Motosiklet Sürücüsü

Motosiklet Sürücüsü

Son dakika Motosiklet sürücüsü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Motosiklet sürücüsü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Motosiklet sürücüsü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Motosiklet Sürücüsü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan motosiklet sürücüsü gelişmeleri de dahil olmak üzere 776 motosiklet sürücüsü haberi bulunmuştur. Tüm motosiklet sürücüsü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Motosiklet kazasında öldü! Ailesi eylem yapıyor
Motosiklet kazasında öldü! Ailesi eylem yapıyor Antalya'nın Kepez ilçesi'nde geçtiğimiz yıl 14 Aralık'ta meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü Osman Alp Kavak'ın ailesi, olayın yaşandığı yerde açıklama yaptı. Anne Zehra Tok, tutuklanan sürücü Yusuf Şahin Yüksel'in yanı sıra, kendisiyle yarıştığını iddia ettiği diğer otomobil sürücü Ramazan A.'nın da tutuklanmasını istedi. Anne Tok, "Ben her gün ölüyorum ama o her gün rahat gezebiliyor. Dışarıda olan kişinin de tutuklanmasını istiyorum" dedi.
7.04.2024 Gündem
Ölen motosiklet sürücüsünün başında gözyaşı döktüler
Ölen motosiklet sürücüsünün başında gözyaşı döktüler Adana'da otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybederken motosikletteki 1 kişide yaralandı. Acı haberi alan sürücünün yakınları cenaze başında uzun süre gözyaşı döktü.
6.04.2024 Adana
Park halindeki araçlara çarparak ilerleyen kamyon okul kapısına metreler kala durabildi: 1 yaralı
Park halindeki araçlara çarparak ilerleyen kamyon okul kapısına metreler kala durabildi: 1 yaralı Esenler'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon yokuştan indiği sırada park halindeki araçlara çarptı. Önde ilerleyen otomobili ve motosikleti de sürükleyen kamyon, okul kapısının önüne park eden bir araca çarparak durabildi. Motosiklet sürücüsünün yaralandığı ve 10 aracın zarar gördüğü kaza anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
3.04.2024 Gündem
Kendisini sıkıştıran araca çarpmamak için motosikletinden düşüp öldü!
Kendisini sıkıştıran araca çarpmamak için motosikletinden düşüp öldü! Adana’da başka bir aracın sıkıştırdığı motosiklet sürücüsü dengesini kaybederek düştü. Kazada yaşlı sürücü olay yerinde hayatını kaybetti.
24.03.2024 Adana
Yolcuya muşta ile saldıran otobüs şoförüne gözaltı
Yolcuya muşta ile saldıran otobüs şoförüne gözaltı Ankara'da yol vermeme yüzünden motosiklet sürücüsü ile tartışan, araya giren F.C.K.'ya ise muşta ile saldıran belediye otobüsü şoförü C.B. gözaltına alındı. C.B., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
23.03.2024 Gündem
'Emniyet mensubuyum' deyip trafikte terör estirdi! Bakan Yerlikaya: Gereği yapıldı
'Emniyet mensubuyum' deyip trafikte terör estirdi! Bakan Yerlikaya: Gereği yapıldı Şişli’de korna çalma meselesi yüzünden iki sürücü arasında tartışma çıktı. Otomobilden inen sürücü, kendisine korna çalan cip sürücüsüne tepki gösterdi. Cipe yumruk atan sürücü otomobilini emniyet şeridine çekerek geri geldi. Trafik polisinin yanında cipin kaput bölümüne basan sürücü trafik polisinin araya girmesiyle olay yerinden uzaklaştı. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, görüntülerdeki saldırganın yakalandığını, şahsın emniyet mensubu değil sivil olduğunu duyurdu.
22.03.2024 Gündem
Tek tekerle gidiyordu, motosiklet devrildi! Hastanelik oldu
Tek tekerle gidiyordu, motosiklet devrildi! Hastanelik oldu İzmir'in Konak ilçesi'nde motosiklet sürücüsünün tek teker üzerinde ilerlediği ve kaza yaptığı anlar aynı istikamete gitmekte olan takside bulunan yolcu tarafından cep telefonuyla kayda alındı.
12.03.2024 Gündem
İstanbul'da tramvay kazası: Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
İstanbul'da tramvay kazası: Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti İstanbul Fatih'te raylarda ilerleyen motosiklet sürücüsü İsmail Kurt tramvaya çarparak altında kaldı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Kurt yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
9.03.2024 Gündem
Bahçelievler’de siren çalan ambulans şoförüne küfretti hasta taşımadığını iddia etti!
Bahçelievler’de siren çalan ambulans şoförüne küfretti hasta taşımadığını iddia etti! Bahçelievler’de bir motosiklet sürücüsü ambulans içinde hasta olmadığını ve boş yere siren çalındığını iddia ederek ambulans şoförüyle tartıştı. Hastane önünde ambulans şoförü içerideki hastayı gösterince motosiklet sürücüsü, "Aciliyeti var mı?" diye sordu. O anlar ambulans şoförünün cep telefonu kamerasına yansıdı.
28.02.2024 Gündem
Komşusunu öldürüp kaza gibi gösterdi, evine taziyeye gitti sonra da tanık olarak ifade verdi
Komşusunu öldürüp kaza gibi gösterdi, evine taziyeye gitti sonra da tanık olarak ifade verdi Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 5 ay önce motosiklet kazasında ağır yaralandığı ihbarı sonrası olay yerinde hayatını kaybeden Şahin Demirten'in (65) komşuları tarafından sopayla darbedildiği belirlendi. Olayla ilgili aynı aileden 4 kişi gözaltına alınırken, ifadesinde cinayeti işlediğini itiraf eden Cihan G.'nin (22) 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak kaza ihbarında bulunduğu, görgü tanığı olarak ifade verdiği ve şüphelilerin cinayeti kaza gibi göstermek için yola fren izi yaptıkları ortaya çıktı. Dün gözaltına alınan Cihan G. tutuklanırken, babası, annesi ve kız kardeşi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
16.02.2024 Gündem
B sınıfı ehliyet ile 125 cc ve altı motosiklet kullanma şartları belli oldu
B sınıfı ehliyet ile 125 cc ve altı motosiklet kullanma şartları belli oldu Karadeniz Sürücü Kursları Dernek Başkanı Hasan Guda, B sınıfı otomobil ehliyeti bulunan herkesin motosiklet süremeyeceğine dikkat çekerek, önemli uyarılarda bulundu.
14.02.2024 Ekonomi
Akan trafikte tek teker ilerledi! Kameralar kaydetti
Akan trafikte tek teker ilerledi! Kameralar kaydetti Bursa’da trafiği tehlikeye düşüren bir motosiklet sürücüsü akan trafikte tek teker ilerledi.
5.02.2024 Gündem
Akan trafikte tehlikeli hareket! O anlar anbean kaydedildi
Akan trafikte tehlikeli hareket! O anlar anbean kaydedildi Bursa’da trafiği tehlikeye düşüren bir motosiklet sürücüsü akan trafikte tek teker ilerledi.
5.02.2024 Vatan TV
Alkollü motosiklet sürücüsü, polise yakalanınca aracını ateşe verdi
Alkollü motosiklet sürücüsü, polise yakalanınca aracını ateşe verdi Düzce'de polis uygulamasında durdurulan ve alkollü olduğu tespit edilen motosiklet sürücüsü motosikletini yaktı. Polisin müdahalesiyle yangın söndürülürken, sürücüye 21 bin 112 lira cezai işlem uygulandı.
31.12.2023 Gündem
Telefon hattı kablosu boynuna dolanan motosiklet sürücüsü öldü, eşi yaralandı
Telefon hattı kablosu boynuna dolanan motosiklet sürücüsü öldü, eşi yaralandı İzmir'de iki direk arasından yola doğru sarkan telefon hattı kablosu boynuna dolanınca nefessiz kalarak, kalbi duran motosiklet sürücüsü İsmail Çelik (69) hayatını kaybetti; arkasından düşen eşi Benek Çelik (64) yaralandı.
27.12.2023 Gündem
Motosiklet sürücüsü feci şekilde can verdi! Korkunç olay
Motosiklet sürücüsü feci şekilde can verdi! Korkunç olay Şanlıurfa’da hafriyat kamyonu, kırmızı ışıkta duran sürücü Muhammed Ali Kaplan’ın (19) kullandığı motosiklete çarptı. Kaplan kaza yerinde hayatını kaybederken, kamyonun sürücüsü gözaltına alındı.
31.10.2023 Yaşam
Polislere alkollü yakalandı, ceza yazılmak istenilince avukatını çağırdı
Polislere alkollü yakalandı, ceza yazılmak istenilince avukatını çağırdı Antalya’da yol kontrol noktasında görevli trafik polislerine alkolü olarak yakalanan motosiklet sürücüsü alkolmetre cihazını üflememek için uzun süre direndi. Şahsın olay yerine avukatını çağırması ve çekilmek istenilen motosikletinin peşinden koşarak, “Kardeşim versene motosikletimi” demesi güldürdü. Sürücünün ehliyetine 38 yıl el konulurken, 28 bin 21 TL idari para cezası uygulandı.
26.10.2023 Yaşam
Genç kız feci şekilde can verdi! Ölüme götüren randevu
Genç kız feci şekilde can verdi! Ölüme götüren randevu Bakırköy'de arkadaşlarıyla randevusuna yetişmek için cep telefonu uygulamasından çağırdığı motokurye beton pompası taşıyan kamyona çarptı. Kazada Betül Gürbüz (25), hayatını kaybederken, motokurye tutuklandı.
24.10.2023 Yaşam
Adana'da filmleri aratmayan olay! Fırıncı uncuya hayatının dehşetini yaşattı...
Adana'da filmleri aratmayan olay! Fırıncı uncuya hayatının dehşetini yaşattı... Aksiyon filmlerini aratmayan olay Adana'da yaşandı. Motosikletli ve kasklı Ali Sarı (24), Süleyman Şenci (22) ile birlikte, ortağı olduğu ekmek fırınına tahsilat için gelen uncu Mehmet A.’yı (33) tabancayla tehdit edip, aracındaki, içinde 139 bin TL bulunan çantayı gasbetti. Olay güvenlik kamerasına yansırken, yakalanan şüpheliler tutuklandı.
17.10.2023 Gündem
Motosiklet sürücüsünden ilginç yöntem: Bedava benzin topladı
Motosiklet sürücüsünden ilginç yöntem: Bedava benzin topladı Kadıköy E-5 karayolu üzerinde bir motosiklet sürücüsü, motosikletinin parçasını sökerek çalışmadığını söyledi. Şahıs, yoldan geçen diğer motosikletlileri durdurarak birer litre benzin topladı. Durumu fark eden bir motosiklet sürücüsü ise o anları kayda aldı.
16.10.2023 Haber
Motosiklet sürücüsünden bedava benzin için şaşırtan yöntem! Tek tek topladı
Motosiklet sürücüsünden bedava benzin için şaşırtan yöntem! Tek tek topladı Kadıköy E-5 karayolu üzerinde bir motosiklet sürücüsü, motosikletinin parçasını sökerek çalışmadığını söyledi. Şahıs, yoldan geçen diğer motosikletlileri durdurarak birer litre benzin topladı. Durumu fark eden bir motosiklet sürücüsü ise o anları kayda aldı.
16.10.2023 Yaşam
Bodrum'da korkunç ölüm! Kontrolden çıkan motosiklet elektrik direği ile istinat duvarı arasına sıkıştı
Bodrum'da korkunç ölüm! Kontrolden çıkan motosiklet elektrik direği ile istinat duvarı arasına sıkıştı Muğla'nın Bodrum ilçesinde istinat duvarı ile beton elektrik direğinin arasına sıkışan motosikletli Cengizhan Kır (25), yaşamını yitirdi.
12.10.2023 Yaşam
Kaza sonrası motosikletten fırladı, taksi camında asılı kaldı
Kaza sonrası motosikletten fırladı, taksi camında asılı kaldı Manavgat'ta hatalı 'U' dönüşü yapan ticari taksi ile motosiklet çarpıştı. Motosikletten fırlayan sürücü taksinin arka camında içeri girerek asılı kaldı.
24.09.2023 Yaşam
Motosiklet ile çarpışan otomobil mezarlığa uçtu! Kan donduran feci kaza
Motosiklet ile çarpışan otomobil mezarlığa uçtu! Kan donduran feci kaza Denizli'nin Tavas ilçesinde, karşısına çıkan motosiklet ile çarpışan otomobilin mezarlığa uçması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
18.09.2023 Yaşam
Arabada 'yüksek sesle müzik' dehşeti! O hareket sonunu getirdi
Arabada 'yüksek sesle müzik' dehşeti! O hareket sonunu getirdi Korkunç olay İstanbul Güngören'de yaşandı. Otomobiliyle ilerleyen 38 yaşındaki Sinan Çalışkanel, yüksek sesle müzik açtığı gerekçesiyle yanından geçen motosiklet sürücüsü tarafından uyarıldı. İkili arasında tartışmayla başlayan kavgada bir dehşet yaşandı.
6.08.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Motosiklet Sürücüsü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki motosiklet sürücüsü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.