinde yeni dönem! Kısa mesaj, elektronik posta ve e-Devlet yoluyla ulaşılabilecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürlüğü Twitter hesabından paylaşım yapıldı. Araç muayenesinde E-rapor döneminin başladığı belirtildi. İşte detaylar...
16.06.2023 Ekonomi
Araç muayeneleriyle ilgili flaş karar! Ödemeler değişti, işte son tarih
Araç muayeneleriyle ilgili flaş karar! Ödemeler değişti, işte son tarih Araba sahibi milyonları ilgilendiriyor. Araç muayeneleriyle ilgili yeni karar verildi. Yapılan yeni düzenlemeyle aylık ödeme tutarı değişti. Öte yandan araç sahiplerine muayene için son tarih verildi. İşte haberin detayları...
25.03.2023 Ekonomi
Karadeniz gazında yeni gelişme! Bakan Dönmez açıkladı, nisan ayında getiriliyor
Karadeniz gazında yeni gelişme! Bakan Dönmez açıkladı, nisan ayında getiriliyor Karadeniz gazında yeni bir gelişme yaşandı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez duyurdu. Bakan Dönmez 'Sabırsızlıkla beklediğimiz an artık yaklaşıyor' diyerek yeni tarihi açıkladı.
22.03.2023 Ekonomi
Aracı olan herkesi ilgilendiriyor! Araç muayenesiyle ilgili son dakika kararı, ücret iade ediliyor
Aracı olan herkesi ilgilendiriyor! Araç muayenesiyle ilgili son dakika kararı, ücret iade ediliyor Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiriyor. Araç muayene ücretleriyle ilgili yeni bir karar verildi. Trabzon’da Ömer Altuntaş isimli vatandaş, geçen yıl aracının muayenesini yaptırmak için gittiği araç muayene istasyonunda ödediği komisyon sonrası mahkemeye başvurdu. Mahkeme konuyla ilgili flaş bir karara imza attı. İşte haberin detayları...
22.03.2023 Ekonomi
Araç muayene ücretleriyle ilgili flaş karar, ödeme iade edildi
Araç muayene ücretleriyle ilgili flaş karar, ödeme iade edildi Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiriyor. Araç muayene ücretleriyle ilgili yeni bir karar verildi. Trabzon’da Ömer Altuntaş isimli vatandaş, geçen yıl aracının muayenesini yaptırmak için gittiği araç muayene istasyonunda ödediği komisyon sonrası mahkemeye başvurdu. Mahkeme konuyla ilgili flaş bir karara imza attı. İşte haberin detayları...
22.03.2023 Ekonomi
OHAL ilan edilen illerde araç muayene süresi uzatıldı
OHAL ilan edilen illerde araç muayene süresi uzatıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, olağanüstü hal (OHAL) ilan edilen illerdeki araçların muayenelerinin geçerlilik süresinin uzatıldığını duyurdu.
4.03.2023 Gündem
Kızılay'ın il il yemek dağıtım noktaları
Kızılay'ın il il yemek dağıtım noktaları Kızılay, depremden etkilenen 10 ilde farklı noktalara yerleştirdiği aşevleri, mobil mutfakları ve ikram araçlarıyla afetzedelere beslenme desteğini sürdürüyor. 
11.02.2023 Gündem
Araba sahiplerine büyük tuzak! Muayene randevusu oyunu ortaya çıktı
Araba sahiplerine büyük tuzak! Muayene randevusu oyunu ortaya çıktı Araba sahibi milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi! Dolandırıcıların yeni yöntemi şaşkına çevirdi. Daha önce araç muayene ücretleri ile gündeme gelen istasyon bu defa da dolandırıcıların durağı haline geldi. Araba muayene istasyonundan internet üzerinden randevu almak isteyenler bu tuzağa düşüyor. Tüm paraları gidiyor, dolandırıldıklarını anladıklarında her şey çok geç oluyor. İşte akılalmaz yöntemin detayları...
17.01.2023 Yaşam
2023 Tüvtürk muayene ücretleri ne kadar oldu? Araç muayene ücretine zam geldi! Otomobil, Minibüs, Kamyonet, Özel Amaçlı Taşıt, Arazi Taşıtı, Römork ve Yarı Römork
2023 Tüvtürk muayene ücretleri ne kadar oldu? Araç muayene ücretine zam geldi! Otomobil, Minibüs, Kamyonet, Özel Amaçlı Taşıt, Arazi Taşıtı, Römork ve Yarı Römork 2023 yılında TÜVTÜRK araç muayene ücretlerinde artış yaşandı. Yeni yıl için zorunlu araç muayenesi fiyatlarına yüzde 110 oranında zam geldi. Peki, Otomobil, Minibüs, Kamyonet, Özel Amaçlı Taşıt, Arazi Taşıtı, Römork ve Yarı Römork araç muayene ücreti ne kadar oldu? Tüvtürk muayene ücretleri kredi kartı geçerli mi? İşte Tüvtürk muayene ücretleri 2023...
2.01.2023 Ekonomi
Gözler yılın son Kabine toplantısında! Vatandaşlar müjdeye kilitlendi
Gözler yılın son Kabine toplantısında! Vatandaşlar müjdeye kilitlendi Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında 2022 yılının son toplantısını yapacak. Toplantının ana gündem maddesi, ekonomi, emeklilikte yaşa takılanlar düzenlemesi ve fahiş fiyat artışlarıyla mücadele olacak. Ayrıca Erdoğan, Karadeniz doğal gazı konusunda "Pazartesi günü bu konuda yeni müjdeleri milletimizle paylaşacağız" demişti. Gözler bir yandan da Erdoğan'ın vereceği müjdeye kilitlendi.
26.12.2022 Ekonomi
Araç muayenesi randevusuyla 20 milyonluk vurguna 20 gözaltı
Araç muayenesi randevusuyla 20 milyonluk vurguna 20 gözaltı Aksaray'da kurdukları 2 şirket üzerinden, 'İnternet ve çağrı merkezi aracılığıyla araç muayenesi için randevu veriyoruz' diyerek binlerce araç sahibinden yaklaşık 20 milyonluk vurgun yaptığı öne sürülen Nazlı A. (36) ve Ferhat Y. (37) ile 18 çalışan gözaltına alındı.
23.12.2022 Yaşam
ASELSAN üretti, Özbekistan'a gidiyor! İşte egzoz muayenesinde devrim
ASELSAN üretti, Özbekistan'a gidiyor! İşte egzoz muayenesinde devrim Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın ASELSAN ile ortak çalışması sonucu geliştirilen, araçların egzoz muayeneleriyle ilgili tespiti birkaç saniyede yapan Egzoz Elektronik Denetim Sistemi (EGEDES), Özbekistanlı yetkililere tanıtıldı.
14.12.2022 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Araç Muayene ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki araç muayene haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.