Memur Alımı 2022

Memur Alımı 2022

Son dakika memur alımı 2022 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan memur alımı 2022 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını memur alımı 2022 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Memur Alımı 2022

haberleri sayfasında son dakika yaşanan memur alımı 2022 gelişmeleri de dahil olmak üzere 72 memur alımı 2022 haberi bulunmuştur. Tüm memur alımı 2022 haberleri aşağıda listelenmiştir.
İçişleri Bakanlığı duyurdu! AFAD’a personel alınacak! KPSS’den en az 70 puan şartı var! İşte 2023 AFAD personel alımı başvuru şartları!
İçişleri Bakanlığı duyurdu! AFAD’a personel alınacak! KPSS’den en az 70 puan şartı var! İşte 2023 AFAD personel alımı başvuru şartları! İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığına (AFAD) personel alacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, AFAD’a KPSS’den en az 70 puanla Afet ve Acil Durum Yönetimi Uzman Yardımcısı alımı yapılacak. Peki, AFAD personel alımı başvurusu nasıl yapılır? AFAD uzman yardımcılığı başvuru şartları ne? AFAD alımları başladı mı? İşte AFAD memur alımı 2022 şartları ve başvuru ekranı!
9.12.2022 Personel Alımı
2022 KPSS DHBT sonuçları ne zaman açıklanacak? DHBT puan hesaplama nasıl yapılır? ÖSYM tarih verdi!
2022 KPSS DHBT sonuçları ne zaman açıklanacak? DHBT puan hesaplama nasıl yapılır? ÖSYM tarih verdi! 2022-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi (DHBT) hafta sonu gerçekleştirildi. Sınavın ardından ÖSYM temel soru kitapçıkları ile cevap anahtarını adayların erişimine açtı. Özellikler Diyanet İşleri Başkanlığı’nda din hizmetlerinde görev almak isteyenler de başvuru işlemleri için 2022 KPSS DHBT sonuçlarını bekliyor. Peki, 2022 KPSS DHBT sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte DHBT sınavı sonuç açıklanma tarihi!
28.11.2022 Eğitim
Konya Büyükşehir Belediyesi KPSS’den en az 75 puanla 144 memur alacak! İşte başvuru şartları!
Konya Büyükşehir Belediyesi KPSS’den en az 75 puanla 144 memur alacak! İşte başvuru şartları! Konya Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Mühendis, memur ve tekniker kadrolarında personel alımı yapılacak. Başvurular 19 – 23 Aralık tarihlerinde şahsen yapılacak. Başvuru şartları ve sınav tarihi belli oldu. Peki, Konya Büyükşehir Belediyesi memur alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Konya Büyükşehir Belediyesi personel alımı şartları!
16.11.2022 Personel Alımı
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) personel alacak! İşte başvuru şartları!
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) personel alacak! İşte başvuru şartları! Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) duyurdu! Sözleşmeli personel alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, Hizmet Sunumu Genel Müdürlüğünde çalıştırılmak üzere 10 sözleşmeli bilişim uzmanı ile 34 sözleşmeli programcı ve 11 sözleşmeli çözümleyici alınacak. Peki, SGK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? SGK personel alımı başvuru şartları ne? İşte SGK personel alımı başvuru şartları!
10.11.2022 Personel Alımı
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) 50 personel alacak! KPSS 75 puan alanlar başvurabilecek! İşte başvuru şartları!
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) 50 personel alacak! KPSS 75 puan alanlar başvurabilecek! İşte başvuru şartları! Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, 40 uzman yardımcısı ve 10 bilişim uzman yardımcısı alımı için giriş sınavı yapılacak. Adayların KPSS’den en az 75 puan almış olmaları gerekiyor. Peki, SPK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Sermaye Piyasası Kurulu personel alımı şartları ve Kariyer kapısı başvuru ekranı!
9.11.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı personel alımı 2022! 85 bin personel alımı yapılacak! Bakan Koca duyurdu! Başvurular ne zaman?
Sağlık Bakanlığı personel alımı 2022! 85 bin personel alımı yapılacak! Bakan Koca duyurdu! Başvurular ne zaman? Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alacak! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın duyurduğu personel alımı için meraklı bekleyiş devam ediyor. Sağlık Bakanlığı tarafından açılacak 85 bin kadro için branş dağılımı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı personel alımı 2022 kadro dağılımı belli oldu mu? İşte detaylar…
19.09.2022 Personel Alımı
Fatih Belediyesi memur ve zabıta memuru alacak! İşte memur alımı başvuru şartları!
Fatih Belediyesi memur ve zabıta memuru alacak! İşte memur alımı başvuru şartları! Fatih Belediyesi 60 memur ve zabıta memuru alacak! Yayımlanan ilana göre, Fatih Belediyesi’ne KPSS’den en az 70 puanla önlisans ve lisans düzeyinde eğitim almış memur ve zabıta memuru alınacak. Başvurular 5 – 9 Eylül tarihlerinde alınacak. Peki, Fatih Belediyesi memur alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı başvuru şartları!
2.08.2022 Personel Alımı
Personel alımı 2022! Dışişleri Bakanlığı 210 personel alacak! İşte Dışişleri Bakanlığı personel alımı başvuru şartları!
Personel alımı 2022! Dışişleri Bakanlığı 210 personel alacak! İşte Dışişleri Bakanlığı personel alımı başvuru şartları! Dışişleri Bakanlığı duyurdu! Memur ve sözleşmeli personel alınacak. Dışişleri Bakanlığı’na 75 aday meslek memuru, 75 konsolosluk ihtisas memuru ve 60 sözleşmeli personel alacak. Peki, Dışişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Dışişleri Bakanlığı memur alımı başvuru şartları!
10.07.2022 Personel Alımı
TBMM personel alımı ilanı! TBMM KPSS’den en az 60 puanla 300 personel alacak!
TBMM personel alımı ilanı! TBMM KPSS’den en az 60 puanla 300 personel alacak! Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı (TBMM) duyurdu! TBMM’ye memur alınacak! Yayımlanan ilana göre, TBMM’ye memur, rehber, kameraman, muhabir, montajcı, fotoğrafçı, alt yazıcı, mühendis, tekniker, teknisyen, usta, aşçı, garson, çayocakçı, bulaşıkçı ve hizmetli alınacak. Peki, TBMM personel alımı 2022 başvurusu nasıl yapılır? İşte TBMM memur alımı başvuru şartları!
4.07.2022 Personel Alımı
EKPSS kura başvuruları başladı mı, ÖSYM giriş kura ile engelli memur alımı 2022 başvuruları ne zaman? EKPSS kura başvuru şartları ve kılavuzu!
EKPSS kura başvuruları başladı mı, ÖSYM giriş kura ile engelli memur alımı 2022 başvuruları ne zaman? EKPSS kura başvuru şartları ve kılavuzu! EKPSS kura başvuruları başladı mı, EKPSS kura başvuruları ne zaman 2022? Soruları yanıt buldu. 07 Şubat 2014 tarihli ve 28906 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren “Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmelik” uyarınca kura usulüyle yapılacak yerleştirmeler için adaylardan başvuru alınacak. Kuraya; ilkokul/ortaokul/ilköğretim ile özel eğitim iş uygulama merkezi veya okulu mezunu olan veya bu okullardan EKPSS’nin geçerlik süresi içinde mezun olabilecek durumda olan engelli adaylar başvurabilecek. Bu adaylar sınava girmeyecek, sadece kuraya katılmak için başvuru yapacaklar. İşte EKPSS kura başvuru 2022 süreci ile ilgili merak edilenler…
28.04.2022 Personel Alımı
Ticaret Bakanlığı personel alacak! Müfettiş yardımcılığı giriş sınavı ilanı yayınlandı!
Ticaret Bakanlığı personel alacak! Müfettiş yardımcılığı giriş sınavı ilanı yayınlandı! Ticaret Bakanlığı duyurdu! Ticaret müfettiş yardımcısı alımı amacıyla giriş sınavı yapılacak. Ticaret Bakanlığı’nın Resmi Gazete’de yayımlanan personel alımı ilanına göre, Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı’nda istihdam edilmek üzere Ticaret Müfettiş yardımcısı alınacak. Peki, Ticaret Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Ticaret Bakanlığı Müfettiş yardımcılığı giriş sınavı başvuru şartları ne? Ticaret Bakanlığı personel alımı ilanı!
15.04.2022 Personel Alımı
Tarım ve Orman Bakanlığı 1833 personel alacak! İşte başvuru şartları!
Tarım ve Orman Bakanlığı 1833 personel alacak! İşte başvuru şartları! Tarım Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü, 283 orman mühendisi, 50 endüstri mühendisi ve 1500 orman muhafaza memuru olmak üzere 1833 personel alımı gerçekleştirecek. İlan, Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvurular 10 Nisan’da sona erecek. Peki, Tarım ve orman Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte sözleşmeli personel ve memur alımı başvuru şartları!
29.03.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı personel alımı 2022 başvuruları nasıl yapılır, şartları nelerdir? 20 bin personel alımı branş dağılımı nedir?
Sağlık Bakanlığı personel alımı 2022 başvuruları nasıl yapılır, şartları nelerdir? 20 bin personel alımı branş dağılımı nedir? Sağlık Bakanlığı KPSS puanına 10 bin memur, 10 bin de sürekli işçi alımı yapacak. Sağlık Bakanlığı Personel alımı için Resmi Gazete'de ilan verdi. Ortaöğrenim, ön lisans ve lisans düzeylerinde tercih yapacak olan sağlık personellerinin unvanları belirlendi.
15.03.2022 Personel Alımı
Kamu personel alımı ile ilgili son dakika kararı! İmzalandı, yeni kadrolar belli oldu
Kamu personel alımı ile ilgili son dakika kararı! İmzalandı, yeni kadrolar belli oldu Memur adaylarını çok yakından ilgilendiriyor. İki bakanlık harekete geçti. Personel alımı yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile büyük bölümü Adalet ve Ticaret bakanlıklarında olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarına toplam bin 110 yeni kadro ihdası gerçekleştirildi.
6.02.2022 Personel Alımı
Memur alımı 2022 listesi! Binlerce memur alımı yapılacak!
Memur alımı 2022 listesi! Binlerce memur alımı yapılacak! Memur adayları tarafından beklenen personel alımı duyuruları yayımlanmaya başlandı. 2022 açıktan ve nakil suretiyle yapılabilecek ilave atama sayılarına dair Cumhurbaşkanlığı Kararı belli oldu.
3.02.2022 Personel Alımı
Engelli memur ataması ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!
Engelli memur ataması ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) kapsamında kamuya engelli memur ataması için tercihler alınmıştı. Adayların heyecanlı bekleyişi devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, engelli memur atamaları ile ilgili konuştu. Peki, Engelli memur atama sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…
31.01.2022 Personel Alımı
Binlerce kişiye iş fırsatı! Kamuya memur ve sözleşmeli personel alınacak!
Binlerce kişiye iş fırsatı! Kamuya memur ve sözleşmeli personel alınacak! Kamuda memur olmak isteyenlere iş fırsatı! İş arayan binlerce kişi için kamu kurumları harekete geçti. Devlet kurumlarında pek çok kadroya alım yapılacak. Kamuda açık onbinlerce kadro için ilan bakanlıklar ve kurumlar ilana çıktı. Kamu personeline yönelik işlemler Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nce yürütülüyor. İşe alım süreçlerinin tamamı Kariyer Kapısı Platformu üzerinden gerçekleştiriliyor. Kamu ilanları "kariyerkapisi. cbiko.gov.tr" adresi üzerinden yayımlanıyor. Peki, Hangi kamu kurumu memur ve personel alımı gerçekleştiriyor? Memur alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte Kariyer Kapısı memur ve personel alımı ilanları...
7.01.2022 Personel Alımı
Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 407 sözleşmeli personel alacak!
Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 407 sözleşmeli personel alacak! Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü merkez ve taşra hizmet birimlerinde çalıştırılmak 5 adet sözleşmeli büro personeli, 302 tekniker ve 100 koruma ve güvenlik görevlisi alacak. Başvurular 7 Ocak’ta sona erecek. Peki, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı başvuru şartları!
15.12.2021 Personel Alımı
Cevdet Yılmaz’dan memur, emekli ve çalışanlara ilişkin açıklama
Cevdet Yılmaz’dan memur, emekli ve çalışanlara ilişkin açıklama Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, TBMM Genel Kurulu’nda 12. Kalkınma Planı sunumunu yaptı. Cevdet Yılmaz, "12’inci Kalkınma Planı 5 eksen üzerinde kurgulanmıştır" ifadelerini kullanırken, emekli, memur ve çalışanlara ilişkin de önemli bir açıklama yaptı.
30.10.2023 Gündem
EYT'de kıdem tazminatına devlet garantisi! 'Ek paket' müjdesi
EYT'de kıdem tazminatına devlet garantisi! 'Ek paket' müjdesi Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yeni Kredi Garanti Fonu (KGF) paketinin detaylarını açıkladı. 14 destek kaleminden oluşan pakette, EYT’lilere kıdem tazminatı desteği dikkat çekti. Buna göre; işverene EYT yükü için 25 milyar lira kefaletle 34 milyar lira kredi sağlanacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Sosyal Güvenlik Uzmanı Emin Yılmaz, ek destek paketi gelebileceğini belirterek, EYT'lilere kıdem tazminat için devlet garantisinin detaylarını anlattı.
13.01.2023 Emekli
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'seçim tarihi' açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'seçim tarihi' açıklaması Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, memur ve emekli maaş artış oranını yüzde 30'a çıkardıklarını açıkladı. En düşük emekli maaşı 5 bin 500 lira oldu. Erdoğan, asgari ücret desteğini de 400 liraya yükseltme kararı aldıklarını söyledi. Erdoğan, Tayfun füzesi sonrası Yunan gazetelerinde atılan manşetlere dikkat çekti. Yunanistan'ı uyaran Erdoğan, "Siz uslu durun, bizim sizinle bir işimiz yok." dedi. Erdoğan grup toplantısı sonrası 'Seçim tarihi öne çekilecek mi?' sorusuna da yanıt verdi.
4.01.2023 Gündem
1680 sözleşmeli Jandarma astsubay alımı şartları neler, astsubay alımı başvurusu nasıl yapılır? Muvazzaf/sözleşmeli erkek ve kadın astsubay alımı!
1680 sözleşmeli Jandarma astsubay alımı şartları neler, astsubay alımı başvurusu nasıl yapılır? Muvazzaf/sözleşmeli erkek ve kadın astsubay alımı! Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı 2 bin 218 personel alımı yapacağını duyurdu. Subay, astsubay, sözleşmeli personel, uzman yardımcısı ve memur kategorisinde yapılacak alımların detayları sorgulanmaya başlandı. İşte Subay, astsubay, uzman yardımcısı, sözleşmeli personel, memur başvuru tarihleri ve şartları...
30.12.2022 Personel Alımı
Sahil Güvenlik Komutanlığı memur alımı! 7 ilde yapılacak devlet memuru alımı başvuru şartları nelerdir, kontenjan ve branş dağılımı belli mi?
Sahil Güvenlik Komutanlığı memur alımı! 7 ilde yapılacak devlet memuru alımı başvuru şartları nelerdir, kontenjan ve branş dağılımı belli mi? Sahil Güvenlik Komutanlığı 7 ilde memur alımı yapacak. Sahil Güvenlik bünyesinde görev almak isteyen vatandaşlar başvuru şartları ve diğer detaylara ilişkin aramalarını sıklaştırdı. 9 Aralık 2022 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan ilanın ardından kontenjan ve şartlar belli oldu. Peki, Sahil Güvenlik Komutanlığı memur alımı başvuruları ne zaman? Sahil Güvenlik memur alımı başvuru şartları nelerdir, kontenjan ve branş dağılımı nasıl olacak?
9.12.2022 Personel Alımı
Ortaöğretim KPSS sonuçları nereden öğrenilir? Memur olmak için KPSS ortaöğretim baraj puanı kaç? KPSS B grubu kadrolar için tercihler ne zaman?
Ortaöğretim KPSS sonuçları nereden öğrenilir? Memur olmak için KPSS ortaöğretim baraj puanı kaç? KPSS B grubu kadrolar için tercihler ne zaman? ÖSYM tarafından kasım ayının ilk haftası gerçekleştirilen 2022-KPSS Ortaöğretim Sınavı hsonuçları açıklandı. Adaylar ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden sonuçlarını öğrenebilecek. Sınava katılan adaylar, memur ve kamu kurumlarına başvuru yapabilmek için geçerli olan baraj puanını araştırıyor. Peki, KPSS ortaöğretim sonuçları açıklandı mı? Ortaöğretim KPSS sonuçları nereden öğrenilir? KPSS ortaöğretim baraj puanı kaç? İşte ÖSYM 2022 KPSS Ortaöğretim sınav sonuçları öğrenme linki!
24.11.2022 Eğitim
Sağlık Bakanlığı duyurdu! 2022 ilk defa ve yeniden atama başvuruları başladı! İşte başvuru şartları, kura takvimi ve PBS başvuru ekranı
Sağlık Bakanlığı duyurdu! 2022 ilk defa ve yeniden atama başvuruları başladı! İşte başvuru şartları, kura takvimi ve PBS başvuru ekranı Sağlık Bakanlığı duyurdu! Personel alınacak! 2022 yılı 4. dönem ilk defa ve yeniden atama kurası ilanı yayınlandı. Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçları için, tıpta uzmanlık mevzuatına göre uzman olanlar ile uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı kadrolarına ilk defa veya yeniden yapılacak atama yerleştirme başvuruları başladı. Peki, Sağlık Bakanlığı atama başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı ilk defa ve yeniden atama başvuru şartları ne? İşte Sağlık Bakanlığı atama kurası takvimi!
17.11.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Memur Alımı 2022 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki memur alımı 2022 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.