Mezoterapi

Mezoterapi

Son dakika Mezoterapi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mezoterapi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mezoterapi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mezoterapi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mezoterapi gelişmeleri de dahil olmak üzere 179 mezoterapi haberi bulunmuştur. Tüm mezoterapi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzinsiz ve kayıtsız işletilen güzellik merkezlerine baskın
İzinsiz ve kayıtsız işletilen güzellik merkezlerine baskın Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde sosyal medya üzerinden reklamlarını yaparak izinsiz ve kayıt dışı tıbbi işlem yapan 2 güzellik merkezi ile bir eve baskın düzenlendi.
3.04.2024 Gündem
"Kalıcı makyajda büyük tehlike! Sağlığı tehdit ediyor
"Kalıcı makyajda büyük tehlike! Sağlığı tehdit ediyor Kadınların özellikle son yıllarda talep gösterdiği kalıcı makyaj uygulamalarının cilt sağlığına zararlı olduğunu söyleyen Dermatoloji Uzmanı Dr. Eda Yıldırım, “Estetik açıdan pratik gözükse de bu uygulamalar cilt sağlığına zararlı. Yoğun alüminyum içeren kimi ürünler, vücut üzerinde ciddi yan etkilere ve hastalıklara neden oluyor, sağlığı tehdit ediyor" dedi.
22.02.2024 Yaşam
Güneş Lekesi Nasıl Geçer? Güneş Lekesi Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Güneş Lekesi Nasıl Geçer? Güneş Lekesi Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Güneş lekesi, güneşin cilt üzerindeki yan etkilerinden biri olarak kendini göstermektedir. Düzenli cilt bakımları ve zararlı güneş ışınlarından korunarak, güneş lekelerinden kurtulmak mümkün olmaktadır.
2.01.2024 Sağlık
Cilt gençleştirmenin en etkili yöntemi! Yüz ve boyundaki kırışıklıklarda çok başarılı
Cilt gençleştirmenin en etkili yöntemi! Yüz ve boyundaki kırışıklıklarda çok başarılı Yaş ilerledikçe vücudun kolajen ve elastin seviyeleri azalır, bu da cilt sıkılığının kaybolmasına ve doğrudan yaşlanma belirtileri olan kırışıklığa ve donukluğa neden olur. Önleyici tedbirlerle yaşlanma belirtilerini geciktirmek ise mümkün. Dermatolog Dr. Zahide Eriş de kişinin yaşı, cilt tipi ve ihtiyacı dikkate alınarak ciltteki sıkılık kaybını önleyebileceğini söyleyerek cilt sağlığı ve gençleşmesi ile ilgili merak edilenleri aktardı.
21.10.2023 Sağlık
Leke sorununu en aza indirmek mümkün! Uzmanından cilt bakım rutini ve önerileri
Leke sorununu en aza indirmek mümkün! Uzmanından cilt bakım rutini ve önerileri Yaz mevsimi geride kaldı. Güneş ışınlarının cilt üzerindeki etkisi sonbaharla birlikte gün yüzüne çıktı. Bronzlaşan cilt rengini kaybetti, sıcak hava cildi nemsizleştirerek donuklaştırdı. Doğa kendisini yeni mevsime hazırlarken, cilt de kendini yenilemeye hazır hale getirdi. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu da mevsim geçişlerine uygun, cildi mevsim değişimine hazırlayacak cilt bakım önerilerinde bulunarak önleyici tedbirlerden bahsetti.
30.09.2023 Sağlık
Saç dökülmesini tarihe karıştıran yöntemi açıkladı: 'Çözüm 3-4 adet saç kökünde'
Saç dökülmesini tarihe karıştıran yöntemi açıkladı: 'Çözüm 3-4 adet saç kökünde' Kellik ile ilgili son dakika açıklaması! Saçı dökülen milyonlarca kişiyi ümitlendiren bir gelişme yaşandı. Ağrısız ve konforlu bu tedavi yöntemi ile saç dökülmesi tarihe kavuşabilir. Dermatoloji Uzmanı Dr. Işıl Kanberlioğlu Turan, tamamen hastanın kendi dokusundan özel bir saç dökülme tedavisi hazırlandığını söyledi ve detaylarını anlattı.
22.01.2023 Sağlık
Gözaltı morluklarının sebebi belli oldu!
Gözaltı morluklarının sebebi belli oldu! Göz çevresindeki morlukların hem kadınlar hem de erkeklerde sık görülen bir kozmetik problem olduğunu belirten Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Erkan Bulut, "Susuz kalma, göz altı morluğunun en sık görülen nedenidir. Vücutta yeterince sıvı bulunmaması veya vücudumuzun uygun miktarda su alamadığının işaretidir. Bunun sonucunda gözler çöker ve cilt kemiğe daha yakın bir pozisyon aldığından daha mat veya donuk bir görünüm sergiler" dedi.
22.12.2022 Sağlık
Kış aylarında cildinizi koruyun
Kış aylarında cildinizi koruyun Kış ayları geldi ve havalar soğumaya başladı. Soğuk hava şartlarından dolayı cildiniz aşırı kurumaya meyilli olabilir. Bunu önlemek için cildinize nem depolayan bir bakım yöntemini uygulamanız gerekiyor olabilir. İşte soğuyan havalarla birlikte kuruyan ciltler için öneriler...
11.12.2022 Sağlık
Hızla kalorileri yakıyor, sağlıklı kilo verdiriyor! Yüzde 30 artırıyor...
Hızla kalorileri yakıyor, sağlıklı kilo verdiriyor! Yüzde 30 artırıyor... Kış aylarında üşümenin kilo vermeyi hızlandırdığını belirten Diyetisyen Serenay Bender, “Kilo vermek için kış aylarının seçilmesinin nedenleri arasında ilk olarak soğuk havanın kalorilerin daha hızlı yakılmasını sağlaması yer alıyor. Kış aylarındaki meyve ve sebze liflerinin çok olması da kilo vermeyi kolaylaştırıyor” dedi. İşte o besinler...
24.11.2022 Sağlık
Mezoterapi ile parlak ve sağlıklı bir cilde sahip olmak mümkün
Mezoterapi ile parlak ve sağlıklı bir cilde sahip olmak mümkün Herkes sağlıklı, lekesiz ve parlak bir cilde sahip olmak istiyor. Günümüzde cilt kalitesini yükseltmek için birçok yöntem bulunuyor. Mezoterapi cildi daha sağlıklı hale getiriyor.
20.11.2022 Sağlık
Kışın kuruyan ciltten evde alınacak önlemlerle kurtulmak mümkün
Kışın kuruyan ciltten evde alınacak önlemlerle kurtulmak mümkün Havaların soğuması saçlarda ve cilt üzerinde olumsuz etkilere neden oluyor. Pek çok kişi mevsim değişimlerinde saçlarının dökülmesinden şikayet ederken, havaların soğuması ciltte kurumaya yol açıyor. Cilt kuruluğunda PRP ve mezoterapi gibi klinik çözümler bulunurken, evde alınacak önlemler ve maskeler ile de cilt kuruluğunun önüne geçilebilir .
7.11.2022 Sağlık
Hızlı büyüyen güneş lekelerine dikkat
Hızlı büyüyen güneş lekelerine dikkat Dermatoloji (Cildiye) Uzm. Dr. Enkhjargal (Egi) Losol, “Bazı hızlı büyüyen güneş lekeleri; ‘lentigo maligna’ olarak adlandırılan deri kanseri türüyle karışabileceği için iyi huylu veya kötü huylu ayrımının doğru yapılabilmesi açısından dermatoloji uzmanlarınca dermatoskopi ile kontrol edilmesi gerekir” dedi.
21.07.2022 Sağlık
Mezoterapi 20’li yaşlarda cildin korunmasını sağlıyor!
Mezoterapi 20’li yaşlarda cildin korunmasını sağlıyor! Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu, günümüzde sıklıkla uygulanmaya başlanan mezoterapi yöntemini tüm detaylarıyla sizler için anlatıyor.
27.06.2022 Sağlık
Genç bir yüze kavuşmak için hangi işlemleri tercih etmeliyiz?
Genç bir yüze kavuşmak için hangi işlemleri tercih etmeliyiz? Genç bir yüze kavuşmak için güneşten korunmaya ve sağlıklı beslenmeye önem gösterilmesi gerektiğini belirten Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Prof. Dr. Özgür Pilancı, mezoterapi, botoks ve dolgu uygulamaları hakkında merak edilenleri tüm ayrıntılarıyla sizler için anlattı.
20.05.2022 Sağlık
Genç bir yüze kavuşmak için hangi işlemleri tercih etmeliyiz?
Genç bir yüze kavuşmak için hangi işlemleri tercih etmeliyiz? Genç bir yüze kavuşmak için güneşten korunmaya ve sağlıklı beslenmeye önem gösterilmesi gerektiğini belirten Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Prof. Dr. Özgür Pilancı, mezoterapi, botoks ve dolgu uygulamaları hakkında merak edilenleri tüm ayrıntılarıyla sizler için anlattı.
20.05.2022 Sağlık
Deri yaşlanmasının önüne geçmek mümkün
Deri yaşlanmasının önüne geçmek mümkün Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Ersoy Acer, bazı yaşam tarzı değişiklikleri ile birlikte deri yaşlanma belirtilerini geciktirmenin mümkün olduğunu belirterek, “Özellikle karbonhidrat, şeker içerikli diyetlerden uzak durmalı, bol sebze ve meyve tüketilmelidir” dedi.
12.04.2022 Sağlık
Hastalar 5 bin yıllık yöntemle şifa buluyor
Hastalar 5 bin yıllık yöntemle şifa buluyor Sivas Numune Hastanesi’nde bulunan Geleneksel Tamamlayıcı ve Fonksiyonel Tıp Ünitesi’nde 5 yıllık tedavi yöntemleri günümüz tıbbı bilgileriyle harmanlanarak hastalara uygulanıyor.
25.03.2022 Sağlık
Ciltte bahar temizliği zamanı! İşte sağlıklı bir cilt için yapılması gerekenler!
Ciltte bahar temizliği zamanı! İşte sağlıklı bir cilt için yapılması gerekenler! Mevsim geçişlerinde yaşadığımız hava değişimleri, cilt üzerinde birçok değişikliğe sebep oluyor. Sert ve soğuk havanın etkisi ciltte kuruluk, nemsizlik gibi sorunlara yol açarken, kapalı ortamlardaki kirli hava ise cildin hava almasını engelleyerek çeşitli problemlere zemin hazırlıyor. Özellikle mevsim değişimlerinde cildin ekstra bakıma ihtiyaç duyduğunu belirten uzmanlar ise ısı, nem, UV ışınlarına karşı fiziksel aktiviteye, su tüketimine, sağlıklı beslenmeye dikkat edilmesi gerektiğini belirtiyor. Bu kapsamda Medikal Estetik Hekimi Dr. Kemali Güneş, yüz mezoterapisi hakkında açıklamada bulundu.
22.03.2022 Sağlık
Göz estetiği yaptırmadan önce dikkat! Hafife almayın!
Göz estetiği yaptırmadan önce dikkat! Hafife almayın! Yaklaşık iki yıldır günlük yaşantımızı derinden değiştiren, özellikle maske kullanımını vazgeçilmez kılan Covid-19 pandemisinde, fiziksel ve ruhsal sağlığımızın en belirgin dışa vurumunu gözlerimiz sergiliyor. Özellikle de sosyal medyada yapılan fotoğraf paylaşımılarında yorgun, mutsuz ve üzgün bakışlar istemeyenler, göz çevresinde bazı estetik uygulamalara yöneliyor. Estetik operasyonlara ilginin son dönemde oldukça arttığını belirten Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Dilek Abul, bu kapsamda revaçta olan ‘badem gözü’ ve ‘tilki gözü’ olarak adlandırılan göz yapılarını anlattı, göz estetiği yaptırmayı düşünenlere önemli uyarılar ve önerilerde bulundu.
15.03.2022 Sağlık
Saç ekimi sonrasında iyileşme süreci nasıl olmalı?
Saç ekimi sonrasında iyileşme süreci nasıl olmalı? Saç Ekim Cerrahisi Uzmanı Dr. Mehmet Erdoğan, saç ekimi sonrası hakkında ve ekim sonrasında saçların sağlıklı ve hızlı uzamasını teşvik eden destekleyici tedavi yöntemler hakkında merak edilenleri sizler için anlattı.
8.03.2022 Sağlık
Cilt problemleri hiç iz kalmadan tedavi edilebilir mi?
Cilt problemleri hiç iz kalmadan tedavi edilebilir mi? Cilt üzerinde meydana gelen sorunlar yanlış tedavi sonrası iz olarak kalabilir. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu, yaşanan cilt problemleri sonrası karşılaşılan izler yapılabilecekleri sizler için anlattı.
2.03.2022 Sağlık
Saç ekimi uygulaması kişiye özeldir!
Saç ekimi uygulaması kişiye özeldir! Saç Ekimi ve Saç Tedavileri Hekimi Dr. Servet Terziler, saç ekimi operasyonlarının kişiye özel olarak planlanıp uygulandığını belirtti.
24.01.2022 Sağlık
Dinamik bir yüz için hangi işlemler tercih edilebilir?
Dinamik bir yüz için hangi işlemler tercih edilebilir? Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahı Op. Dr. İlsun Aka, dinamik ve genç bir yüz görünüme kavuşmak isteyenlerin tercih edebileceği işlemleri derledi.
20.01.2022 Sağlık
Yaşlanmayı önlemek için nelere dikkat edilmelidir?
Yaşlanmayı önlemek için nelere dikkat edilmelidir? Yaşlanmanın önüne geçebilmek için yapabileceğin küçük ancak etkili yöntemleri Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu sizler için derledi.
17.01.2022 Sağlık
Göz altı halka ve torbalarınızdan kurtulun
Göz altı halka ve torbalarınızdan kurtulun Göz altı, hayati bir sağlık sorununa neden olmasa da oluşturduğu kaygılar bir çok insana kabus yaşatıyor. Deri ve Zührevi Hastalıklar Uzmanı Dr. Serap Maden, özellikle ileri yaşta ortaya çıkan bu sorundan mezoterapi, gençlik aşısı ve ışık dolgusu gibi yöntemlerle kurtulmanın mümkün olduğunu söyledi.
15.01.2022 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Mezoterapi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mezoterapi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.