Hatice

Hatice

Son dakika Hatice haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hatice ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hatice haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hatice

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hatice gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.390 hatice haberi bulunmuştur. Tüm hatice haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da Furkan Nesli Derneği'nde bıçaklı saldırı! İki kişi yaralandı
Adana'da Furkan Nesli Derneği'nde bıçaklı saldırı! İki kişi yaralandı Adana'da Furkan Nesli Derneği'nde 2 kadını bıçaklayan kadın, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
18.04.2024 Adana
"Portakal" leylek 4 yıldır çok sevildiği mahalleye geliyor! "Onları çok seviyoruz"
"Portakal" leylek 4 yıldır çok sevildiği mahalleye geliyor! "Onları çok seviyoruz" Adana'nın Kozan ilçesinde "Portakal" ismi verilen ve mahalleli tarafından çok sevilen leylek, 4 yıldır aynı mahalleye gelip, aynı noktaya yuva yapıyor.
17.04.2024 Adana
Yeni banknotlar tedavüle girdi! Merkez Bankası duyurdu
Yeni banknotlar tedavüle girdi! Merkez Bankası duyurdu Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, yeni banknotların bugünden itibaren tedavüle verildiğini açıkladı.
5.04.2024 Ekonomi
Tek vaadi "Dürüstlük" olan kadın muhtar adayı seçimi kazandı! Kız kardeşleri yardım etti
Tek vaadi "Dürüstlük" olan kadın muhtar adayı seçimi kazandı! Kız kardeşleri yardım etti Çanakkale'den 4 yıl önce maden işçisi eşi ile birlikte köylerine geri dönen ve mahallesindeki eksiklikleri görerek muhtar adayı olmaya karar veren Hatice Akkaya, bir ilki başardı. Adana'nın Kozan ilçesinde tek vaadi 'dürüstlük' olan kadın muhtar adayı seçimi kazandı.
2.04.2024 Adana
Her seçimde kombiniyle gündem olan Hatice bu sefer pembe kıyafetiyle sandık başındaydı
Her seçimde kombiniyle gündem olan Hatice bu sefer pembe kıyafetiyle sandık başındaydı Sanat dünyasının birbirinden ünlü isimleri, 31 Mart yerel seçiminde vatandaşlık görevlerini yerine getirdi. Şarkıcı Hatice, her seçim olduğu gibi bu seçimde de sandık başına gelirken tercih ettiği kombiniyle adından söz ettirdi.
1.04.2024 Magazin
31 Mart seçiminde adayların sandığından kim birinci çıktı?
31 Mart seçiminde adayların sandığından kim birinci çıktı? CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Manisa'da oy kullandığı 1174 No'lu sandıktan CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek açık ara farkla ilk sırada çıktı. Turgut Altınok'un oy kullandığı sandıktan Mansur Yavaş 1'inci çıktı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın sandığından kendi ismi çıkarken, Hamza Dağ'ın sandığında da birinci çıkan isim yine kendi oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na oy kullandığı sandıkta 114, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’a ise 126 oy çıktı.
31.03.2024 Gündem
Adayların sandığından kimler birinci çıktı?
Adayların sandığından kimler birinci çıktı? CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Manisa'da oy kullandığı 1174 No'lu sandıktan CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek açık ara farkla ilk sırada çıktı. Turgut Altınok'un oy kullandığı sandıktan Mansur Yavaş 1'inci çıktı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın sandığından kendi ismi çıkarken, Hamza Dağ'ın sandığında da birinci çıkan isim yine kendi oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na oy kullandığı sandıkta 114, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’a ise 126 oy çıktı.
31.03.2024 Gündem
CHP lideri Özel'in sandığından CHP adayı çıktı
CHP lideri Özel'in sandığından CHP adayı çıktı CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Manisa'da oy kullandığı 1174 No'lu sandıktan CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek açık ara farkla ilk sırada çıktı. Zeyrek 197 oy alırken, MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Cengiz Ergün 42 oy aldı.
31.03.2024 Gündem
31 Mart 2024 Adana seçim sonuçları! (Yerel seçim sonuçları burada) Adana belediyesini hangi parti kazandı? CHP, AK Parti, İYİ Parti, MHP Adana belediye seçimleri
31 Mart 2024 Adana seçim sonuçları! (Yerel seçim sonuçları burada) Adana belediyesini hangi parti kazandı? CHP, AK Parti, İYİ Parti, MHP Adana belediye seçimleri Her 5 yılda bir yapılan Türkiye Yerel Seçimleri 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşti. Milyonlarca kişi sandık başına gitti. Büyükşehir, il, ilçe ve beldelerde yeni belediye başkanları, köy ve mahallelerde yeni muhtarlar belirlendi. Adana’da 2024 yerel seçim sonuçları merak ediliyor. Peki, Adana belediyesini hangi parti kazandı? Son durumu öğrenmek için 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi Adana seçim sonuçları ekranına göz atabilirsiniz. İşte 31 Mart 2024 Adana seçim sonuçları…
31.03.2024 Gündem
Manisa yerel seçim sonuçları 2024: Manisa belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Manisa'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Manisa yerel seçim sonuçları 2024: Manisa belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Manisa'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Manisa geldi. Manisa yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Manisa'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. Manisa belediyesi hangi parti? İşte 31 Mart 2024 Manisa yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Uzman isim uyardı! Çocuklarda görülmeye başladı
Uzman isim uyardı! Çocuklarda görülmeye başladı Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Hatice Onur, gözde kızarma ve çapaklanma hakkında bilgi verdi. Konjonktivitin en sık görülen göz enfeksiyonlarında olduğunu ifade eden Onur, “Her kırmızı göz konjonktivit olmayabilir, bunu mikroskobik muayene ile anlarız” dedi.
21.03.2024 Gündem
Törenle ruhsatlarını aldılar: Avukatlığa ilk adımı attılar
Törenle ruhsatlarını aldılar: Avukatlığa ilk adımı attılar Adana Barosu’nda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan 25 stajyer avukat, Adliye Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle ruhsatlarını aldılar.
1.03.2024 Adana
Yargıtay’dan boşanma davalarında emsal karar!
Yargıtay’dan boşanma davalarında emsal karar! Yargıtay’dan boşanma davalarında emsal olacak bir karar çıktı. Buna göre eşlerin birbirlerine “Alo” demesi boşanma sebebi sayılabilecek. Kararı değerlendiren Av. Fatih Karamercan, “Şaka amaçlı ‘Alo’ demenin boşanma sebebi olacağını düşünmüyorum. Bunun bir süreklilik arz etmesi ve üçüncü şahısların da bunu duyup eşin buna karşı küçük düşürülmesi gerekiyor” dedi. Kararı şaşkınlıkla karşılayan bir vatandaş ise, “Graham Bell bunu duysa icattan vazgeçerdi” şeklinde ilginç bir tepki verdi.
22.02.2024 Gündem
Kozanlı kadın güreşçi dünya ikincisini minderde devirdi! Şampiyonluk yaşadı
Kozanlı kadın güreşçi dünya ikincisini minderde devirdi! Şampiyonluk yaşadı Adana’nın Kozan ilçesinde minderde başarısı ile ilçenin gururu olan kadın güreşçi Hatice Nur Sarı, dünya ikincisi rakibini teknik üstünlükle yenerek şampiyon oldu.
20.02.2024 Adana
Asırlık gelenek gelecek için ilmek ilmek işleniyor
Asırlık gelenek gelecek için ilmek ilmek işleniyor Kuzey Adana’nın bir zamanlar en değerli el dokuması kilimler yeniden kadınların elinde ilmek ilmek işleniyor. Eskiden her evde üretilen şimdi unutulmaya yüz tutan geleneksel el sanatı olan el dokuması Adana kilimleri yeniden dokuma tezgahlarında yerini aldı.
11.02.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tanıştıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tanıştıracağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Expo Fuar Alanı'nda AK Parti Antalya ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, programda yaptığı konuşmada, "İstanbul harap oldu, Ankara harap oldu, İzmir zaten berbat, Antalya aynen harap oldu. Şimdi CHP zihniyetinin elinde her gün irtifa kaybeden şehirlerimizi gerçek belediyecilik anlayışıyla tekrar buluşturmakta kararlıyız" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Alper Gezeravcı astronotumuz Dünya'ya inişini yaptı. İnşallah daha birçok Alper Gezeravcı'ları uzaya Türkiye olarak göndereceğiz" diye konuştu.
9.02.2024 Gündem
DEM Parti'nin İstanbul adayları belli oldu
DEM Parti'nin İstanbul adayları belli oldu Dem Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları belli oldu. Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan yaptığı açıklamada "Adaylarımız Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni'dir." dedi.
9.02.2024 Gündem
Şehit pilotlar, son yolculuklarına uğurlandı
Şehit pilotlar, son yolculuklarına uğurlandı Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki helikopter kazasında şehit olan Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen (33) ile Sözleşmeli Pilot Levent Öztürk'in (54) cenazesi, Ankara'da toprağa verildi.
5.02.2024 Gündem
İnci Taneleri büyük beğeni topladı! Dilber gözyaşlarını tutamadı
İnci Taneleri büyük beğeni topladı! Dilber gözyaşlarını tutamadı Başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı 'İnci Taneleri' dizisi, ikinci bölümüyle ekranlara geldi. Soluksuz izlenen bu bölümde; Azem, Zahir'in dükkanını bastı. Nusret içeride hasımlarının koğuşuna düştüğünü ifade etti. Dilber başkalarının ona karşı yaklaşımlarından ötürü gözyaşlarını tutamadı. Zahir'in eşiyle ilgili sözlerine dayanamayan Azem otele gitti. İşte detaylar...
1.02.2024 Magazin
İğneada'da selde 6 kişinin öldüğü tesisin sahibine, 22,5 yıl hapis istemi
İğneada'da selde 6 kişinin öldüğü tesisin sahibine, 22,5 yıl hapis istemi Kırklareli’nin Demirköy ilçesi İğneada beldesindeki selde 'Sisli Vadi' bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişinin ölümüne ilişkin tutuklanan tesis sahibi Bülent Bayrak (53) ile tutuksuz 3 sanık hakkında 'Bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya sebep olma' suçundan 3 yıldan 22 yıl 6’şar aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. İddianamede ifadesine yer verilen selde ölen işletme müdürü Ümit Solmaz'ın ablası Yasemin Demir, olaydan birkaç gün önce telefonla kardeşiyle görüştüğünü belirterek, "Bana, sel uyarısı yapıldığını, işletmedeki müşterilerin paralarını iade edip göndermek istediğini, Bülent Bayrak ile görüştüğünü, Bülent Bey'in bağırıp çağırıp 'Şimdiye kadar bir şey olmadı' dediğini söyledi" dedi.
31.01.2024 Gündem
Yüreğirli atletlerden Türkiye rekoru
Yüreğirli atletlerden Türkiye rekoru Bursa’da düzenlenen U-14 Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası’nda Yüreğir Belediyespor Kulübü sporcuları 1 Türkiye Şampiyonluğu, 1 ikincilik, 1 üçüncülük ve 1 de Türkiye rekoru elde etti.
31.01.2024 Adana
Orta Doğu'daki kriz ve Fed toplantısı piyasaları dalgalandırdı! İşte borsa ve altında son durum...
Orta Doğu'daki kriz ve Fed toplantısı piyasaları dalgalandırdı! İşte borsa ve altında son durum... Kızıldeniz'deki jeopolitik gelişmeler ve Amerikan askerlerine yönelik saldırılar, petrol ve altın fiyatlarını etkilemeye başladı. Brent petrolün fiyatı 83.67 dolara yükselirken, ons altın 2031 dolar seviyelerine, gram altın ise 1987 lira seviyelerine geldi. Piyasa uzmanı Hatice Koçak piyasadaki son durum hakkında bilgi verdi.
31.01.2024 Ekonomi
Bakanlıktan kestane hamlesi! Resmen değişti, artık zorunlu olacak
Bakanlıktan kestane hamlesi! Resmen değişti, artık zorunlu olacak Son dönemde, hayvan yemi olarak kullanılan Çin kestanesi, normal kestane adı altında satılıyordu. Uygun fiyatla pazarlarda satılan Çin kestanesi vatandaşların sağlığını birçok yönden tehdit ediyor. Ticaret Bakanlığı konuyla ilgili harekete geçerek önemli bir karara imza attı. İşte detaylar...
24.01.2024 Ekonomi
Ev alacaklara seslendi! ‘Şu an fırsatı yakalama dönemi, konut fiyatları enflasyonun altında kalacak”
Ev alacaklara seslendi! ‘Şu an fırsatı yakalama dönemi, konut fiyatları enflasyonun altında kalacak” TCMB, Kasım 2023'e dair Konut Fiyat Endeksi verilerini açıkladı. Endeks, bir önceki aya göre yüzde 1,9 bir önceki yılın aynı ayına göre ise yüzde 82,8 arttı. Metrekare başına ortalama fiyat; Türkiye ortalamasında 30 bin 319 TL olurken, İstanbul'da 44 bin 532 TL oldu. Son yıllarda artan konut fiyatlarında artık düşüşe geçildi. Konut balonu patladı. Ekonomist Hatice Kolçak da emlak balonun sönmeye başladığına dikkat çekerek ev alacaklara “Şu an fırsatı yakalama dönemi” tavsiyesinde bulundu.
24.01.2024 Ekonomi
Kendini 'jandarma' olarak tanıtıp 1,5 milyon TL'lik altın çaldı
Kendini 'jandarma' olarak tanıtıp 1,5 milyon TL'lik altın çaldı Kastamonu'nun Tosya ilçesinde telefonda kendisini 'jandarma' olarak tanıtan kişi, evine gittiği Hatice Karaca'nın (70) 1,5 milyon TL değerindeki altınlarını çaldı.
16.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hatice ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hatice haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.