Mezitli

Mezitli

Son dakika mezitli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mezitli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mezitli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mezitli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mezitli gelişmeleri de dahil olmak üzere 318 mezitli haberi bulunmuştur. Tüm mezitli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Mersin mitinginde konuştu. Muhalefete sert sözlerle yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunlarda vizyon, program, proje, müktesebat zaten yok. Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı. Bunların genel merkezleri, genel başkanları ne ki Mersin’deki adayları teşkilatları ne olsun" ifadelerini kullandı. Ayrıca Erdoğan "Mersin, bu zübük siyasetçileri sırtında taşımak zorunda değil. Gelin 31 Mart'ta bu kıyafetsiz muhterislerin devrini kapatalım" dedi.
7.03.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır
MHP lideri Devlet Bahçeli: CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Başarısızlar gönderilmeli, başaracak olan vatan, millet ve Mersin sevdalıları şehremini vazifesini üstlenmelidir. Artık beceriksizlere kapıyı göstermeliyiz. İş bilmeyenlere, üretmeyenlere, insanımıza dokunamayanlara, Mersin'i tanımayanlara, akıntının tersine kürek çekenlere 'uğurlar olsun' demeliyiz. Gün doğmuş, vakit gelmiştir. Mersin için ümitler yeşermiş, huzur meşalesi yakılmıştır. Mersin bizim, Türkiye hepimizindir" dedi. 
28.01.2024 Gündem
Uyuşturucu baronu MİT ve emniyetin ortak çalışmasıyla yakalandı
Uyuşturucu baronu MİT ve emniyetin ortak çalışmasıyla yakalandı Mersin'de MİT ve emniyetin yaptığı ortak operasyonla, 'G-42' koduyla aranan uluslararası uyuşturucu baronu 'Zafer Ramadan' isimli şüpheli yakalandı.
22.12.2023 Gündem
Otomobil, aydınlatma direğine çarptı; 1'i ağır 2 yaralı
Otomobil, aydınlatma direğine çarptı; 1'i ağır 2 yaralı Mersin'de hafif ticari aracın çarpıp, savurduğu otomobil, aydınlatma direğine çarptı. Kazada 1'i ağır 2 kişi, yaralandı.
21.12.2023 Gündem
Mutfak penceresinden girip ofisi talan ettiler! 600 bin liralık eşya çaldılar
Mutfak penceresinden girip ofisi talan ettiler! 600 bin liralık eşya çaldılar Mersin'de girdikleri ofisten yaklaşık 600 bin lira değerinde dron, tripot, 4 bilgisayar ve monitör çalan R.Ö. ve İ.Y. ile suç ortakları taksici M.A. yakalanıp, tutuklandı. Hırsızlık, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
31.08.2023 Yaşam
4 ilde orman yangını ile mücadele ediliyor! Bakan Yumaklı son durumu açıkladı
4 ilde orman yangını ile mücadele ediliyor! Bakan Yumaklı son durumu açıkladı Rekor sıcaklıklar tüm Türkiye'yi etkilerken üç ilden peş peşe orman yangını haberi geldi. Çanakkale’de Kızılkeçili köyüne yakın ormanlık alanda çıkan iki farklı yangın Musaköy ve Kemel köyüne sıçradı. Yangın nedeniyle Mersin ve Çanakkale'de bazı köyler önlem amaçlı tahliye edildi. Bakan Tunç, "Toplam 7 şüpheli tespit edilmiş, Fethiye’de 1 ve Milas’ta 1 şüpheli olmak üzere 2 şüpheli tutuklanmış, İzmir Urla’da 2 şüpheli hakkında adli kontrol kararı verilmiş, Hatay Belen’de 2 şüpheli gözaltına alınmış, Manavgat’ta ise 1 şüpheli hakkında soruşturma devam etmektedir." dedi. Bakan Yumaklı, "Mersin, Gülnar’daki orman yangını kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarımız devam ediyor. Hatay Belen, Çanakkale, Adana Karaisalı ve Mersin Mezitli’deki yangınları kontrol altına alma çalışmalarımız aralıksız sürüyor." açıklamasını yaptı.
17.07.2023 Gündem
Kaybolan kargo mücadelesi! 'Paket teslim ederken içeriği mutlaka yazdırmalılar'
Kaybolan kargo mücadelesi! 'Paket teslim ederken içeriği mutlaka yazdırmalılar' Avukat Oktay Süleyman Öztürk’e, Mersin’den gönderilen bir çanta, kargo şirketinde kayboldu. Tüketici Hakları Hakem Heyeti’ne başvuran Öztürk valizin içindekilerin parasını istedi. Teslim fişinde çantanın içindekiler yazmadığı için olumsuz yanıt aldı.
11.06.2023 Gündem
Mersin afet bölgesi ilan edildi mi? Deprem nedeniyle Mersin afet bölgesi mi, Mersin afet bölgelerine dahil mi?
Mersin afet bölgesi ilan edildi mi? Deprem nedeniyle Mersin afet bölgesi mi, Mersin afet bölgelerine dahil mi? Mersin’e deprem bölgesinden yaklaşık 400 bin kişinin göç ettiği tahmin ediliyor. Belediye Başkanı Vahap Seçer “En az 65 bin aile Mersin’e geldi” diyor. Mersin’deki okullara kayıt aldıran öğrenci sayısı 7 bini buldu. Peki, Mersin afet bölgesi mi? Deprem nedeniyle Mersin afet bölgesi ilan edildi mi? 
23.02.2023 Gündem
Mersin terör saldırısı nasıl oldu, terör saldırını kim yaptı?
Mersin terör saldırısı nasıl oldu, terör saldırını kim yaptı? Mersin terör saldırısını kim yaptı, Mersin terör saldırısı nasıl oldu? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mersin'deki polisevine yönelik saldırı ve İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki bombalı terör saldırısıyla ilgili, "Mersin saldırısı da Münbiç'ten oldu, İstiklal Caddesi saldırısı da Münbiç'ten oldu" dedi. Söz konusu açıklamanın ardından Mersin terör saldırısı için yapılan aramalar arttı.
19.11.2022 Gündem
Bakan Bozdağ, bombalı saldırının detaylarını paylaştı: Bir kadın bankta 45 dakika kadar oturuyor
Bakan Bozdağ, bombalı saldırının detaylarını paylaştı: Bir kadın bankta 45 dakika kadar oturuyor Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İstiklal Caddesi'nde gerçekleşen bombalı saldırıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Saldırının detaylarını paylaşan Bakan Bozdağ, "Bir kadın bankta 45 dakika kadar oturuyor, kalktıktan bir süre sonra patlama oluyor." dedi. Ayrıca Bakan Bozdağ, vatandaşlara çağrıda bulunarak provokatif haberlere itibar etmemelerini söyledi.
13.11.2022 Gündem
Mersin'de 10 kilo balina kusmuğu ele geçirildi
Mersin'de 10 kilo balina kusmuğu ele geçirildi Mersin'in Mezitli ilçesinde bir eve yapılan baskında 10 kilo 200 gram balina kusmuğu ile çok sayıda tarihi eser ele geçirildi.
4.11.2022 Yaşam
Ankara’da paraşüt atlayışı esnasında yaşanan kazada bir asker şehit oldu
Ankara’da paraşüt atlayışı esnasında yaşanan kazada bir asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde icra edilen serbest paraşüt atlayışı esnasında meydana gelen kazada Hv. P. Asb. Kd. Çvş. Özkan Demir’in şehit olduğunu açıkladı.
3.11.2022 Gündem
Bakan Yanık: Politikalarımızın odağına her zaman aileyi alıyoruz
Bakan Yanık: Politikalarımızın odağına her zaman aileyi alıyoruz Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bir dizi programa katılmak için geldiği Mersinde Gündüzlü Bakım ve Aktif Yaşam Merkezinin açılışını yaptı. Bakan Yanık, "Politikalarımızın odağına her zaman aileyi alıyoruz" dedi.
7.10.2022 Gündem
Bakan Soylu: Dilşah Ercan teröristtir ve bu eylemle ilişkilidir
Bakan Soylu: Dilşah Ercan teröristtir ve bu eylemle ilişkilidir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terörist Dilşah Ercan ile ilgili, "Bu kişi 'Tutuklu Gazeteciler Raporu'nda vardır. Bu kişi kendi itirafıyla beraber terör örgütüne mensup olduğunu ortaya koymuş mudur, koymuştur. Dilşah Ercan teröristtir ve bu eylemle ilişkilidir. Aynı zamanda Dilşah Ercan terörist olduğunu kendisi ifade etmiştir" dedi.
3.10.2022 Siyaset
Mersin Cumhuriyet Başsavcılığından polisevi saldırısına ilişkin açıklama
Mersin Cumhuriyet Başsavcılığından polisevi saldırısına ilişkin açıklama Mersin Cumhuriyet Başsavcılığınca Tece Polisevi'ne düzenlenen terör saldırısıyla ilgili 6 şüphelinin tutuklandığı açıklandı.
2.10.2022 Gündem
Polisevi saldırısında kullanılan hava aracının parçaları ele geçirildi
Polisevi saldırısında kullanılan hava aracının parçaları ele geçirildi Mersin'in Mezitli ilçesinde bulunan Tece Polisevine yönelik 26 Eylül'de gerçekleştirilen terör eylemine ilgili yapılan çalışmalar sonucunda Mersin'in Tarsus ilçesine bağlı Çöplü köyünde yapılan arama tarama çalışmasında örgüt mensuplarınca kullanıldığı değerlendirilen Paramotor/ Trike parçaları ele geçirildi. 
1.10.2022 Gündem
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan CHP'nin 'tutuklu gazeteci' raporuyla ilgili yeni açıklama: Burada bir tesadüf yok
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan CHP'nin 'tutuklu gazeteci' raporuyla ilgili yeni açıklama: Burada bir tesadüf yok AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Mersin'de polisevine saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden Dilşah Ercan'ın, CHP tarafından hazırlanan 'Tutuklu Gazeteciler Raporu'nda yer almasıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
28.09.2022 Siyaset
Bahçeli'den Mersin'deki saldırıya ilişkin açıklama: Dökülen her şehit kanının hesabı damla damla sorulacaktır
Bahçeli'den Mersin'deki saldırıya ilişkin açıklama: Dökülen her şehit kanının hesabı damla damla sorulacaktır Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, teröristler tarafından Mersin polisevine düzenlenen saldırıya ilişkin açıklama yaptı.
28.09.2022 Siyaset
Mersin’de polisevine düzenlenen saldırıda kahraman bekçinin teröristlerle böyle çatıştı!
Mersin’de polisevine düzenlenen saldırıda kahraman bekçinin teröristlerle böyle çatıştı! Mersin’de polisevine düzenlenen saldırıda bir bekçinin teröristler ile çatıştığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Çatışma sırasında vurulan teröristlerin üzerindeki bombayı patlatmasıyla olay yerindeki araç alevler içinde kaldı.
28.09.2022 Gündem
Bakan Akar'dan Mersin'deki polisevi saldırısıyla ilgili açıklama: Suriye'de organize edildi
Bakan Akar'dan Mersin'deki polisevi saldırısıyla ilgili açıklama: Suriye'de organize edildi Mersin'in Mezitli ilçesindeki polisevine düzenlenen terör saldırısına ilişkin Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan son dakika açıklaması geldi. Bakan Akar, "Teröristler bu saldırıları Suriye'de organize etti" dedi.
28.09.2022 Gündem
Mersin'deki polisevi saldırısında şehit düşen kahraman polis Sedat Gezer PKK'lı teröristi böyle etkisiz hale getirdi
Mersin'deki polisevi saldırısında şehit düşen kahraman polis Sedat Gezer PKK'lı teröristi böyle etkisiz hale getirdi Mersin'in Mezitli ilçesinde PKK'lı iki kadın teröristin saldırısında şehit düşen polis memuru Sedat Gezer'in (48) çatışma anı güvenlik kamerasına yansıdı. Şehit polis Sedat Gezer'in, kahramanca çatışıp, kadın teröristlerden birini etkisiz hale getirmesi ve son ana kadar da çatışmaya devam etmesi, akıllara İzmir Adliyesi'ne gerçekleştirilen terör saldırısında şehit düşen polis memuru Fethi Sekin'i getirdi.  Saldırının ardından gerçekleştirilen operasyonda 22 kişi gözaltına alındı. 
28.09.2022 Gündem
Polisevi saldırısıyla ilgili 22 kişi gözaltına alındı
Polisevi saldırısıyla ilgili 22 kişi gözaltına alındı Mersin'de 1 polis memurunun şehit olduğu, biri polis 2 kişinin de yaralandığı polisevine düzenlenen terör saldırısıyla ilgili yürütülen çalışmalarda 22 kişi gözaltına alındı.
28.09.2022 Gündem
Polisevine yönelik terör saldırısında yaralanan 2 kişi taburcu edildi
Polisevine yönelik terör saldırısında yaralanan 2 kişi taburcu edildi Mersin’de polisevine yönelik terör saldırısında kurşunla yaralanan polis memuru ve kadının tedavileri devam ederken, olay sırasında balkondan atlayarak yaralanan 2 kişi ise taburcu edildi.
27.09.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonun yol açtığı refah kaybını aşama aşama gidermekte kararlıyız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonun yol açtığı refah kaybını aşama aşama gidermekte kararlıyız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Altındağ Kültür Sarayı'nda "Kadın Kolları Kuruluşundan Bugüne MYK ve İl Başkanları ile Toplantı" programında konuştu. Erdoğan, "Asgari ücretten memur ve emekli maaşlarına kadar tüm kesimlerin gelirlerini yılbaşında ciddi şekilde yükselterek enflasyonun yol açtığı refah kaybını aşama aşama gidermekte kararlıyız." dedi.
27.09.2022 Siyaset
Polisevi saldırısında şehit olan polis memuru Sedat Gezer için tören düzenlendi
Polisevi saldırısında şehit olan polis memuru Sedat Gezer için tören düzenlendi Mersin'in Mezitli ilçesinde PKKlı teröristlerin Tece Polisevine düzenlediği saldırıda şehit olan polis memuru Sedat Gezer (48) için İl Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi.
27.09.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mezitli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mezitli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.