Kimlik

Kimlik

Son dakika kimlik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kimlik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kimlik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kimlik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kimlik gelişmeleri de dahil olmak üzere 19.571 kimlik haberi bulunmuştur. Tüm kimlik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Devlet Bahçeli: Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yoktur
Devlet Bahçeli: Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yokturMilliyetçi Hareket Partisi lideri devlet Bahçeli, partisinin haftalık grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümü hakkında 'Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yoktur' dedi.
22.10.2024Gündem
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: 4 ayda 166 ton uyuşturucu ele geçirdik
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: 4 ayda 166 ton uyuşturucu ele geçirdikİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 1 Ocak-30 Eylül tarihlerini kapsayan 9 aylık dönemde Türkiye'de mal varlığına karşı işlenen suçların, önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 30, kişilere karşı suçların ise yüzde 4 azaldığını açıkladı.
17.10.2024Gündem
Türkiye otomotiv sektöründe Avrupa'da dördüncü sırada
Türkiye otomotiv sektöründe Avrupa'da dördüncü sıradaTicaret Bakanı Ömer Bolat, Türkiye'de geçen yıl 1 milyon 468 bin 393 motorlu araç üretildiğini böylece otomotiv sektörünün Avrupa'da 4. sıraya yükseldiğini belirtti.
17.10.2024Ekonomi
AİHM Almanya'yı tazminata mahkum etti
AİHM Almanya'yı tazminata mahkum ettiAvrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), iltica talebinde bulunmak isteyen bir Suriyeliyi Yunanistan'a gönderen Almanya'yı işkence yasağını ihlal ettiği gerekçesiyle 8 bin avro ceza ödemeye mahkum etti.
17.10.2024Dünya
Doğrulanmış ilan uygulaması otomotivde de başlıyor
Doğrulanmış ilan uygulaması otomotivde de başlıyorTicaret Bakanlığı'nın, tüketici haklarını korumak, sahte ilanlarla vatandaşların karşılaştığı fiyat manipülasyonlarının önüne geçmek, taşınmaz ticaretinde kayıt dışılığı önlemek amacıyla ilan platformlarında uygulayacağı "doğrulanmış ilan" düzenlemesi otomotiv sektörü için de başlatılacak.
12.10.2024Ekonomi
TBB'den dijital dolandırıcılığa karşı uyarı
TBB'den dijital dolandırıcılığa karşı uyarıTürkiye Bankalar Birliği'nden, internet ve mobil kanallarda yaşanan dolandırıcılık vakalarının artması nedeniyle yapılan açıklamada, dijital kanallarda güvenli işlemler için sıkça karşılaşılan dolandırıcılık yöntemlerine ve bu yöntemlerden korunma yollarına dair bilgilere yer verildi.
12.10.2024Ekonomi
Adana'da hakkında 15 yıl hapis cezası bulunan şahıs başkasına ait kimlikle yakalandı
Adana'da hakkında 15 yıl hapis cezası bulunan şahıs başkasına ait kimlikle yakalandıAdana'da uyuşturucu ticareti ve dolandırıcılık suçlarından 15 yıl 8 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı.
11.10.2024Adana
ÖSYM Özel Yetenek Sınavı yerleştirme sonuçlarını açıkladı
ÖSYM Özel Yetenek Sınavı yerleştirme sonuçlarını açıkladıÖlçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), üniversitelerin özel yetenek sınavı kapsamında spor programlarına alınacak öğrencilerin seçimi amacıyla düzenlenen 2024-Özel Yetenek Sınavı'nın (2024-ÖZYES) yerleştirme sonuçları açıklandı.
11.10.2024Gündem
İlaç vererek ailelere taciz iftirası atan FETÖ'cü profesör: Babamda, eşimde, çocuğumda, kedimde kullandım
İlaç vererek ailelere taciz iftirası atan FETÖ'cü profesör: Babamda, eşimde, çocuğumda, kedimde kullandımİstanbul'da bir psikiyatri kliniğinde hayvanlarda kullanılan ilaçları çocuklara vererek ailelere ‘cinsel istismar' tuzağı kurmakla suçlanan doktor Süleyman Salih Zoroğlu ve yardım ettiği öne sürülen 5 diğer sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada beyanda bulunan mağdur çocuklardan D.A., “Meyve suyuma ilaç kattı. Pipetle toz ilaç çektiriyordu. Üşüyordum, ışıkları kapatıyordu. Ne dediğimi bilemiyordum, kendimi hissedemiyordum. Beni mecbur etti ve ben babama suç attım onun yüzünden. Ben böyle bir şey yapmak istemiyordum. Annemden, babamdan beni ayıracağını söyledi mecbur yaptım” dedi.
9.10.2024Gündem
Sahte polis ve MİT kimliğiyle yakalandı! Şaşkına çeviren ifade: Polisliğe özeniyorum
Sahte polis ve MİT kimliğiyle yakalandı! Şaşkına çeviren ifade: Polisliğe özeniyorum15 Temmuz Şehitler Köprüsü Beşiktaş ayrımında emniyet şeridi ihlali sonucu trafik polisleri tarafından durdurulan otomobil sürücüsünün üzerinden çok sayıda sahte kimlik çıktı. Üzerinde polis kimliği, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Personel Giriş Kartı, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı personel tanıtım kartı, Gençlik ve Spor Bakanlığı Makam Şoförü Kartı, Silah Ruhsatı kartı ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) kartı bulunan şüpheli "Polisliğe özeniyordum" dedi. Gözaltına alınan şüpheli adliyeye sevk edildi.
9.10.2024Gündem
Yaş çay üreticilerine fark ödemesi desteği Resmi Gazete'de
Yaş çay üreticilerine fark ödemesi desteği Resmi Gazete'deYaş çay üreticilerine 2024 yılı ürünü için fark ödemesi yapılacak. Çay üreticilerine 2024 yılı ürünü yaş çay fark ödemesine ilişkin tebliğ, Resmi Gazete'de yayımlandı.
9.10.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gençleri sosyal medya dehlizlerinden kurtaracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gençleri sosyal medya dehlizlerinden kurtaracağızCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki “2024-2025 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Son zamanlardaki şiddet olayları hakkında konuşan Erdoğan, "Eskişehir'de camii bahçesinde vatandaşlarımıza saldırı oldu, polis memurumuz alçakça şehit edildi. Cuma günü iki genç kızımız vahşi cinayete kurban gitti. Ailelerine baş salığı diliyorum. Fail de mağdur da gençlerimizden oluşuyor. Bu hadiselerin önüne geçecek adımları atmazsak batılı ülkelerin sorunları ile bizim de yüzleşmemiz kaçınılmazdır." dedi.
8.10.2024 Gündem
KPSS Ortaöğretim sınav sonuçları açıklandı
KPSS Ortaöğretim sınav sonuçları açıklandıÖlçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 15 Eylül'de yapılan 2024 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Ortaöğretim sonuçları açıklandı.
4.10.2024Gündem
KYK ek tercih yurt başvurusu başladı
KYK ek tercih yurt başvurusu başladıKYK ek tercih yurt başvurularının başladığı duyuruldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada; "Yatay Geçiş, Dikey Geçiş, Yüksek Lisans, Doktora, Ek Kontenjan, Özel Yetenek Öğrencileri için; Yurt Başvuruları Başladı" denildi.
3.10.2024Gündem
Alışveriş kartı dağıtma bahanesiyle kimlik bilgilerini alıp banka hesabı açtılar: 8 şüpheli gözaltında
Alışveriş kartı dağıtma bahanesiyle kimlik bilgilerini alıp banka hesabı açtılar: 8 şüpheli gözaltındaBir yardım platformu adına, zincir markete ait 500 TL yüklü alışveriş kartı dağıttıkları 12 bin 500 kişiden bazıları adına, elde ettikleri kimlik bilgileriyle izinsiz olarak çeşitli bankalardan hesap açan 8 şüpheli tutuklandı.
2.10.2024Gündem
Gaziantep'te uzun namlulu silahlarla sokağa inen 12 kişi yakalandı
Gaziantep'te uzun namlulu silahlarla sokağa inen 12 kişi yakalandıGaziantep'te uzun namlulu silahlarla sokağa inip husumetlilerini tehdit eden ve özel harekat operasyonu ile yakalanan 12 şahıs, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
2.10.2024Gündem
Adana'da sulama kanalında çürümüş ceset bulundu
Adana'da sulama kanalında çürümüş ceset bulunduAdana'nın merkez Yüreğir ilçesinde sulama kanalında erkek cesedi bulundu.
30.09.2024Adana
Avcılar Sahili'nde kadın cesedi bulundu!
Avcılar Sahili'nde kadın cesedi bulundu!İstanbul Avcılar Sahili'nde kayalıkların arasında bir kadın cesedi bulundu. Cesedin 26 yaşındaki Dilek A.'ya ait olduğu öğrenildi. Dilek A.'nın cansız bedeni ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu Morguna gönderildi.
26.09.2024Gündem
Almanya'da 8 milyon euroluk vurgun yapan Yasemin Gündoğan yeniden hapiste! Şartlı tahliye koşullarını ihlal etti
Almanya'da 8 milyon euroluk vurgun yapan Yasemin Gündoğan yeniden hapiste! Şartlı tahliye koşullarını ihlal ettiAlmanya'nın Bremen şehrinde 8 milyon Euro çalmasıyla gündeme gelen Yasemin Gündoğan, şartlı tahliye koşullarını ihlal ederek yeniden tutuklandı. Kaçma riski taşıdığı belirtilen Yasemin'in, Bremen cezaevinde gözaltında olduğu doğrulandı. Yasemin, 12 Kasım'da hırsızlık ve evrakta sahtecilik suçlarından mahkeme karşısına çıkacak.
26.09.2024Dünya
KPSS Önlisans sonuçları açıklandı! 2024 KPSS Önlisans sonuçları sorgulama
KPSS Önlisans sonuçları açıklandı! 2024 KPSS Önlisans sonuçları sorgulamaKPSS Önlisans sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. ÖSYM tarafından uygulanan 2024 Kamu Personeli Seçme Sınavı Ön Lisans sonuçlarını bekleyen adayların gözü ÖSYM'den gelecek sonuç açıklamasındaydı. KPSS Ön lisans sınavı 1 Eylül tarihinde gerçekleşmişti. Sonuçlar erişime açıldı. KPSS Sonuçları ÖSYM AİS aracılığıyla sorgulanacak.
20.09.2024Gündem
YKS ek tercih sonuçları açıklandı! 2024 ÖSYM YKS ek yerleştirme sonuçları sorgulama
YKS ek tercih sonuçları açıklandı! 2024 ÖSYM YKS ek yerleştirme sonuçları sorgulamaYükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ek tercih sonuçları açıklandı. 11 Eylül'de sona eren ek yerleştirme tercihlerinin ardından öğrencilerin gündeminde yer alıyordu. İlk tercih sonuçlarına göre bir üniversite kazanamayan adaylar, ek tercihlerle bir programa kayıt olabilecek. İşte, 2024 ÖSYM YKS ek yerleştirme sonuçları sorgulama ekranı ekranı....
19.09.2024Gündem
Adana Büyükşehir Belediyesinden öğrenciye ulaşımda büyük destek: Ücretler yarı yarıya indi
Adana Büyükşehir Belediyesinden öğrenciye ulaşımda büyük destek: Ücretler yarı yarıya indiAdana Büyükşehir Belediyesi, Öğrenci Abonman Kartı uygulamasıyla ulaşımda ücreti yarı yarıya indirdi.
19.09.2024Adana
Adana Büyükşehir Belediyesinden öğrenciye ulaşımda büyük destek
Adana Büyükşehir Belediyesinden öğrenciye ulaşımda büyük destekAdana Büyükşehir Belediyesi, Öğrenci Abonman Kartı uygulamasıyla ulaşımda ücreti yarı yarıya indirdi.
19.09.2024Adana
Burdur’a atanan Tülay Baydar Bilgihan, şehrin ilk kadın valisi oldu
Burdur’a atanan Tülay Baydar Bilgihan, şehrin ilk kadın valisi olduResmi Gazete’de yayımlanan 18 Eylül 2024 tarihli Cumhurbaşkanı kararnamesi ile Burdur Valiliği’ne Tülay Baydar Bilgihan getirildi. Vali Bilgihan şehrin ilk kadın valisi olurken mevcut vali Türker Öksüz ise Vali-Mülkiye Başmüfettişi oldu.
19.09.2024Gündem
Dikey Geçiş Sınavı tercih işlemleri başladı
Dikey Geçiş Sınavı tercih işlemleri başladıÖSYM, Dikey Geçiş Sınavı (DGS) tercih işlemlerinin başladığını duyurdu.
18.09.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kimlik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kimlik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.