Meteoroloji  Son Haber

Meteoroloji Son Haber

Son dakika Meteoroloji son haber haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Meteoroloji son haber ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Meteoroloji son haber haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meteoroloji Son Haber

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meteoroloji son haber gelişmeleri de dahil olmak üzere 256 meteoroloji son haber haberi bulunmuştur. Tüm meteoroloji son haber haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meteoroloji'den flaş uyarı! Pazara kadar sürecek
Meteoroloji'den flaş uyarı! Pazara kadar sürecek Hava durumu için günlük uyarılarına devam eden Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), 5 günlük raporunda yağışlı havaya dikkat çekti. Cuma günü İstanbul başta olmak üzere yurdun bazı kesimlerinde görülmesi beklenen yağışlı havanın pazar gününe kadar devam edeceği bilgisini paylaşıldı.
20.11.2019 Gündem
Meteoroloji uyardı! Sağanak yağış...
Meteoroloji uyardı! Sağanak yağış... Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre bazı illerde sağanak yağış etkili olacak.
10.06.2019 Gündem
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! 19 Mart Salı günü hava nasıl olacak?
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! 19 Mart Salı günü hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) günlük olarak yayımladığı hava durumu bilgilerine göre Marmara bölgesinde hava sıcaklıkları 1 ila 3 derece azalırken, İç ve kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacak.
19.03.2019 Gündem
Meteoroloji açıkladı! 18 Mart Pazartesi günü hava nasıl olacak?
Meteoroloji açıkladı! 18 Mart Pazartesi günü hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) günlük olarak yayımladığı hava durumu bilgilerine göre 18 Mart Pazartesi günü hava sıcaklıkları yurt genelinde artacak. İstanbul'da hava sıcaklığı 18 derece olacak.
18.03.2019 Gündem
Meteoroloji açıkladı! 11 Mart Pazartesi günü hava nasıl olacak?
Meteoroloji açıkladı! 11 Mart Pazartesi günü hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) günlük olarak yayımladığı hava durumu bilgilerine göre 11 Mart Pazartesi günü hava sıcaklıkları yurt genelinde artacak.
11.03.2019 Gündem
Adana’da son 95 yılın en sıcak Mart ayı yaşandı, uzmanı meteorolojik afetlere karşı uyardı
Adana’da son 95 yılın en sıcak Mart ayı yaşandı, uzmanı meteorolojik afetlere karşı uyardı Türkiye’nin en sıcak illerinden Adana’da son 95 yılın en sıcak Mart ayı yaşanırken Çukurova Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Başıbüyük, meteorolojik afetlerin kapıda olduğuna değinip, “Meteorolojik afetlerde hayatlarını kaybeden insanların sayısı, depremde hayatını kaybedenlerin sayısına göre 100 kat daha fazla. Hepimizin bu iklim krizi durumuna alışması lazım” diyerek uyarıda bulundu.
16.04.2024 Adana
Oğlu için kendini feda etti ölümden döndü! O anlar kameralara yansıdı
Oğlu için kendini feda etti ölümden döndü! O anlar kameralara yansıdı Bursa’da iftar vakti çok sayıda başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğrayan adam ölümden döndü. Çenesi kırılan, kulağına 30 dikiş atılan, elleri parçalanan 46 yaşındaki 2 çocuk babası plastik cerrahide ameliyata alınacak, 1,5 ay pipet ile beslenecek. 10 yaşındaki çocuğu son anda kaçıp kurtulurken, köpeklerin saldırısı ve yere yatırdıkları adama öldüresiye saldırması kameraya yansıdı. Onu gören bir arkadaşı ise otomobille sürekli klakson çalarak Mesut Karagözoğlu'nu ölümden kurtardı.
7.04.2024 Gündem
Adana’ya bahar gelmeden yaz geldi! "Bu mevsim için bu sıcaklıklar yüksek"
Adana’ya bahar gelmeden yaz geldi! "Bu mevsim için bu sıcaklıklar yüksek" Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeynep Zaimoğlu, “Ne yazık ki bahar mevsimi bu süreçte sona ermiş görünüyor. Ancak bunlar iklim değişikliği sonuçları” dedi.
29.03.2024 Adana
Kar haritası ortaya çıktı! Lapa lapa kar İstanbul'a geliyor, onlarca kent Şubat'ta kara gömülecek
Kar haritası ortaya çıktı! Lapa lapa kar İstanbul'a geliyor, onlarca kent Şubat'ta kara gömülecek Kar yağışı başlıyor. Şubat ayı ile birlikte yeni soğuk hava dalgası İstanbul dahil onlarca kentte etkili olacak. Hava sıcaklıklarında görülen ani düşüle birlikte çok yoğun kar yağışı İstanbul'da etkili olacak. Günlerdir yapılan uyarıların ardından beklenen yağış gerçekleşmemişti. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamada Silivri'ye kadar gelen kar yağışının neden İstanbul'da etkisini göstermediği açıklanarak Şubat için net tarih verildi. İşte kar yağışı ile ilgili son dakika gelişmelerinin detayları...
31.01.2024 Gündem
Lapa lapa kar yağışı başlıyor! İstanbul dahil çok sayıda kentte kar alarmı, gece yarısından önce geliyor
Lapa lapa kar yağışı başlıyor! İstanbul dahil çok sayıda kentte kar alarmı, gece yarısından önce geliyor Kar yağışı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Çok sayıda kentte alarm verildi. Lapa lapa kar yağışı etkili olacak. İstanbul'da beklenen kar yağışı için gün verildi. Meteoroloji uzmanları ve MGM art arda duyurdu. İşte kar yağışı ile ilgili son dakika açıklamalarının ayrıntıları...
7.12.2023 Gündem
Zonguldak'ta kuru yük gemisi battı!  Acı haber geldi: 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı, 11 Türk mürettebat ile irtibat kurulamadı
Zonguldak'ta kuru yük gemisi battı! Acı haber geldi: 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı, 11 Türk mürettebat ile irtibat kurulamadı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yurt genelindeki olumsuz hava koşulları nedeniyle Diyarbakır’ın Hani ilçesinde 1 kişi ile Batman’da 1 kişinin sel sularına kapılarak hayatını kaybettiğini, 50 kişinin de yaralandığı açıkladı. Yerlikaya, Zonguldak açıklarında gündüz saatlerinde irtibatın kesildiği Türk bayraklı ‘Kafkametler’ adlı kuru yük gemisinin ise mendireğe çarpması sonucu battığını belirterek, "Bu kadar olumsuz bir hava koşulu ortamında maalesef ‘Kafkametler’ adlı gemimizde bulunan 12 Türk mürettebatın da arama kurtarma faaliyetini yapamadık. Olumsuz hava koşullarının düzelmesiyle birlikte hemen arama kurtarma faaliyetlerine başlanılacaktır” dedi. Ekipler, kayıp 12 personelden’1’inin Ereğli sahilinde cansız bedenine ulaştı.
20.11.2023 Gündem
NY Times dünyaya duyurdu! İşte İsrail'in Gazze işgali planı
NY Times dünyaya duyurdu! İşte İsrail'in Gazze işgali planı Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Aksa Tufanı Operasyonu'nun ardından bölgeyi ablukaya alan İsrail'in saldırıları hız kesmeden devam ediyor. Her geçen dakika Gazze'deki can kaybı artarken ABD'nin önde gelen gazetelerinden New York Times İsrail'in 'Gazze işgali' planını yazdı.
15.10.2023 Gündem
Bunu yapan işveren 4 maaş tazminat ödeyecek! Çalışanları ilgilendiren flaş detay
Bunu yapan işveren 4 maaş tazminat ödeyecek! Çalışanları ilgilendiren flaş detay Milyonlarca çalışanı ilgilendiren detay ortaya çıktı. İşverenin çalışanlar arasında ayrımcılık yapması haklı fesih hakkı veriyor. Bunu yapan işveren çalışanına 4 maaş kadar tazminat ödüyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Avukat Cansen Erdoğan bilinmeyen detayları aktardı.
9.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Elon Musk'a teklifi dünyada manşet oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Elon Musk'a teklifi dünyada manşet oldu Kritik BM zirvesi için nefesler tutuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşma yapacağı ve pek çok diplomatik temasta bulunacağı zirve öncesi Türkevi'nde gerçekleşen görüşme ise dünyanın dört bir yanında manşetleri süsledi. 'Dünya liderleri bir araya gelirken izlenecek ilişkiler' başlığını atan Politico ise kritik buluşmaya işaret etti.
18.09.2023 Gündem
Ünlü ekonomist Korhan Berzeg 90 gündür kayıp! Metafizikle uğraşan 5 kişi Gönen’de nokta verdi...
Ünlü ekonomist Korhan Berzeg 90 gündür kayıp! Metafizikle uğraşan 5 kişi Gönen’de nokta verdi... Dünya Bankası'ndan emekli olduktan sonra tatil için geldiği Balıkesir'de kaybolan ünlü ekonomist Korhan Berzeg'den 90 gündür haber alınamıyor. Umutların tükendiği anlarda 74 gün sonra Tina'nın geri dönmesiyle tekrar hız verilen arama çalışmalarında, Tina'nın bulunduğu günün öncesi ve sonrasında, köyden geçen 30 aracın plakasını belirleyen güvenlik görevlileri sorguladıkları sürücülerden sonuç alamadı. Köyün içme suyunu karşılayan 2 depo ile sulamada kullanılan 1 depoyu boşaltan ekipler, Berzeg'e ait herhangi bir ize rastlamadı.
14.09.2023 Gündem
17 gün önce kaybolan 1 çocuk annesi Simge Nur'dan haber var! Polisi arayıp 'İyiyim, beni aramayın' dedi
17 gün önce kaybolan 1 çocuk annesi Simge Nur'dan haber var! Polisi arayıp 'İyiyim, beni aramayın' dedi Cep telefonunu tamir ettirmeye gideceğini söyleyip evden ayrılan ve 17 gündür kayıp olan evli ve 1 çocuk annesi Simge Nur Ö. (22) polisi aradı. Ailesi kayıp başvurusunda bulunduktan 3 gün sonra polisi arayan Simge Nur, iyi olduğunu ve aranması için bir sebep bulunmadığını söyledi. Simge Nur'dan bir daha haber alamadıklarını belirten anne Nafiye Özkan, "Sağ olduğunu biliyoruz ama nerede yatar, nerede yer, içer bilmediğimiz için içimiz hiç rahat değil" dedi.
14.09.2023 Gündem
Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı! 10 il için sağanak yağış uyarısı geldi: Orhan Şen, 'Bu iyi bir haber değil' diyerek uyardı
Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı! 10 il için sağanak yağış uyarısı geldi: Orhan Şen, 'Bu iyi bir haber değil' diyerek uyardı Meteoroloji son hava durumu raporunu yayımladı. Açıklanan 5 günlük hava tahmin raporunda 10 ilde sağanak yağış beklendiği belirtilirken hava sıcaklığının iç ve doğu bölgelerinde mevsim normallerinin altında olacağı belirtildi. Barajlardaki kritik seviyeye dikkat çeken Orhan Şen, "Kurak bir döneme girdik, bu iyi bir haber değil" diyerek uyardı. İşte İstanbul, Ankara ve diğer illerde beklenen hava durumu...
13.09.2023 Gündem
Kırklareli'de sel felaketi! 2 can kaybı, yollar çöktü, kritik uyarı yapıldı
Kırklareli'de sel felaketi! 2 can kaybı, yollar çöktü, kritik uyarı yapıldı Kırklareli'nin Demirköy ilçesi ve İğneada beldesinde etkili olan kuvvetli yağışta dereler taştı, bazı yollar kapandı. Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün CNN TÜRK'te son durumu aktarırken, 'Turizm tesisinde kalan kampçıların kayıp olduğu söyleniyor. Onları aramaya devam ediyorlar. Şu an yol açılmak üzere. Sayı bilgisi ilk etapta 4 yetişkin, 1 çocuk olduğu söylendi ama net değil.' dedi. AFAD'dan yapılan açıklamada, Kırklareli'nin Demirköy ilçesi ve İğneada beldesinde kuvvetli yağışın ardından yaşanan selde 2 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin de kayıp olduğu belirtildi.
5.09.2023 Gündem
74 gün sonra dönen Tina gizemi çözemedi! Her seferinde eve döndü
74 gün sonra dönen Tina gizemi çözemedi! Her seferinde eve döndü Balıkesir’de 17 Haziran’dan beri kayıp olan ekonomist Prof. Dr. Korhan Berzeg, 74 gün sonra evine dönen ve GPS cihazı takılan köpeği ‘Tina’ eşliğinde arandı. 74 gün boyunca barındığı yere gitmesi için aç bırakılıp GPS takılarak bulunduğu yere götürülen Tina, her defasında aranan Korhan Berzeg'e değil, yazlık eve geri döndü. Köpeğin, otomobille getirilip bulunduğu yere bırakıldığını düşünen ekipler, aramalara katkısı olmayan Tina'yı, İstanbul'a dönen Angela Berzeg'e teslim etti.
2.09.2023 Yaşam
Memur ve memur emeklilerinin zam oranı belli oldu!
Memur ve memur emeklilerinin zam oranı belli oldu! 4 milyon memur ve 2 buçuk milyon memur emeklisinin gözünü diktiği Hakem Kurulu'nun son toplantı sona erdi. Toplantıyla birlikte önümüzdeki 2 yılı kapsayan zam oranı belli oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan memur zamlarına ilişkin yaptığı açıklamada, "Kamu görevlilerini ve memurları enflasyona ezdirmeyeceğiz." demişti. İşte Memur ve memur emeklilerinin 2023-2024 yılları için zam oranı...
31.08.2023 Emekli
Savaştan kaçıp Türkiye'de depreme yakalandı! Zakhar'dan acı haber geldi
Savaştan kaçıp Türkiye'de depreme yakalandı! Zakhar'dan acı haber geldi Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerde Hatay'ın Antakya ilçesinde yıkılan Rönesans Rezidans'ta Yulia Petrova (47) ve çocuklarından Matvei Gladki (6) hayatını kaybederken, yakınlarının haber alamadığı Zakhar Gladki'nin (11) cenazesi, 402 numaralı kimsesizler mezarlığında bulundu.
29.08.2023 Yaşam
İstanbul'da taksici yolcuyu döverek öldürdü! Kan donduran olay
İstanbul'da taksici yolcuyu döverek öldürdü! Kan donduran olay Beyoğlu'nda evine gitmek için durdurmak istediği taksinin şoförü tarafından kısa mesafe nedeniyle araca alınmayan 57 yaşındaki Fas uyruklu adam, çıkan kavgada taksici tarafından sokak ortasında tekme ve yumruklarla dövüldü. Kavga esnasında yere düşerek başını çarpan adam ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Dehşet anları kameralara yansırken, Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polislerinin yakaladığı taksici ev hapsi cezasına çarptırıldı. Beyoğlu'nda tartıştığı Fas uyruklu Jamal Doumane'yi (57) döverek ölümüne neden olan taksi şoförü Doğan G. tutuklandı.
18.08.2023 Yaşam
Uzaylıların varlığı gerçek mi? NASA'dan açıklama: 'İnsanların inanmadığı çok şaşırtıcı olaylar var'
Uzaylıların varlığı gerçek mi? NASA'dan açıklama: 'İnsanların inanmadığı çok şaşırtıcı olaylar var' ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) son günlerde UFO tartışmalarını yeniden alevlendirdi. Geçtiğimiz günlerde eski istihbarat ekiplerinin çıktıkları mahkemede UFO'ları gördüklerini iddia etmesi üzerine konu ABD kongresine taşındı. Harvard Üniversitesi'nden astrofizik profesörü Avi Loeb'da şaşartan bir açıklamada b ulunarak 28 gün sonra uzaylıların varlığı ile ilgili açıklama yapacaklarını söyledi.
6.08.2023 Dünya
Ailesini ziyarete geldi hayatının şokunu yaşadı! Çöp evde babasını ölüme terk edilmiş halde buldu
Ailesini ziyarete geldi hayatının şokunu yaşadı! Çöp evde babasını ölüme terk edilmiş halde buldu Muğla’dan Adana’ya ailesini ziyarete gelen bir kişi, annesinin terk ettiği Alzheimer hastası babasını çöp evde buldu. Yaşlı adam ambulansla hastaneye kaldırılırken, çöp evdeki manzara ise görenlerin içini parçaladı.
2.08.2023 Yaşam
Hava tahminleri nasıl yapılıyor? Uzman isim sosyal medya hesaplarına karşı uyardı
Hava tahminleri nasıl yapılıyor? Uzman isim sosyal medya hesaplarına karşı uyardı Hava sıcaklıklarını rekor seviyeye çıkmasının ardından vatandaşların hava olaylarına ilgisi arttı. Bu durumun farkında olanlar ise sosyal medyada peş peşe hava durum tahmini yapan hesaplar açmaya başladı. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Meteoroloji Laboratuvarı Başkanı Adil Tek, vatandaşları bu hesaplara karşı uyararak önemli açıklamalarda bulundu.
31.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Meteoroloji Son Haber ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meteoroloji son haber haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.