Gazete Vatan Logo
Magazin Survivor ile ünlenen Anıl Tetik'ten şaşırtan karar!

Survivor ile ünlenen Anıl Tetik'ten şaşırtan karar!

Survivor yarışmasıyla tanıdığımız Anıl Tetik, yarışma bittikten sonra oyunculuğa adım atmıştı. Son olarak Kanal D'nin sevilen dizisi 'Üç Kız Kardeş'te yer alan Tetik, geçtiğimiz gün bir arkadaşıyla birlikte Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Ünlü isim, ayaküstü gazetecilerin sorularını cevaplayarak, oyunculuğu bıraktığını açıkladı.

Survivor ile ünlenen Anıl Tetik'ten şaşırtan karar!

Son olarak Üç Kız Kardeş'te ekranlarda olan Anıl Tetik, 2010 ve 2011 senelerinde, Türkiye Motorsiklet 600cc Şampiyonası’nda birincilik elde etmiş ve Milli Sporcu unvanını kazanmıştı. Sporda elde ettiği başarının ardından 2012'de yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği 'Survivor Ünlüler-Gönüllüler'de yer almıştı. Yarışmadan üçüncülükle ayrılan ve bu sayede ün kazanmaya başlayan Tetik, 2015 yılında da 'Survivor All Star'da yarışmıştı.

YARIŞMADAN SONRA OYUNCULUK TEKLİFLERİ ALDI

Survivor'dan döndüğünde dizilerden teklif almaya başlayan ünlü isim, 'Hayat Bazen Tatlıdır', 'Tek Yürek' ve 'Savaşçı gibi yapımlarda yer almıştı.

ARKADAŞIYLA GÖRÜNTÜLENDİ

Anıl Tetik, geçtiğimiz gün ise yakın arkadaşı Melik Kam ile Nişantaşı City's'de objektiflere takıldı. Oyuncu, ayaküstü basın mensuplarıyla konuşmayı da ihmal etmedi.

"ŞİRKET İŞLERİME YÖNELDİM"

Tetik, gazetecilerin; "Neler yapıyorsunuz?" sorusu karşısında oyunculuğu bıraktığını açıklayarak şu ifadeleri kullandı:

Hiç bir şey yapmıyorum. Bundan sonra da bir şey yaparken göremeyeceksiniz. Çünkü oyunculuğu bıraktım. Kendi şirket işlerime yöneldim.

TAKIM ELBİSE ALDI

Turizm şirketi olduğu bilinen Anıl Tetik'in radikal kararı şaşkınlık yarattı. Takım elbise alan oyuncu, daha sonra bir kafeye geçerek yemek yedi.

Haberin Devamı

'ÜÇ KIZ KARDEŞ'TE HAKAN'A HAYAT VERDİ

Anıl Tetik, en son Kanal D'nin ilgiyle izlenen 'Üç Kız Kardeş' dizisinde 'Hakan' karakterine hayat vermişti. Ünlü isim, 'Üç Kız Kardeş' ile ilgili; "İzleyenleri çok güzel şeyler bekliyor. Şu an için tabii ki çok bir şey söyleyemem ama yeri geldiğinde tebessüm ettirecek, yeri geldiğinde ise şaşırtacak olaylara hazır olun derim" diye konuşmuştu.

"İZLEYENLERİ ÇOK ŞAŞIRTACAK"

Dizinin senaryosunu ilk okuduğunda çok etkilediğinden bahseden oyuncu, “Her okuduğumda merak uyandıran, heyecanlandıran bir hikayeden uyarlanmış bu dizide yer almak beni çok mutlu etti. Hakan etrafından hep ilgi gören ve sevilen bir karakter. Bir o kadar da cool olan birisi. Bence Hakan’ın hikayesi izleyenleri çok şaşırtacak” demişti.