Milli Görüş

Milli Görüş

Son dakika milli görüş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan milli görüş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını milli görüş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Milli Görüş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan milli görüş gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.301 milli görüş haberi bulunmuştur. Tüm milli görüş haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: İstanbul’da tek bir riskli yapı bırakmayacağız
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: İstanbul’da tek bir riskli yapı bırakmayacağız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Bayrampaşa Millet Bahçesi Açılış Töreni'ne katıldı. Açılışı yapılan millet bahçesinin merhum Necmettin Erbakan ve 200 arkadaşının hatıralarıyla dolu olduğunu belirten Kurum, ‘’Buradan ilk kez açıklıyorum. Muhteşem millet bahçemizin ismi Necmettin Erbakan Millet Bahçesi olmuştur. Hocamızın ismini sonsuza kadar yaşatacaktır." dedi
24.02.2024 Gündem
Fatih Erbakan: Milli Görüş çizgisi gericilik değildir
Fatih Erbakan: Milli Görüş çizgisi gericilik değildir Yeniden Refah Partisi lideri Erbakan, CNN Türk canlı yayınında 'milli görüş' ve 'laiklik' ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
17.06.2023 Gündem
Fatih Erbakan CNN TÜRK'e konuştu: Saadet Partisi'nin tabanı olmadığı ortaya çıktı
Fatih Erbakan CNN TÜRK'e konuştu: Saadet Partisi'nin tabanı olmadığı ortaya çıktı TBMM'deki yemin töreni ile yeni yasama dönemi başladı. Meclis'te gerçekleşen CNN TÜRK canlı yayınında Dicle Canova'ya konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimini değerlendirdi. Erbakan, konuşmasında "Saadet Partisi'nin tabanı olmadığı ortaya çıktı. HDP de seçimin kaybedenlerinden. HDP ile ilgili Yeşil Sol isminin etkisi olduğunu ifade eden var. Muhafazakar seçmen de Sol kelimesine tepki oluştu." dedi.
2.06.2023 Gündem
30 yıldır siyasete damga vuruyor: Her seçimi kazandı!
30 yıldır siyasete damga vuruyor: Her seçimi kazandı! Asıl hedefi yeşil sahaların fatihi olmaktı. Ancak babası istemeyince lise yıllarından beri meraklı olduğu politikaya yöneldi. Milli Selamet Partisi saflarında başladığı siyasi hayatında ilk büyük başarıyı 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak kazandı. Yaklaşık 30 yıldır da yenilgiyi hiç tatmadı.
29.05.2023 Gündem
Depremde yıkılan kültür varlıkları, 3 yılda ayağa kaldırılacak
Depremde yıkılan kültür varlıkları, 3 yılda ayağa kaldırılacak Vakıflar Genel Müdürü Sinan Aksu, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan ve hasar gören kültür varlıklarının tamamını 3 yıl içinde ayağa kaldırma hedefinde olduklarını söyledi.
15.05.2023 Gündem
Yeniden Refah Partisi neyi savunuyor? Yeniden Refah Partisi hangi görüştedir?
Yeniden Refah Partisi neyi savunuyor? Yeniden Refah Partisi hangi görüştedir? 21 yıl aradan sonra TBMM'ye giren Milli Görüş'ün temsilcisi Yeniden Refah Partisi'nde sevinç sürüyor. Cumhur İttifakı bünyesinde 14 Mayıs 2023 genel seçimlerine giren ve genel başkanlığını Fatih Erbakan'ın yaptığı Yeniden Refah Partisi hangi görüştedir? Yeniden Refah Partisi sağcı mı solcu mu?
14.05.2023 Gündem
Fatih Erbakan: Milli görüş 21 yıl aradan sonra yeniden Meclis'te
Fatih Erbakan: Milli görüş 21 yıl aradan sonra yeniden Meclis'te Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan seçim sonuçlarına ilişkin yaptığı açıklamada "21 sene aradan sonra Milli görüşü Meclis'e taşıyan milletimize en içten teşekkürlerimizi arz ediyorum" dedi.
15.05.2023 Gündem
Fatih Erbakan, Ankara'da oyunu kullandı
Fatih Erbakan, Ankara'da oyunu kullandı Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Ankara'da eşi ile oyunu kullandı.
14.05.2023 Gündem
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan CNN TÜRK'te önemli açıklamalar
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan CNN TÜRK'te önemli açıklamalar Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, CNN TÜRK'te gündeme ilişkin konuştu. Erbakan, Kılıçdaroğlu'na tepki gösterirken, 'CHP’den çözüm süreci bekliyoruz. Teröristlerin özgür olmasını istiyorlar. Borç almaktan ve faizden başka söylemleri yok.' ifadelerini kullandı.
11.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeniden Refah'a ziyaret
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeniden Refah'a ziyaret Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yeniden Refah Partisi binasındaki ziyareti yaklaşık 50 dakika sürdü. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan görüşme sonrası, 'İttifak kararımız ilkeler üzerine inşa edilmiştir. Cumhur İttifakı'na girerek milli bir adım attık' dedi.
28.03.2023 Gündem
Yeniden Refah Partisi seçim kararını açıkladı
Yeniden Refah Partisi seçim kararını açıkladı Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 14 Mayıs seçimlerine ilişkin aldıkları kararı açıkladı.
20.03.2023 Gündem
AK Parti'den, Yeniden Refah Partisi'ne 'Cumhur İttifakı' daveti
AK Parti'den, Yeniden Refah Partisi'ne 'Cumhur İttifakı' daveti AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı ziyaret etti. Erbakan, yaklaşan seçimler dolayısıyla fikir alışverişinde bulunduklarını belirterek, "Yeniden Refah Partimizi Cumhur İttifakı'nda görmek istediklerini ifade ettiler. Bizler de yetkili kurumlarda bu teklifi, daveti değerlendireceğiz" dedi.
10.03.2023 Gündem
Cumhur İttifakı'na 2 partiden yeşil ışık! ‘İl il bunlara bakılıyor’
Cumhur İttifakı'na 2 partiden yeşil ışık! ‘İl il bunlara bakılıyor’ Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önce Bahçeli ardından Destici ile görüşmesinin ardından akıllara 'Cumhur İttifakı genişleyecek mi?' sorusunu getirdi. CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova son kulis bilgilerini değerlendirirken AK Parti'nin elindeki son anket çalışmalarını da paylaştı.
10.03.2023 Gündem
Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı Cumhur İttifakı kulislerinde yankı buldu: Bizim için çok iyi bir aday
Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı Cumhur İttifakı kulislerinde yankı buldu: Bizim için çok iyi bir aday Altılı Masa’nın 2 Mart’taki toplantısında İYİ Parti lideri Meral Akşener’in, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığına itirazıyla başlayan krizin, Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlarının “cumhurbaşkanı yardımcılığına getirilmesi taahhüdü” formülüyle aşılması, iktidar cephesinde de yankı buldu.
8.03.2023 Gündem
AK Parti'den Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığına ilk yorum
AK Parti'den Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığına ilk yorum AK Parti Grup Başkanvekili Turan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığına ilişkin açıklama yaptı. Turan, Kılıçdaroğlu'nun adaylığını kutlayarak "Ancak tek parti ve darbe dönemleri hariç iktidar olamayan CHP adayının Milli Görüş'ün güya temsilcisi SP’de açıklanması SP için tarihi utançtır" dedi.
6.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gurbetçilere mektup!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gurbetçilere mektup! AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, Kapıkule Sınır Kapısı'nda dönüş için bekleyen gurbetçilere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mektubu ile yaşadıkları sorunlarla ilgili çözümleri anlatan bir broşür verdi.
4.09.2022 Gündem
Fatih Erbakan: İşçiye, memura, emekliye yüzde 100 maaş zammı ile işe başlayacağız
Fatih Erbakan: İşçiye, memura, emekliye yüzde 100 maaş zammı ile işe başlayacağız Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Pendik Meydanı’nda halkla buluştu. Meydanda bulunan AK Parti, Saadet Partisi standlarını ve esnafı ziyaret eden Dr. Erbakan meydanda yaptığı konuşmada, “Türkiye’de paylaşım ve yönetimde adaleti sağlayacağız. Bahane, mazeret üretmeyeceğiz. Milli kaynak paketleri kitabımız, projelerimiz hazır. 'Önce millet' diyerek dar gelirli 85 milyona adil şekilde bu kaynak aktarılacak. İşçiye, memura, emekliye gelir gelmez en az yüzde 100 maaş zammıyla işe başlayacağız" dedi. 
2.07.2022 Siyaset
Fatih Erbakan: Bu topraklarda LGBT sapkınlığına geçit vermeyeceğiz
Fatih Erbakan: Bu topraklarda LGBT sapkınlığına geçit vermeyeceğiz Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Aile toplumun sigortasıdır. LGBT sapkınlığı dış güçler eliyle toplumumuzun dibine bir dinamit olarak yerleştirilmek isteniyor. Cinsiyetsiz ailesiz bir toplum isteniyor. Bu LGBT sapkınlığına bu topraklarda geçit vermeyeceğimizi bununla mücadele edeceğimizi bütün Türkiye’ye ilan ediyoruz” dedi.
27.06.2022 Siyaset
Fatih Erbakan: Milyarlarca lira faize gidiyor
Fatih Erbakan: Milyarlarca lira faize gidiyor Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Bursa’da basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu. Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Erbakan, "Bugüne kadar 520 milyar dolar faiz ödenmiş, 20 senede. Eğer 3 sene daha iktidar da kalırsam 852 milyar lira faiz daha ödeyeceğim orta vadeli programda yazıyor. 520 milyar dolar faiz ödenmiş, 852 milyar lira daha ödenecek. İyi ki faize karşı olan bir hükümetimiz var. Bir de faize karşı olmasalar kim bilir ne kadar faiz ödenecek. Bu durumda elbette ki vatandaşa, işçiye, esnafa, memura, çiftçiye imkan kalmıyor. Milyarlarca lira faize gidiyor” dedi.
27.05.2022 Siyaset
Fatih Erbakan: Yeniden Refah iktidarında işsizlik ve fakirlik kalmayacak
Fatih Erbakan: Yeniden Refah iktidarında işsizlik ve fakirlik kalmayacak Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Yeniden Refah iktidarında işsizlik ve fakirlik diye bir sorun kalmayacak" dedi.
22.05.2022 Siyaset
Fatih Erbakan’dan Sarıgül’e ziyaret
Fatih Erbakan’dan Sarıgül’e ziyaret Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ü ziyaret etti.
11.05.2022 Gündem
Fatih Erbakan’dan ‘Gezi Davası’ açıklaması: Tasvip etmemiz mümkün değil
Fatih Erbakan’dan ‘Gezi Davası’ açıklaması: Tasvip etmemiz mümkün değil Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Türkiye’de dış bağlantılı Gezi olayları gibi kalkışmaları tasvip etmelerinin mümkün olmadığını belirterek, davada verilen kararların da adil olup olmadığını söylemek için gerekçeli kararın beklenmesi gerektiğini söyledi.
29.04.2022 Siyaset
Fatih Erbakan: Kamu kuruluşlarına denk bütçe yapma zorunluluğu getireceğiz
Fatih Erbakan: Kamu kuruluşlarına denk bütçe yapma zorunluluğu getireceğiz Yeniden Refah Partisi, Fatih Erbakan'ın katılımıyla iftar programı düzenledi. Programda açıklamalarda bulunan Erbakan, seçildiklerinde denk bütçe yapma zorunluluğu getireceklerini belirterek “Belediyelere, bakanlıklara, külliyeye ve bütün kamu kuruluşlarına denk bütçe yapma zorunluluğu getirilecek. Hiç kimse birbirinden daha fazla bir gider, harcama yapma imkanına sahip olmayacak” dedi.
25.04.2022 Siyaset
Fatih Erbakan: Kaynaklar millete aktarılmalı
Fatih Erbakan: Kaynaklar millete aktarılmalı Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan yaptığı yazılı açıklamada, “Yapılması gereken ‘önce millet’ anlayışıyla kaynaklar millete aktarılmalıdır. ‘Önce millet’ anlayışıyla bütün bu adımları atacak olan da adil paylaşımla aziz milletimizi bu durumdan kurtaracak olan da Millî Görüş’tür, Yeniden Refah Partisi’dir” dedi.
18.04.2022 Siyaset
Fatih Erbakan: Mansur Yavaş'ın adaylığı olası değil
Fatih Erbakan: Mansur Yavaş'ın adaylığı olası değil Yeni Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Millet İttifakı’nda şimdiden Cumhurbaşkanlığı adaylığı problemi baş gösterdiğini belirterek, Mansur Yavaş’ın adaylığını olası görmediğini, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığının kuvvetle muhtemel olduğunu söyledi.
7.04.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Milli Görüş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki milli görüş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.