Botoks

Botoks

Son dakika botoks haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan botoks ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını botoks haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Botoks

haberleri sayfasında son dakika yaşanan botoks gelişmeleri de dahil olmak üzere 684 botoks haberi bulunmuştur. Tüm botoks haberleri aşağıda listelenmiştir.
Barbie bebek olmak için 21 yaşında bunu yaptı! 6,5 milyon TL harcadı, değişimi dehşete düşürdü
Barbie bebek olmak için 21 yaşında bunu yaptı! 6,5 milyon TL harcadı, değişimi dehşete düşürdü9 yaşından bu yana Barbie bebek olmanın hayalini kuran Alicia Almira, bu hayalini gerçekleştirmenin başlangıcını 21 yaşında yaptı. Değişimi günlük hayatta değil de sosyal medyada görenleri hayrete düşürdü. Bu değişimi gerçekleştirmek için de 6,5 milyon TL harcadı.
12.07.2024Dünya
Kahve sevenlerin deneyeceği bir tüyo daha çıktı; Bir fincana bir kaşık ekleyince botoks etkisi yapıyor
Kahve sevenlerin deneyeceği bir tüyo daha çıktı; Bir fincana bir kaşık ekleyince botoks etkisi yapıyorKahve içerek cildinin güzelleştiğini düşünen bir sosyal medya kullanıcısı bir tüyo verdi. Öyle ki kahvenin içerisinde eklediği bir kaşıkla elde ettiği karışım genç kalmasını sağlıyor.
10.07.2024Yaşam
59 yaşında ama tek bir kırışığı yok! Botoks yok, dolgu yok: Meğer gençlik sırrı buymuş!
59 yaşında ama tek bir kırışığı yok! Botoks yok, dolgu yok: Meğer gençlik sırrı buymuş!Yaşlanmaya karşı ilham olan birçok kişiden birisi de TikTok fenomeni Gigi. Kusursuz ve kırışıksız cildi botoks ve dolguyla da bu hale gelmemiş. İşte 59 yaşındaki fenomenin gençlik sırrı....
9.07.2024Yaşam
Kolajenin deposu bu yaz meyvelerinde; Kremi takviyeyi geçiyor! Üretimi kat kat artırıp botoks etkisi gösteriyor
Kolajenin deposu bu yaz meyvelerinde; Kremi takviyeyi geçiyor! Üretimi kat kat artırıp botoks etkisi gösteriyorYaş ilerler ve parlak ciltler giderek sönükleşir. Saçlar da gürlüğünü yitirir. Bunu engellemek de imkansız gibi görünebilir. Birçok kişi botoks işlemiyle bunu gidermeyi tercih eder. Ancak bazı yaz meyveleri var ki vücudu kolajen deposu haline getiriyor.
9.06.2024Yaşam
Kubat kendini yere göğe sığdıramadı: Balmumu heykeli gibiyim hiç değişmiyorum
Kubat kendini yere göğe sığdıramadı: Balmumu heykeli gibiyim hiç değişmiyorumKıbrıs’ta bir otelde sahne alan ünlü şarkıcı Kubat, şarkıları, dansları ve enerjisiyle hayranlarına unutamayacakları bir gece yaşattı. Sahne öncesi basının karşısına çıkan Kubat, muhabirlerin kendisine yönelttiği sorulara samimi yanıtlar verdi.
3.06.2024Magazin
Nefise Karatay'dan Müjde Uzman açıklaması: Benim de sıkıntılı dönemim oldu, aileme sarıldım
Nefise Karatay'dan Müjde Uzman açıklaması: Benim de sıkıntılı dönemim oldu, aileme sarıldımBir dönemin en ünlü modellerinden Nefise Karatay, önceki gün Nişantaşı Citys'te görüntülendi. Güzelliği ve fit hali ile yıllara meydan okuyan Karatay, oyuncu Müjde Uzman'ın açıklamaları sonrası gündeme gelen 'tükenmişlik sendromu' ile ilgili konuştu.
26.05.2024Magazin
2 kaşık suda beklet, kolajen takviyesini al! Botoks gibi geriyor:  Ölü hücreleri çıkaran güçlü eksfoliyan içeriyor
2 kaşık suda beklet, kolajen takviyesini al! Botoks gibi geriyor: Ölü hücreleri çıkaran güçlü eksfoliyan içeriyorCildin sağlıklı, pürüzsüz olmasını istemek herkesin hakkıdır. Bakımlı bir cilde sahip olmak için çoğu zaman kimyasallar kullanırız. Ancak doğal yollarla kolajen takviyesi alabileceğimiz besinler de mevcuttur. Kozmetik ürünlerinin yanı sıra keten tohumu da içeriğindeki bileşenler sayesinde ihtiyaç duyulan kolajeni vücuda sağlıyor.
23.05.2024Yaşam
Gramı 10 bin dolar! Türkiye'de birçok türü var
Gramı 10 bin dolar! Türkiye'de birçok türü varABD’li profesörün havalimanında endemik türdeki akrep gibi hayvan türleriyle yakalanması Türkiye’nin biyolojik zenginliğini bir kez daha gündeme taşıdı. Zehrinin gramı 10 bin liraya satılan akrepleri çiftliğinde besleyen Ali Yılmaz, çiftliğindeki 10 bin akrebin zehrinden yılda 300 milyon TL ihracat yapıyor
15.05.2024Ekonomi
Banyodan çıktığınızda 10 yaş gençleştiriyor! Doğal botoks etkisi var: Sütlü sabunu kaç kez sürmelisiniz?
Banyodan çıktığınızda 10 yaş gençleştiriyor! Doğal botoks etkisi var: Sütlü sabunu kaç kez sürmelisiniz?Cilt bakımında yıllardır vazgeçilmez olan sabunlarda bir de keçi sütü olanlar denenmeye başlandı. Güzellik sırlarını ev hanımları da keşfetti. Doğal maddelerin içeriğinde yer aldığı sütlü sabunda faydalı bileşenler de yer alıyor. Asıl amacını birkaç yıkamada gerçekleştiriyor.
11.05.2024Yaşam
Yaptırdığı botoks 8 yıl sonra bile başına iş açtı! Şişlikler herkesi dehşete düşürdü
Yaptırdığı botoks 8 yıl sonra bile başına iş açtı! Şişlikler herkesi dehşete düşürdüTıp teknisyeni Holly Brooke, botoks yaptırdı. Ancak yaşadığı yan etki 8 yıl sonra bile kendinisini rahatsız etmeye devam etti. Yüzündeki şişkinlikler herkesi dehşete düşürdü.
27.04.2024Yaşam
İzinsiz ve kayıtsız işletilen güzellik merkezlerine baskın
İzinsiz ve kayıtsız işletilen güzellik merkezlerine baskınAntalya’nın Konyaaltı ilçesinde sosyal medya üzerinden reklamlarını yaparak izinsiz ve kayıt dışı tıbbi işlem yapan 2 güzellik merkezi ile bir eve baskın düzenlendi.
3.04.2024Gündem
Bağışlanan kadavralara uygulanan botoks iddiaları tıp dünyasını ayağa kaldırdı
Bağışlanan kadavralara uygulanan botoks iddiaları tıp dünyasını ayağa kaldırdıBaşta doktor adaylarının yetişmesine, sonrasında ise tıp dünyasında yeni tekniklerin gelişmesine vesile olan kadavra bağışı İngiltere'de etik tartışması yarattı. Bu tartışmaya sebep olan şey ise kadavra kafalarının botoks ve dolgu için estetik kurslarına pazarlanması.
31.03.2024Magazin
Uzmanından botoks uyarısı! Geri dönüşü zor olabilir
Uzmanından botoks uyarısı! Geri dönüşü zor olabilirDermatoloji Uzmanı Doktor Gülden Kökümer, botoks hakkında uyarılarda bulundu. Estetik olmak üzere birçok tıbbi alanda kullanıldığını vurgulayan Kökümer, “Doğru ellerde yapılmayan tıbbi uygulamaların geri dönüşü zor olan sonuçları olabilir” dedi.
20.03.2024Yaşam
Estetik yaptıran erkekleri tiye aldı! Tolga Güleç: Burnum ve dudaklarımda botoks var!
Estetik yaptıran erkekleri tiye aldı! Tolga Güleç: Burnum ve dudaklarımda botoks var!Oyuncu Tolga Güleç, komedyen Doğu Demirkol'un gösterisinde muhabirlerin de sorularını yanıtladı. Erkek sanatçı ve oyunların estetikleri hakkında da konuşan Güleç, yaptığı açıklamalarda estetik yapan erkekleri tiye aldı.
16.03.2024Magazin
Alerjik reaksiyonlar, görsel deformasyonlar! Uzman isimden botoks uyarısı geldi
Alerjik reaksiyonlar, görsel deformasyonlar! Uzman isimden botoks uyarısı geldiUzmanlarca yapılmayan botoksun olumsuz reaksiyonlara yol açabileceğini belirten Dermatoloji Uzmanı Dr. Hande Ulusal, “Uzman doktorlar tarafından yapılmayan botoks tedavisi, alerjik reaksiyonlara, görsel deformasyonlara yol açabilirken etkisini de çok kısa süre içinde yitirebiliyor. Yine de hastanın her durumda, botoks sonrasında dikkat etmesi gereken hususlar bulunuyor. İşlemin yapıldığı gün istenmeyen kaslara dağılım olmaması için hasta öne doğru eğilmemeli. İşlemin yapıldığı ilk 2 ila 3 saat içinde sırt üstü bile olsa yatar pozisyona gelmemeli. Uygulamanın yapıldığı bölgeye su değdirilmemeli ve alkollü içecek içilmemeli. Botoks uygulamasının yapıldığı gün kuaföre, spor salonuna ve saunaya gidilmemeli. Aynı zamanda 3 gün havuza girilmemeli. Öte yandan botoks tedavisinin yan etkilerini de bilmek gerekiyor. Bunların başında botoks enjeksiyonu sonrası morarma yer alıyor” dedi.
6.03.2024Sağlık
Stres ve uykusuzluk neden oluyor! Farkında olmayabilirsiniz
Stres ve uykusuzluk neden oluyor! Farkında olmayabilirsinizGünümüzde, stres ve gerginlik gibi etkenlerden kaynaklanan diş sıkma problemleri, pek çok kişinin karşılaştığı yaygın bir sorun. Doktora gidildiğinde herhangi bir neden bulunamayan diş sıkmaları kişinin yaşam kalitesini düşürdüğü gibi pek çok sağlık sorununa da yol açıyor.
29.01.2024Yaşam
'Bambam'ın tik ve kas hastalığına botoks tedavisi
'Bambam'ın tik ve kas hastalığına botoks tedavisiAdana'da gençlik hastalığı olarak bilinen 'canine distemper'e yakalanıp, tedavi sonrası vücudunda tik ve kasılmalar oluşan 1 yaşındaki toy poodle cinsi köpek 'Bambam'a botoks tedavisi uygulandı. Operasyonu yapan veteriner hekim Mete Betin, "İnsanlara uygulanan bilimsel metotlar, işin uzmanı tarafından kedi ve köpeklerin tedavisi için de kullanılabilir" dedi.
28.01.2024Adana
Aman dikkat! Yaptırmadan bir kez daha düşünün
Aman dikkat! Yaptırmadan bir kez daha düşününSanatçılar Gökhan Özen ve Rafet El Roman’ın estetik sonrası ortaya çıkan yeni görüntüleri tartışılırken uzmanlar uyardı: “Erkek botoksu kadınlara göre farklıdır. Doğru yapılmazsa feminen görüntü ortaya çıkar.”
19.01.2024Yaşam
İran sınırında değeri 2 milyon 750 bin lira olan botoks ele geçirildi
İran sınırında değeri 2 milyon 750 bin lira olan botoks ele geçirildiAğrı'da, Jandarma ekipleri tarafından yapılan aramada piyasa değeri 2 milyon 750 bin lira olan botoks ele geçirildi.
4.01.2024Gündem
Güzellik sektörüne Dilan Polat darbesi! İtibar kaybı başladı, aylık kazanç: 150 bin TL
Güzellik sektörüne Dilan Polat darbesi! İtibar kaybı başladı, aylık kazanç: 150 bin TLDilan-Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından patlayan güzellik fenomenleri balonu, en çok gerçek güzellik sektörü emekçilerini vurdu. 100 bin kayıtlı salon ve 300 bin kişinin faaliyet gösterdiği sektörün gerçek uzmanları ayakta. Güzellik uzmanları, “Bu iş gerçek eğitimli insanların işi. Sosyal medyadan beğenilip alınacak bir hizmet değil” derken 1.5 milyar dolarlık alanı 600 fenomenin temsil edemeyeceğini söylüyorlar.
18.11.2023Gündem
Estetik operasyon öncesi kayıt altına alanlar tazminat talep edebiliyor
Estetik operasyon öncesi kayıt altına alanlar tazminat talep edebiliyorEstetik operasyon sonrası birçok kişi istediği görüntüye kavuşamıyor. Uzmanlar hastaların mağdur olmaması için operasyon öncesi mutlaka görüşmelerin kayıt altına alınması ve taleplerin yazılı bir şekilde karşı tarafa iletilmesi gerektiği konusunda uyarılarda bulunuyor. Hukuki haklarını kullananlar ise; hem ameliyat ücretlerinin hem de ilaç ve uçak masraflarının ödenmesini talep edebiliyor.
16.11.2023Gündem
Fiyatlar düşük tehlike büyük! Sahte botoks için uzman isim uyardı: Hayati tehlikesi var, hastalar yoğun bakıma ihtiyaç duyabiliyor
Fiyatlar düşük tehlike büyük! Sahte botoks için uzman isim uyardı: Hayati tehlikesi var, hastalar yoğun bakıma ihtiyaç duyabiliyorSahte botoksa karşı uzman isimden uyarılar geldi. Hastanelere botoks zehirlenmesiyle başvuran hasta sayısındaki artışa dikkat çeken Dermatoloji Uzmanı Dr. Erkan Davarcı, “Bazı vatandaşlarda yoğun bakıma yatma ihtiyacı oluyor. Tedavide orijinal ürünleri hekimler tedarik ediyor. Ancak hekim çalıştırmayan kurumlar botoks için ürün tedarik edemez. Ruhsatsız merkezlerde ‘Bir botoksa bir dolgu’ gibi kampanyalar yapılarak hastalara çok düşük fiyatlar söyleniyor, orijinal ürünlerin o fiyatlara alınması mümkün değil” dedi.
31.10.2023Sağlık
Çalışanların kabusu oluyor! Uzman isimden bel ağrılarıyla ilgili peş peşe uyarılar
Çalışanların kabusu oluyor! Uzman isimden bel ağrılarıyla ilgili peş peşe uyarılarÖzellikle masa başı çalışanlar için uzman isimden uyarılar peş peşe geldi. Çalışma hayatının durağanlığı sebebiyle birçok çalışanın başı bel ağrılarıyla ilgili derde giriyor. Nöroloji ve Ağrı Uzmanı Prof. Dr. Ali Kemal Erdemoğlu, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak bel ağrılarının önüne geçilmesi için yapılması gerekenler hakkında bilgi verdi.
16.09.2023Sağlık
Geçmeyen ağrılara neden oluyor: Uzman isim tetikleyicileri tek tek açıkladı!
Geçmeyen ağrılara neden oluyor: Uzman isim tetikleyicileri tek tek açıkladı!Şiddetli baş ağrısı olarak bilinen migren kişinin sosyal hayatını büyük oranda etkiler. Birkaç gün boyunca süren migren atakları baş ağrısı, zonklayıcı ya da keskin olarak özellikle şakak bölgesinde görülür. Migren atakları kiminde yılda 1-2 defa, kiminde ise ay içerisinde defalarca görülebilmektedir. Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Dilek Necioğlu Örken, konuyla ilgili merak edilenleri açıkladı.
9.08.2023Sağlık
Günlerce çile çektiriyor! Sıcaklıkla artışa geçti, bu besinlerden uzak durun
Günlerce çile çektiriyor! Sıcaklıkla artışa geçti, bu besinlerden uzak durun'Başıma adeta çivi çakıyor... Beynim patlıyor... Başım çatlayacak şekilde ağrıyor... Saçlarımı yoluyorum yine de geçmiyor...' Buna benzer sözler migren ağrısı yaşanların birçok dile getirdiği sitem dolu sözler. Yaz aylarıyla birlikte sıcaklığın rekor kırdığı bu günlerde migren hastalarında da artış yaşanıyor. Peki Migren hastalarının yaz aylarını rahat geçirmesi için nelere dikkat etmesi gerekir? Prof. Dr. Yavuz Selim Yıldırım merak edilen soruları yanıtladı.
6.08.2023Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Botoks ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki botoks haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.