Cilt Bakımı

Cilt Bakımı

Son dakika cilt bakımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cilt bakımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cilt bakımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cilt Bakımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cilt bakımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 597 cilt bakımı haberi bulunmuştur. Tüm cilt bakımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tek bir kırışık bırakmıyor - 2 tanesini zerdeçalla karıştırıp direkt sürün; gençliği 10 yıl geri çağırıyor
Tek bir kırışık bırakmıyor - 2 tanesini zerdeçalla karıştırıp direkt sürün; gençliği 10 yıl geri çağırıyor Yumurtanın harika bir güzellik malzemesi olabileceğini düşündünüz mü? Protein ve besinler açısından zengin olan ve diyetinize dahil ettiğiniz yumurta tüm sistem için yararlı. Ancak sadece bu değil, aynı zamanda cilt için paha biçilmez faydaları var.
24.04.2024 Yaşam
59 yaşında ama tek bir kırışığı yok! Botoks yok, dolgu yok: Meğer gençlik sırrı buymuş!
59 yaşında ama tek bir kırışığı yok! Botoks yok, dolgu yok: Meğer gençlik sırrı buymuş! Yaşlanmaya karşı ilham olan birçok kişiden birisi de TikTok fenomeni Gigi. Kusursuz ve kırışıksız cildi botoks ve dolguyla da bu hale gelmemiş. İşte 59 yaşındaki fenomenin gençlik sırrı....
18.04.2024 Yaşam
Kozmetik ve makyajda fazla ürün kullanımı cilt bariyerini 18 yaşında yok ediyor
Kozmetik ve makyajda fazla ürün kullanımı cilt bariyerini 18 yaşında yok ediyor Dermatoloji Uzmanı Prof. Dr. Zekayi Kutlubay, sosyal medyanın da etkisiyle son zamanlarda çılgınlık haline dönüşen çok fazla sayıda kozmetik ve makyaj malzemesi kullanımının, 40 yaş civarı başlaması gereken cilt bariyeri sorunlarını, 18'li yaşlara kadar düşürdüğünü söyledi. Cilt bariyerinin çökmesi ise egzamadan aşırı akneye, tedavisi daha uzun sürecek ve daha çok masrafa yol açacak tablolara yol açıyor.
14.04.2024 Gündem
Bu alışkanlıklar cildinizi 10 kat yaşlandırıyor!
Bu alışkanlıklar cildinizi 10 kat yaşlandırıyor! Cilt bakımı rutininizi kaçırmıyor, pahalı nemlendiricilere çok fazla harcama yapıyorsunuz ancak bazı gündelik alışkanlıklar yüzünden istediğiniz verimi alamıyorsunuz. Bu alışkanlıkları bırakmadığınız müddetçe cilt bakımında istediğiniz başarıyı yakalayamayacaksınız.
6.04.2024 Yaşam
Adanalı kadınların güzellik sırrı ortaya çıktı! Güneş hasarlarına iyi geliyor
Adanalı kadınların güzellik sırrı ortaya çıktı! Güneş hasarlarına iyi geliyor Adanalı kadınların güneş hasarlarından korunmak için gerçekleştirdikleri güzellik rutini ortaya çıktı. Pirinç maskesi, özellikle Japon veya Kore cilt bakımı rutinleri arasında yer alıyor. Güneş hasarına iyi gelen bu maske Adanalı kadınlar tarafından yoğun şekilde tercih ediliyor. Pirinç sayesinde nesiller boyu parlak, pürüzsüz ve bembeyaz bir cilde sahip oluyorlar. Peki pirinç maskesi nasıl yapılır? İşte yanıtı...
22.03.2024 Adana
Sivilce ve koyu halkalara son: Korelilerin pürüzsüz cildi için 2 malzeme yetiyor!
Sivilce ve koyu halkalara son: Korelilerin pürüzsüz cildi için 2 malzeme yetiyor! Bir Koreli gibi pürüzsüz ve parlak cilde kavuşmak o kadar da zor değil. İki malzemeyle doğru ve bakımlı cilde kavuşmak mümkün. Peki ama nasıl? Sosyal medyada Koreli cilt bakımı trend oldu.
5.03.2024 Yaşam
Kolajeni üretimini iki kat artırıyor! Öğünlere mutlaka ekleyin
Kolajeni üretimini iki kat artırıyor! Öğünlere mutlaka ekleyin Cilt bakımı söz konusu olduğunda kolajene mutlaka rastlamışsınızıdr. Yaşlandıkça azalır ve cilt sarkmaya başlar. Kırışıklığı artırmak için de kolejeni destekleyen besinler alınmalıdır. İşte kolajeni nasıl artıracağınız ile ilgili detaylar...
25.02.2024 Yaşam
Genç bir cilde sahip olmak hayal değil! Uzmanından cildi genç tutmanın yolları
Genç bir cilde sahip olmak hayal değil! Uzmanından cildi genç tutmanın yolları Güzelliği keşfetmek, özgüveni artırmanın, dış görünümü daha fazla vurgulamanın ve her gün kendimizi daha iyi hissetmenin bir yolu olarak karşımıza çıkıyor. Bu yolculuk, daha güzel görünme arayışında atılan adımlarla başlıyor. İlk adım ise cilt ve cilt güzelliği olarak karşımıza çıkıyor.
25.02.2024 Yaşam
Ev yapımı hassas cilt maskesi: Sadece 3 malzemeyle ışıl ışıl parlatıyor!
Ev yapımı hassas cilt maskesi: Sadece 3 malzemeyle ışıl ışıl parlatıyor! Cilt bakımında önemli olan hassas cildin tahriş olmamasıdır. İçerikler de tüm ciltler için uygun olmayabilir. Kızarıklık, kuruluk ve sivilceler yaygın olarak görülür. Ancak hassas bir cildiniz varsa bu ev yapımı maske tam size göre.
23.02.2024 Yaşam
Temiz, bakımlı ve ışıl ışıl bir cilde sahip olmak için yapılması gerekenler! 4 cilt tipine özel 4 bakım önerisi
Temiz, bakımlı ve ışıl ışıl bir cilde sahip olmak için yapılması gerekenler! 4 cilt tipine özel 4 bakım önerisi Temiz, bakımlı ve ışıl ışıl bir cilde sahip olmak nerdeyse tüm kadınların amaçları arasında yer alıyor. Uygun teknik ve doğru yöntemlerle uygulanan cilt bakımı ya da düzenli aralıklarla uygulanan cilt bakımı rutini istenilen sonuçlar elde edilmesinde etkili oluyor. Daha sağlıklı ve iyi görünün bir cilt için yapılacak bakımın parolasını ise cilt tipleri belirliyor. “Cilt bakımı nasıl olmalı? Cilt tiplerine göre bakım nasıl yapılmalı? Cilt bakımının faydaları nelerdir?” sorularının yanıtını Uz. Dr. Çağdaş Koç verdi.
22.02.2024 Sağlık
Egzamanın bir numaralı sebebi: Limonlu cilt bakımının hasarı büyük oluyor!
Egzamanın bir numaralı sebebi: Limonlu cilt bakımının hasarı büyük oluyor! Son günlerde limonla cilt bakımı önerileri oldukça popüler. Cildinizin parlak ve siyah noktalardan arındırma vaadinde bulunan limonlu bakıma uzmanlardan kesin cevap geldi. İşte detaylar...
19.02.2024 Yaşam
Çukur Ayna Kullanım Alanları Nelerdir? Çukur Ayna Günlük Hayatta Ne İşe Yarar?
Çukur Ayna Kullanım Alanları Nelerdir? Çukur Ayna Günlük Hayatta Ne İşe Yarar? Çukur aynalar ışığı odaklamak için kullanılır. Merceklere de benzeyen çukur aynaların günlük hayatta çok fazla kullanımları bulunur. Çukur aynalar çeşitli yerlerde ve ihtiyaca göre kullanılır. Genellikle bilim insanları teleskop ve mikroskoplarda da çukur aynaları kullanırlar. 
3.02.2024 Yaşam
Cilt bakımı sonrası lekeler: Yüzünüzü sivilce ve leke dolduran bu hataya dikkat!
Cilt bakımı sonrası lekeler: Yüzünüzü sivilce ve leke dolduran bu hataya dikkat! Cilt rahatlatıcı bakım planlıyorsanız ihtiyaç duyduğunuz detoks harika bir fikir olabilir. Ancak yüz bakımında yapılmaması gereken hatalar vardır.
1.02.2024 Yaşam
Aman dikkat! Yaptırmadan bir kez daha düşünün
Aman dikkat! Yaptırmadan bir kez daha düşünün Sanatçılar Gökhan Özen ve Rafet El Roman’ın estetik sonrası ortaya çıkan yeni görüntüleri tartışılırken uzmanlar uyardı: “Erkek botoksu kadınlara göre farklıdır. Doğru yapılmazsa feminen görüntü ortaya çıkar.”
19.01.2024 Yaşam
Yüzdeki Sivilce Nasıl Geçer? Yüzdeki Sivilce Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Yüzdeki Sivilce Nasıl Geçer? Yüzdeki Sivilce Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Yüzde oluşan sivilcelerin birçok farklı nedeni bulunmaktadır. Özellikle kir, ölü hücreler, yağ kalıntıları sivilce oluşmasına neden olan faktörlerdendir. Düzenli olarak yapılan cilt temizliği sivilcelerin oluşma riskini azaltmaktadır.
17.01.2024 Sağlık
Sivilce İzleri Nasıl Geçer? Sivilce İzleri Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Sivilce İzleri Nasıl Geçer? Sivilce İzleri Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Sivilce izi herkesin hemen hemen karşılaştığı durumlardan biridir. Ancak sivilce izinden kurtulmanın birçok farklı yolu vardır. Günde 15 dakika kendinize ayırarak kısa süre içerisinde sivilce izlerinden kurtulabilirsiniz. 
17.01.2024 Sağlık
Ünlü kozmetik firmasının İstanbul merkezinden büyük başarı
Ünlü kozmetik firmasının İstanbul merkezinden büyük başarı İstanbul, ünlü kozmetik şirketi L'Oréal'in dünyadaki 7 inovasyon merkezi arasında yer aldı.
11.01.2024 Vitrin
Stres, düzensiz uyku ve sağlıksız beslenme hızlandırıyor!
Stres, düzensiz uyku ve sağlıksız beslenme hızlandırıyor! Hemen herkes genç bir görünüme sahip olmak istiyor. Bu amaçla bıçak altına yatanların sayısı da her geçen gün artıyor. Dışarıdan yapılan müdahaleler çeşitli çözümler sunsa da asıl önemli olan sorunun kaynağını çözmekten geçiyor.
9.01.2024 Yaşam
Güneş Lekesi Nasıl Geçer? Güneş Lekesi Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Güneş Lekesi Nasıl Geçer? Güneş Lekesi Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Güneş lekesi, güneşin cilt üzerindeki yan etkilerinden biri olarak kendini göstermektedir. Düzenli cilt bakımları ve zararlı güneş ışınlarından korunarak, güneş lekelerinden kurtulmak mümkün olmaktadır.
2.01.2024 Sağlık
Uzmanından cilt lekeleri olanlara uyarı! Cildin gençleşmesi kolajenden geçiyor
Uzmanından cilt lekeleri olanlara uyarı! Cildin gençleşmesi kolajenden geçiyor Makyaj her zaman kurtarıcı olmayabiliyor. Sağlıklı bir cilt dengeli beslenmek kadar, düzenli cilt bakım rutinlerini aksatmamaktan da geçiyor. Temizlik, nemlendirme ve güneş koruması cilt bakımının temelini oluştururken, bol su içmek, vitamin ve mineral açısından zengin besinleri tüketmek ise cildin genç ve taze kalmasının en önemli rolünü oynuyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu da güzelliğin sadece makyajla değil, sağlıklı yaşam alışkanlıklarıyla ve düzenli uygulanan temel cilt bakım adımlarıyla mümkün olduğunu söylüyor ve sizler için makyaja gerek duymadan en iyi halinizde görünebilmeniz için nelere dikkat etmeniz gerektiğini anlatıyor.
30.12.2023 Sağlık
Kış aylarında cilt sağlığını korumanın yolları
Kış aylarında cilt sağlığını korumanın yolları   Kış aylarında düşen hava sıcaklıkları ile cilt problemlerinin görülme sıklığı artıyor. Yağlı ciltler soğukta daha az yağlanırken, normal ciltler kuruyor; kuru olan ciltlerse ağrı hissettirecek kadar hassaslaşabiliyor. Bu nedenle kış aylarında cilt sağlığını korumanın önemli olduğunu söyleyen Medicana Sağlık Grubu Dermatoloji Bölümü’nden Uzm. Dr. Ayşegül Alpay, kış aylarında cilt sağlığını korumanın yolları hakkında bilgi verdi.
21.12.2023 Sağlık
Meğer hepimiz yanlış yapıyormuşuz! Cilt bakımında bu 5 hatayı asla yapmayın!
Meğer hepimiz yanlış yapıyormuşuz! Cilt bakımında bu 5 hatayı asla yapmayın! Bakım ürünleri hayatımızda oldukça fazla yer kaplıyor. Ancak içerikleri kadar nasıl kullanılacakları da büyük önem taşıyor. Bazı cilt bakım ürünlerini yanlış kullanmak yarardan çok zarar veriyor. Biz da gazetevatan olarak en sık yapılan 6 güzellik hatasına yer verdik.
1.12.2023 Yaşam
Bunu yapan yandı: Cildi kat kat soyuyor, kızarıklığı aylarca gitmiyor! Asla denemeyin...
Bunu yapan yandı: Cildi kat kat soyuyor, kızarıklığı aylarca gitmiyor! Asla denemeyin... Doğru bir rutin oluşturmak cilt bakımı için olmazsa olmazdır. En etkili sonucu almak için deneye yanıla geliştirilen bu rutinlerde kullanılan asitler de önemlidir. Kırışıklık, sıkılık kaybı, akne görünümü, cilt lekelerinde gözle görülür sonuçlar almak için doğru kullanım oldukça önem taşıyor. Birlikte kullanmamanız gereken asitleri inceledik.
26.11.2023 Yaşam
Lekeleri yok eden ev hanımlarının yöntemi! Cildi kar gibi beyaz yapıyor: Haftada 2 kez karıştırıp sürün
Lekeleri yok eden ev hanımlarının yöntemi! Cildi kar gibi beyaz yapıyor: Haftada 2 kez karıştırıp sürün Cilt lekeleri yüzün kimyasını bozar ve aynalara küstürür. Cilkt lekelerinin oluşma sebebi çoğunlukla güneşe fazla maruz kalmak olsa da genetik de olabilir. Özellikle kış aylarında cilt bakımına fazla önem vermek gerekir. Yenilen bazı yaplı besinler de cilt lekelerine davetiye çıkarır. Yüzünüzdeki bu istenmeyen akne, sivilce ve siyah nokta gibi lekelerden kurtulmak istiyorsanız ev hanımlarının yöntemine kulak verin. Yulaf ezmesi maskesiyle siyah noktalardan, aknelerden kurtulmanız mümkün.
19.11.2023 Sağlık
Meğer dudak üstü tüylerini almak bu kadar kolaymış! Bu taktik kızartmıyor, tahriş etmiyor!
Meğer dudak üstü tüylerini almak bu kadar kolaymış! Bu taktik kızartmıyor, tahriş etmiyor! Dudak üstü tüyleri almak birçok kadın için ağrı demektir. Ancak kızartmayan, tahriş etmeyen taktikler de var. Bu tüylerden kurtulmanın yöntemlerini araştırdık.
19.11.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Cilt Bakımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cilt bakımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.