Motorsiklet

Motorsiklet

Son dakika motorsiklet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan motorsiklet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını motorsiklet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Motorsiklet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan motorsiklet gelişmeleri de dahil olmak üzere 253 motorsiklet haberi bulunmuştur. Tüm motorsiklet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yüksek ses çıkarttı! Trafikten men edildi..
Yüksek ses çıkarttı! Trafikten men edildi.. Zonguldak'ın Gazipaşa Caddesi’nde trafik denetimi yapan trafik polisleri, yüksek ses çıkaran egzoz kullandığı gerekçesiyle 6 bin 439 TL ceza kesilip, motosiklet trafikten menedildi. Motosiklet sahibi iraç Abalı,“Bari bağlamayın abi, gözünüzü seveyim. Çekici çağıracak param yok ne yapayım” dedi.
25.04.2024 Gündem
Tornavidalı cinayetin görüntüleri ortaya çıktı! Güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti
Tornavidalı cinayetin görüntüleri ortaya çıktı! Güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti İstanbul'un Esenler İlçesinin Menderes Mahallesi'nde otomobiline çarpıp kaçan motosikletli Azat Aktaş tarafından tornavidayla göğsünden yaralanarak hayatını kaybeden Ruhat Karasu cenaze namazının ardından memleketi Batman'a götürüldü. Karasu'nun hayatını kaybettiği kavganın görüntüleri saniye saniye kaydedildi.
25.04.2024 Gündem
Motosiklet kazasında öldü! Ailesi eylem yapıyor
Motosiklet kazasında öldü! Ailesi eylem yapıyor Antalya'nın Kepez ilçesi'nde geçtiğimiz yıl 14 Aralık'ta meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü Osman Alp Kavak'ın ailesi, olayın yaşandığı yerde açıklama yaptı. Anne Zehra Tok, tutuklanan sürücü Yusuf Şahin Yüksel'in yanı sıra, kendisiyle yarıştığını iddia ettiği diğer otomobil sürücü Ramazan A.'nın da tutuklanmasını istedi. Anne Tok, "Ben her gün ölüyorum ama o her gün rahat gezebiliyor. Dışarıda olan kişinin de tutuklanmasını istiyorum" dedi.
7.04.2024 Gündem
Ölen motosiklet sürücüsünün başında gözyaşı döktüler
Ölen motosiklet sürücüsünün başında gözyaşı döktüler Adana'da otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybederken motosikletteki 1 kişide yaralandı. Acı haberi alan sürücünün yakınları cenaze başında uzun süre gözyaşı döktü.
6.04.2024 Adana
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş!
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş! Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Kurum mevcut belediye yönetimini eleştirerek 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. Kurum, İmamoğlu'nun mal varlığıyla ilgili iddialara da değindi.
26.03.2024 Gündem
Tek tekerle gidiyordu, motosiklet devrildi! Hastanelik oldu
Tek tekerle gidiyordu, motosiklet devrildi! Hastanelik oldu İzmir'in Konak ilçesi'nde motosiklet sürücüsünün tek teker üzerinde ilerlediği ve kaza yaptığı anlar aynı istikamete gitmekte olan takside bulunan yolcu tarafından cep telefonuyla kayda alındı.
12.03.2024 Gündem
İzmir'de motosikletli gencin öldürülmesiyle ilgili 5 gözaltı
İzmir'de motosikletli gencin öldürülmesiyle ilgili 5 gözaltı İzmir'in Bayraklı ilçesinde motosikletiyle seyir halindeyken, kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıya uğrayan Mustafa Akkavak cinayeti ile ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler adliyeye sevk edilirken, olayın iki grup arasındaki bir süredir süren husumetten kaynaklı olduğu öğrenildi.
25.09.2023 Yaşam
Polisin motorsikletli gence sözleri gündem oldu! Bakan Yerlikaya'dan teşekkür telefonu
Polisin motorsikletli gence sözleri gündem oldu! Bakan Yerlikaya'dan teşekkür telefonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Samsun'da motosiklet sürücüsü gence sergilediği babacan tavırla herkesin takdirini kazanan polis memurunu telefonla arayarak tebrik ettiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya mesajında "Bir motosiklet sürücüsü olarak bu video, bu sözler beni çok duygulandırdı" ifadelerini kullandı.
22.07.2023 Gündem
Motosiklet bariyere çarptı; 1 ölü, 1 yaralı
Motosiklet bariyere çarptı; 1 ölü, 1 yaralı İzmir'in Torbalı ilçesinde bariyerlere çarpan motosikletin sürücüsü Hamit Can Dalgakıranlar (25) hayatını kaybetti, arkasındaki E.G. (21) ise ağır yaralandı.
26.06.2023 Gündem
İşlerinden istifa edip şirket kurarak başlıyorlar! ‘Mesaiye patron değil biz karar veriyoruz’
İşlerinden istifa edip şirket kurarak başlıyorlar! ‘Mesaiye patron değil biz karar veriyoruz’ Son dönemde çok sayıda vatandaş işinden istifa edip esnaf kurye olmayı seçiyor. Şirketler aylık 35 bin lira vaat ediyor ama gerçekler farklı. Kuryeler bu ücretler için sınırların zorlanması gerektiğini ifade ediyorlar. Onlar için en büyük avantaj ise ne kadar çalışacaklarına patronun değil kendilerinin karar veriyor olması...
11.05.2023 Ekonomi
Survivor ile ünlenen Anıl Tetik'ten şaşırtan karar!
Survivor ile ünlenen Anıl Tetik'ten şaşırtan karar! Survivor yarışmasıyla tanıdığımız Anıl Tetik, yarışma bittikten sonra oyunculuğa adım atmıştı. Son olarak Kanal D'nin sevilen dizisi 'Üç Kız Kardeş'te yer alan Tetik, geçtiğimiz gün bir arkadaşıyla birlikte Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Ünlü isim, ayaküstü gazetecilerin sorularını cevaplayarak, oyunculuğu bıraktığını açıkladı.
9.03.2023 Magazin
Elektrikli motorlara ilgi büyüyor
Elektrikli motorlara ilgi büyüyor   Motosiklet pazarında büyüme sürüyor. Tedarik problemlerine rağmen  ilk 7 ayda satışlar yüzde 47.9 arttı.  
25.08.2022 Otomobil
İzmir'de motosiklet devrildi: 1 ölü, 1 yaralı
İzmir'de motosiklet devrildi: 1 ölü, 1 yaralı İzmir'in Tire ilçesinde devrilen motosikletteki Nurcan Metiner (56) hayatını kaybetti, sürücü Kadir Bilgitekin (28) yaralandı.
29.07.2022 Yaşam
Jason Momoa trafik kazası geçirdi
Jason Momoa trafik kazası geçirdi Amerikalı oyuncu Jason Momoa, Los Angeles’ta karşı yoldan gelen bir motorsikletliyle kaza yaptı.
26.07.2022 Magazin
İranlı suikast timinin planı Taksim'de böyle engellendi: Burası Türkiye İsraillilere hiç bir zarar gelmez!
İranlı suikast timinin planı Taksim'de böyle engellendi: Burası Türkiye İsraillilere hiç bir zarar gelmez! İstanbul'da İsrailli turistlere suikast planı yapan İranlıların planı deşifre oldu. Yosef Levi Sfari'nin Beyoğlu İlçesi'nde konakladığı otele yerleşen İranlı "Suikast Hücresi" üyelerinin İsrail İstanbul Eski Başkonsolosu Sfari'yi kaçırarak infaz etmeyi planladıkları, ardından da İsrail uyruklu turistlere yönelik saldırı planladıkları ortaya çıktı. Casusluk faaliyetine ilişkin yürütülen soruşturmanın detayları ortaya çıktı...
10.07.2022 Gündem
Sürücüler için güzel haber! İstanbul'da ilk kez izin verildi, Avrasya Tüneli'nde...
Sürücüler için güzel haber! İstanbul'da ilk kez izin verildi, Avrasya Tüneli'nde... Sürücüler için sevindiren gelişme. Bakan resmen açıkladı. İstanbul'da ilk kez izin verildi. Avrupa ve Asya kıtalarını birbirine bağlayan Avrasya Tüneli, 1 Mayıs itibariyle motosikletli sürücülerin de geçişine açıldı. Saatlerin 00.00 olmasıyla tünelden geçen ilk motosikletliler ise isimleri Hun Türkleri'nden alan 'Huns MC Turkey' kulübü üyeleri oldu. O anları cep telefonlarıyla kayıt alan motosiklet tutkunlarından Okan Ay, "Fikir bana ait" dedi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Motobike Fuarı'nda Avrasya Tüneli'nin 1 Mayıs itibariyle motosikletli sürücülerin de geçişine açılacağının haberini vermişti. İşte son dakika haberinin detayları...
3.05.2022 Gündem
Karayollarında yeni dönem! Bakan resmen duyurdu, artık değişiyor...
Karayollarında yeni dönem! Bakan resmen duyurdu, artık değişiyor... Karayollarında yeni dönem. Bakan Karaismailoğlu resmen duyurdu. Motorsikletli ölümlerin önüne geçilecek. Ulaştırma ve ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu Kınalı mevkiine takılan ve motorcu dostu bariyer olarak bilinen oto-korkulukların takıldığı yerde açıklama yaptı. Bakanlık olarak trafik seyrinde can ve mal güvenliğini en üst seviyeye çıkarmak için büyük bir mücadele sergilediklerini belirten Karaismailoğlu, "Bu kapsamda karayollarımızın üzerinde motosiklet koruyucu oto-korkuluk sitemlerini kuruyor, mevkii sayısını ve uzunluklarını da artırıyoruz" dedi. 
10.04.2022 Gündem
İzmir Valiliği'nden son dakika kararı! 3 Nisan'a kadar yasaklandı
İzmir Valiliği'nden son dakika kararı! 3 Nisan'a kadar yasaklandı İzmir Valiliği'nden son dakika kararı. İzmir Valiliği, kent genelinde etkili olan kuvvetli rüzgar nedeniyle, 3 Nisan'a kadar motosikletli kurye, motosiklet ve elektrikli scooterların trafiğe çıkışını yasakladı. Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan yazılı açıklamada; "Değerli İzmirliler; kuvvetli rüzgar nedeniyle, trafiğin seyri ve can güvenliği açısından 1 Nisan Cuma günü saat 17.30'dan 3 Nisan Pazar günü saat 22.00'ye kadar motosiklet, motorlu kurye ve elektrikli scooterların trafiğe çıkışına izin verilmeyecektir" denildi.
1.04.2022 Gündem
İstanbul için son dakika kararı! Yasakla ilgili flaş gelişme, Vali Yerlikaya duyurdu
İstanbul için son dakika kararı! Yasakla ilgili flaş gelişme, Vali Yerlikaya duyurdu Son dakika kar yağışı açıklaması. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya son dakika duyurdu. Motorsiklet yasağıyla ilgili flaş gelişme. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün ‘İstanbul’ için günler öncesinde uyarıda bulunduğu kar yağışı zaman zaman etkisini arttırıyor. Vatandaşlar ve sürücüler zor anlar yaşarken rüzgarın etkisi ile sıcaklıklar hissedilir derecede düştü. Vali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile 20 Mart Pazar günü saat 10.00 itibari ile motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkış yasağının kaldırıldığını açıkladı.
19.03.2022 Gündem
Aybar kar fırtınası İstanbul'a yaradı! Son bir yılın en yüksek seviyesi...
Aybar kar fırtınası İstanbul'a yaradı! Son bir yılın en yüksek seviyesi... İstanbul’da etkili olan Aybar kar fırtınası sonrası barajlardaki doluluk oranı yükselişe geçti. İstanbul barajları yüzde 84.29 oran ile son bir yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Doluluk oranı yüzde 95 seviyelerine ulaşan Elmalı Barajı'nda ise kar yağışıyla kartpostallık görüntüler oluştu. Gün batımıyla birlikte masalsı görüntülerin oluştuğu Elmalı Barajı havadan görüntülendi.
14.03.2022 Gündem
İstanbul'daki kar yağışıyla ilgili son dakika gelişmesi! Turuncu alarm kalktı
İstanbul'daki kar yağışıyla ilgili son dakika gelişmesi! Turuncu alarm kalktı İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul'da turuncu alarmın kalktığını duyurdu.
13.03.2022 Gündem
İstanbul için son dakika motokurye ve motorsiklet kararı!
İstanbul için son dakika motokurye ve motorsiklet kararı! İstanbul'da kar yağışı günlerce etkisini gösterdi. Bu süre zarfında motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkışlarına izin verilmemişti. Vali Yerlikaya yeni kararı duyurdu.
13.03.2022 Gündem
MTV için son gün! Arabası olan herkesi kapsıyor! Ücret tarifesi belli oldu! 1576 lira...
MTV için son gün! Arabası olan herkesi kapsıyor! Ücret tarifesi belli oldu! 1576 lira... 2022 yılı motorlu taşıtlar vergisi (MTV) ilk taksiti için son ödeme tarihi geldi çattı. Araç sahipleri için ödeme süresi bugün sona eriyor. 2022 yılına ait MTV'nin birinci taksit ödeme dönemi 1 Ocak'ta başlamıştı. Uygulanan MTV, ocak ve temmuz olmak üzere eşit 2 taksitte ödeniyor. Araç sahiplerinin ilk taksit ödemelerinin süresi 31 Ocak Pazartesi günü sona eriyor. MTV ödemeleri, İnteraktif Vergi Dairesi'nden veya mobil uygulamasından 02.00-23.45 saatlerinde, anlaşmalı bankaların banka veya kredi kartı, banka hesabından havale yöntemi, yabancı ülkede faaliyet gösteren bankalara ait kartların yanı sıra vergi tahsiline yetkili bankaların vergi dairesi vezneleri aracılığıyla ve PTT şubeleri vasıtasıyla da yapılabiliyor.
31.01.2022 Ekonomi
İstanbullular için son dakika açıklaması: Trafiğe çıkış yasağı sürmektedir
İstanbullular için son dakika açıklaması: Trafiğe çıkış yasağı sürmektedir İstanbul'da kar yağışı etkisini kaybetmeye başladı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Gece gündüz fedakarca çalışan bütün ekiplerimize gönülden teşekkür ediyorum." açıklamasında bulundu. Yerlikaya bir başka paylaşımında, "Özellikle ara sokaklarda; Buzlanma ve Kar temizleme çalışmaları devam ettiğinden, motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkış yasağı sürmektedir." ifadelerini kullandı.
26.01.2022 Gündem
İstanbul'da bir son dakika kararı daha! Motokurye, motosiklet ve elektrikli scooterlara yasak geldi
İstanbul'da bir son dakika kararı daha! Motokurye, motosiklet ve elektrikli scooterlara yasak geldi Yoğun kar yağışı sonrası bir son dakika kararı daha. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yoğun kar yağışı nedeniyle motosiklet ve elektrikli scooterların kullanılmayacağını duyurdu
23.01.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Motorsiklet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki motorsiklet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.