Gazete Vatan Logo

Binlerce kişiye iş fırsatı! Kamuya memur ve sözleşmeli personel alınacak!

Kamuda memur olmak isteyenlere iş fırsatı! İş arayan binlerce kişi için kamu kurumları harekete geçti. Devlet kurumlarında pek çok kadroya alım yapılacak. Kamuda açık onbinlerce kadro için ilan bakanlıklar ve kurumlar ilana çıktı. Kamu personeline yönelik işlemler Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nce yürütülüyor. İşe alım süreçlerinin tamamı Kariyer Kapısı Platformu üzerinden gerçekleştiriliyor. Kamu ilanları "kariyerkapisi. cbiko.gov.tr" adresi üzerinden yayımlanıyor. Peki, Hangi kamu kurumu memur ve personel alımı gerçekleştiriyor? Memur alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte Kariyer Kapısı memur ve personel alımı ilanları...

Binlerce kişiye iş fırsatı! Kamuya memur ve sözleşmeli personel alınacak!

2022 memur alımı ilanları yayınlandı! Kamuya on binlerce memur ve sözleşmeli personel alınacak! Üniversitelerden, bakanlıklara, devlet kurumlarından, devlete bağlı kuruluşların personel alımı ilanları yayımlandı! Kamuya işe alım süreçlerinin tamamı Kariyer Kapısı Platformu üzerinden gerçekleştiriliyor. Kariyer Kapısı Platformu üzerinden onlarca memur ve sözleşmeli personel alımı yapılacak. Peki, Hangi kamu kurumu memur ve personel alımı gerçekleştiriyor? Memur alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte Kariyer Kapısı memur ve personel alımı ilanları...

2022 KAMU PERSONEL ALIMI İLANLARI!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alınacak!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü merkez ve taşra hizmet birimlerinde çalıştırılmak amacıyla 5 sözleşmeli büro personeli, 302 sözleşmeli tekniker ve 100 sözleşmeli koruma ve güvenlik görevlisi pozisyonlarına sözleşmeli personel alınacak. Başvurular, 30/12/2021 tarihinden 07/01/2022 tarihi saat: 23:59' a kadar e-devlet üzerinden Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü - Kariyer Kapısı - Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden yapılacak. Şahsen, kargo ya da posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

Haberin Devamı

Sağlık Bakanlığı müfettiş yardımcı alacak!

T.C. Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığında istihdam edilmek üzere, 30 Ocak 2022-18 Şubat 2022 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak giriş (sözlü) sınavı ile 40 adet müfettiş yardımcısı alınacak. Başvurular 09 Ocak 2022 tarihinde saat 23.59’da sona erecek. Giriş sınavına, alınacak müfettiş yardımcısı kadrosunun dört katı aday çağrılacak. Sınava katılma hakkını elde eden adayların listesi https://teftis.saglik.gov.tr internet adresinde ilan edilecek ve ayrıca Kariyer Kapısı Platformu üzerinden görüntülenebilecek.

Göç İdaresi Başkanlığı il göç uzman yardımcı alacak!

İçişleri Bakanlığına bağlı Göç İdaresi Başkanlığı taşra teşkilatında boş bulunan Genel İdare Hizmetleri Sınıfından 8 inci ve 9 uncu derecelerden toplam (35) adet İl Göç Uzman Yardımcısı kadrosuna giriş sınavı ile İl Göç Uzman Yardımcısı alınacak. Giriş sınavı yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalı yapılacak. Yazılı sınav Göç İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi’ne yaptırılacak. Sözlü sınav ise Göç İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak. Giriş Sınavı başvuruları 31 Aralık 2021’de başladı. Başvurular 09 Ocak 2022 tarihine kadar e-Devlet-Göç İdaresi Başkanlığı - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresinden çevrimiçi yapılacak.

Haberin Devamı

MSB Kara Kuvvetleri Komutanlığı sözleşmeli er alacak!

Milli Savunma Bakanlığı, 2022 yılında yapılacak olan sözleşmeli er alımı için ilanı yayınladı. MSB, sözleşmeli erbaş ve erliğe ilişkin genel bilgilere, kimlerin başvuru yapabileceğine, başvuruların nasıl ve ne zaman yapılacağına, seçim aşamaları, değerlendirme ve sınıflandırma faaliyetlerinin nasıl yapılacağına ilişkin kılavuzunu yayınladı. Ön başvurular, https://personeltemin.msb.gov.tr internet adresinden kılavuzun yayımlanmasıyla birlikte alınmaya başlandı. Adaylar başvurularını https://personeltemin.msb.gov.tr internet adresinden e-devlet ile giriş yaparak Başvuru Programı Kullanma Talimatında (kılavuzda Ek-1) belirtilen esaslar dâhilinde çevrimiçi (online) gerçekleştirecekler.

Haberin Devamı

Uşak Üniversitesi 4/B sözleşmeli personel alacak!

Uşak Üniversitesi birimlerinde çalıştırılmak ve giderleri özel bütçeden karşılanmak kaydıyla, yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın, KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle büro personeli, koruma ve güvenlik personeli, teknisyen, temizlik personeli alınacak. Başvurular e-Devlet Kapısı üzerinden “Uşak Üniversitesi - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım” hizmeti veya “Kariyer Kapısı” https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresi üzerinden 11 Ocak2022 tarihine kadar alınacak. Şahsen başvuru alınmayacak olup posta veya diğer yollarla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecek. Adaylar ilan edilen pozisyonlardan sadece birine başvuru yapabilecek.

Vakıflar Genel Müdürlüğü müfettiş yardımcısı alacak!

Haberin Devamı

Vakıflar Genel Müdürlüğü Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı Ankara ve İstanbul çalışma merkezlerinde görevlendirmek üzere, 10 müfettiş yardımcısı alacak. KPSS puan türünden başarı sırasına göre kontenjan sayısının 20 katına kadar aday çağrılacak. Sınava katılabilmek için Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Ekonomi, Hukuk, İktisat, İşletme, Kamu Yönetimi, Maliye, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Mimarlık ve İnşaat Mühendisliği bölümleri veya bunlara denkliği Yüksek Öğretim Kurulu tarafından kabul edilmiş yurt içi ve yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarından mezun olmak gerekiyor. Başvurular dijital ortamda 14.01.2022 tarihi saat 17.00’a kadar alınacak. Sınava katılmak isteyen adaylar, e-Devlet üzerinden Vakıflar Genel Müdürlüğü - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi üzerinden başvurularını gerçekleştirecek.

Dışişleri Bakanlığı Helsinki Büyükelçiliği sözleşmeli sekreter alacak!

T.C. Helsinki Büyükelçiliğinde münhal bulunan 1 (bir) adet Sözleşmeli Sekreter pozisyonuna sınavla personel alınacak. Sınav, Helsinki / Finlandiya’da düzenlenecek olup adayların pasaport, vize ve seyahat işlemleri tamamen kendi sorumluluklarında olacak. Adayların tüm başvuru belgelerinin asıllarını veya onaylı suretlerini en geç 21 Ocak 2022, Cuma günü mesai bitimine kadar T.C. Helsinki Büyükelçiliğine iletmeleri gerekiyor. Başvurular 14 Ocak 2022 Cuma TSİ 23.59’a kadar e-Devlet üzerinden Dışişleri Bakanlığı, Kariyer Kapısı - Kamu İşe Alım sekmesinden ve Kariyer Kapısı (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresinden alınacak. Yazılı eleme sınavı 29 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 10:00’da düzenlenecek.

Adalet Bakanlığı - 15 stajyer kontrolör alacak!

Adalet Bakanlığı, merkez teşkilâtında genel idare hizmetleri sınıfında yer alan 15 adet stajyer kontrolör kadrosuna Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri Kontrolörleri Yönetmeliği hükümleri doğrultusunda açıktan atama yoluyla personel alacak. Adaylar başvurularını e-Devlet üzerinden Adalet Bakanlığı Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresinden e-Devlet şifresi ile yapacak. Başvurular 14 Ocak 2022 tarihinde saat 23:59:59’da sona erecek.

Hazine ve Maliye Bakanlığı sözleşmeli bilişim personeli alacak!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere, bilişim personeli alacak! Adaylar başvurularını 14.01.2022, saat 23:59:59’a kadar e-Devlet üzerinde Hazine ve Maliye Bakanlığı - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden giriş yaparak gerçekleştirecekler.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi öğretim elemanı alacak!

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına yapılacak atamalarda uygulanacak merkezi sınav ile giriş sınavlarına ilişkin usul ve esaslar hakkında yönetmelik hükümleri uyarınca öğretim elemanı alacak. Başvurular ilanın Resmi Gazetede yayımlandığı günü izleyen 15 gün içinde e-Devlet üzerinden “Eskişehir Osmangazi Üniversitesi – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım” hizmeti veya “Kariyer Kapısı” https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresinden yapılacak. Şahsen başvuru alınmayacak olup; posta, fax veya e-posta ile yapılan müracaatlar da kabul edilmeyecek.

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu uzman yardımcısı alacak!

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu’na, giriş sınavı ile 16 adet “İnsan Hakları ve Eşitlik Uzman Yardımcısı” alınacak. Adaylar başvurularını 14 Ocak 2022 tarihleri arasında e-Devlet üzerinde Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden başvuru yapabilecek. Başvuru sırasında E-Devlet üzerinden mezuniyet bilgisi, KPSS puanı, YDS puanı, adli sicil kaydı ve ikamet bilgileri alınacak olup, e-devlet üzerinden erişilemeyen diploma, yabancı dil puanı gibi bilgiler gerekirse beyan edilerek yüklenebilecek.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı müfettiş yardımcısı alacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığında istihdam edilmek üzere münhal Müfettiş Yardımcılığı kadrolarına Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri mezunları arasından 12, Sosyal Hizmet, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Çocuk Gelişimi, Psikoloji ve Sosyoloji alanlarında en az dört yıl eğitim veren bölüm mezunları arasından 3 olmak üzere giriş sınavı ile 15 Aile ve Sosyal Hizmetler Müfettiş Yardımcısı alacak. Giriş Sınavı için başvurular, 14 Ocak 2022 Cuma günü saat 23.59’a kadar e-Devlet üzerinden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresi üzerinden gerçekleştirilecek.

Dışişleri Bakanlığı Mainz Başkonsolosluğu’na sözleşmeli sekreter alınacak!

Dışişleri Bakanlığı Mainz Başkonsolosluğu’na 2 sözleşmeli sekreter alınacak. Sınav, Mainz / Almanya’da düzenlenecek olup adayların pasaport, vize ve seyahat işlemleri tamamen kendi sorumluluklarında olacak. Sınava katılabilmek için adayların tüm başvuru belgelerinin asıllarını veya onaylı suretlerini en geç 21 Ocak 2022 Cuma günü mesai bitimine kadar T.C. Mainz Başkonsolosluğuna şahsen veya postayla iletmeleri gerekiyor. Yazılı eleme sınavı 30 Ocak 2022 Pazar günü saat 10:00’da, “Rheingauwall 1, 55122 Mainz” adresindeki DİTİB Mainz Salonu’nda yapılacak.

Millî Savunma Bakanlığı müfettiş yardımcısı alacak!

Millî Savunma Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığında istihdam edilmek üzere, müfettiş alımı yapacak. Müfettiş Yardımcılığı kadrolarına alınacak personel Milli Savunma Bakanlığı merkez teşkilatında (Ankara) görev yapacak. Çevrimiçi (online) başvurular, 15 Ocak 2022 (23.59’a kadar) tarihleri arasında https://personeltemin.msb.gov.tr adresi üzerinden yapılacak.

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü mühendis, veteriner ve psikolog alacak!

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren ceza infaz kurumu ve denetimli serbestlik müdürlüklerine sözlü sınav ile 140 psikolog, 7 veteriner, 5 mühendis olmak üzere toplam 152 personel alımı yapılacak. Adaylar, başvurularını 17.01.2022 tarihine kadar, e-Devlet üzerinden Adalet Bakanlığı - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresi üzerinden giriş yaparak gerçekleşetirecek.


DİĞER KARİYER KAPISI İLANLARI İÇİN TIKLAYIN