Meslekten İhraç

Meslekten İhraç

Son dakika Meslekten ihraç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Meslekten ihraç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Meslekten ihraç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meslekten İhraç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meslekten ihraç gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.412 meslekten ihraç haberi bulunmuştur. Tüm meslekten ihraç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erzincan'daki maden faciası! MHP lideri Devlet Bahçeli: Yeni bilirkişi raporu hazırlanmalı
Erzincan'daki maden faciası! MHP lideri Devlet Bahçeli: Yeni bilirkişi raporu hazırlanmalı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında Erzincan'daki maden faciasıyla ilgili olarak "İliç'te tehlikeli bir sızıntı tespit edilmemiştir. Altın madenciliğinde kimyasallarla değerli madenlerin kazanılmasında kullanılan siyanür ve ağır metallerin olumsuz etkilerinin olduğu bilinen husustur. Tedbirlerin göz ardı edildiği çatlaklara karşı müdahalenin yapılmadığı, ikazlara karşı alanlara solisyon basılması felaketin alt yapısını hazırladığı iddiası vardır. Bilirkişi raporunu tekrar ele alması akla en uygun seçenektir." dedi.
20.02.2024 Gündem
Adalet Bakanı Tunç'tan mesleklerine geri dönen hakim ve savcı açıklaması
Adalet Bakanı Tunç'tan mesleklerine geri dönen hakim ve savcı açıklaması Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Danıştayın FETÖ'den ihraç edilen yargı mensuplarıyla ilgili kararına ilişkin, "Mesleklerine geri dönen 387 isimle alakalı Hakimler ve Savcılar Kurulu olarak yeniden bir inceleme başlattık. Bunun neticesinde yeniden bu dosyalar incelenecek" dedi.
17.02.2024 Gündem
450 hakim savcı listesi belli mi, Danıştay 5. Dair FETÖ kararı ne?
450 hakim savcı listesi belli mi, Danıştay 5. Dair FETÖ kararı ne? Danıştay 5. Dairesi, FETÖ ile irtibat ve iltisaklı olduğu gerekçesiyle meslekten ihraç edilen 450 ismin mesleğe dönmelerine, bir de bu isimlere tazminat ödenmesine karar vermişti. Erdoğan, "Yüzlerindeki değişik maskeleri yırtıp atıyoruz ve bunlar böylece meydana çıkıyor. Her kılığa giren bu iradesiz şarlatanların ensesinde olacağız. Danıştay'ın aldığı bu karara da sessiz kalmamız mümkün değil." ifadelerini kullandı. Peki, 450 hakim savcı listesi belli mi, Danıştay 5. Dair FETÖ kararı ne?
16.02.2024 Gündem
Mahrem imamlarla FETÖ'den ayrılanları ikna faaliyeti yürüten ihraç polis yakalandı
Mahrem imamlarla FETÖ'den ayrılanları ikna faaliyeti yürüten ihraç polis yakalandı Adana'da darbe girişiminin ardından meslekten ihraç edilen ve hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası olan polis memuru Ahmet Tataroğlu (51), yakalandı. Tataroğlu'nun, 17-25 Aralık sürecinin ardından örgütten kopan polisleri, mahrem imamlarla birlikte düzenlediği sohbet toplantılarında ikna etmeye çalıştığı belirtildi.
11.01.2024 Gündem
20 bin zabıt katibi alınacak! Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Birkaç gün içerisinde açıklama yapılacak
20 bin zabıt katibi alınacak! Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Birkaç gün içerisinde açıklama yapılacak Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 20 bin zabıt katip alımıyla ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
28.09.2023 Gündem
Atina'da 6 Türk'e infaz! 4 tetikçi işi bitirmiş, Türkiye detayı ortaya çıktı
Atina'da 6 Türk'e infaz! 4 tetikçi işi bitirmiş, Türkiye detayı ortaya çıktı Yunanistan’ın başkenti Atina’da hafta başında 6 Türk’ün öldürülmesiyle ilgili Yunan ve Türk emniyet birimlerinin çalışmaları devam ederken, yeni detaylar da ortaya çıktı.
16.09.2023 Gündem
Yunan adalarına kaçmak isterken yakalandılar
Yunan adalarına kaçmak isterken yakalandılar Muğla'nın Marmaris ilçesinde FETÖ/PYD üyesi oldukları iddia edilen 5 şüpheli Yunan adalarına kaçmak isterken kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.
29.07.2023 Gündem
Eski rektör Hoşcoşkun FETÖ'den tutuklandı
Eski rektör Hoşcoşkun FETÖ'den tutuklandı İzmir'de, 2017 yılından bu yana hakkında FETÖ'den yakalama kararı olan ve geçen günlerde tedavi amaçlı geldiği hastanede yakalanan Ege Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Mustafa Cüneyt Hoşcoşkun, tutuklandı.
18.07.2023 Gündem
Yolcu seçmeyi tarihe karıştıran sistem! Bir şehirde taksi sorununu çözdü
Yolcu seçmeyi tarihe karıştıran sistem! Bir şehirde taksi sorununu çözdü Sosyal medyada başta mega kent olan İstanbul, Ankara ve İzmir’deki taksilerle ilgili onlarca şikayet mesajı paylaşılıyor. Yolcuları en fazla çileden çıkaran konu ise kısa mesafe sorunu. Sektör temsilcileri, konuyla ilgili art arda uyarı yaparken, yolcuları bilmedikleri hakları konusunda bilgilendirdi.
16.05.2023 Gündem
Yargı'da Ilgaz'a darbe üstüne darbe!
Yargı'da Ilgaz'a darbe üstüne darbe! Kanal D'nin pazar akşamlarına damga vuran dizisi Yargı dün akşam 59. bölümüyle ekrana geldi. Hakim karşısına çıkan Ilgaz tutuklanıyor. İşte Yargı'nın son bölümünde olanlar...
3.04.2023 Magazin
Sağlık Bakanlığı İŞKUR üzerinden 1.468 sürekli işçi alımı yapacak! İşte Sağlık Bakanlığı eski hükümlü alımı başvuru şartları!
Sağlık Bakanlığı İŞKUR üzerinden 1.468 sürekli işçi alımı yapacak! İşte Sağlık Bakanlığı eski hükümlü alımı başvuru şartları! Sağlık Bakanlığı duyurdu! 1.468 sürekli işçi alınacak! Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, eski hükümlü (TMY statüsünde) sürekli işçi alımı yapılacak. Başvurular, 26 -30 Aralık tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden alınacak. Peki, Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı işçi alımı şartları ne? İşte Sağlık Bakanlığı eski hükümlü alımı şartları ve ilanın detayları!
26.12.2022 Personel Alımı
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı ilanı yayınlandı! Antrenör alımı yapılacak! KPSS’den en az 50 puan almak yetiyor!
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı ilanı yayınlandı! Antrenör alımı yapılacak! KPSS’den en az 50 puan almak yetiyor! Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alacak. Yayımlanan ilana göre, 685 sözleşmeli antrenör alınacak. Bakanlığın, taşra teşkilatı Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerinde istihdam edilecek antrenör alımı için KPSS’den en az 50 puan almış olmak ve antrenörlük belgesine sahip olmak gerekiyor. Peki, Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? GSB personel alımı şartları ne? GSB antrenör alımı ilanı!
25.12.2022 Personel Alımı
Yunan adalarına kaçmaya çalışan 9 FETÖ'cü ile 8 organizatör şüphelisi yakalandı
Yunan adalarına kaçmaya çalışan 9 FETÖ'cü ile 8 organizatör şüphelisi yakalandı MUĞLA'da polis ve Sahil Güvenlik ekiplerince düzenlenen operasyonda, yasa dışı yollarla Yunan adalarına kaçmaya çalışan, aralarında meslekten ihraç edilen polis ile öğretmenlerin de bulunduğu FETÖ/PDY üyesi 9 kişi ile 8 organizatör şüphelisi yakalanarak, gözaltına alındı.
3.12.2022 Gündem
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı ilanı! Bakanlığa sürekli işçi  ve uzman yardımcısı alınacak! İşte personel alımı başvuru şartları!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı ilanı! Bakanlığa sürekli işçi ve uzman yardımcısı alınacak! İşte personel alımı başvuru şartları! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı duyurdu. İŞKUR üzerinden kura ile en az lise mezunu 19 sürekli işçi ve Kariyer Kapısı üzerinden 31 uzman yardımcısı kadrosuna personel alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Peki, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı başvuru şartları!
28.11.2022 Personel Alımı
MSB işçi alımı ilanı yayımlandı! MSB KPSS’siz 18 ilde İŞKUR üzerinden başvuru alacak! İşte başvuru şartları!
MSB işçi alımı ilanı yayımlandı! MSB KPSS’siz 18 ilde İŞKUR üzerinden başvuru alacak! İşte başvuru şartları! Milli Savunma Bakanlığı (MSB) duyurdu!, 18 farklı ilde 1098 işçi alımı yapılacak. MSB İŞKUR üzerinden 1098 işçi alımı yapacak. Başvuru yapacak adaylarda KPSS şartı aranmıyor. İlköğretim ve ortaöğretim mezunları MSB personel alımı ilanına başvuruda bulunabilecek. Peki, 2022 MSB personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte MSB işçi alımı başvuru şartları!
22.11.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı duyurdu! 2022 ilk defa ve yeniden atama başvuruları başladı! İşte başvuru şartları, kura takvimi ve PBS başvuru ekranı
Sağlık Bakanlığı duyurdu! 2022 ilk defa ve yeniden atama başvuruları başladı! İşte başvuru şartları, kura takvimi ve PBS başvuru ekranı Sağlık Bakanlığı duyurdu! Personel alınacak! 2022 yılı 4. dönem ilk defa ve yeniden atama kurası ilanı yayınlandı. Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçları için, tıpta uzmanlık mevzuatına göre uzman olanlar ile uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı kadrolarına ilk defa veya yeniden yapılacak atama yerleştirme başvuruları başladı. Peki, Sağlık Bakanlığı atama başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı ilk defa ve yeniden atama başvuru şartları ne? İşte Sağlık Bakanlığı atama kurası takvimi!
17.11.2022 Personel Alımı
Milli Saraylar İdaresi personel alımı yapacak! 74 sözleşmeli personel alınacak!
Milli Saraylar İdaresi personel alımı yapacak! 74 sözleşmeli personel alınacak! Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı’na personel alınacak. Yayımlanana ilana göre, Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı’nın İstanbul ve Edirne teşkilatlarında boş bulunan kadrolara büro personeli, müze görevlisi, koruma ve güvenlik görevlisi alımı yapılacak. Peki, Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Milli Saraylar memur alımı başvuru şartları!
11.11.2022 Personel Alımı
İnsan kaçakçısı, FETÖ'den ihraç edilen eski emniyet müdürü çıktı
İnsan kaçakçısı, FETÖ'den ihraç edilen eski emniyet müdürü çıktı FETÖ üyeliği nedeniyle meslekten ihraç edilen eski emniyet müdürü Hasan Mercan'ın, insan kaçakçılığı yaparak, kendisi gibi FETÖ firarilerini ücret karşılığında yurt dışına geçirip, para kazandığı ortaya çıktı.
26.10.2022 Gündem
Taksicinin ‘kısa mesafe’ bahanesine şikayet uyarısı! Çalışma izni bile iptal ediliyor
Taksicinin ‘kısa mesafe’ bahanesine şikayet uyarısı! Çalışma izni bile iptal ediliyor İstanbul ve Ankara başta olmak üzere taksiler konusunda pek çok şikayet haber konusu olurken, kısa mesafeler ile ilgili dikkat çeken bir uyarı geldi. İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, yaptırım yetkisine sahip olmadıklarını ifade ederek, “Biz istiyoruz ki bize yetki verilsin ve artık hiç kimse taksiciden şikayetçi olmasın” dedi. Ticari taksi şoförleri ile ilgili yapılan ihbarların Kabahatler Kanunu ve Karayolları Trafik Kanunu kapsamında değerlendirildiğini belirten Avukat Ali Coşgun ise konunun hukuki boyutu ile ilgili bilinmeyenleri anlattı.
22.10.2022 Gündem
KYK’ya 1200 yurt yönetim personeli alınacak! 81 ilde alım yapılacak! İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı 2022 başvuru şartları!
KYK’ya 1200 yurt yönetim personeli alınacak! 81 ilde alım yapılacak! İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı 2022 başvuru şartları! Gençlik ve Spor Bakanlığı duyurdu! Kredi Yurtlar Kurumu’na 1200 yurt yönetim personeli alınacak. 81 ilde yapılacak personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvuru şartları ve adaylarda aranılan şartlar ilanda yayımlandı. Peki, Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? KYK yurt yönetim personeli alımı şartları ne? İşte sözleşmeli yurt yönetim personeli alımı ilanı detaylar…
9.10.2022 Personel Alımı
DSİ personel alımı 2022! KPSS şartı aranmıyor! Devlet Su İşleri personel alımı şartları nelerdir, başvuru nasıl yapılır?
DSİ personel alımı 2022! KPSS şartı aranmıyor! Devlet Su İşleri personel alımı şartları nelerdir, başvuru nasıl yapılır? DSİ (Devlet Su İşleri) kamu personel alımı yapıyor. Devlet Su İşleri (DSİ) personel alımı yapacağını duyurdu. Personel alımı başvuruları 19 Eylül’de başladı, 23 Eylül’de sona eriyor. Peki, Devlet Su İşleri personel alımı şartları nelerdir, başvuru nasıl yapılır? İşte DSİ personel alımı detayları…
19.09.2022 Personel Alımı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 6 ilde en az lise mezunu sürekli işçi alacak! İşte başvuru şartları!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 6 ilde en az lise mezunu sürekli işçi alacak! İşte başvuru şartları! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı işçi alımı ilanı yayınlandı! En az lise ve dengi okul mezunu sürekli işçi alınacak! Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, tarama uzmanı ve yardımcısı, makinist, gemici, elektrikçi, yağcı, aşçı ile usta alımı yapılacak. Başvurular İŞKUR üzerinden alınacak. Peki, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Ulaştırma Bakanlığı işçi alımı başvuru şartları!
16.09.2022 Personel Alımı
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? GSB sınavsız 4 bin 147 sözleşmeli personel alacak!
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? GSB sınavsız 4 bin 147 sözleşmeli personel alacak! Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuruları devam ediyor. Başvurularda son günlere girildi. GSB personel alımı ilanına göre pek çok ilde büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, temizlik personeli alınacak. Başvurular 15 Eylül’de sona erecek. Peki, GSB personel alımı başvurusu nasıl yapılır? GSB işçi alımı 2022 başvuru şartları ne? GSB personel alımı sonuçları ne zaman açıklanır? İşte Kariyer Kapısı kamu işe alım başvuru ekranı!
13.09.2022 Personel Alımı
Gençlik Spor Bakanlığı 4147 personel alımı başvuruları ne zaman başlıyor, sözleşmeli personel alımı şartları neler?
Gençlik Spor Bakanlığı 4147 personel alımı başvuruları ne zaman başlıyor, sözleşmeli personel alımı şartları neler? Gençlik ve Spor Bakanlığı 4.147 personel alımı yapacak. Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan bilgiye göre, Gençlik ve Spor Bakanlığı 4.147 personel alımı için ilan yayımladı. Peki, Gençlik Spor Bakanlığı 4147 personel alımı başvuruları ne zaman başlıyor, başvuru şartları nelerdir?
9.09.2022 Personel Alımı
Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında?
Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Yüksek Askeri Şura Toplantısı'nın (YAŞ) kararına göre görev süresi 4 yılı dolduran Adnan Özbal'ın yerine Ercüment Tatlıoğlu yeni Deniz Kuvvetleri Komutanı oldu. Peki, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında?
4.08.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Meslekten İhraç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meslekten ihraç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.