Milas

Milas

Son dakika milas haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan milas ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını milas haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Milas

haberleri sayfasında son dakika yaşanan milas gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.446 milas haberi bulunmuştur. Tüm milas haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kazada ölen motosikletli Rus fenomen Tatiana'nın ölümünde kahreden detay!
Kazada ölen motosikletli Rus fenomen Tatiana'nın ölümünde kahreden detay!Muğla'nın Milas ilçesinde, Rusya uyruklu sosyal medya fenomeni Tatiana Ozolina'nın (38) hayatını kaybettiği kazanın hatalı sollama sonucu meydana geldiği ortaya çıktı. Birlikte seyahat eden 3 motosikletliden Ozolina'nın, bir TIR'ı hatalı sollayıp, önlerinde seyreden Onur Obuk'un (29) motosikletine arkadan çarptığı belirlendi. Aynı kazada yaralanan ve tedavisini ardından gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilen motosiklet sürücüsü Obuk, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
24.07.2024Gündem
Ünlü sosyal medya fenomeni Tatiana Ozolina feci şekilde can verdi! Korkunç kazada flaş detay
Ünlü sosyal medya fenomeni Tatiana Ozolina feci şekilde can verdi! Korkunç kazada flaş detayMuğla'nın Milas ilçesinde aynı yöne giden iki motosikletin çarpıştığı kazada, dünya turuna çıkan Rus sosyal medya fenomeni Tatiana Ozolina (38), hayatını kaybetti, diğer sürücü Onur Obuk (29) ağır yaralandı.
23.07.2024Gündem
Sokakta ölü bulunmuştu! Ölüm nedeni raporda ortaya çıktı
Sokakta ölü bulunmuştu! Ölüm nedeni raporda ortaya çıktıMuğla'nın Milas ilçesinde, sokakta ölü bulunan vücut geliştirme sporcusu Bahtiyar Bahar'ın (32), polis tarafından hazırlanan olay araştırma raporunda, spora giderken genelde takviye edici maddeler kullandığı ve şeker hastalığı olmamasına rağmen kas yapımını desteklemek için lokal insülin vurulduğu belirtilerek, "Ölüm olayının muhtemelen aldığı ilaçlardan kaynaklandığı kanaati oluşmuştur" denildi.
3.07.2024Gündem
Muğla'da korkunç olay! Vücut geliştirme sporcusu, sokakta ölü bulundu
Muğla'da korkunç olay! Vücut geliştirme sporcusu, sokakta ölü bulunduMuğla'nın Milas ilçesinde, vücut geliştirme sporcusu Bahtiyar Bahar'ın (34), sokakta cansız bedeni bulundu. Bahar'ın cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
29.06.2024Gündem
Muğla Milas'ta orman yangını
Muğla Milas'ta orman yangınıMuğla’nın Milas ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın büyümeden söndürüldü.
19.06.2024Gündem
Akbük Plajı nerede (yol tarifi)? Akbük Plajı ücretli mi ücretsiz mi?
Akbük Plajı nerede (yol tarifi)? Akbük Plajı ücretli mi ücretsiz mi?Muğla'da Akbük sahilindeki işgale son verilerek halk plajı boşaltıldı. Halkın kullanımına açılan Akbük’te otopark ücreti hariç halk plajına girişte ücret alınmayacak.
18.06.2024Gündem
5 ilde orman yangını! Ekipler müdahale ediyor
5 ilde orman yangını! Ekipler müdahale ediyorÇanakkale, İstanbul, Muğla, Sinop ve İzmir'de orman yangını çıktı. İstanbul ve Muğla'da yangın kontrol altına alınırken, Çanakkale, Sinop ve Muğla'da ekiplerin yangınlara müdahalesi sürüyor.
12.06.2024Gündem
Bakan Uraloğlu, 2024 yılı ilk 5 aylık havayolu istatistiklerini açıkladı
Bakan Uraloğlu, 2024 yılı ilk 5 aylık havayolu istatistiklerini açıkladıUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye genelindeki havalimanlarında 2024 yılı ilk 5 aylık döneminde iç hatlarda 37 milyon 108 bin 806, dış hatlarda ise 44 milyon 923 bin 142 olmak üzere direkt transit yolcular ile birlikte toplam 82 milyon 109 bin 667 yolcuya hizmet verildiğini söyledi.
11.06.2024Gündem
Özlem Tekin önce İstanbul'u sonra Bodrum'u terk etti, kayıplara karıştı
Özlem Tekin önce İstanbul'u sonra Bodrum'u terk etti, kayıplara karıştıYıllar önce müziğe ara veren Özlem Tekin, Milas’ta köy hayatı sürmeye başlamıştı. Gün boyu şalvar ve terlikle dolaşan şarkıcı, şehirden uzakta köpekleriyle yaşıyor, yetiştirdiği sebze ve meyveleriyle ilgileniyor, küçükbaş hayvan besliyordu.Bodrum'u da terk eden Özlem Tekin'in nerede olduğu merak konusu oldu.
5.06.2024Magazin
Hibe desteği aldı, hayatı değişti! Devletten karşılıksız 800 bin TL aldı, şimdi yurt dışından talep yağıyor
Hibe desteği aldı, hayatı değişti! Devletten karşılıksız 800 bin TL aldı, şimdi yurt dışından talep yağıyorErzurum'un İspir ilçesinde Mahmut Yaşar, Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'nun (TKDK) sağladığı 800 bin liralık hibe desteği ile Arkun Barajı'nda kurduğu tesiste ürettiği somonları ihraç ediyor.
21.04.2024Gündem
Tuzlu deniz suyunun kullanılması yüksek maliyet gerektiriyor!
Tuzlu deniz suyunun kullanılması yüksek maliyet gerektiriyor!Muğla'nın Bodrum İlçesinde bulunan Mumcular Barajı'nda su seviyesi yüzde 17, Geyik Barajı'nda ise yüzde 58'de kaldı.Dünyaca ünlü turistik ilçenin su ihtiyacını karşılayan baraj hakkında konuşan Doç. Dr. Ceyhun Özçelik, tuzlu suyun yüksek maliyet gerektirdiğini söyledi.
16.04.2024Gündem
'O delikanlı kahraman Türk polisi gelsin beni sorguya alsın' dedi, soluğu karakolda aldı
'O delikanlı kahraman Türk polisi gelsin beni sorguya alsın' dedi, soluğu karakolda aldıMuğla'nın Milas ilçesinde görevli polis memuruna mukavemet gösteren ve sosyal medyadan yaptığı yorumda, "Artistliği o zaman da yaptık şimdi de yapıyoruz, o delikanlı kahraman Türk polisi gelsin beni sorguya alsın" diyen şahıslar polis tarafından gözaltına alındı.
2.04.2024Gündem
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart Muğla yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Muğla aday listesi
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart Muğla yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Muğla aday listesiMuğla yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Muğla iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Muğla aday listesi
24.03.2024Gündem
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı!
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı!Millî Eğitim Bakanlığı, 2 Haziran 2024'te yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.
13.03.2024Gündem
Linyit Kullanım Alanları Nelerdir? Linyitin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Linyit Kullanım Alanları Nelerdir? Linyitin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...Bu yazının ana konusu olan linyit hakkında ne kadar bilgi sahibisiniz? Linyit ülkemizde çıkarılan bir madendir ve genellikle evleri ısıtmak amacıyla kullanıldığı bilinmektedir. Fakat birçok sektörde linyit kullanımı devam etmektedir. Bir kömür türü olarak bilinen linyit kahverengi rengindedir. Kömür çeşitleri içerisinde en düşük sırada yerini almaktadır. En alt sırada yer almasının sebebi ise ısıtma potansiyelinin diğer kömür türlerine göre oldukça düşük olmasından kaynaklanmaktadır.
1.02.2024Yaşam
Alkollü yolcu, uçağı birbirine kattı
Alkollü yolcu, uçağı birbirine kattıMuğla'nın Milas-Bodrum Havalimanı'na İrlanda'dan gelen ve alkollü olduğu belirlenen kadın, uçağı birbirine kattı. Uçaktaki başka bir yolcuya saldıran yabancı uyruklu kadın, gözaltına alındı.
9.01.2024Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! "198 milyar dolarlık yatırım yaptık"
Bakan Uraloğlu duyurdu! "198 milyar dolarlık yatırım yaptık"Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Ulaşım ve haberleşmede 21 yılda 198 milyar dolar yatırım yaptık, ülkemizin ihtiyaç duyduğu ulaştırma ve altyapı yatırımlarını önümüzdeki 30 yıl için planladık, 197 milyar dolar ilave yatırım gerçekleştireceğiz” dedi.
19.12.2023Gündem
Annesi gerçek babasını itiraf etti, 100 milyon liralık servete ortak oldu!
Annesi gerçek babasını itiraf etti, 100 milyon liralık servete ortak oldu!Eşi benzeri görülmemiş olay Muğla'da yaşandı. Orhan Bozkurt annesi Melek Bozkurt'un "Gerçek baban Halil Bozkurt değil, Hasip Bozkurt. Benim babam da Mehmet Bozkurt olabilir" itirafıyla hayatının şokunu yaşadı. Soluğu savcılıkta aldı. Seneler sonra yapılan incelemede, annesinin sözlerinin doğru olduğu ortaya çıktı. 100 milyonluk mirasa ortak olan anne oğul hukuk mücadelesiyle tarih yazdı: Dünyada bir ilk!
18.12.2023Gündem
Ünlü çift kendilerine 'saray' yaptı! İstanbul'dan kaçıp  Köyceğiz'de hayallerinin evini inşa etti
Ünlü çift kendilerine 'saray' yaptı! İstanbul'dan kaçıp Köyceğiz'de hayallerinin evini inşa ettiİstanbul'dan kaçan ünlüler kervanına bir çift daha eklendi. Ünlü oyuncu çift şehrin gürültüsünden kaçıp Muğla'da muhteşem bir ev inşa ettiler. Görüntüsü ile sarayı aratmayan evde her detay düşünüldü.
17.12.2023Magazin
Zultanit Taşı Özellikleri Nelerdir? Zultanit Taşının En Bilinen Faydaları...
Zultanit Taşı Özellikleri Nelerdir? Zultanit Taşının En Bilinen Faydaları...Zultanit taşı, son senelerde popülerliği artan değerli taşlardan biridir. Sadece Türkiye'nin Muğla şehrinde ve Milas yakınlarında çıkarılan zultanit taşı ülkemizde ve dünyada marka haline gelmiştir.
14.12.2023Yaşam
6 yaşındaki çocuğu havaya kaldırıp fırlatmıştı! Müdür yardımcısının görev yeri değişti
6 yaşındaki çocuğu havaya kaldırıp fırlatmıştı! Müdür yardımcısının görev yeri değiştiMuğla'nın Milas ilçesinde müdür yardımcısı Mehmet Serkan G.'nin ilkokul birinci sınıf öğrencisi E.S.'yi (6) koltuk altından tutup, havaya kaldırarak sınıfa fırlattığı görüntüler sonrası müfettiş görevlendirildi. Öğretmenin görev yeri değiştirilirken, mağdur çocuğun annesi S.Ö.S., olayın sonuna kadar takipçi olacaklarını söyledi.
1.12.2023Gündem
6 yaşındaki öğrenci okulda dehşeti yaşadı! Müdür yardımcısı havaya kaldırıp fırlattı
6 yaşındaki öğrenci okulda dehşeti yaşadı! Müdür yardımcısı havaya kaldırıp fırlattıMuğla'nın Milas ilçesindeki Sakarya İlkokulu Müdür Yardımcısı Mehmet Serkan G., koridordaki ilkokul birinci sınıf öğrencisi E.S.'yi (6) koltuk altından tutup, havaya kaldırdıktan sonra sınıfa fırlatarak belinden ve sırtından yaralanmasına neden oldu. E.S.'nin ailesinin şikayeti üzerine Mehmet Serkan G., hakkında başlatılan adli soruşturma sürerken, yaşanan o anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
28.11.2023Gündem
Tatil cennetinde alarm! İlçe halkı tedirgin, barajda su bitti
Tatil cennetinde alarm! İlçe halkı tedirgin, barajda su bittiTurizmin göz bebeği Bodrum'u besleyen Mumcular Barajı'nda su bitti. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Su Kaynakları Ana Bilim Dalı Başkanı Ceyhun Özçelik, “Acil durum eylem planı için geç kalıyoruz” dedi.
6.10.2023Yaşam
Bakan Fidan'dan önemli açıklama: Bazıları kasıtlı Azerbaycan düşmanlığı yapıyordu
Bakan Fidan'dan önemli açıklama: Bazıları kasıtlı Azerbaycan düşmanlığı yapıyorduDışişleri Bakanı Hakan Fidan, New York'taki görüşmede Azerbaycan'ın kendi egemenliğini sağlama konusunda attığı adımları anlattıklarını belirterek, "New York'taki görüşmelerimize denk gelen Karabağ'da Azerbaycanlı kardeşlerimizin yürüttüğü kendi egemenliklerini alma yönünde atılan büyük bir adım olan antiterör operasyonuydu. Operasyonun ilk günü olduğu için uluslararası toplum nezdinde ne kadar büyük bir alanı kapsadığı, ne kadar süreceği, hedefinin ne olduğu konularında çok ciddi soru işaretleri vardı. Bazılarının kasıtlı endişeleri vardı. Bazıları kasıtlı Azerbaycan düşmanlığı yapıyordu" dedi.
29.09.2023Gündem
Eurovision'da Türkiye'yi eden Şebnem Paker öğretmenliği yıldızlığa tercih etmişti! Fethiye için Milas’tan vazgeçti
Eurovision'da Türkiye'yi eden Şebnem Paker öğretmenliği yıldızlığa tercih etmişti! Fethiye için Milas’tan vazgeçtiTürkiye’nin Eurovision yıldızlarından biri olan Şebnem Paker, Muğla’nın Milas ilçesinde bulunan Kırcağız Ortaokulu’na müzik öğretmeni olarak atanmasının ardından sürpriz bir kararla bu atamadan vazgeçerek Fethiye’de görev almak için Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne başvuruda bulunduğu öğrenildi.
20.09.2023Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Milas ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki milas haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.